Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| ANDREEA2929A wrote: Spune mi te rog, cand creste burtica unde le faci? Eu incerc cat mai pe parti dar de 3 injectii incoace nimeresc vase de sange, e asa de neplacut..poate nu fac bine ceva.
Eu doar in burta am facut pana cu cateva zile inainte sa nasc si apoi dupa nastere. (am avut doar dupa 34s de facut). Le faceam cat mai spre lateral si uneori mai in sus putin spre sani |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| IoanaIoanaC wrote:Gata si eco! Avem 1202 grame de copil  Nu prea mai are loc saracuta, si nici nu s-a intors, dar deocamdata nu e nimic de speriat. La poza tot n-a stat. A prins jumate da fatzuca, dar tare greu de destins ce si cum. Seamana cu ma-sa, ca nici lui ma-sa nu-i place sa stea la poze Andreea, am intrebat de dexa+diabet. Da, creste glicemiile, dar temporar, si atunci cand voi face dexa va fi in colaborare si cu diabetologul, deci treaba va fi bine supravegheata.
|
|

Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| alina89 wrote:Eu doar in burta am facut pana cu cateva zile inainte sa nasc si apoi dupa nastere. (am avut doar dupa 34s de facut). Le faceam cat mai spre lateral si uneori mai in sus putin spre sani Multumesc, Alina , eu fac de la testul pozitiv ?i nu prea mai stiu pe unde, n am ajuns la jumate inca, mai incolo o sa fie si mai si. Am mai auzit in picior ca se fac, dar acolo pare dureros ca n ai unde sa faci pliu cel putin la mine. |
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 1036
| IoanaIoanaC wrote:Gata si eco! Avem 1202 grame de copil  Nu prea mai are loc saracuta, si nici nu s-a intors, dar deocamdata nu e nimic de speriat. La poza tot n-a stat. A prins jumate da fatzuca, dar tare greu de destins ce si cum. Seamana cu ma-sa, ca nici lui ma-sa nu-i place sa stea la poze
creste bebe, deja vorbim de mia de grame Sa sti ca desi al meu fecior era deja întors, mi-a zis doctorul ca nu are relevanta acum, deoarece se poate întoarce din nou si din nou nici noi nu am reusit sa primim poza pentru ca ne-a tratat cu funduletul de data asta
Avem bebei marisori deja |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| ANDREEA2929A wrote: Asa este, nici eu n as face asa poza, si da, ai dreptate eu cand pun capacul a iesit acul de atatea ori si m am intepat. Ai facut de prima data de 06? La mine tot scade INR ul si astept programarea de pe 16 sa l intreb daca trebuie marita doza.
Am facut de 0.4 profilactic dinainte de transfer si dupa. Abia la confirmarea tormbofiliilor m-a trecut pe 0.6. Mie INR-ul nu mi l-a dat de testat regulat, se ia dupa D-Dimeri si kg la mine. Ella, da, sunt mari deja, nu-mi vine sa cred ca am ajuns pana aici. Irina |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| ANDREEA2929A wrote:Multumesc, Alina  , eu fac de la testul pozitiv ?i nu prea mai stiu pe unde, n am ajuns la jumate inca, mai incolo o sa fie si mai si. Am mai auzit in picior ca se fac, dar acolo pare dureros ca n ai unde sa faci pliu  cel putin la mine.
In maternitate mi le-au facut in umar si au fost mult mai dureroase fata de cele in burta, la externare ziceai ca m-au batut acolo avem ambele brate de niste vanatai imense si au tinut multa vreme ca imi era rusine sa ies din casa... bineinteles ca nu au facut nici un pliu, mi le-au facut zici ca jucau darts cu bratul meu. |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Ioana, ce trece timpul!! e mare bebe deja!!! Ma bucur ca totul e bine!! Tot vesti din astea sa fie pe forum!!
|
|

| alina89 wrote:In maternitate mi le-au facut in umar si au fost mult mai dureroase fata de cele in burta, la externare ziceai ca m-au batut acolo avem ambele brate de niste vanatai imense si au tinut multa vreme ca imi era rusine sa ies din casa...  bineinteles ca nu au facut nici un pliu, mi le-au facut zici ca jucau darts cu bratul meu. Vai de mine , pe mine ma intrebau acum cand am stat internata ce s alea, deci clar, nu ma mai mira nimic. |
|

| ANDREEA2929A wrote:Multumesc, Alina  , eu fac de la testul pozitiv ?i nu prea mai stiu pe unde, n am ajuns la jumate inca, mai incolo o sa fie si mai si. Am mai auzit in picior ca se fac, dar acolo pare dureros ca n ai unde sa faci pliu  cel putin la mine. Am facut si eu o perioada in picior ca mi se parea ca e prea vanata burta. Mi s-a parut ca au durut mai tare, a intrat acul mai greu, si oricum m-am invinetit si acolo. Acuma in burta rar ma invinetesc. Fie s-a obisnuit organismul, fie ajuta ca tin gheata dupa ce fac injectia.
Fetelor, la cat timp dupa ce ati inceput regimul a inceput sa scada glicemia? Ma gandesc ca nu din prima zi cum speram eu, nu? |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| IoanaIoanaC wrote:Fetelor, la cat timp dupa ce ati inceput regimul a inceput sa scada glicemia? Ma gandesc ca nu din prima zi cum speram eu, nu? Eu am avut glicemiile in limitele normale acasa,cu mici excep?ii extrem de rar cand exageram cu dulciurile si treceau foarte pu?in peste 140 la o ora. Ideea e ca eu am mâncat mai tot timpul low carb,iar când mi s-a dat 75 g glucoza s-a vazut diferen?a. Eu dupa test singurul lucru pe care l-am facut a fost sa scot dulciurile din alimenta?ie,mai ciugulesc câte un patra?el de ciocolata neagra. Dar cum zicea ?i Freya,tu ai avut prima valoare marita (sper ca zic bine) ceea ce e pu?in diferit,eu am avut marita o valoare dupa glucoza. Îmi pare rau ca nu tr pot ajuta cu mai mult de atât. |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3082
| Nici la mine nu a fost cazul de scazut, dar tine o vreme si vezi, sunt niste metode de a scadea glicemia a jeun, in primul rand nu stiu daca ti-a zis dr, dar obligatoriu macar 30 min de miscare seara (o plimbare) si fix inainte de culcare o gustare formata din proteine ar mai putea ajuta |
|

| Fetelor, am uitat sa va zic, cand am stat internata veneau asistentele cu doppler din ala mic pe care il gasim si in comert, stiti ca intrebam de el si ziceati ca streseaza bebelusul. Oare de ce l folosesc? De 3 ori au venit cu ala ?i da e o porcarie la 15 sapt cat aveam eu nu se auzeau constant si nici corect. |
|

| Multumesc ANdreea si Freya! Azi a scazut, a 3-a zi. Sa vedem daca se mentine!
Andreea mica, lol, si nu le-ai intrebat? Mi se pare foarte non-profi! |
|

| IoanaIoanaC wrote:Multumesc ANdreea si Freya! Azi a scazut, a 3-a zi. Sa vedem daca se mentine!
Andreea mica, lol, si nu le-ai intrebat? Mi se pare foarte non-profi! Cica asa e protocolul in spital ?i ma durea dupa cred ca iti creeaza contractii, pe a3a am fugarit o, i am zis sa ma lase in pace |
|

| Ati accesat careva programul "bebe bun venit"? Oare se merita? |
|
|