Gravidutele noastre dragi - 60
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Sisi2
Scris: Thursday, April 8, 2021 6:27 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/7/2019
carlita wrote:

grup

Sisi, e ok tratamentul, ti-a dat doar ce e permis in sarcina, sigur si antibioticul e tot din gama celor permise! TRece si asta! Buddy1

Multumesc!!tu ce faci? Cum esti?
Da, initial am primit alt atibiotic, dar l-am sunat pe ginecolog sa ii spun ce tratament am primit si el a zis sa schimbam atibioticul cu unul din clasa cefalosporine, acesta fiind permise in sarcina, cel inital fiind nesigur. Si asa am facut! Sunt convinsa ca stie el ce face.
O sa trecem cu bine si pe asta.
Am fost destul de panicata ieri, dar azi m-am mai linistit.
carlita
Scris: Thursday, April 8, 2021 6:31 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/9/2016
Sisi2 wrote:

Multumesc!! Tu ce faci? Cum esti?
Da, initial am primit alt atibiotic, dar l-am sunat pe ginecolog sa ii spun ce tratament am primit si el a zis sa schimbam atibioticul cu unul din clasa cefalosporine, acesta fiind permise in sarcina, cel inital fiind nesigur. Si asa am facut! Sunt convinsa ca stie el ce face.
O sa trecem cu bine si pe asta.
Am fost destul de panicata ieri, dar azi m-am mai linistit.

Buddy1 O sa fim bine intr-un final!
Aleahim
Scris: Thursday, April 8, 2021 6:39 PM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
EllaMaria wrote:
Am venit si eu de la eco, bebe e bine, 1295 grame, întors cu capusorul în joscoeur e mai mare cu 3 zile.

Cat despre analize, mi-a zis ca nu are relevanta colesterolul, iar cu privire la fier trebuie sa iau perfuzii, care din pacate e musai sa le iau în spital sa fiu sub observatie...asadar saptamâna viitoare încep de marti, joi si sâmbata. As fi vrut sa evit sa le iau în spital, dar nu se poate altfel... Trebuie sa-mi fac si test covid, pt care am mai mari emotii decât pt altceva, nu am încredere în testele astea. uff

Ella ma bucur ca bebe e bine.Asta conteaza cel mai mult, ca in rest, noi le ducem pe toate de dragul lorcoeur
ANDREEA2929A
Scris: Thursday, April 8, 2021 8:56 PM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
EllaMaria wrote:
Am venit si eu de la eco, bebe e bine, 1295 grame, întors cu capusorul în joscoeur e mai mare cu 3 zile.

Cat despre analize, mi-a zis ca nu are relevanta colesterolul, iar cu privire la fier trebuie sa iau perfuzii, care din pacate e musai sa le iau în spital sa fiu sub observatie...asadar saptamâna viitoare încep de marti, joi si sâmbata. As fi vrut sa evit sa le iau în spital, dar nu se poate altfel... Trebuie sa-mi fac si test covid, pt care am mai mari emotii decât pt altceva, nu am încredere în testele astea. uff

yes super. Cat despre test nu te speria, eu am facut sambata pt internare ?i am stat in stres maxim pâna la 9.30 seara, a fost ok pâna la urma.coeur
BBEma
Scris: Friday, April 9, 2021 8:12 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/19/2020
EllaMaria wrote:

Ma bucur ca e totul ok Ella, ai un bebe grasun coeur coeur îmi pare rau pentru perfuzii dar e bine ca se poate rezolva problema cu fierul . Cât despre testul covid stai linistita ca nu ai de ce sa ti faci griji , si eu am tot facut anul asta Cheek Kiss nu ti va iesi nimic daca nu ai simptome . Tin pumnii Cheek Kiss
IoanaIoanaC
Scris: Friday, April 9, 2021 8:25 AM
Nivel

Inregistrat: 8/30/2019
Sisi, trece si asta. Important e sa ai simptome usoare deocamdata! Daca te ajuta cu ceva, eu am luat 10 zile antibiotic pana acum, si acum trebuie sa iau iar pentru o infectie urinara. Si mogaldeata e bine (azi ma duc sa o vad).

Ella, fierul intravenos se da sub observatie deoarece irita venele destul de tare. Nu va fi o experienta placuta, dar ce nu facem noi pentru mogaldete?

Aleahim, happy 28! coeur (scuze, ieri am fost cu capul in nori si diabet si am uitat sa scriu)
BBEma
Scris: Friday, April 9, 2021 8:50 AM
Nivel

Fetelor ... când incep miscarile sa fie constante ? Eu am tot simtit miscari fine dar nu zilnic si parca câteodata când ma trezesc mi se pare ca am burtica mai mica decât de obicei Lol aaaaa si ce ziceti de sâni ? Nici nu pot sa zic ca au fost extramega sensibili dar s a atenuat simtitor si sensibilitatea si nici nu mai sunt asa tari Lol
Parca mi se pare asa dubios ca nu mai simt dureri si alte simptome si ma simt asa bineLol
ANDREEA2929A
Scris: Friday, April 9, 2021 8:57 AM
Nivel

BBEma wrote:
Fetelor ... când incep miscarile sa fie constante ? Eu am tot simtit miscari fine dar nu zilnic si parca câteodata când ma trezesc mi se pare ca am burtica mai mica decât de obicei Lol aaaaa si ce ziceti de sâni ? Nici nu pot sa zic ca au fost extramega sensibili dar s a atenuat simtitor si sensibilitatea si nici nu mai sunt asa tari Lol
Parca mi se pare asa dubios ca nu mai simt dureri si alte simptome si ma simt asa bineLol

Asa e si la mine, nu te speria, bucura te ca esti bine, eu mi as dori sa pot face cate ceva fara sa ma doara, iar când nu ma doare e suspect hearts
Aleahim
Scris: Friday, April 9, 2021 9:11 AM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
Happy 28 Ioacoeur
Am ajuns in trim3yes
BBEma pe mine m-au durut sanii pana prin sapt 12, apoi am ramas cu o usoara sensibilitate, pe care o am si acum.Cat despre miscari, am inceput sa le simt bine bine si constant dupa sapt 20.Acum deja face show in burtica, ma trezeste si noapteaLol
BBEma
Scris: Friday, April 9, 2021 9:15 AM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:

Asa e si la mine, nu te speria, bucura te ca esti bine, eu mi as dori sa pot face cate ceva fara sa ma doara, iar când nu ma doare e suspect hearts

Daaa ma bucur iti dai seama , dar mi se mai pare si suspect Lol ca de... asa suntem noi, cautam motiveLol
Sotul rade de mine ca dupa fiecare eco ii tot zic, gata dupa asta ma linistescLol si urmatoarea e morfo 2 si tot nu ma potolesc Cheek Kiss
Ce a trecut timpul , ai 16 s si eu 18 .... ne am facut mari Cheek Kiss coeur
BBEma
Scris: Friday, April 9, 2021 9:21 AM
Nivel

Aleahim wrote:
Happy 28 Ioacoeur
Am ajuns in trim3yes
BBEma pe mine m-au durut sanii pana prin sapt 12, apoi am ramas cu o usoara sensibilitate, pe care o am si acum.Cat despre miscari, am inceput sa le simt bine bine si constant dupa sapt 20.Acum deja face show in burtica, ma trezeste si noapteaLol

Da cam asa sunt si eu sanii. Eu acum zic ca abia astept sa ma trezeasca si pe mine noaptea Lol dar probabil când chiar o sa ma trezeasca nu mai zic asta Lol no si parca a simtit ca vb despre el ca s a miscatcoeur oricum am observat ca i plac anumite intervale ale zilei si anumite pozitii sau ma rog ... probabil asa îl simt eu Cheek Kiss
ANDREEA2929A
Scris: Friday, April 9, 2021 9:47 AM
Nivel

BBEma wrote:

Daaa ma bucur iti dai seama , dar mi se mai pare si suspect Lol ca de... asa suntem noi, cautam motiveLol
Sotul rade de mine ca dupa fiecare eco ii tot zic, gata dupa asta ma linistescLol si urmatoarea e morfo 2 si tot nu ma potolesc Cheek Kiss
Ce a trecut timpul , ai 16 s si eu 18 .... ne am facut mari Cheek Kiss coeur

Da si bebe e mai mare cu 5zile
BBEma
Scris: Friday, April 9, 2021 9:48 AM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:

Da si bebe e mai mare cu 5zile

coeur coeur coeur
Sisi2
Scris: Friday, April 9, 2021 10:25 AM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2019
Ella, ma bucur ca e totul bine. Ai un bebe maricel!!hearts iar cu testul Covid eu zic ca daca nu esti racita sau nu ai simptome, nu iese pozitiv. Eu am fost tare racita cand mi-o iesit pozitiv (o noapte de febra, nas infundat, stare de moleseala, dureri de gat).

BBEma, daca nu ma insel constant am inceput sa-l simt de pe la 19 sapt. La modul ca il simteam zilnic. Acum nu ma mai obosesc sa numar de cate ori il simt, ca pierd sirul. Asta e singura alinare in perioada asta pentru mine. Bebe e energic si misca mult. Iar in ceea ce priveste sanii, m-au durut la inceput cateva saptamani, apoi am ramas cu o usoara sensibilitate. Acum vreo 2 sapt am avut o perioada in care ma dureau foarte tare, acum iar s-au calmat, pana cand, nu stiu.

Ioana, te puuup!Cheek Kiss
BBEma
Scris: Friday, April 9, 2021 10:37 AM
Nivel

Sisi2 wrote:
Ella, ma bucur ca e totul bine. Ai un bebe maricel!!hearts iar cu testul Covid eu zic ca daca nu esti racita sau nu ai simptome, nu iese pozitiv. Eu am fost tare racita cand mi-o iesit pozitiv (o noapte de febra, nas infundat, stare de moleseala, dureri de gat).

BBEma, daca nu ma insel constant am inceput sa-l simt de pe la 19 sapt. La modul ca il simteam zilnic. Acum nu ma mai obosesc sa numar de cate ori il simt, ca pierd sirul. Asta e singura alinare in perioada asta pentru mine. Bebe e energic si misca mult. Iar in ceea ce priveste sanii, m-au durut la inceput cateva saptamani, apoi am ramas cu o usoara sensibilitate. Acum vreo 2 sapt am avut o perioada in care ma dureau foarte tare, acum iar s-au calmat, pana cand, nu stiu.

Ioana, te puuup!Cheek Kiss

sisi cum te mai simti ? Mai am putintel pana sa l simt si eu constant înseamna , oricum o sa incerc sa nu ma stresez prea tare Cheek Kiss
Multa sanatate tie si lui bebe Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.