Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 817
| Sisi2 wrote:Fetelor, am vesti proaste. Testul meu e pozitiv!! am primit tratament si stam cu sotul, in izolare, 2 saptamani. Sunt asa stresata!! Sper sa fim bine sa nu fie bebele afectat cu ceva!
Of Sisi! Îmi pare rau, fii puternica! Încearca sa nu te stresezi pt bebe! O sa fie bine! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| Sisi2 wrote:Fetelor, am vesti proaste. Testul meu e pozitiv!! am primit tratament si stam cu sotul, in izolare, 2 saptamani. Sunt asa stresata!! Sper sa fim bine sa nu fie bebele afectat cu ceva!
Sanatate multa, sa va faceti bine repede! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/11/2021 Mesaje: 60
| Aleahim wrote: Eu in afara de acid folic in primul trimestru, nu am luat nimic.Bineinteles, asta la sfatul medicului, care a spus ca atat timp cat analizele sunt bune nu are rost sa iau suplimente, care pot da pofta de mancare si automat kg in plus. In trim 2 de ex, am luat 14 zile ceva pt o usoara lipsa de calciu si niste magneziu.Acum nu mai iau nimic.
Iti multumesc frumos pentru raspuns. Aud in jurul meu la toate fetele gravide ca ele iau vitamine, de nevoie sau nu, ele iau.. si mi-a dat de gandit si mie.. ma gandeam oare eu de ce sa nu iau O sa iau doar acid folic pt ca asta mi-a fost recomandat de medic si restul doar in caz de nevoie. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/11/2021 Mesaje: 60
Sanatate multa Sisi! Sigur sigur o sa fie bine! Sa va faceti bine repede! |
|
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Sisi2 wrote:Fetelor, am vesti proaste. Testul meu e pozitiv!! am primit tratament si stam cu sotul, in izolare, 2 saptamani. Sunt asa stresata!! Sper sa fim bine sa nu fie bebele afectat cu ceva! Sisi offfff! Imi pare rau ca treci prin asta! Am citit de forte multe cazuri care au dus covidul in sarcina, fara efecte secundare asupra fatului. Partea buna e ca ai facut acum, si pana la nastere ai anticorpi si n-ai cum sa faci fix la nastere. Sa speram ca e doar o forma usoara! Sanatate multa! |
|
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Sisi2 wrote:Fetelor, am vesti proaste. Testul meu e pozitiv!! am primit tratament si stam cu sotul, in izolare, 2 saptamani. Sunt asa stresata!! Sper sa fim bine sa nu fie bebele afectat cu ceva! Multa sanatate, Sisi! O sa fiti bine, cu siguranta. |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Ella,eu ?tiu ca nu are relevanta colesterolul in sarcina. Sa ma contrazica fetele daca gre?esc cu ceva. Când am primit trimiterea de la medicul diabetolog pt testul de toleranta la glucoza,a fost si un pachet complet de analize pe lânga printre care ?i colesterolul care cred ca l-am avut tot 300 si ceva iar când m-am întors la medicul ginecolog cu ele nu a bagat in seama colesterolul. Sper sa fie buna informa?ia mea. |
|
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Sisi imi pare tare rau. Stiu ca degeaba iti spunem sa te calmezi.O sa iti ia cateva zile sa digeri vestea si e normala starea ta. Tot ce poti face e sa asculti sfatul medicului.Insanatosire grabnica! |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Sisi, sanatate multa Da, nu are relevanta colesterolul, creste in mod fiziologic f mult in sarcina, mie nici nu mi-a dat sa il fac |
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 817
| Va multumesc Andreea, Freya |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Va multumesc mult fetelor. Da, parca incet, incet ma obisnuiesc cu gandul. Ma simt mai bine ca ieri, oricum. Inca am gust si miros. Sper ca asta sa fie tot si de acum sa se amelioreze simptomele. Chiar nu ma asteptam sa merg dupa o reteta si un concediu medical si sa ma trezesc cu test pozitiv de Covid! Chiar alataieri vorbeam cu sotul, ca de mult nu am avut un concediu, amandoi, sa lenevim. Deci trebuie sa avem grija ce me dorim . Slava Domnului ca exista Netflix.
Ella, imi pare rau pentru valoarea fierului. Probabil doar cu perfuzii vei rezolva. In ceea ce priveste colesterolul nu stiu...dar am vazut ca ti-au raspuns fetele. |
|
| Am fost ?i eu la medic,ini?ial doar pt a recolta pt ex de secretie si a se uita peste morfo 3. I-am explicat ca in ultimul timp am avut ceva mai multe contractii ?i le simt destul de puternic ca ?i presiune nu durere ?i mi-a dat de facut pe sfâr?itul saptamânii viitoare 3 doze de dexa pt siguran?a. Sper totu?i ca bebe sa vina când trebuie fara alte surprize. |
|
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Andreeax wrote:Am fost ?i eu la medic,ini?ial doar pt a recolta pt ex de secretie si a se uita peste morfo 3. I-am explicat ca in ultimul timp am avut ceva mai multe contractii ?i le simt destul de puternic ca ?i presiune nu durere ?i mi-a dat de facut pe sfâr?itul saptamânii viitoare 3 doze de dexa pt siguran?a. Sper totu?i ca bebe sa vina când trebuie fara alte surprize. Vai abia astept si eu dexa, macar poate stau mai linistita dupa. Mie mi-a zis ca doar in sapt 32 imi da sa fac. Nu e rau ca iti da dexa, ce-i sigur ii sigur. Asta nu inseamna ca nasti prematur, e doar o masura de siguranta! |
|
| IoanaIoanaC wrote: Vai abia astept si eu dexa, macar poate stau mai linistita dupa. Mie mi-a zis ca doar in sapt 32 imi da sa fac. Nu e rau ca iti da dexa, ce-i sigur ii sigur. Asta nu inseamna ca nasti prematur, e doar o masura de siguranta!
Da,?tiu ca nu înseamna ca voi na?te prematur dar efectiv m-a trecut a?a un fior pe spate când a spus de dexa de?i clar sunt binevenite injec?iile. Ne apropiem u?or de final ?i totul devine REAL. Mi-a recomandat sa vorbesc cu medicul diabetolog pt ca exista riscul de a creste glicemia ?i sa ma puna la curent cum trebuie sa procedez cu regimul....mi-a zis ceva ?i de sare sa o scot de tot macar cu doua zile înainte ?i înca vreo doua dupa dar sa ii las medicului diabetolog neaparat mesaj. Poate te ajuta ?i pe tine informa?ia asta de?i nu cred ca nu o sa tinse specifice. |
|
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Andre, ce aproape esti, doamne! |
|
|