Gravidutele noastre dragi - 60
Subiectul anterior · Subiectul urmator
EllaMaria
Scris: Tuesday, April 6, 2021 9:54 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/12/2020
Andreeax wrote:
Am scapat cu bine ?i de morfo 3. Bebe e foarte bine,are 2 kg ,avem doar circulata de cordon dar mai e tp pana la nastere ?i oricum nu e asta recomandare pt cezariana. Din pacate nu prea a cooperat la ?edin?a foto ?i tot ce a putut poza a fost nasucul pt ca avea un picior tot timpul in cap sau la ochi ?i o mâna la guri?a.

https://ibb.co/4jfdG7k

computerlove bebe puterniccomputerlove Ce a zis medicul de circulara de cordon? Ar putea pune probleme pt viitor, sa influente modul de nastere?
Andreeax
Scris: Tuesday, April 6, 2021 9:55 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/6/2020
IoanaIoanaC wrote:

Felicitari! Ma bucur ca e totul bine! coeur Mno, ghici cine si-a luat acuma panica? Ca si-a dat seama ca urmeaza si morfo 3? Ca uitasem de tot de ea! Lol

Pai nu e obligatorie a3a morfologie daca e totul ok la
a2a. Eu am ?inut neaparat sa o fac ?i pe a3a ca...paranoia. Presupun ca toate o avem pe mica "paranoia" in noi :D
Nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul,mai e pu?in ?i atâtea de facut. Exact acum mai facem ceva cumparaturi de fine?e...aspirator nazal,ceva de unghiute,,termometru etc ?i mai am cura?enia generala,montatul patu?ului,spalatul ?i calcatul hainelor. Parca acum nu mai am timp de nimic ?i înainte ziceam ca vreau sa a?tept pana dupa 30 de saptamâni. :))))
Mul?umesc mult fetelor! Grasunel dar sper totu?i sa fie in norme pana la sfâr?it sa pot na?te natural.
Andreeax
Scris: Tuesday, April 6, 2021 9:59 PM
Nivel

EllaMaria wrote:

computerlove bebe puterniccomputerlove Ce a zis medicul de circulata de cordon? Ar putea pune probleme pt viitor, sa influente modul de nastere?

Nu,a spus ca doar asta nu e o recomandare pt cezariana,cordonul e înfa?urat doar o singura data ?i pana o sa vina bebe e posibil sa îl scoata ?i sa îl puna pe gât cum vrea el. Vedem spre final dar daca ramâne cu el înfa?urat doar o singura data nu ma împiedica asta la o mastere naturala daca toate celelalte sunt in regula.
Sisi2
Scris: Wednesday, April 7, 2021 5:26 AM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2019
Andreea, ma bucur ca totul e bine!! Cheek Kiss

Pe mine m-a prins o raceala zdravada. A inceput de ieri. Ma doare gatul, imi curge nasul si sunt super molesita. Am luat Oscilococinum si Stodal, dar vad ca nu ma ajuta prea mult. M-am trezit de vreo 20 de min si cu febra. Am 38 uff ! Incerc sa o scad cu comprese si multe lichide pana dimineata cand merg la medic sa vad ce e de facut.
Gust si miros am. Bebe e activ! Ieri chiar a reusit sotul sa-l simta pentru prima data!hearts
Dar febra asta ma cam nelinisteste!uff
freya1
Scris: Wednesday, April 7, 2021 6:19 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Sisi, paracetamol simpiu poti lua pt febra Cheek Kiss
Sisi2
Scris: Wednesday, April 7, 2021 8:57 AM
Nivel

freya1 wrote:
Sisi, paracetamol simpiu poti lua pt febra Cheek Kiss

Multumesc de raspuns, Freya! Am fost la medic si fara test covid nu poate sa imi dea nimic. Deci, ma duc sa imi fac un test. Sper sa nu am suprize neplacute.
Imi fac griji, sper ca febra de azi noapte nu a afectat cu nimic bebele. pale
Andreeax
Scris: Wednesday, April 7, 2021 9:12 AM
Nivel

M-a adus la disperare virusul asta :| Una doua,du-te ?i arunca o groaza de bani pe testele vie?ii. Am fost ?i eu acum o luna racita dar am avut doar nasul cu probleme ?i mole?eala,nu am avut febra dar medicul mi-a spus ca in caz de febra sa iau paracetamol ?i daca apar simptome dubioase sa fac testul vie?ii. Sisi,multa sanatate!
IoanaIoanaC
Scris: Wednesday, April 7, 2021 9:31 AM
Nivel

Inregistrat: 8/30/2019
Sisi, imi pare rau ca nu te simti bine. Febra de 38 nu afecteaza bebe, e protejat de diferentele de temperatura de catre lichidul amniotic din ce stiu eu. Mai mare sa nu faci. Sper sa nu fe balaurul de virus Buddy1

Pentru cine vrea, este pe copii si parinti, curs de puericultura gratuit, cu atestat pentru tati. E plin de reclame, inca nu l-am urmarit tot, nu stiu daca e bun sau nu, dar daca sunt persoane care nu vor sa investeasca prea mult in cursuri si vor atestat, poate ajuta pe cineva.
Sisi2
Scris: Wednesday, April 7, 2021 10:15 AM
Nivel

Multumesc pentru raspunsuri, fetelor. Si pe mine ma dispera prostia asta, tu stai sa mori si fara test covid nu iti face nimic. pale
38,4 a fost cea mai mare! Stiu ca citisem pe undeva ca de la 39 in sus, e problema. Acum nu stiu cat de corecta e informatia asta!

La centrul de recoltare, e foarte multa lum3, mi-am luat un test rapid, pana una, alta!
freya1
Scris: Wednesday, April 7, 2021 10:18 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Sisi, covid sau nu, paracetamol poti lua, nu e ok sa stai cu febra, nu inteleg ce treaba are testul covid cu un banal paracetamol... a innebunit toata lumea acum
Andreeax
Scris: Wednesday, April 7, 2021 10:33 AM
Nivel

freya1 wrote:
Sisi, covid sau nu, paracetamol poti lua, nu e ok sa stai cu febra, nu inteleg ce treaba are testul covid cu un banal paracetamol... a innebunit toata lumea acum

Asta e unul din lucrurile care ma duc la disperare. Acum nu te mai trateaza nimeni nici de matrea?a daca nu ii duci test de covid ca doar cu testul se ?tie tratamentul. Eu nu contest virusul ?i ravagiile pe care le poate face doar ca al impresia ca uneori pierdem prea mult timp ?i bani ?i alte lucruri de la noi putere din cauza asta.
Sisi,mie nu mi-a cerut test pt a putea lua paracetamol in caz de nevoie. Îmi pare rau ca treci prin asta.
Aleahim
Scris: Wednesday, April 7, 2021 10:37 AM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
Sisi2 wrote:
Multumesc pentru raspunsuri, fetelor. Si pe mine ma dispera prostia asta, tu stai sa mori si fara test covid nu iti face nimic. pale
38,4 a fost cea mai mare! Stiu ca citisem pe undeva ca de la 39 in sus, e problema. Acum nu stiu cat de corecta e informatia asta!

La centrul de recoltare, e foarte multa lum3, mi-am luat un test rapid, pana una, alta!

Sisi multa sanatate.Asa cum zic si fetele, paracetamol simplu poti lua linistita.
Asa sunt si eu de satula de toata treaba asta cu virusul, statul in casa si frica permanenta sa nu il iau.
Abia astept sa nasc, macar de grija asta sa scap.Ca nu il fac in sarcina
Sisi2
Scris: Wednesday, April 7, 2021 11:57 AM
Nivel

Si eu sunt asa suparata! Am avut mereu grija, m-am dezinfectat, am purtat masca. Nu am tare iesit. Acum am emotii, daca iese pozitiv. Sper sa nu afecteze cu ceva sarcina.
Partea buna e ca momentan nu mai fac febra. Dar la primul semn o sa iau un paracetamol.
Sisi2
Scris: Wednesday, April 7, 2021 1:42 PM
Nivel

Fetelor, am vesti proaste. Testul meu e pozitiv!!pale am primit tratament si stam cu sotul, in izolare, 2 saptamani. Sunt asa stresata!! Sper sa fim bine sa nu fie bebele afectat cu ceva!
EllaMaria
Scris: Wednesday, April 7, 2021 1:47 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
Fetelor azi mi-am facut analizele de sânge... Am ramas socata de rezultate! Daca acum 2 luni fierul îmi era foarte bun de 106, azi îl am 19,89!Crazy Hemoglobina 10,2.... cât despre colesterol... Wow cum sa fie 324?Lol mâine merg la medic, am si eco si cel mai probabil o sa-mi dea sa iau ceva perfuzii cu fier...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.