Gravidutele noastre dragi - 60
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreeax
Scris: Thursday, April 22, 2021 9:26 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/6/2020
Eu nasc la stat dar am rezerva (salon dublu) ?i pe bebe ?i-l
aduc cu tine in salon sau ?i-l iau in func?ie de ceea ce doresti tu. Oare daca stimulezi cu pompa înainte de nastere e de ajutor,a?a citisem ?i ?i spunea cineva...colostrul acela îl po?i pune bine înainte sa vina bebe. Sa ma contrazice?i daca nu sounnce trebuie.
Ellena20
Scris: Thursday, April 22, 2021 9:32 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
ANDREEA2929A wrote:

Eu am auzit ?i la stat ca se practica asta.

Eu am nascut la stat si pot sa zic ca e mai rau. Daca va fi urmatoarea nastere, clar la privat.
Nu stiu cum o fi in alte spitale, dar mie nu mi-a adus nimeni copilul. Dupa ce am reusit sa ma ridic, am mers eu din 3 in 3 ore la el si aveam voie sa stau cu el 15-20 de minute, timp de alaptare, dar ce sa mai manance bebelusii cand ei le dadeau lapte praf INAINTE de ora de alaptare. Macar daca le dadeau dupa. Uneori mergeam la al meu si doar il tineam in brate ca dormea dus dupa laptele praf si nu reuseam sa il trezesc. Si eu am reusit sa alaptez exclusiv tot dupa 10-12 zile.
Greseala mea a fost ca eu nici macar nu am pompat in spital, ar fi trebuit sa stimulez putin, dar nici nu mi-am mai dat seama, iar cand am ajuns acasa am tras tare cu canalele blocate.
Eu va recomand sa aveti pompa cu voi sau sa o cereti de la spital daca au.
Daca reusiti, poate puteti sa ii convingeti sa nu le mai dea lapte praf si sa alaptati atat cat trebuie. Clar e mai avantajos pt alaptare sa poti sta cu bebe cat vrei tu.
Va doresc experiente frumoase!
wannabemom
Scris: Thursday, April 22, 2021 9:35 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/3/2021
Fetelor, cate din voi aveti implanturi mamare?
Cand le-am pus acum vreo 12 ani, mi s-a spus ca voi putea alapta fara probleme.
Sunt curioasa daca a trecut cineva prin experienta asta si a avut vreo problema.... as vrea sa stiu la ce sa ma astept pe viitor.
Multumesc.

Eram ft complexata, eram mai plata ca un barbat, asta a fost singurul motiv...nu era vreun moft sau ceva.
BBEma
Scris: Thursday, April 22, 2021 9:38 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/19/2020
Multumim pentru sfaturi mamici Cheek Kiss E tare bine când iti zice cineva dinainte la ce sa te astepti si cum sa te pregatesti .
Sanatate multa voua si micutilor vostri Cheek Kiss AngelNot
AleC
Scris: Thursday, April 22, 2021 9:38 AM
Nivel

Inregistrat: 5/31/2017
Eu am nascut la stat, si de data asta va fi la fel, dar din contra, au insistat cu alaptarea, m-au ajutat, iar baietelul a stat non stop cu mine din prima zi, am nascut prin cezariana la 11, iar seara m-au mutat in salon si l-au adus.
IoanaIoanaC
Scris: Thursday, April 22, 2021 9:50 AM
Nivel

Inregistrat: 8/30/2019
Vai de mine, eu habar nu am cum se procedeaza la maternitatea unde o sa nasc! De bagaj inca nici atata! Lol

Aleahim, Happy 30!coeur
Andreeax
Scris: Thursday, April 22, 2021 10:16 AM
Nivel

Wannabemom ,personal nu am implanturi ?i nici nu cunosc pe cineva in situa?ia asta. Din ce ?tiu,nu ar trb sa puna probleme in contextul asta. Poate o întrebare medicului ai putea sa faci ?i eventual daca nu are el un raspuns sa te îndrume spre cineva care poate sa î?i raspunda . Personal,chiar nu cred ca ar împiedica alaptatul! Îmi pare rau ca nu te pot ajuta cu mai mult.
wannabemom
Scris: Thursday, April 22, 2021 10:18 AM
Nivel

Andreeax wrote:
Wannabemom ,personal nu am implanturi ?i nici nu cunosc pe cineva in situa?ia asta. Din ce ?tiu,nu ar trb sa puna probleme in contextul asta. Poate o întrebare medicului ai putea sa faci ?i eventual daca nu are el un raspuns sa te îndrume spre cineva care poate sa î?i raspunda . Personal,chiar nu cred ca ar împiedica alaptatul! Îmi pare rau ca nu te pot ajuta cu mai mult.

Multumesc pentru raspuns! Cheek Kiss
AleC
Scris: Thursday, April 22, 2021 10:30 AM
Nivel

Inregistrat: 5/31/2017
wannabemom wrote:
Fetelor, cate din voi aveti implanturi mamare?
Cand le-am pus acum vreo 12 ani, mi s-a spus ca voi putea alapta fara probleme.
Sunt curioasa daca a trecut cineva prin experienta asta si a avut vreo problema.... as vrea sa stiu la ce sa ma astept pe viitor.
Multumesc.

Eram ft complexata, eram mai plata ca un barbat, asta a fost singurul motiv...nu era vreun moft sau ceva.

Am o prietena cu implanturi, a alaptat 2 copii fara probleme.
Aleahim
Scris: Thursday, April 22, 2021 10:30 AM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
IoanaIoanaC wrote:
Vai de mine, eu habar nu am cum se procedeaza la maternitatea unde o sa nasc! De bagaj inca nici atata! Lol

Aleahim, Happy 30!coeur

Happy 30 to you too Ioa!
Am schimbat prefixulLol coeur
ANDREEA2929A
Scris: Thursday, April 22, 2021 10:31 AM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
Aleahim wrote:

Happy 30 to you too Ioa!
Am schimbat prefixulLol coeur

Fetelooor ce trece timpul yes
Lumanari
Aleahim
Scris: Thursday, April 22, 2021 10:36 AM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:

Fetelooor ce trece timpul yes
Lumanari

Chiar ca...parca ieri imi faceam testul.Cand ma gandesc ce putin mai este si ne tinem minunile in brate, ma topesccoeur
Andreeax
Scris: Thursday, April 22, 2021 10:42 AM
Nivel

Eu deja am intrat într-un fel de transa...am o groaza de energie de care nu pot profita pt ca majoritatea timpului trebuie sa stau la orizontala altfel burtica e mai mult contractata,am impresia ca îmi lipsesc o groaza de chestii ?i as cumpara absolut orice chiar daca nu o sa am nevoie dar doar sa ?tiu ca am,simt ca mai am multe de pus pa punct ?i nu ?tiu cu ce sa încep. Poate imediat dupa paste montam patu?ul,sa dau startul cu el ca poate restul vin de la sine.
Aleahim
Scris: Thursday, April 22, 2021 10:50 AM
Nivel

Andreeax wrote:
Eu deja am intrat într-un fel de transa...am o groaza de energie de care nu pot profita pt ca majoritatea timpului trebuie sa stau la orizontala altfel burtica e mai mult contractata,am impresia ca îmi lipsesc o groaza de chestii ?i as cumpara absolut orice chiar daca nu o sa am nevoie dar doar sa ?tiu ca am,simt ca mai am multe de pus pa punct ?i nu ?tiu cu ce sa încep. Poate imediat dupa paste montam patu?ul,sa dau startul cu el ca poate restul vin de la sine.

Eu in schimb nu am asa energie.Plus ca am inceput sa experimentez si eu contractii false si am observat ca apar cand sunt mai obosita, daca stau mai mult in picioare sau fac treaba prin casa.Noptile mi se pare tot mai grele.Dorm doar pe partea stanga si ma doare soldul de mor.Plus picioarele nelinistite.Pedalez toata noapteaLol
Partea buna e ca de 2 sapt nu am mai avut arsuri.Nici nu imi vine sa cred ca pot sa mananc normalLol
wannabemom
Scris: Thursday, April 22, 2021 10:51 AM
Nivel

AleC wrote:

Am o prietena cu implanturi, a alaptat 2 copii fara probleme.

Multumesc!! Cheek Kiss

La multi ani fetelor cu zile de nastere !!!
O sa fac si eu 35 pe 8 mai... pana atunci sper sa aud inimioara - ar fi cel mai frumos cadou!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.