Gravidutele noastre dragi - 60
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AleC
Scris: Friday, April 16, 2021 9:43 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/31/2017
ANDREEA2929A wrote:
Am iesit si eu de la.eco dupa 2 ore de asteptat la rând. Oficial e tot fetita Lol , placenta anterioara deci cred ca s a mai ridicat. Totu bine coeur ?i în grafic. Poze artisitice n a reusit sa i faca ne a tratat cu spatele si acum.

Ma bucur mult ca totul este bine! Cheek Kiss
Andreeax
Scris: Friday, April 16, 2021 10:58 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/6/2020
Andreeeaaaaa,ce ma bucur ca sunte?i bine!!!! <3. Si eu as fi vrut mai multe pozici dar am doar una de la morfo 2 in care î?i arata mai mult din fatuca,in rest numai cu mâinele ?i picioarele in cap a stat la toate ecografiile ,nu ii plac pozele,seamana cu mine :))) La tine mai e timp sa o prinzi pe la o eco ceva intr-o stare mai buna sa î?i arate ceva mai mult :D Eu cred ca o sa îl vad direct live. Abia a?tept sa vad ce mai face miercuri la control <3
EllaMaria
Scris: Friday, April 16, 2021 11:51 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
ANDREEA2929A wrote:
Am iesit si eu de la.eco dupa 2 ore de asteptat la rând. Oficial e tot fetita Lol , placenta anterioara deci cred ca s a mai ridicat. Totu bine coeur ?i în grafic. Poze artisitice n a reusit sa i faca ne a tratat cu spatele si acum.

Yeeei fetite pentru baieteii nostri topai computerlove Ma bucur ca totul este în regula cu bebelina! SimplyLove
ANDREEA2929A
Scris: Saturday, April 17, 2021 5:51 AM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
Multumesc, fetelor!
Ella trebuia sa echilibrez balanta cumva Lol
Sisi2
Scris: Sunday, April 18, 2021 3:21 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2019
Buna fetelor!! Ce faceti? Cum sunteti?
Eu mi-am revenit. Miercuri ies din izolare. hainoroc Abia astept!!
Tot ce mai ramane e sa merg la eco, sa vad ce face bebe! Sper ca e bine...maine sun sa ma programez! Nu mai am rabdare. Sper ca trecut si el cu bine peste covid!!
Va pup si duminica frumoasa sa aveti!!Cheek Kiss
EllaMaria
Scris: Sunday, April 18, 2021 3:36 PM
Nivel

Sisi2 wrote:
Tot ce mai ramane e sa merg la eco, sa vad ce face bebe! Sper ca e bine...maine sun sa ma programez! Nu mai am rabdare. Sper ca trecut si el cu bine peste covid!!

Cu siguranta bebe e bine! computerlove. Ma bucur ca ai trecut cu bine peste asta si în curând o sa sa-ti faca bebe cu manuta la eco, ca ii era dor de mami! hearts
Sisi2
Scris: Sunday, April 18, 2021 7:40 PM
Nivel

EllaMaria wrote:

Cu siguranta bebe e bine! computerlove. Ma bucur ca ai trecut cu bine peste asta si în curând o sa sa-ti faca bebe cu manuta la eco, ca ii era dor de mami! hearts

Multumesc, Ella!!! Sper, ca si mie mi-e dor de elhearts
BBEma
Scris: Monday, April 19, 2021 2:34 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/19/2020
Sisi2 wrote:

YeeeeCheek Kiss ma bucur ca esti bine si ca iesi din carantina , cu siguranta si bebe n are cum sa fie altfel decât bine Cheek Kiss
Eu astept programarea de lunea viitoare la morfo 2 , deja am niste emotii nici nu va Imaginati Hilar sper sa fie bebe bine si sa primesc o poza frumoasa coeur si doar vesti bune ...
mi ar fi placut ca dupa morfo 2 sa cumpar si eu macar niste botosei dar atâta ma bate lumea la cap .... ca nu i bine ,ca bla bla de m am si suparat uff atâta negativitate ...
Andreeax
Scris: Monday, April 19, 2021 3:17 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Ema,cumpara ce vrei ?i când vrei! Noi am a?teptat pana la 7 luni ?i nu ?tiam ce sa luam mai întâi. A?a ?i soacra mea,ca ea nu ne ia nimic înainte de a se na?te bebe dar in schimb ne-a respectat deciziile noastre ?i nu ne-a cicalit cu nimic,a aplicat metoda asta doar la ea,noi de la 7 luni am luat ce am vrut,nu cred ca am lasat loc de cadouri. :)))))
Aleahim
Scris: Monday, April 19, 2021 3:29 PM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
Andreea bine ai venit in clubul mamicilor de fetitecoeur
Ema cumparati ce vreti si cand vreti. Nu va uitati dupa superstitii si ce zic altii.Uite, eu joi am 30 de sapt si am doar caruciorul si o mana de hainute.Deja intru in panica mare, ca am o ditamai de lista de cumparat Si noi am amanat ca am zis ca este timp, dar uite cum trece si acum nu stiu cu ce sa incep si cum o scot la capat, ca e mare cheltuiala.Daca luam pe rand, era mai usorNuImiPasa
ANDREEA2929A
Scris: Monday, April 19, 2021 3:30 PM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
Aleahim wrote:
Ema cumparati ce vreti si cand vreti. Nu va uitati dupa superstitii si ce zic altii.Uite, eu joi am 30 de sapt si am doar caruciorul si o mana de hainute.Deja intru in panica mare, ca am o ditamai de lista de cumparat Si noi am amanat ca am zis ca este timp, dar uite cum trece si acum nu stiu cu ce sa incep si cum o scot la capat, ca e mare cheltuiala.Daca luam pe rand, era mai usorNuImiPasa

hearts Buddy1
EllaMaria
Scris: Monday, April 19, 2021 3:37 PM
Nivel

Aleahim wrote:

Eu inca nu am luat chiar nimic! Lol diseara comand patutul si cred ca ma apuc încet si de restul.. Nu am luat înca nimic dar am tot pus bani deoparte sa nu ne fie greu dintr-o data. Si cei din jur ne recomanda sa mai asteptam, dar cât? Am 7 luni deja si nimic luat...

Ce carucior ati luat Aleahim? Noi tot studiem pe partea asta...
Aleahim
Scris: Monday, April 19, 2021 3:52 PM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
EllaMaria wrote:

Eu inca nu am luat chiar nimic! Lol diseara comand patutul si cred ca ma apuc încet si de restul.. Nu am luat înca nimic dar am tot pus bani deoparte sa nu ne fie greu dintr-o data. Si cei din jur ne recomanda sa mai asteptam, dar cât? Am 7 luni deja si nimic luat...

Ce carucior ati luat Aleahim? Noi tot studiem pe partea asta...

Nici macar bani de-o parte nu am pus, ca s-a stricat masina sotului si ne-a dat o gaura in buget maaaare.NuImiPasa
Noi am luat stokke, dar asta pt ca am avut amandoi o obsesie, dupa ce l-am vazut la o prietena si ne-a placut f mult ca se manevreaza f usor.Si ne-a placut si design-ulLol
IoanaIoanaC
Scris: Monday, April 19, 2021 5:52 PM
Nivel

Inregistrat: 8/30/2019
Andreea! Fetita! coeur
Sisi ma bucur ca esti bine, sunt sigura ca si bebe e la fel.

Cumparati ce vreti si cand vvreti, nu poate nimeni sa va impuna. Plus ca nu mai e ca acum 100 de ani sa nu te lase sa imbraci copilul in spital si etc. Si mama si socara-mea au zis la fel, le-am taiat-o din scurt, ba mai mult, au inceput ele sa cumpere inaintea mea cand au auzit ca n-am de gand sa le ascult.

Votez si eu Stokke, tot asa ne-a fost drag din prima.
Sisi2
Scris: Monday, April 19, 2021 6:17 PM
Nivel

Multumesc, fetelor!!hearts control peste o saptamana, adica lunea viitoare!

Ema, eu zic sa cumperi ce vrei. Eu nu sunt superstitioasa deloc. Dupa ce am aflat ce e, am luat un bodyras . Apoi dupa morfologie, am mai comandat niste seturi. Am si primit foarte multe hainute dejahearts . Toata lumea e tare bucuroasa ca vine un bebe in familie, si tot cumpara. Eu nu i-am oprithohot .
Faza e ca sunt tare multe de luat si de le lasi dupa ce nasti chiar nu stiu cand apuci sa le iei pe toate.
Vineri i-am comandat un lantisor pentru suzeta. Abia astept sa vina!!ras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.