Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Dooaamneeee,fetelor,când îmi îmbrac eu copilul in toate astea? :)))))))))) 70% sunt hainu?e pentru 0-3 luni. Am ma?ina de spalat si sta?ie de calcat noi....zilele astea trebuie sa le inaugurez =))))))) https://ibb.co/zPZ9GQv
L.E. Mai trebuiesc sortare puțin și probabil o sa mai scot câteva din ele ca am și cu "little brother" dar poate o sa le folosească următorul. :))))))))
|
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/19/2020 Mesaje: 291
| ANDREEA2929A wrote:Da, da ai zis tu ca l facem impreuna...si cu AleC
Daaaa Ale ne învata ce sa bagam in bagaj |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/19/2020 Mesaje: 291
| Andreeax wrote:Dooaamneeee,fetelor,când îmi îmbrac eu copilul in toate astea? :)))))))))) 70% sunt hainu?e pentru 0-3 luni. Am ma?ina de spalat si sta?ie de calcat noi....zilele astea trebuie sa le inaugurez =))))))) https://ibb.co/zPZ9GQv L.E. Mai trebuiesc sortare pu?in ?i probabil o sa mai scot câteva din ele ca am ?i cu "little brother" dar poate o sa le foloseasca urmatorul. :))))))))
Ca tot iti placeau astea cu super eroi ce faine sunt |
|
| Apropo de bagajul pt spital. Efectiv nu ?tiu ce fel de lenjerie intima sa îmi iau (chilo?i pe române?te :)) ). Am un set de 5 perechi de unica folosin?a dar mi se par foarte.....dezasamblabili :))) Sunt ni?te "pamper?i" dar nu ?tiu daca se merita ?i mai sunt cei clasici de bumbac dar nu ?tiu cât de înal?i sa fie ?i ce sa aleg. In rest cred ca am cam tot ce trb bagat in bagaj. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 788
| Andreeax wrote:Apropo de bagajul pt spital. Efectiv nu ?tiu ce fel de lenjerie intima sa îmi iau (chilo?i pe române?te :)) ). Am un set de 5 perechi de unica folosin?a dar mi se par foarte.....dezasamblabili :))) Sunt ni?te "pamper?i" dar nu ?tiu daca se merita ?i mai sunt cei clasici de bumbac dar nu ?tiu cât de înal?i sa fie ?i ce sa aleg. In rest cred ca am cam tot ce trb bagat in bagaj.
Ooo pai stai bine, eu înca nu m-ma apucat de bagaj... Habar nu am cu ce sa încep |
|
| EllaMaria wrote:Ooo pai stai bine, eu înca nu m-ma apucat de bagaj... Habar nu am cu ce sa încep
Nici noi nu am ?tiut de capul nostru . I-am lasat un mesaj medicului intr-o zi ?i mi-a scris in mare cam ce as avea nevoie cu specifica?ia ca fiecare se adapteaza in func?ie de nevoi ?i posibilita?i. Mi-am facut eu o lista cam cu ce vreau sa am la mine ?i mi-am luat so?ul de mânu?a ?i intr-o singura zi am luat ce aveam nevoie din farmacie ?i ce avem nevoie ?i ca hainu?e in spital : doua cama?i care î?i permit sa alaptezi ?i ni?te maieute tot pt alaptare cu o pereche de pantaloni de pijama (poate vreau ?i pantaloni nu numai cama?i) plus un halat închis la culoare gen cocolino ?i sosete cu papuci de plastic moale,prosoape,altele pt igiena . Haine de ie?it din spital nu mi-am luat,iau ce am acasa. La toate astea adaug hainele lui bebe ?i pompa cu cele farmaceutice ?i îmi mai trebuie doar geanta in care sa pun totul ?i lenjerie intima :))) Mi-a recomandat medicul ni?te batoane proteice sa iau la mine,mici gustari. Vad pe parcurs daca mai adaug ceva :D |
|
| Andreeax wrote:
Nici noi nu am ?tiut de capul nostru . I-am lasat un mesaj medicului intr-o zi ?i mi-a scris in mare cam ce as avea nevoie cu specifica?ia ca fiecare se adapteaza in func?ie de nevoi ?i posibilita?i. Mi-am facut eu o lista cam cu ce vreau sa am la mine ?i mi-am luat so?ul de mânu?a ?i intr-o singura zi am luat ce aveam nevoie din farmacie ?i ce avem nevoie ?i ca hainu?e in spital : doua cama?i care î?i permit sa alaptezi ?i ni?te maieute tot pt alaptare cu o pereche de pantaloni de pijama (poate vreau ?i pantaloni nu numai cama?i) plus un halat închis la culoare gen cocolino ?i sosete cu papuci de plastic moale,prosoape,altele pt igiena . Haine de ie?it din spital nu mi-am luat,iau ce am acasa. La toate astea adaug hainele lui bebe ?i pompa cu cele farmaceutice ?i îmi mai trebuie doar geanta in care sa pun totul ?i lenjerie intima :))) Mi-a recomandat medicul ni?te batoane proteice sa iau la mine,mici gustari. Vad pe parcurs daca mai adaug ceva :D
Daa... Eu voi naste la stat, iar pt bebe nu e nevoie de hainute cât e în spital, doar pampers, servetele umede, Bephanten. Bineinteles ca mai pun si eu de la mine pt bebe, chiar daca e sa le tin în bagaj macar sa le am. La mine e problema.. Azi am încercat sa fac o lista, una lungaaa zici ca merg în concediu pe 14 zilee ?i eu ma gândeam la o pereche de pantaloni de pijama, parca ma simt mai în siguranta vedem...
|
|
| Fetelor ce timp de pampersi v-ati gândit sa luati pt bebe? Gen Pampers, Huggies, altceva? Vad tot felul de reduceri pe EMAG si fata de ce gasesc la mine în ora? prin magazine, is mai ieftine daca le comand de pe net. Ma gândesc sa fac o aprovizionare... |
|
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| EllaMaria wrote:Fetelor ce timp de pampersi v-ati gândit sa luati pt bebe? Gen Pampers, Huggies, altceva? Vad tot felul de reduceri pe EMAG si fata de ce gasesc la mine în ora? prin magazine, is mai ieftine daca le comand de pe net. Ma gândesc sa fac o aprovizionare... Eu voi merge la pampersuri pe Huggies. Cel putin la inceput.Daca nu imi plac, ma reorientez |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| EllaMaria wrote:Fetelor ce timp de pampersi v-ati gândit sa luati pt bebe? Gen Pampers, Huggies, altceva? Vad tot felul de reduceri pe EMAG si fata de ce gasesc la mine în ora? prin magazine, is mai ieftine daca le comand de pe net. Ma gândesc sa fac o aprovizionare...
Eu folosesc Huggies. Am luat nr 1 pt inceput, de cateva zile am trecut la nr. 2 |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3077
| Fetelor, vedeti ca la Huggies pe site sunt uneori reduceri de 50% pt 1 pachet mare de scutece marimea 1 si unul mar 2, sper sa mai fie si acum Eu i-am luat la oferta asta si sunt bune, dar cel mai mult ne plac Babylove de la DM |
|
| Eu am primit de la huggies câteva baxuri,vad cum îmi ni se îndemâna cu ei. Am foat ?i noi la control,bebe e bine,avem 2500g +- acea marja,poze cuciu ca nu vrea sa arate nimic ,e ru?inos :))). Colul s-a dis in 2,5 cm dar e închis ,am facut ?i o perfuzie cu sulfat de magneziu,mai facem alta saptamâna viitoare ?i speram ca bebe sa stea la dospit macar pana la 37saptamani. In toata treaba asta mi-am permis sa îmi fac o programare pe 4 mai pt vopsit...sper sa o ?i onorez. |
|
| Andreeax wrote:Eu am primit de la huggies câteva baxuri,vad cum îmi ni se îndemâna cu ei. Am foat ?i noi la control,bebe e bine,avem 2500g +- acea marja,poze cuciu ca nu vrea sa arate nimic ,e ru?inos :))). Colul s-a dis in 2,5 cm dar e închis ,am facut ?i o perfuzie cu sulfat de magneziu,mai facem alta saptamâna viitoare ?i speram ca bebe sa stea la dospit macar pana la 37saptamani. In toata treaba asta mi-am permis sa îmi fac o programare pe 4 mai pt vopsit...sper sa o ?i onorez.
Bebe vrea sa-l vedeti doar afara deja e mare, mai putin si va cunoasteti |
|
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1270
| Fetelor va citeam in dunga cum va macina?i cu ce sa cumpara?i pt cei mici. Din vasta mea experien?a de mamica de 3 luni va zic a?a: - Hainu?e marea 50-56 o sa folosi?i pu?in 5 bady-uri, 5 pantaloni ?i 2-3 salopete îs suficiente, ca oricum cât ie?i?i cu ei afara ca sa zici ca merita sa îi îmbraca?i fensi pensi (Eu am primit majoritatea hainelor ?i pot zice mai mai mult de jumatate din ele nu am folosit fix din cauza asta) Marimile 62-68 le poarta ceva mai mult - carucior parerea mea e sa lua?i unul practic ?i u?or, nu uita?i ca daca trebuie sa îl ridica?i un pic se adauga ?i greutatea lui bebe, daca lua?i scoica separat, ceea ce îi indicat pt ca scoicile de la carucioare nu îs omologate, va recomand sa lua?i un carucior pe care pute?i monta scoica aleasa , dpmdv un copil trebuie sa stea in scoica ca un obiect fragil într-un burete decupat pe forma lui(poate îs eu nebuna cu siguranata). Eu de ex am scoica de la Joie, acum vreau sa iau un carucior tot de la ei pt ca aproape toate modelele de la ei se pliaza cu o mâna, cel pe care îl am acum,primit, îi greut, nu se manevreaza tocmai usor, nu îl pot lua în ma?ina pt ca ocupa mult spatiu s.a.m.d - scutece folosesc de la Huggies ?i babylove(DM), cum zicea ?i Freya la Huggies mai sunt reduceri 50% la nr1 ?i 2 Daca vre?i sa povestesc ?i despre bagajul de maternitate |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3077
| De acord cu ce zice Maria La hainute mici eu cum am nascut iarna am folosit numai pijamalute intregi cu botosei si fermoar, fff practice sunt pt schimbat: cele de la h&m sunt f subtiri, iar din bumbac mai grosut, dar fin si foarte moale am multe de la carter's, sunt preferatele noastre Body daca luati luati petrecute cu capse, lor nu le plac cele care se baga pe cap Piticul meu a fost mai micut, asa ca am folosit si 50, pe cele 56 nu prea am apucat sa le folosesc ca deja i-au ramas mici Complet inutil la noi a fost patutul, dar asta e alta poveste |
|
|