Gravidutele noastre dragi - 60
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Aleahim
Scris: Wednesday, April 7, 2021 9:16 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/19/2018
Andreeax wrote:
Aleahim,apropo de analize de trimestrul 3, ce ai primit? Mie azi mi-a dat o lista ?i îmi pare cam micu?a.

Inca nu mi-a dat mf bilet de trimitere, deci nu stiuras
IoanaIoanaC
Scris: Thursday, April 8, 2021 8:29 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/30/2019
EllaMaria wrote:

Mersi de pont Ioana!Cheek Kiss Tocmai l-am finalizat, asteptam sa primim atestatul în urmatoarele zile, pe mail. Partea mai tare a fost ca nu poti decât sa pui cursul pe pauza, nu se poate derula, iar daca din greseala iesi de pagina, când îl reiei e de la inceput. Asadar dupa 2 ore, am dat un refresh, din greseala, paginii si a reînceput cursul din nou. Astfel în loc de aprox 4 ore de curs, ne-am uitat aproape 6 oreLol

Se poate derula cu sageti stanga dreapta daca te uiti pe laptop/calculator. Am 2 zile de cand ma tot uit la el si nu l-am mai terminat Lol Lol Lol
EllaMaria
Scris: Thursday, April 8, 2021 8:34 AM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
IoanaIoanaC wrote:

Se poate derula cu sageti stanga dreapta daca te uiti pe laptop/calculator. Am 2 zile de cand ma tot uit la el si nu l-am mai terminat Lol Lol Lol

Of, eu pe telefon l-am vizualizat. Dar e ok, l-am terminat într-un final Lol pupici
ANDREEA2929A
Scris: Thursday, April 8, 2021 9:01 AM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
EllaMaria wrote:

Of, eu pe telefon l-am vizualizat. Dar e ok, l-am terminat într-un final Lol pupici

E.platit sau gratuit? Oricum vrem.si noi daca e posibil sa ne lasi un link !coeur saru'
EllaMaria
Scris: Thursday, April 8, 2021 9:11 AM
Nivel

Andreeax
Scris: Thursday, April 8, 2021 10:19 AM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Ioana,i-am scris medicului in diminea?a asta ?i mi-a raspuns. Mi-a spus ca exista posibilitatea sa afecteze glicemiile ?i sa o ?in la curent cu glicemiile dupa fiecare masa la o ora ?i la doua ore in ziua respectiva când fac dexa ?i in urmatoarele câteva zile sa ?tim daca e cazul sa intervenim daca ele cresc ?i mi-a mai spus sa nu manânc sarat sa minimizam riscul de a retine apa. Eu m-am sim?it mereu norocoasa,nu am avut niciodata efecte adverse la pastile,ma simt norocoasa ?i acum :))). Oricum,o sa fiu cuminte ?i voi face ce mi se spune. In caz ca ai ceva mai multe info ca mine despre asta sa ?tii ca sunt interesata. :D

L.E.Asta am găsit pe lucky us,sunt mai multe dar răspunsul asta mi s-a părut cel mai avizat.
https://ibb.co/0nyyNs5
IoanaIoanaC
Scris: Thursday, April 8, 2021 2:19 PM
Nivel

Inregistrat: 8/30/2019
Andreeax wrote:
Ioana,i-am scris medicului in diminea?a asta ?i mi-a raspuns. Mi-a spus ca exista posibilitatea sa afecteze glicemiile ?i sa o ?in la curent cu glicemiile dupa fiecare masa la o ora ?i la doua ore in ziua respectiva când fac dexa ?i in urmatoarele câteva zile sa ?tim daca e cazul sa intervenim daca ele cresc ?i mi-a mai spus sa nu manânc sarat sa minimizam riscul de a retine apa. Eu m-am sim?it mereu norocoasa,nu am avut niciodata efecte adverse la pastile,ma simt norocoasa ?i acum :))). Oricum,o sa fiu cuminte ?i voi face ce mi se spune. In caz ca ai ceva mai multe info ca mine despre asta sa ?tii ca sunt interesata. :D

L.E.Asta am gasit pe lucky us,sunt mai multe dar raspunsul asta mi s-a parut cel mai avizat.
https://ibb.co/0nyyNs5

Mersi de info! Am fost azi la diabetolog si eu. Mi-a dat regim (light, nu e de speriat) si a zis ca ne revedem peste 2 saptamani cu jurnal de glicemii si ce am mancat. De faza cu dexa n-am intrebat ca am uitat Blushing
Sisi2
Scris: Thursday, April 8, 2021 4:06 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2019
Buna, fetelor! Multumesc mult pentru gandurile bune. Eu ma simt mai bine putin. Am discutat cu medicul de familie si cu ginecologul si au stabilit un tratament care e ok in sarcina si incet, incet imi revin. Am antibiotic, vitamina C, Aspenter, Sun D3. Partea buna e ca nu mai fac febra!! Va puup!
ANDREEA2929A
Scris: Thursday, April 8, 2021 4:17 PM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
Sisi2 wrote:
Buna, fetelor! Multumesc mult pentru gandurile bune. Eu ma simt mai bine putin. Am discutat cu medicul de familie si cu ginecologul si au stabilit un tratament care e ok in sarcina si incet, incet imi revin. Am antibiotic, vitamina C, Aspenter, Sun D3. Parteq buna e ca nu mai fac febra!! Va puup!

Trece Sisi cu bine, o sa vezi!
computerlove
Andreeax
Scris: Thursday, April 8, 2021 4:34 PM
Nivel

Sisi,ma bucur ca s-au aliniat cu bine planetele pana la urma. Sanatate multa!
carlita
Scris: Thursday, April 8, 2021 5:24 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Andreea, Ioana, va spun sigur ca dexa creste glicemia ca este un corticoid. DAr sa nu va speriati ca nu faceti tratament de lunga durata! Si da, mai trebuie mancat si fara sare ca riscati sa vi se umfle membrele si nu numai.
Andreeax
Scris: Thursday, April 8, 2021 5:29 PM
Nivel

carlita wrote:
Andreea, Ioana, va spun sigur ca dexa creste glicemia ca este un corticoid. DAr sa nu va speriati ca nu faceti tratament de lunga durata! Si da, mai trebuie mancat si fara sare ca riscati sa vi se umfle membrele si nu numai.

Mul?umim mult! Deci acum e fara îndoiala ce e de facut! Carlita,o îmbra?i?are mare ?i de la mine!
EllaMaria
Scris: Thursday, April 8, 2021 5:42 PM
Nivel

Am venit si eu de la eco, bebe e bine, 1295 grame, întors cu capusorul în joscoeur e mai mare cu 3 zile.

Cat despre analize, mi-a zis ca nu are relevanta colesterolul, iar cu privire la fier trebuie sa iau perfuzii, care din pacate e musai sa le iau în spital sa fiu sub observatie...asadar saptamâna viitoare încep de marti, joi si sâmbata. As fi vrut sa evit sa le iau în spital, dar nu se poate altfel... Trebuie sa-mi fac si test covid, pt care am mai mari emotii decât pt altceva, nu am încredere în testele astea. uff
Sisi2
Scris: Thursday, April 8, 2021 5:42 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2019
ANDREEA2929A wrote:

Trece Sisi cu bine, o sa vezi!
computerlove

Multumesc! Acum sunt putin stresata sa nu il afecteze medicamenetele cu ceva! Mi se par cam multe Desi mi-a confirmat si ginecologul ca sunt permise in sarcina! Dar nah, paranoia asta!! Acum astept sa-mi revin, sa treaca izolarea si sa merg la eco!!
carlita
Scris: Thursday, April 8, 2021 5:55 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Andreeax wrote:

Mul?umim mult! Deci acum e fara îndoiala ce e de facut! Carlita,o îmbra?i?are mare ?i de la mine!

grup

Sisi, e ok tratamentul, ti-a dat doar ce e permis in sarcina, sigur si antibioticul e tot din gama celor permise! TRece si asta! Buddy1
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.