Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| Giulia14 wrote:Sa vii cu vesti bune! Ai terminat toate pregatirile pentru venirea lui bebe? Pe mine m-a apucat obsesia ca nu am perdelele spalate si geamurile sterse. Trebuie sa o fac si pe asta pana nasc Parca asa simt si eu, odata cu saptamana 35 a trecut timpul mai repede, controalele mai dese si parca nu mai am timp sa numar zilele pana la 40 saptamani ( in cel mai fericit caz).
Da, azi am terminat si curatenia si tot. Evident ma resimt, dar sper sa trec cu bine peste noaptea asta. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 849
|
Se contureaza burtica |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Maria, multumim mult pentru casuta!!!
Miri, ce frumoasa esti!! ai o burtica tare dragalasa!!! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2020 Mesaje: 318
| Sisi2 wrote:Maria, multumim mult pentru casuta!!! Miri, ce frumoasa esti!! ai o burtica tare dragalasa!!!
Multumesc mult ! |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Mai avem ceva burtici care nu ?i-au facut apari?ia! :D Miri,e?ti foarte frumoasa ?i ai o burtica pe masura. <3 |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Oana,nu ?tiu daca am apucat sa-?i mul?umesc pt sfatul cu cadi?a a?a ca mul?umesc mult,a?tept sa îmi vina comanda. Mai ai a?a pu?in ?i tu ?i Giulia ?i Alle ?i parca ma ?i vad pe primul loc in caz ca mai apuc o urmatoare casu?a . Simt ca locul 1 cântare?te mult ?i e cu emo?ii multe la gravidute. :D |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| Andreeax wrote:Oana,nu ?tiu daca am apucat sa-?i mul?umesc pt sfatul cu cadi?a a?a ca mul?umesc mult,a?tept sa îmi vina comanda. Mai ai a?a pu?in ?i tu ?i Giulia ?i Alle ?i parca ma ?i vad pe primul loc in caz ca mai apuc o urmatoare casu?a . Simt ca locul 1 cântare?te mult ?i e cu emo?ii multe la gravidute. :D
Ma bucur ca ti-a fost de folos. Da, locul 1 e cu emotii multe. Desi am mai trecut o data prin asta, ma ia panica doar cand ma gandesc ca mai am cateva zile.
Alle, sper ca sunteti bine. Asteptam vesti. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2020 Mesaje: 318
| Andreeax wrote:Mai avem ceva burtici care nu ?i-au facut apari?ia! :D Miri,e?ti foarte frumoasa ?i ai o burtica pe masura. <3
Multumesc mult! Cred ca toate burticile sunt frumoase |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/10/2020 Mesaje: 78
| Maria.mmh wrote:Mult a fost, putin a ramas, vorba aia Fetelor daca mai trebuie vreo graviduta adaugata pe listuta sau ceva modificari aduse listutei, ma strigati
Eu, eu! nu sunt pe listuta de sus! :) |
|
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| andrutannc wrote:Eu, eu! nu sunt pe listuta de sus! :)
Gataa, am adaugat-o si pe Simii |
|
Inregistrat: 1/11/2018 Mesaje: 1211
| oanatm wrote:
Sa vezi ce repede trece de acum timpul, mie nu-mi vine sa cred ca a mai trecut o sapt si ca de maine intru chiar pe ultima suta. Tickerul meu e cu o sapt in urma, de fapt am 38 sapt, dar nu l-am mai corectat, e irelevant. Dimineata merg la ctg si stabilim si cezariana sa fie programata de orice eventualitate, dar dupa cum vad voi avea parte de cezariana la cald.
Oanaaa ce a zburat timpul si ce bine a crescut bebelul. Nastere usoara sa ai! :) Eu sper ca mandra mea sa mai stea, e si un pic mai micuta decat ar trebui. |
|
Inregistrat: 1/11/2018 Mesaje: 1211
| Andreeax wrote:Mai avem ceva burtici care nu ?i-au facut apari?ia! :D Miri,e?ti foarte frumoasa ?i ai o burtica pe masura. <3
Eu nu sunt pe listuta, dar nu are sens sa ma mai trec acum, nu mai am mult din sarcina si nici nu imi mai fac acum ticket. Ultimele 2 luni au fost mai agitate si abia am reusit sa mai citesc pe aici.
Sunteti superbe fetelor cu burticile voastre frumoase! Sa va bucurati din plin de perioada asta! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/11/2021 Mesaje: 60
| Maria.mmh wrote:Gataa, am adaugat-o si pe Simii
Multumeesc Maria |
|
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Aleahim, happy 26! |
|
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505