Gravidutele noastre dragi - 60
Subiectul anterior · Subiectul urmator
IoanaIoanaC
Scris: Sunday, April 4, 2021 12:07 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/30/2019
Andreeax wrote:
Andreea,felicitari pentru feti?a! Ce dolofanica e <3 Sanatate multa!

Ioana,ai respectat orele,ai avut suficiente între recoltare ?i ultima masa? Eu am impresia ca foarte putine femei trec testul asta ?i mult mai multe îl pica...îl detest! Oricum,nu e ceva ce nu se rezolva. Dar te în?eleg,cum am mai spus ,eu,am avut o perioada de negare dupa rezultat. O sa fie bine!

Nici nu stiu ce sa zic. Vineri am mancat anapoda si dulciuri pentru ca n-am avut curent si nu aveam unde sa-mi incalzesc mancare normala. Sambata dimineata m-am enervat asteptand la analize ca se bagase un nene in fata, plus stresul testului ca voiam sa-l trec. Astept sa ajung la diabetolog si ii spun exact ce s-a intamplat, sa vedem daca zice sa repet valoare a jeune. Dar n-are rost sa ma mint singura, daca asta e, asa jucam. Eram constienta ca am multi factori de risc pentru diabetul gestational, fiv-ul, varsta, placenta anterioara, etc. Toti sunt factori favorizanti. Si cum spuneam, doar nu era sa ratez eu ceva in sarcina asta.
freya1
Scris: Sunday, April 4, 2021 12:13 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/10/2020
Ioana Cheek Kiss imi pare rau, cat ti-a iesit valoarea ? Nu te invinovati, ca nu alimentatia e de vina aici, iar valorile a jeun sunt cel mai greu de controlat si depind cel mai putin de alimentatie

Daca vrei iti trimit regimul primit de mine de la medic, f bun si echilibrat (eu l-am tinut mult mai strict ca sa am valorile sub control), eu am fost la dr Plesea care da si consultatii virtuale la RM si mi-a placut mult de ea
Andreeax
Scris: Sunday, April 4, 2021 1:02 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Freya,po?i sa o pui ?i pt mine,te rog? Sunt curioasa sa fac o analiza între ce am eu ?i ce ai tu.

Ioana,daca te intereseaza,î?i las ?i eu foaia mea cu ce am voie sa manânc ?i cantita?ile zilnice in func?ie de ce aleg.
IoanaIoanaC
Scris: Sunday, April 4, 2021 1:37 PM
Nivel

Da da, trimiteti ce aveti va rog. O sa iau ce e mai bun din fiecare Lol Eu o sa merg la medicul recomandat de catre dr ginecolog, si vad de acolo ce si cum, poate reusesc sa am inteleg cu ea Lol
Andreeax
Scris: Sunday, April 4, 2021 2:05 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
freya1
Scris: Sunday, April 4, 2021 4:35 PM
Nivel

Miri08
Scris: Sunday, April 4, 2021 6:00 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/22/2020
IoanaIoanaC wrote:

Nici nu stiu ce sa zic. Vineri am mancat anapoda si dulciuri pentru ca n-am avut curent si nu aveam unde sa-mi incalzesc mancare normala. Sambata dimineata m-am enervat asteptand la analize ca se bagase un nene in fata, plus stresul testului ca voiam sa-l trec. Astept sa ajung la diabetolog si ii spun exact ce s-a intamplat, sa vedem daca zice sa repet valoare a jeune. Dar n-are rost sa ma mint singura, daca asta e, asa jucam. Eram constienta ca am multi factori de risc pentru diabetul gestational, fiv-ul, varsta, placenta anterioara, etc. Toti sunt factori favorizanti. Si cum spuneam, doar nu era sa ratez eu ceva in sarcina asta.

Imi pare rau Ioana! Dar uite ca mai sunt gravidute cu diabet gestational care cu regim reusesc sa il tina in frau.
Si mie imi e tare frica de acest diabet! Mai am o luna pana trebuie sa fac testul si deja sunt stresata ....
Miri08
Scris: Sunday, April 4, 2021 6:04 PM
Nivel

IoanaIoanaC wrote:

Prenatalul e mai mult decat salariul net. Iar CCC e mai putin decat netul tau de acum.

Serios? nu stiam acest lucru .....
IoanaIoanaC
Scris: Sunday, April 4, 2021 6:12 PM
Nivel

Multumesc fetelor. Freya, si acum tii regim? Cat va mai trebui tinut? Sau m-am ales cu el pe viata ca si cu DDD?
Miri08
Scris: Sunday, April 4, 2021 6:15 PM
Nivel

Pai fetelor, mi-ati dat o super veste, eu imi calculasem insa cu salariul net. Am omis faptul ca se calculeaza procent din salariu brut...
topai topai topai
Va multumesc foarte mult !
ANDREEA2929A
Scris: Sunday, April 4, 2021 6:44 PM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
Miri08 wrote:
Pai fetelor, mi-ati dat o super veste, eu imi calculasem insa cu salariul net. Am omis faptul ca se calculeaza procent din salariu brut...
topai topai topai
Va multumesc foarte mult !

Din care se scade cas 25%
Sunt calculatoare pe net unde introduci salariu ?i scad ele, caci nu este.doar 85% din ultimele 6 salarii brute.
freya1
Scris: Sunday, April 4, 2021 7:11 PM
Nivel

IoanaIoanaC wrote:
Multumesc fetelor. Freya, si acum tii regim? Cat va mai trebui tinut? Sau m-am ales cu el pe viata ca si cu DDD?

In majoritatea cazurilor scapi de el la nastere, teoretic ar trebui repetat testul de toleranta la glucoza la 6 sapt dupa nastere (dar cine sta 3h la laborator cu bebe de 6 sapt)
Eu cand mi-am mai luat glicemia acum dupa nastere erau valori mai bune ca in sarcuna, as putea simula si testul (imi iau un plic de glucoza), dar nu am gasit timp
Doar ca creste riscul de a face diabet mai tarziu in viata, insa nu ai ce face in afara de un stil de viata sanatos
IoanaIoanaC
Scris: Sunday, April 4, 2021 9:18 PM
Nivel

freya1 wrote:

In majoritatea cazurilor scapi de el la nastere, teoretic ar trebui repetat testul de toleranta la glucoza la 6 sapt dupa nastere (dar cine sta 3h la laborator cu bebe de 6 sapt)
Eu cand mi-am mai luat glicemia acum dupa nastere erau valori mai bune ca in sarcuna, as putea simula si testul (imi iau un plic de glucoza), dar nu am gasit timp
Doar ca creste riscul de a face diabet mai tarziu in viata, insa nu ai ce face in afara de un stil de viata sanatos

Multumesc ca iti faci timp sa-mi raspunzi! Cheek Kiss
freya1
Scris: Sunday, April 4, 2021 11:25 PM
Nivel

Cu placere, cand ma lasa sefu' Lol
Aleahim
Scris: Monday, April 5, 2021 8:37 AM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
Buna dimineata burtici si o saptamana minunata va doresc.Noi ne pregatim sa mergem la control.Abia astept sa imi vad soricicacoeur
Si un update la burtica
https://ibb.co/crY0wng
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.