Gravidutele noastre dragi - 60
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreeax
Scris: Monday, April 5, 2021 10:35 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/6/2020
Începe sa îmi placa ziua de luni. Azi se lasa cu update-uri la burtici! Aleahim,asteptam vesti,pozici,cât masoara,cât cântare?te. <3 Abia a?tept ?i eu morfo 3 mâine,nu mai am stare.
EllaMaria
Scris: Monday, April 5, 2021 11:14 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/12/2020
Aleahimcomputerlove Ce burtica frumoasa aiiii! Love Asteptam vestile bune majoreta

Acum am si eu burtica de gravida, gata nu se mai poate ascundeLol

https://ibb.co/vjjfByw

Andreea asteptam si de la tine un update cu burtica! computerlove
Aleahim
Scris: Monday, April 5, 2021 11:33 AM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
Mersi gagici.Ella ce burticuta dragutacoeur
Eu asa sunt de mandra de a mea, ca as pupa-oLol
Bebe e bine, e mai micuta cu cateva zile, dar zice medicul ca se hraneste bine, deci e strict vb de contitutie.Nici eu si nici sotul nu suntem tare mariLol
Are 950 de gr si e f bine dezvoltatacoeur
EllaMaria
Scris: Monday, April 5, 2021 11:39 AM
Nivel

Aleahim wrote:
Mersi gagici.Ella ce burticuta dragutacoeur
Eu asa sunt de mandra de a mea, ca as pupa-oLol
Bebe e bine, e mai micuta cu cateva zile, dar zice medicul ca se hraneste bine, deci e strict vb de contitutie.Nici eu si nici sotul nu suntem tare mariLol
Are 950 de gr si e f bine dezvoltatacoeur

Ma bucur ca totul e bine! SimplyLove Oricum de la eco la eco, bebe o sa fie ba mai mare, ba mai mic, dar important e ca totul decurge bine! computerlove

Lasa ca pupa sotul tau burtica în locul tau computerlove Sa se puna bine pe lânga bebelinacomputerlove
andrutannc
Scris: Monday, April 5, 2021 12:42 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/10/2020
EllaMaria wrote:
Aleahimcomputerlove Ce burtica frumoasa aiiii! Love Asteptam vestile bune majoreta

Acum am si eu burtica de gravida, gata nu se mai poate ascundeLol

https://ibb.co/vjjfByw

Andreea asteptam si de la tine un update cu burtica! computerlove

Eu nu iti pot vedea poza, am o eroare. O fi doar de la mine? :(
EllaMaria
Scris: Monday, April 5, 2021 12:57 PM
Nivel

andrutannc wrote:

Eu nu iti pot vedea poza, am o eroare. O fi doar de la mine? :(

Nu stiu ce sa zic.. Eu am încercat acum si merge. Am mai patit si eu sa nu vad pozele altor gravidute dar ulterior a mers când am încercat din noupupici
Sisi2
Scris: Monday, April 5, 2021 4:46 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2019
Aleahim, Ella sunteti tare frumoase si aveti burtici adorabile!!!hearts
Eu am mai zis ca doar gravidute frumoase avem pe forum. hearts
Miri08
Scris: Monday, April 5, 2021 6:32 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/22/2020
Waiiiii ce burtici frumoase aveti Ella si Aleahim Love Love Love Love coeur
ANDREEA2929A
Scris: Monday, April 5, 2021 7:27 PM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
Fetelor, este.cineva cu placenta jos?
freya1
Scris: Monday, April 5, 2021 7:38 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Andreea, eu am avut placenta joasa, pana la urma a fost praevia si a trebuit sa fac cezariana din cauza asta, dar in 99% din cazuri ea se ridica pe masura ce uterul se mareste si poti naste natural
Am avut interdictie la sex, ridicat de greutati, efort mare si orice sar fi putut sa provoace contractii
Stii cumva daca acopera colul in cazul tau ? Atunci e risc mai mare de sangerari, la orice sangerare cat de mica trebuie sa fugi la spital, eu din cauza asta nu am plecat nicaieri toata sarcina
ANDREEA2929A
Scris: Monday, April 5, 2021 7:41 PM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
freya1 wrote:
Andreea, eu am avut placenta joasa, pana la urma a fost praevia si a trebuit sa fac cezariana din cauza asta, dar in 99% din cazuri ea se ridica pe masura ce uterul se mareste si poti naste natural
Am avut interdictie la sex, ridicat de greutati, efort mare si orice sar fi putut sa provoace contractii
Stii cumva daca acopera colul in cazul tau ? Atunci e risc mai mare de sangerari, la orice sangerare cat de mica trebuie sa fugi la spital, eu din cauza asta nu am plecat nicaieri toata sarcina

Da, natural exclus, la mine e de la miomectomie. Mi a zis acum la spital ca e la orificiu de ie?ire...detalii imi da pe 16 la control. Colul e lung ?i închis, însa am dureri intepaturi mai ales la.col, uter.
Oricum gata cu munca...sper sa nu sangereze, ca mi a ajuns spitalul plans până la nastere.
Adina Mariana
Scris: Tuesday, April 6, 2021 10:36 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Aleahim wrote:
Buna dimineata burtici si o saptamana minunata va doresc.Noi ne pregatim sa mergem la control.Abia astept sa imi vad soricicacoeur
Si un update la burtica
https://ibb.co/crY0wng
Ce flumy esti si ce piept generos ai.Parca ma vad pe mine cu sanii mai mari ca burticaHilar pup burtica,ma bucur ca sunteti bine amandouapupici
Aleahim
Scris: Tuesday, April 6, 2021 10:42 AM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
Adina Mariana wrote:
Ce flumy esti si ce piept generos ai.Parca ma vad pe mine cu sanii mai mari ca burticaHilar pup burtica,ma bucur ca sunteti bine amandouapupici

HahaLol la capitolul sani mereu am stat bine, oricat de slaba am fost.Ma ingrozeste gandul ca o sa mai creasca, ca toata viata am fost complexata de marimea lor.Mi se parea ca sunt invers proportionali cu inaltimea si constitutia mea.
Aia e, ce sa fac, nu stiu de unde i-am mostenitNuStiu
maria2013
Scris: Tuesday, April 6, 2021 12:39 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
ANDREEA2929A wrote:
Fetelor, este.cineva cu placenta jos?

Eu, la sarcina cu Ana. Joasa, anterioara, acoperea tot colul. S-a mai ridicat foarte putin pâna în s28 (abia dupa aceea se poate pune diagnosticul de placenta praevia), dar a fost foarte dificila sarcina. Am avut si sângerari, la 6 si la 10 saptamâni, iar la absolut fiecare pas simteam cum efectiv iese copilul. Important e ca a trecut! Apropo de placenta, a mea a fost si prematur îmbatrânita, prezentând mari zone calcificate. Suspectez trombofilia vinovata de asta...
freya1
Scris: Tuesday, April 6, 2021 1:05 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
maria2013 wrote:

Eu, la sarcina cu Ana. Joasa, anterioara, acoperea tot colul. S-a mai ridicat foarte putin pâna în s28 (abia dupa aceea se poate pune diagnosticul de placenta praevia), dar a fost foarte dificila sarcina. Am avut si sângerari, la 6 si la 10 saptamâni, iar la absolut fiecare pas simteam cum efectiv iese copilul. Important e ca a trecut! Apropo de placenta, a mea a fost si prematur îmbatrânita, prezentând mari zone calcificate. Suspectez trombofilia vinovata de asta...

Uitasem sa spun ca daca e anterioara are sanse mai mari sa se ridice / se ridica mai repede pt ca uterul creste mai mult in partea din fata, a mea a fost posterioara si s-a ridicat doar 10-12 mm, insuficient pt o nastere naturala
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.