Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| andrutannc wrote:Eu, eu! nu sunt pe listu ta de sus! :) Da i mesaj Mariei |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/11/2021 Mesaje: 60
| Este si ea pe listutaa, la nr 11 |
|
| La mine tikerul e de mult timp actualizat ?i pe lista apare cel vechi dar nu i bai |
|
| Simii wrote:Este si ea pe listutaa, la nr 11 Am vazut acuma |
|
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| ANDREEA2929A wrote:La mine tikerul e de mult timp actualizat ?i pe lista apare cel vechi dar nu i bai
Andreea, ia vezi daca e ok acum Scuze, dar le-am luat de pe listuta din causta veche. Mi-a luat si ceva sa imi dau seama cum se face sa apara ticker-ul. Daca mai observati ceva in neinregula imi spuneti, sa pot modifica (,) cat se mai poate |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Daca nu aveti cu ce pierde timpul https://soundcloud.com/patratul-rosu-podcast/schimbarile-majore-pe-care-copilul-le-aduce-intr-un-cuplu?fbclid=IwAR0JKA4zoWtq5J_8-vQUAW12IEXcuY8SbJ3vMhubUGcsScYsfd2tVnEuFQc Nu l-am ascultat inca tot, dar pare interesant. |
|
Inregistrat: 10/27/2020 Mesaje: 18
| Andreeax wrote:Oana,nu ?tiu daca am apucat sa-?i mul?umesc pt sfatul cu cadi?a a?a ca mul?umesc mult,a?tept sa îmi vina comanda. Mai ai a?a pu?in ?i tu ?i Giulia ?i Alle ?i parca ma ?i vad pe primul loc in caz ca mai apuc o urmatoare casu?a . Simt ca locul 1 cântare?te mult ?i e cu emo?ii multe la gravidute. :D Andreeax, nici nu o sa-ti dai seama cand ajungi pe locul 1. Dupa 30 de saptamani nici nu stiu cum a trecut timpul. |
|
Inregistrat: 12/10/2020 Mesaje: 78
| Maria.mmh wrote:Gataa, am adaugat-o si pe Simii
Multumim, multumim! |
|
| Simii wrote:Este si ea pe listutaa, la nr 11
Da, gata, ne-am itit acolo! :)) |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| Nicole2018 wrote:
Oanaaa ce a zburat timpul si ce bine a crescut bebelul. Nastere usoara sa ai! :) Eu sper ca mandra mea sa mai stea, e si un pic mai micuta decat ar trebui.
Daa, 90% maine o sa nasc. Bebele e foarte jos, contractiile sunt dese si puternice. Daca nu se opresc pana deseara, il sun si dimineata ma opereaza. |
|
Inregistrat: 3/11/2021 Mesaje: 60
| oanatm wrote:
Daa, 90% maine o sa nasc. Bebele e foarte jos, contractiile sunt dese si puternice. Daca nu se opresc pana deseara, il sun si dimineata ma opereaza.
Nastere Usoara iti doresc Oana! |
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 849
| oanatm wrote:
Daa, 90% maine o sa nasc. Bebele e foarte jos, contractiile sunt dese si puternice. Daca nu se opresc pana deseara, il sun si dimineata ma opereaza.
Nastere usoara Oana! |
|
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| oanatm wrote:
Nastere usoara Oana! Intalnire miraculoasa! |
|
| oanatm wrote:
Nastere usoara, iti tinem pumnii stransi! |
|
Inregistrat: 1/11/2018 Mesaje: 1211
| oanatm wrote:
Ce pitic hotarat! Ce emotii! Nastere usoara si sa aveti o intalnire de vis! |
|
|