Gravidutele noastre dragi - 60
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Adina Mariana
Scris: Tuesday, April 6, 2021 2:32 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Aleahim wrote:

HahaLol la capitolul sani mereu am stat bine, oricat de slaba am fost.Ma ingrozeste gandul ca o sa mai creasca, ca toata viata am fost complexata de marimea lor.Mi se parea ca sunt invers proportionali cu inaltimea si constitutia mea.
Aia e, ce sa fac, nu stiu de unde i-am mostenitNuStiu
Stiu ce spui,la fel de complexata am fost si eu.Mereu mi-am dorit sa ii am mai micuti.Stai sa ii vezi cu lapte plini,ca o bombaCrazy daca o sa alaptezi dupa tare mult se lasa din pacate cum suge bebeCray dar ce sa facem?asta este...cum ne lasa Dumnezeusic
Aleahim
Scris: Tuesday, April 6, 2021 3:04 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/19/2018
Adina Mariana wrote:
Stiu ce spui,la fel de complexata am fost si eu.Mereu mi-am dorit sa ii am mai micuti.Stai sa ii vezi cu lapte plini,ca o bombaCrazy daca o sa alaptezi dupa tare mult se lasa din pacate cum suge bebeCray dar ce sa facem?asta este...cum ne lasa Dumnezeusic

Nu-i bai. Facem liftingLol
L-am anuntat de pe acum pe sot sa puna bani de-o parteras
Miri08
Scris: Tuesday, April 6, 2021 3:21 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/22/2020
Aleahim wrote:

Nu-i bai. Facem liftingLol
L-am anuntat de pe acum pe sot sa puna bani de-o parteras

Exact si eu la fel.M-am si interesat cat costa.Ai mei erau oricum putin lasati dinainte sa raman insarcinata.Nici nu vreau sa ma gandesc cum vor arata dupa ce alaptez.Lol Lol Lol

Appo de sani.Voi va luati Pompa dinainte? sau asteptati sa vedeti cum merge cu alaptatul si va luati dupa. Si stiti cumva sau ati auzit ce pompa e ma ok? cea manuala sau cea electrica?

Simii
Scris: Tuesday, April 6, 2021 3:25 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/11/2021
Buna fetelor, voi ce vitamine ati luat sau luati pe timpul sarcinii?
Acum 3 ani am luat Elevit parca si m-am ingrasat tare de la ele.. poate de la ele sau de la alimentatie.. sincer nu stiu, dar voi ce vitamine recomandati ca si calitate-pret?

Aleahim
Scris: Tuesday, April 6, 2021 3:29 PM
Nivel

Miri08 wrote:

Exact si eu la fel.M-am si interesat cat costa.Ai mei erau oricum putin lasati dinainte sa raman insarcinata.Nici nu vreau sa ma gandesc cum vor arata dupa ce alaptez.Lol Lol Lol

Appo de sani.Voi va luati Pompa dinainte? sau asteptati sa vedeti cum merge cu alaptatul si va luati dupa. Si stiti cumva sau ati auzit ce pompa e ma ok? cea manuala sau cea electrica?

Miri eu o sa primesc una electrica de la Lansinoh, de la nasa mea.
Experientele difera, sunt mamici care s-au descurcat si cu pompa manuala, daca nu au avut probleme mari.Eu nu as lua inainte, in caz ca ai nevoie se gasesc si in farmacii si poti lua rapid.
Simii
Scris: Tuesday, April 6, 2021 3:31 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/11/2021
Miri08 wrote:

Eu iti pot spune din experienta mea.. dupa cateva zile de "pompat" deja devenea dureros. A mea nu a supt deloc, in prima zi doar o masa, atat. M-a ajutat mult pompa electrica.. ma luam cu altceva si mai "uitam" de durere si parca se umplea biberonul si mai repede, plus ca la inceput iti face masaj cateva secunde, apoi o ia usor pe nivele dar poti si tu sa selectezi nivelul, pe cand la cea manuala trebuie sa fi tu acolo pe faza.. Nu stiu ce pompe exista acum, dar acum 3 ani amandoua se tineau in mana, pe cea electrica o sprijineam de picior sau ceva si ma ocupam de altceva.
Andreeax
Scris: Tuesday, April 6, 2021 3:32 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Miri08 wrote:

Eu mi-am luat dinainte pt ca am in plan sa mai plec de acasa pt o manichiura,un epilat,un vopsit ?i sa ii las so?ului acasa provizii (cel pu?in asta as inten?iona sa fac,nu ?tiu exact ce o sa fie pana la urma ). Nu ?tiu sa î?i spun care e mai buna dintre cea manuala sau electrica (poate cite?te vreo mamica ?i ne spune) dar eu am de ambele,una lansinoh electrica ?i una no name ieftina manuala. Am citit numai de bine despre pompele electrice se la spectra dar sunt prea scumpe,urmatoarea pe lista mea era lansinoh ,ceea ce am ?i luat (nici asta nu a foat prea ieftina dar ma gândesc ca poate o sa o folosim ?i pe viitor cu urmatorul bebe daca e sa fie).
Cât despre sâni,eu i-am avut intermediari. :))) ?i voiam ceva mai mult pana acum când au crescut cu o cupa ?i mi-e dor de ce aveam,parca mi se potriveau mai bine mai micu?i. :D De se duc la vale so?ul ?tie ce are de facut pt ca l-am pus in garda cu fondul de "tate". :)))))
Aleahim
Scris: Tuesday, April 6, 2021 3:32 PM
Nivel

Simii wrote:
Buna fetelor, voi ce vitamine ati luat sau luati pe timpul sarcinii?
Acum 3 ani am luat Elevit parca si m-am ingrasat tare de la ele.. poate de la ele sau de la alimentatie.. sincer nu stiu, dar voi ce vitamine recomandati ca si calitate-pret?

Eu in afara de acid folic in primul trimestru, nu am luat nimic.Bineinteles, asta la sfatul medicului, care a spus ca atat timp cat analizele sunt bune nu are rost sa iau suplimente, care pot da pofta de mancare si automat kg in plus.
In trim 2 de ex, am luat 14 zile ceva pt o usoara lipsa de calciu si niste magneziu.Acum nu mai iau nimic.
oanatm
Scris: Tuesday, April 6, 2021 4:02 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2017
Miri08 wrote:

Buna. Eu am folosit si la fetita si folosesc si acum una manuala, de la U-grow ( a costat 50 lei). O folosesc rar, pt detensionare doar, dar sunt foarte multumita de ea. Nu stiu cum sunt cele electrice. Mie mi se pare foarte dureros sa detensionez sanii prin masaj si nu am nici rabdare.
Ellena20
Scris: Tuesday, April 6, 2021 5:11 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Aceasta a fost si dilema mea. Mi-am luat initial una manuala cand am iesit din spital. A fost horror cu ea. Dupa 3 zile de chin cu ea, mi-am comandat una electrica. Pe mine pompa electrica m-a salvat. Daca nu comandam una electrica, nu cred ca mai reuseam sa alaptez.
Parerea mea este ca una electrica (indiferent de marca) este mult mai buna si v-ar ajuta mai mult decat una manuala.
Acum sunt si mamici ce s-au descurcat foarte bine cu pompa manuala.
Andreeax
Scris: Tuesday, April 6, 2021 7:37 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Am scapat cu bine ?i de morfo 3. Bebe e foarte bine,are 2 kg ,avem doar circulata de cordon dar mai e tp pana la nastere ?i oricum nu e asta recomandare pt cezariana. Din pacate nu prea a cooperat la ?edin?a foto ?i tot ce a putut poza a fost nasucul pt ca avea un picior tot timpul in cap sau la ochi ?i o mâna la guri?a.

https://ibb.co/4jfdG7k
Aleahim
Scris: Tuesday, April 6, 2021 8:02 PM
Nivel

Andreeax wrote:
Am scapat cu bine ?i de morfo 3. Bebe e foarte bine,are 2 kg ,avem doar circulata de cordon dar mai e tp pana la nastere ?i oricum nu e asta recomandare pt cezariana. Din pacate nu prea a cooperat la ?edin?a foto ?i tot ce a putut poza a fost nasucul pt ca avea un picior tot timpul in cap sau la ochi ?i o mâna la guri?a.

Wow ce bebe grasunel ai acolocoeur
Ma bucur ca totul e bineCheek Kiss
BBEma
Scris: Tuesday, April 6, 2021 8:17 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/19/2020
Andreeax wrote:

Ce frumusel si grasunel avem coeur ma bucur ca a fost totul ok Cheek Kiss abia astept si eu portret Lol
AleC
Scris: Tuesday, April 6, 2021 8:37 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/31/2017
Andreeax wrote:

Ma bucur ca sunteti bine! Bebe grasun coeur Cheek Kiss
IoanaIoanaC
Scris: Tuesday, April 6, 2021 9:32 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/30/2019
Andreeax wrote:

Felicitari! Ma bucur ca e totul bine! coeur Mno, ghici cine si-a luat acuma panica? Ca si-a dat seama ca urmeaza si morfo 3? Ca uitasem de tot de ea! Lol
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.