Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Începe sa îmi placa ziua de luni. Azi se lasa cu update-uri la burtici! Aleahim,asteptam vesti,pozici,cât masoara,cât cântare?te. <3 Abia a?tept ?i eu morfo 3 mâine,nu mai am stare. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 802
| Aleahim Ce burtica frumoasa aiiii! Asteptam vestile bune
Acum am si eu burtica de gravida, gata nu se mai poate ascunde
https://ibb.co/vjjfByw
Andreea asteptam si de la tine un update cu burtica! |
|
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Mersi gagici.Ella ce burticuta draguta Eu asa sunt de mandra de a mea, ca as pupa-o Bebe e bine, e mai micuta cu cateva zile, dar zice medicul ca se hraneste bine, deci e strict vb de contitutie.Nici eu si nici sotul nu suntem tare mari Are 950 de gr si e f bine dezvoltata |
|
| Aleahim wrote:Mersi gagici.Ella ce burticuta draguta Eu asa sunt de mandra de a mea, ca as pupa-o Bebe e bine, e mai micuta cu cateva zile, dar zice medicul ca se hraneste bine, deci e strict vb de contitutie.Nici eu si nici sotul nu suntem tare mari Are 950 de gr si e f bine dezvoltata
Ma bucur ca totul e bine! Oricum de la eco la eco, bebe o sa fie ba mai mare, ba mai mic, dar important e ca totul decurge bine!
Lasa ca pupa sotul tau burtica în locul tau Sa se puna bine pe lânga bebelina |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/10/2020 Mesaje: 78
| EllaMaria wrote:Aleahim Ce burtica frumoasa aiiii! Asteptam vestile bune Acum am si eu burtica de gravida, gata nu se mai poate ascunde https://ibb.co/vjjfBywAndreea asteptam si de la tine un update cu burtica!
Eu nu iti pot vedea poza, am o eroare. O fi doar de la mine? :( |
|
| andrutannc wrote:
Eu nu iti pot vedea poza, am o eroare. O fi doar de la mine? :(
Nu stiu ce sa zic.. Eu am încercat acum si merge. Am mai patit si eu sa nu vad pozele altor gravidute dar ulterior a mers când am încercat din nou |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Aleahim, Ella sunteti tare frumoase si aveti burtici adorabile!!! Eu am mai zis ca doar gravidute frumoase avem pe forum. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2020 Mesaje: 318
| Waiiiii ce burtici frumoase aveti Ella si Aleahim |
|
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Fetelor, este.cineva cu placenta jos? |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Andreea, eu am avut placenta joasa, pana la urma a fost praevia si a trebuit sa fac cezariana din cauza asta, dar in 99% din cazuri ea se ridica pe masura ce uterul se mareste si poti naste natural Am avut interdictie la sex, ridicat de greutati, efort mare si orice sar fi putut sa provoace contractii Stii cumva daca acopera colul in cazul tau ? Atunci e risc mai mare de sangerari, la orice sangerare cat de mica trebuie sa fugi la spital, eu din cauza asta nu am plecat nicaieri toata sarcina |
|
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| freya1 wrote:Andreea, eu am avut placenta joasa, pana la urma a fost praevia si a trebuit sa fac cezariana din cauza asta, dar in 99% din cazuri ea se ridica pe masura ce uterul se mareste si poti naste natural Am avut interdictie la sex, ridicat de greutati, efort mare si orice sar fi putut sa provoace contractii Stii cumva daca acopera colul in cazul tau ? Atunci e risc mai mare de sangerari, la orice sangerare cat de mica trebuie sa fugi la spital, eu din cauza asta nu am plecat nicaieri toata sarcina Da, natural exclus, la mine e de la miomectomie. Mi a zis acum la spital ca e la orificiu de ie?ire...detalii imi da pe 16 la control. Colul e lung ?i închis, însa am dureri intepaturi mai ales la.col, uter. Oricum gata cu munca...sper sa nu sangereze, ca mi a ajuns spitalul până la nastere. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Aleahim wrote:Buna dimineata burtici si o saptamana minunata va doresc.Noi ne pregatim sa mergem la control.Abia astept sa imi vad soricica Si un update la burtica https://ibb.co/crY0wng Ce flumy esti si ce piept generos ai.Parca ma vad pe mine cu sanii mai mari ca burtica pup burtica,ma bucur ca sunteti bine amandoua |
|
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Adina Mariana wrote: Ce flumy esti si ce piept generos ai.Parca ma vad pe mine cu sanii mai mari ca burtica pup burtica,ma bucur ca sunteti bine amandoua Haha la capitolul sani mereu am stat bine, oricat de slaba am fost.Ma ingrozeste gandul ca o sa mai creasca, ca toata viata am fost complexata de marimea lor.Mi se parea ca sunt invers proportionali cu inaltimea si constitutia mea. Aia e, ce sa fac, nu stiu de unde i-am mostenit |
|
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| ANDREEA2929A wrote:Fetelor, este.cineva cu placenta jos? Eu, la sarcina cu Ana. Joasa, anterioara, acoperea tot colul. S-a mai ridicat foarte putin pâna în s28 (abia dupa aceea se poate pune diagnosticul de placenta praevia), dar a fost foarte dificila sarcina. Am avut si sângerari, la 6 si la 10 saptamâni, iar la absolut fiecare pas simteam cum efectiv iese copilul. Important e ca a trecut! Apropo de placenta, a mea a fost si prematur îmbatrânita, prezentând mari zone calcificate. Suspectez trombofilia vinovata de asta... |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| maria2013 wrote: Eu, la sarcina cu Ana. Joasa, anterioara, acoperea tot colul. S-a mai ridicat foarte putin pâna în s28 (abia dupa aceea se poate pune diagnosticul de placenta praevia), dar a fost foarte dificila sarcina. Am avut si sângerari, la 6 si la 10 saptamâni, iar la absolut fiecare pas simteam cum efectiv iese copilul. Important e ca a trecut! Apropo de placenta, a mea a fost si prematur îmbatrânita, prezentând mari zone calcificate. Suspectez trombofilia vinovata de asta...
Uitasem sa spun ca daca e anterioara are sanse mai mari sa se ridice / se ridica mai repede pt ca uterul creste mai mult in partea din fata, a mea a fost posterioara si s-a ridicat doar 10-12 mm, insuficient pt o nastere naturala |
|
|