Gravidutele noastre dragi - 60
Subiectul anterior · Subiectul urmator
BBEma
Scris: Wednesday, April 7, 2021 6:50 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/19/2020
Sisi2 wrote:
Fetelor, am vesti proaste. Testul meu e pozitiv!!pale am primit tratament si stam cu sotul, in izolare, 2 saptamani. Sunt asa stresata!! Sper sa fim bine sa nu fie bebele afectat cu ceva!

Îmi pare rau Sisi Cheek Kiss sa stii ca am auzit multe gravidute care au avut covid si n au patit nimic bebeii . Tin pumnii sa treaca repede Cheek Kiss
Alle.p
Scris: Wednesday, April 7, 2021 6:53 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/13/2018
Sisi, iti doresc sa treceti repede peste DistanceKiss daca nu ai febra mare, bebe nu pateste nimic, iar in caz de febra sunt solutiiBuddy1
Eu am avut simptome usoare, aveam 28s. Insa gustul mi-a revenit 50% iar mirosul aproape delocpale
Asta era si consolarea mea, ca nu mai fac la nasterre. Nici nu am mai stat la triaj la internareLol
IoanaIoanaC
Scris: Wednesday, April 7, 2021 6:58 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/30/2019
Andreeax wrote:

Da,?tiu ca nu înseamna ca voi na?te prematur dar efectiv m-a trecut a?a un fior pe spate când a spus de dexa de?i clar sunt binevenite injec?iile. Ne apropiem u?or de final ?i totul devine REAL. Mi-a recomandat sa vorbesc cu medicul diabetolog pt ca exista riscul de a creste glicemia ?i sa ma puna la curent cum trebuie sa procedez cu regimul....mi-a zis ceva ?i de sare sa o scot de tot macar cu doua zile înainte ?i înca vreo doua dupa dar sa ii las medicului diabetolog neaparat mesaj. Poate te ajuta ?i pe tine informa?ia asta de?i nu cred ca nu o sa tinse specifice.

Sa creasca glicemia de la dexa zici?
Andreeax
Scris: Wednesday, April 7, 2021 7:08 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
IoanaIoanaC wrote:

Sa creasca glicemia de la dexa zici?

Asta am în?eles,eu o sa ii las un mesaj mâine medicului diabetolog ca deja e târziu ?i sper sa ma lamureasca exact cum sta treab,mai multe n-as sti ce sa-?i spun. O sa fac un studiu mic de caz pe lucky us,poate gasesc ceva informa?ie pana vb ?i cu medicul.
Andreeax
Scris: Wednesday, April 7, 2021 7:12 PM
Nivel

Andreea,da! ?in minte când eram in primul trimestru ?i îmi doream sa treaca mai repede timpul ca parca greu mai trecea ?i acum mai am pu?in ca nu îmi vine sa cred când au zburat toate saptamânile. Imediat te vad ?i pe tine :D
ANDREEA2929A
Scris: Wednesday, April 7, 2021 7:35 PM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
Andreeax wrote:
Andreea,da! ?in minte când eram in primul trimestru ?i îmi doream sa treaca mai repede timpul ca parca greu mai trecea ?i acum mai am pu?in ca nu îmi vine sa cred când au zburat toate saptamânile. Imediat te vad ?i pe tine :D

Doamne ajuta! Eu inca sunt stresata, mai ales cu placenta, astept pe 16 am.control ?i vedem ce mai zice.
Azi toata ziua am avut o intepatura in dreapta de 2,3 ori/ora nu stiu ce poate fi, exact ca ?i cum ma pisca cineva. Apoi in stanga in aceleasi locuri.
Macar bine ca de acum stau acasa.
Am avut un weekend greu cu spitalizarea, testul covid...
Aleahim
Scris: Wednesday, April 7, 2021 7:41 PM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
ANDREEA2929A wrote:

Doamne ajuta! Eu inca sunt stresata, mai ales cu placenta, astept pe 16 am.control ?i vedem ce mai zice.
Azi toata ziua am avut o intepatura in dreapta de 2,3 ori/ora nu stiu ce poate fi, exact ca ?i cum ma pisca cineva. Apoi in stanga in aceleasi locuri.

Andreea nu te stresa pt intepaturi, ca pe astea o sa le tot ai.Intinderi de ligamente, creste uterul, e normal.Si eu mai am, dar nici nu le mai bag in seamaLol
Marea mea problema sunt arsurile.Chiar ii zicea si Ioanei.Sunt asa crunte, incat ma doare in piept.Si nu pot manca nimic.Adica orice mananc, imi provoaca arsuri.Si trust me, am incercat orice remediu, nimic nu are efect.
Asa ca fetelor, cata vreme va simtiti bine, bucurati-va.Eu in trim 1 si 2 am fost ca o floricica.Acuma simt cum cedez psihicLol
ANDREEA2929A
Scris: Wednesday, April 7, 2021 7:44 PM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
Aleahim wrote:

Andreea nu te stresa pt intepaturi, ca pe astea o sa le tot ai.Intinderi de ligamente, creste uterul, e normal.Si eu mai am, dar nici nu le mai bag in seamaLol
Marea mea problema sunt arsurile.Chiar ii zicea si Ioanei.Sunt asa crunte, incat ma doare in piept.Si nu pot manca nimic.Adica orice mananc, imi provoaca arsuri.Si trust me, am incercat orice remediu, nimic nu are efect.
Asa ca fetelor, cata vreme va simtiti bine, bucurati-va.Eu in trim 1 si 2 am fost ca o floricica.Acuma simt cum cedez psihicLol

Multumesc mult pentru incurajari, mie acum mi se pare mai greu ca in trim 1, greturile erau parfum pe langa dureri, asta ?i din cauza miomectomie, uterul e cum e... Sper sa ajung cu bine la termen...suport orice de dragul ei.
EllaMaria
Scris: Wednesday, April 7, 2021 8:38 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
ANDREEA2929A wrote:

Intepaturi am si eu, nu zilnic dar câteodata îs deranjante zici ca ma fulgera. Fii linistita pupici
Aleahim
Scris: Wednesday, April 7, 2021 8:38 PM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:

Multumesc mult pentru incurajari, mie acum mi se pare mai greu ca in trim 1, greturile erau parfum pe langa dureri, asta ?i din cauza miomectomie, uterul e cum e... Sper sa ajung cu bine la termen...suport orice de dragul ei.

O sa fie bine.Si da, induram orice pentru bebelusii mult doriticoeur
EllaMaria
Scris: Wednesday, April 7, 2021 8:43 PM
Nivel

Aleahim wrote:

Ooo, arsurile... Minunatele arsuri! Eu iau seara o lingurita de bicarbonat cu apa si ma lasa, cât sa adorm, apoi daca am noroc si dorm toata noaptea, nu le mai simt.

Eu m-am pricopsit cu niste hemoroizi frumosi... Maine cer medicului ceva si pt asta. Am o lista lunga: fier scazut, arsuri, hemoroizi, constipatie, balonare.. Cred ca se minuneaza doctorul... Daca pana acum am mai luat doar Aspenter ul, de mâine cred ca o sa am un meniu variat de medicamente.
EllaMaria
Scris: Wednesday, April 7, 2021 8:48 PM
Nivel

IoanaIoanaC wrote:

Pentru cine vrea, este pe copii si parinti, curs de puericultura gratuit, cu atestat pentru tati. E plin de reclame, inca nu l-am urmarit tot, nu stiu daca e bun sau nu, dar daca sunt persoane care nu vor sa investeasca prea mult in cursuri si vor atestat, poate ajuta pe cineva.

Mersi de pont Ioana!Cheek Kiss Tocmai l-am finalizat, asteptam sa primim atestatul în urmatoarele zile, pe mail. Partea mai tare a fost ca nu poti decât sa pui cursul pe pauza, nu se poate derula, iar daca din greseala iesi de pagina, când îl reiei e de la inceput. Asadar dupa 2 ore, am dat un refresh, din greseala, paginii si a reînceput cursul din nou. Astfel în loc de aprox 4 ore de curs, ne-am uitat aproape 6 oreLol
Aleahim
Scris: Wednesday, April 7, 2021 8:50 PM
Nivel

EllaMaria wrote:

Ooo, arsurile... Minunatele arsuri! Eu iau seara o lingurita de bicarbonat cu apa si ma lasa, cât sa adorm, apoi daca am noroc si dorm toata noaptea, nu le mai simt.

Eu m-am pricopsit cu niste hemoroizi frumosi... Maine cer medicului ceva si pt asta. Am o lista lunga: fier scazut, arsuri, hemoroizi, constipatie, balonare.. Cred ca se minuneaza doctorul... Daca pana acum am mai luat doar Aspenter ul, de mâine cred ca o sa am un meniu variat de medicamente.

Nu ma lasa nici cu mama bicarbonatului, rennie, gaviscon, nimiiiiiic.
Sunt curioasa si eu cum imi ies analizele de trim3, ca pana acum am avut analize f bune.
Andreeax
Scris: Wednesday, April 7, 2021 8:57 PM
Nivel

Aleahim,apropo de analize de trimestrul 3, ce ai primit? Mie azi mi-a dat o lista ?i îmi pare cam micu?a.
EllaMaria
Scris: Wednesday, April 7, 2021 8:59 PM
Nivel

Aleahim wrote:

Nu ma lasa nici cu mama bicarbonatului, rennie, gaviscon, nimiiiiiic.
Sunt curioasa si eu cum imi ies analizele de trim3, ca pana acum am avut analize f bune.

Dar ce soc am avut eu când am vazut rezultatele Lol Nu îmi puteam explica cum în 2 luni se puteau schimba asa drastic. Toate îmi erau bune la sfarsitul lui februarie, eram Supermanyes Lol mda.. Bebe a lucrat, a crescut si-a luat si el portiaLol
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.