Gravidutele noastre dragi - 60
Subiectul anterior · Subiectul urmator
EllaMaria
Scris: Friday, April 9, 2021 11:37 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/12/2020
Fetelor va multumesc hearts îmi sunteti tare dragi! E de mare ajutor sa primesti sfaturi si in special încurajari! computerlove
andrutannc
Scris: Friday, April 9, 2021 12:37 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/10/2020
Sisi2 wrote:
Buna, fetelor! Multumesc mult pentru gandurile bune. Eu ma simt mai bine putin. Am discutat cu medicul de familie si cu ginecologul si au stabilit un tratament care e ok in sarcina si incet, incet imi revin. Am antibiotic, vitamina C, Aspenter, Sun D3. Partea buna e ca nu mai fac febra!! Va puup!

Multa sanatate!!
Sisi2
Scris: Friday, April 9, 2021 1:52 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/7/2019
BBEma wrote:

sisi cum te mai simti ? Mai am putintel pana sa l simt si eu constant înseamna , oricum o sa incerc sa nu ma stresez prea tare Cheek Kiss
Multa sanatate tie si lui bebe Cheek Kiss

Sunt mai bine, multumesc!!
Acum doar tusesc putin si mi-e nasul infundat. Incet, imi recapat si energia. Ca pana ieri, am fost foarte molesita si obosita!! Cheek Kiss
Si acum obosesc repede, da parca e mai ok ca zilele trecute!
Sisi2
Scris: Friday, April 9, 2021 1:53 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2019
andrutannc wrote:

Multa sanatate!!

Multumesc mult!!!Cheek Kiss
IoanaIoanaC
Scris: Friday, April 9, 2021 2:15 PM
Nivel

Inregistrat: 8/30/2019
Gata si eco! Avem 1202 grame de copil coeur Nu prea mai are loc saracuta, si nici nu s-a intors, dar deocamdata nu e nimic de speriat. La poza tot n-a stat. A prins jumate da fatzuca, dar tare greu de destins ce si cum. Seamana cu ma-sa, ca nici lui ma-sa nu-i place sa stea la poze Lol

Andreea, am intrebat de dexa+diabet. Da, creste glicemiile, dar temporar, si atunci cand voi face dexa va fi in colaborare si cu diabetologul, deci treaba va fi bine supravegheata.
Andreeax
Scris: Friday, April 9, 2021 2:25 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Toata lumea creste ?i se face mare <3

Ioana,ms de info,same here,tot cu diabetologul o sa am legaturi strânse atunci :D Saptamâna viitoare,joi,am stabilit sa fac dexa. Sambata asta o sa încerc sa ma rasfa? ?i eu cu o mica masa mai delicioasa :D
ANDREEA2929A
Scris: Friday, April 9, 2021 5:56 PM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
Ioana, parca tu faci clexane, nu?
IoanaIoanaC
Scris: Friday, April 9, 2021 6:14 PM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:
Ioana, parca tu faci clexane, nu?

Da, de 0.6. Te ajut cu ceva?
ANDREEA2929A
Scris: Friday, April 9, 2021 6:19 PM
Nivel

IoanaIoanaC wrote:

Da, de 0.6. Te ajut cu ceva?

Spune mi te rog, cand creste burtica unde le faci? Eu incerc cat mai pe parti dar de 3 injectii incoace nimeresc vase de sange, e asa de neplacut..poate nu fac bine ceva.
IoanaIoanaC
Scris: Friday, April 9, 2021 6:22 PM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:

Spune mi te rog, cand creste burtica unde le faci? Eu incerc cat mai pe parti dar de 3 injectii incoace nimeresc vase de sange, e asa de neplacut..poate nu fac bine ceva.

Asa fac si eu, tot mai in parti sa pot prinde pliu. Eu am intrebat si pe LuckyUs, tot asa au zis fetele ca s-au dus mai spre parti. Dupa ce creste burtica mai tare o sa se vada venele mai bine si nu le mai nimeresti asa des (stiu ca in momentul de fata nu te ajuta foarte mult, dar fix asa a fost si la mine Lol )
ANDREEA2929A
Scris: Friday, April 9, 2021 6:30 PM
Nivel

IoanaIoanaC wrote:

Asa fac si eu, tot mai in parti sa pot prinde pliu. Eu am intrebat si pe LuckyUs, tot asa au zis fetele ca s-au dus mai spre parti. Dupa ce creste burtica mai tare o sa se vada venele mai bine si nu le mai nimeresti asa des (stiu ca in momentul de fata nu te ajuta foarte mult, dar fix asa a fost si la mine Lol )

Nu vad de ,,balcoane". Eu pun acul ?i daca doare, asa probez mut mai incolo.
Sunt la injectia nr.85 hainoroc
IoanaIoanaC
Scris: Friday, April 9, 2021 7:35 PM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:

Nu vad de ,,balcoane". Eu pun acul ?i daca doare, asa probez mut mai incolo.
Sunt la injectia nr.85 hainoroc

Eu n-am problema balcoanelor, dar tot le fac in fata oglinzii. De numarat nu le-am numarat, dar le am stranse Lol
ANDREEA2929A
Scris: Friday, April 9, 2021 7:36 PM
Nivel

IoanaIoanaC wrote:

Eu n-am problema balcoanelor, dar tot le fac in fata oglinzii. De numarat nu le-am numarat, dar le am stranse Lol

App de strâns, am.vazut pozele alea cu bebei ?i injectiile in jur, cam sinistru dar adevarat!Buddy1
IoanaIoanaC
Scris: Friday, April 9, 2021 7:47 PM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:

App de strâns, am.vazut pozele alea cu bebei ?i injectiile in jur, cam sinistru dar adevarat!Buddy1

Da, nu pentru poza le-am strans. Le-am strans sa le dau la reciclat in conditii sigure, sa nu le arunc la gunoi. Legat de pozele alea, mi se par sinistre si nesigure pentru bebe. Plus ca, nu e neaparat o amintire pe care sa vrei sa i-o arati copilului cand creste. Asta e parerea mea, fiecare cum considera, desigur.
ANDREEA2929A
Scris: Friday, April 9, 2021 7:56 PM
Nivel

IoanaIoanaC wrote:

Da, nu pentru poza le-am strans. Le-am strans sa le dau la reciclat in conditii sigure, sa nu le arunc la gunoi. Legat de pozele alea, mi se par sinistre si nesigure pentru bebe. Plus ca, nu e neaparat o amintire pe care sa vrei sa i-o arati copilului cand creste. Asta e parerea mea, fiecare cum considera, desigur.

Asa este, nici eu n as face asa poza, si da, ai dreptate eu cand pun capacul a iesit acul de atatea ori si m am intepat.
Ai facut de prima data de 06?
La mine tot scade INR ul si astept programarea de pe 16 sa l intreb daca trebuie marita doza.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.