Gravidutele noastre dragi - 60
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ANDREEA2929A
Scris: Thursday, April 1, 2021 6:05 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/15/2019
Sisi2 wrote:
Multumesc fetelor, m-am mai linistit. Ca m-o cam speriat doctorita, tot spunandu-mi ca e mare tensiunea si ca in sarcina nu e bine, ca pot fi n probleme. Eu tot insisram ca vin de la munca, unde ma mai agit, si vin pe jos. Sunt constienta ca e bine intentionata, dar nah.

Sindromul halatelor albe Lol
BBEma
Scris: Thursday, April 1, 2021 6:09 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/19/2020
ANDREEA2929A wrote:

Teoretic se calculeaza în raport cu perioada efectiv lucrata în care intra ?i concediile medicale. Deci doar 1 parte nu tot.

Ma gândeam eu dar am zis sa întreb Lol ca am tot auzit pareri . Multumesc Cheek Kiss
EllaMaria
Scris: Thursday, April 1, 2021 6:39 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/12/2020
Medicul meu de familie îmi da prenatal din 15 aprilie, atunci o sa am 29 saptamani si 5 zile, dar mi-a zis ca daca nu ma simt bine îmi da de la 1 aprilie, adica de azi la 27 si 5 zile. Am refuzat sa intru din 1 pentru ca oricum sunt în concediu de odihna de mâine, pt 2 saptamâni.

Cat despre plata în prenatal si eu am folosit calculatorul asta. Am fost si în CM în ultimele 6 luni, dar mi-am calculat brutul dupa venitul net din fiecare luna, la mn difera salariul lunar în functie de comisioane. Într-adevar rezultatul e ca primesti mai mult în prenatal/postnatal. Acum sper sa fie si corect. Oricum colega mea care a intrat anul trecut în prenatal a avut salar mai mare decât de obicei.

maria2013
Scris: Thursday, April 1, 2021 8:00 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Ar fi super sa fie asa. Chiar am fost dezamagita la sarcina cu Ana, când am vazut cât am primit...
ANDREEA2929A
Scris: Sunday, April 4, 2021 9:05 AM
Nivel

Daca tot e lini?te, sparg eu gheata!
Am avut vineri o zi grea la.munca cu tensiune mare, ieri m a internat medicul insa vestea buna e ca o sa avem o fetita hainoroc are 168g ?i e mai mare cu 5 zile. Va pup!
AleC
Scris: Sunday, April 4, 2021 9:16 AM
Nivel

Inregistrat: 5/31/2017
ANDREEA2929A wrote:
Am avut vineri o zi grea la.munca cu tensiune mare, ieri m a internat medicul insa vestea buna e ca o sa avem o fetita hainoroc are 168g ?i e mai mare cu 5 zile. Va pup!

Felicitari pentru fetita, Andreea! Ma bucur mult pentru tine si sper sa fii bine! Hands Cheek Kiss
IoanaIoanaC
Scris: Sunday, April 4, 2021 9:52 AM
Nivel

Inregistrat: 8/30/2019
ANDREEA2929A wrote:

Andreea, sper ca sunteti bine! Felicitari pentru fetita! Mai egalam balanta! Lol
Si daca tu te-ai decis sa ingrsi randurile viitoarelor mamici de fetita, eu se pare ca le ingros pe cele ale insacinatelor cu diabet gestational, pentru ca de ce nu Cray Singura valoare iesita din limite, cea initala, a jeune. Crazy
BBEma
Scris: Sunday, April 4, 2021 10:35 AM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:

Felicitari pentru fetita Andreea coeur speram ca esti ok , dolofana fetita ta coeur iti tin pumnii sa fie bine Cheek Kiss
BBEma
Scris: Sunday, April 4, 2021 10:59 AM
Nivel

IoanaIoanaC wrote:

Andreea, sper ca sunteti bine! Felicitari pentru fetita! Mai egalam balanta! Lol
Si daca tu te-ai decis sa ingrsi randurile viitoarelor mamici de fetita, eu se pare ca le ingros pe cele ale insacinatelor cu diabet gestational, pentru ca de ce nu Cray Singura valoare iesita din limite, cea initala, a jeune. Crazy

Îmi pare rau Ioa Cheek Kiss stiu ca e un stres in plus , dar se rezolva Cheek Kiss si eu ma astept sa mi iasa când îmi va veni rândul la analiza la câte dulciuri si fructe si ce greutate am .... te imbratisez coeur
Sisi2
Scris: Sunday, April 4, 2021 11:10 AM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2019
ANDREEA2929A wrote:

newclap felicitari pentru fetita!!!hainoroc
Acum cum esti cu tensiunea? A mai scazut?? Cheek Kiss
Sisi2
Scris: Sunday, April 4, 2021 11:14 AM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2019
IoanaIoanaC wrote:

Imi pare rau Ioana! Si mie medicul mi-a recomandat sa nu fac abuz de dulciuri si fainoase, caci acestea cresc riscul de diabet gestional. Am incercat cat de cat(la partea cu dulciurile ma refer) dar nu imi iese de fiecare data! Si eu am emotii pentru analiza asta, sinceruff .
ANDREEA2929A
Scris: Sunday, April 4, 2021 11:20 AM
Nivel

Ioana, nu fi speriata, o treci tu ?i pe asta, capul sus ca mai e putin computerlove
Fetele, multumesc mult pentru gânduri!
Da, mult mai bine cu tensiunea. Placenta e joasa ?i trebuie grija, partea buna raman ?i eu de acuma acasa in concediu iloveyou
Aleahim
Scris: Sunday, April 4, 2021 11:31 AM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
ANDREEA2929A wrote:
Ioana, nu fi speriata, o treci tu ?i pe asta, capul sus ca mai e putin computerlove
Fetele, multumesc mult pentru gânduri!
Da, mult mai bine cu tensiunea. Placenta e joasa ?i trebuie grija, partea buna raman ?i eu de acuma acasa in concediu iloveyou

Multa sanatate si grija de tine si bebe.Cheek Kiss
Andreeax
Scris: Sunday, April 4, 2021 11:34 AM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Andreea,felicitari pentru feti?a! Ce dolofanica e <3 Sanatate multa!

Ioana,ai respectat orele,ai avut suficiente între recoltare ?i ultima masa? Eu am impresia ca foarte putine femei trec testul asta ?i mult mai multe îl pica...îl detest! Oricum,nu e ceva ce nu se rezolva. Dar te în?eleg,cum am mai spus ,eu,am avut o perioada de negare dupa rezultat. O sa fie bine!
oanatm
Scris: Sunday, April 4, 2021 11:41 AM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2017
ANDREEA2929A wrote:

Felicitari pt fetita!hearts
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.