Gravidutele noastre dragi - 60
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Lyli
Scris: Wednesday, April 14, 2021 1:04 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/18/2021
Sisi2 wrote:
Vaai, fetelor! Ce bine va inteleg cu nevoia de a merge la baie. Eu cu Covid-ul asta simpatic, sunt nevoita sa beau multe lichide, ceai, limonada, apa. Aproape m-am mutat in toaletahohot

Lyli, bine ai venit. In primele saptamani, crampele sunt normale. Poti lua nospa ca sa te calmeze, daca sunt dureroase.
Da stii ca si eu obosesc de cand am ramas gravida. Daca stau sa ma gandesc, asta a fost primul simptom. Faceam curatenia cu mami, si tot ramaneam fara suflu. Si zice mami catre mine, fata draga, tu esti gravida. Nu am vrut sa cred, bineinteles.
Mi-a povestit mami, ca la fel a fost si ea cand a ramas gravida cu mine. Obosea repede!

Da sper sa fie ok , sincer chiar la curatenia de paste ma gandeam stau la casa si e destul de multa , in stilul asta ar trebui sa ma apuc de acum yes , abea luni o sa merg la medic si sunt destul de speriata cu crampele astea , sper ca e ok !
Aleahim
Scris: Wednesday, April 14, 2021 1:19 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/19/2018
Sisi2 wrote:
Aleahim, ce sperietura. Bine ca e totul in regula. Asa am patit eu alaltaieri. A miscat putin dimineata si deja era vreo 20:00 si nu miscase deloc. Sau ma rog, nu l-am simtit. Am fost asa speriata.
Si zic la un moment dat "mai copile, misca o data, ce crezi ca faci?"hohot Si, bineinteles ca s-a trezit si a inceput sa miste.
Eu mai, mai sa sun la 112 sa vina sa ma duca la spital. Blushing

Eu orice am facut nu a miscat.Chiar m-a intrebat si doctorita, ca am incercat sa misc burta? Am incercat si asta, am mancat si dulce, am stat in pozitiile in care stiam ca misca de obicei, nimic.
Acum stiu ca e bine si sunt linistita.Sper sa raman asa, ca nu imi place varianta mea de ieriLol
Sisi2
Scris: Wednesday, April 14, 2021 1:44 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/7/2019
Lyli wrote:

Da sper sa fie ok , sincer chiar la curatenia de paste ma gandeam stau la casa si e destul de multa , in stilul asta ar trebui sa ma apuc de acum yes , abea luni o sa merg la medic si sunt destul de speriata cu crampele astea , sper ca e ok !

Daca imi permiti un sfat, incearca sa nu faci mare efort. Mie medicul, la inceput de sarcina, mi-a recomandat repaus, macar 2-3 sapt pana se prinde sarcina.
Ai grija de tine, ca e cel mai important. Nu face efort, nu ridica greutati. Macar o perioada. Cheek Kiss
Lyli
Scris: Wednesday, April 14, 2021 2:19 PM
Nivel

Sisi2 wrote:

Daca imi permiti un sfat, incearca sa nu faci mare efort. Mie medicul, la inceput de sarcina, mi-a recomandat repaus, macar 2-3 sapt pana se prinde sarcina.
Ai grija de tine, ca e cel mai important. Nu face efort, nu ridica greutati. Macar o perioada. Cheek Kiss

Ok multumesc ,orice sfat e bine primit ma limitez la treburi usoare , eu as fi mers mai repede la medic dar toata lumea imi spune sa ast macar pana sapt viitoare sa se vada totus cv la ecograf , gen sa nu arunc cu banii aiurea ca o sa am nevoie de ei .
Sisi2
Scris: Wednesday, April 14, 2021 4:27 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/7/2019
Lyli wrote:

Ok multumesc ,orice sfat e bine primit ma limitez la treburi usoare , eu as fi mers mai repede la medic dar toata lumea imi spune sa ast macar pana sapt viitoare sa se vada totus cv la ecograf , gen sa nu arunc cu banii aiurea ca o sa am nevoie de ei .

Eu am mers la 5 sapt si 3 zile si se vedea sacul si vezicula vitelina. La 7 sapt si 3 zile i-am auzit inimioara!!!hearts E drept ca daca mergi prea repede, nu ai ce sa vezi.
Sa stii ca nici eu nu o sa ma omor de Paste cu foarte multe. Vine mama sa ma ajute la geamuri si putina ordine. Oricum vrem sa zugravim cand se incalzesteras
Andreeax
Scris: Wednesday, April 14, 2021 5:40 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Lyli,subscriu ce au spus fetele. Nospa de 40,nu trebuie sa stai cu dureri,iar la orice te deranjeaza ?i te face sa te stresezi mai bine ii la?i un mesaj medicului . Eu nu m-am ab?inut de la nicio întrebare pe timpul sarcinii,i-am trimis mesaj oricând aveam vreo nelamurire (oricât de stupida ar fi fost întrebarea).Unele dureri sunt normale dar nu e cazul sa stai cu ele. ?i eu am fost la primul control la 5 saptamâni unde s-a vazut sacul ?i vezicula vitelina iar la 6 saptamâni am auzit inimioara. De?i cunosc sentimentul nerabdarii,î?i recomand sa mai a?tep?i.

Aleahim,cunosc sentimentul prin care ai trecut,e tare neplacut ,eu intru in panica la mai pu?in de doua ore pt ca m-am înva?at sa mi?te mult. Sa nu mai spun ca îmi fac gândiri ?i când mi?ca mai încet. Ve?nic nemul?umita,eu,paranoia,as vrea sa ?in copilul intr-o ve?nica mi?care. :)) Partea buna e ca la orice manânc sau zgomote mai tari imediat percuteaza ,iar daca nu macar sughite ?i tot simt ceva. Când o sa facem cuno?tin?a cred ca nu o sa pot sa dorm in primele nop?i de grija lui....daca respira,cum sta,sa nu vomite...nu o sa mai avem lini?te de acum încolo.
EllaMaria
Scris: Wednesday, April 14, 2021 6:08 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
Fetelor sa stiti ca de multe ori m-am speriat ca bebe nu misca sau ca îl simt mai rar. Mi-a explicat doctorul ca e cu funduletul în sus si de aceea nu prea simt miscarile. Adevarul e ca al meu bebelin are perioade de pauze. Am observat ca vreo 5 zile misca de mama focului si apoi vreo 2 zile e cuminte. Misc burtica, manânc cioco, pun muzica si nimic. Dar cum spune si Andreea, noroc ca sughita si stiu ca e bine. Are cam aceleasi intervale orare de sughit, cam de 3 ori pe zi, uneori 4. Seara ma pun în pat, ma uit la ceas si ii spun sotului ca în curând începe bebe sa sughiteLol hearts
Aleahim
Scris: Wednesday, April 14, 2021 6:48 PM
Nivel

Eu eram obisnuita sa ma "bata" zilnic, de aici panica mea.Azi vad ca si-a reluat obiceiulLol
Lyli
Scris: Wednesday, April 14, 2021 7:20 PM
Nivel

Multumesc fetelor pentru sfaturi ! O sa sun maine dimineata sa vedem ce zice medicul , crampele continua sau ma rog presiunea ce este , ieri erau mai mult pe stanga azi mai mult pe drapta , apoi se muta pe mijloc , nu sunt insuportabile dar cum am zis se simt , daca stau intinsa se calmeaza e un disconfort continuu
ANDREEA2929A
Scris: Wednesday, April 14, 2021 7:36 PM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
Lyli wrote:
Multumesc fetelor pentru sfaturi ! O sa sun maine dimineata sa vedem ce zice medicul , crampele continua sau ma rog presiunea ce este , ieri erau mai mult pe stanga azi mai mult pe drapta , apoi se muta pe mijloc , nu sunt insuportabile dar cum am zis se simt , daca stau intinsa se calmeaza e un disconfort continuu

Nospa incearca sa iei, ti au spus ?i fetele, nu are ce sa ti faca rau , eu iau si 3/zi, sunt normale.
ANDREEA2929A
Scris: Wednesday, April 14, 2021 8:14 PM
Nivel

App de durere, eu azi am avut asa ca niste fulgere din cand in cand de la mijloc pana jos, n au cedat nici la nospa probabil face yoga Lol
Vineri am control, deja nu mai am.rabdare. A cumparat sotul meu niste confetti cu tot cu fum roz, vrem sa facem un filmulet, sper sa nu se schimbe predictia Lol ?i sa ne dea vesti bune despre placenta. Inca nu stiu daca sunt miscari, nu mi dau seama dance , voi cum ati simtit?
Aleahim
Scris: Wednesday, April 14, 2021 8:31 PM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:
App de durere, eu azi am avut asa ca niste fulgere din cand in cand de la mijloc pana jos, n au cedat nici la nospa probabil face yoga Lol
Vineri am control, deja nu mai am.rabdare. A cumparat sotul meu niste confetti cu tot cu fum roz, vrem sa facem un filmulet, sper sa nu se schimbe predictia Lol ?i sa ne dea vesti bune despre placenta. Inca nu stiu daca sunt miscari, nu mi dau seama dance , voi cum ati simtit?

Eu primele miscari le-am simtit undeva in jur de 16-17s si le-am perceput ca pe un pestisor care se zbate cumva, nu stiu cum altfel sa explicLol
EllaMaria
Scris: Wednesday, April 14, 2021 8:43 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
ANDREEA2929A wrote:

Inteputurile astea le am si eu uneori, cateodata sunt fulgeratoare. Miscarile tot asa în jur de 16 saptamâni, cum zice Aleahim, ca un pestisor ce se zbate, dar usor, finut si nu zilnic le simteam.

ANDREEA2929A
Scris: Wednesday, April 14, 2021 8:50 PM
Nivel

Da, ca niste bule si nu chiar zilnic. Am zis ca s gaze Lol
Andreeax
Scris: Wednesday, April 14, 2021 9:02 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
ANDREEA2929A wrote:
Da, ca niste bule si nu chiar zilnic. Am zis ca s gaze Lol

Tot ca un pe?ti?or ?i ca ni?te bule am sim?it ?i eu in jur de 16 saptamâni ?i ma gândeam daca nu cumva sunt gaze pt ca,ce-i drept,am avut ceva gaze in primul trimestru :)))
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.