Gravidutele noastre dragi - 60
Subiectul anterior · Subiectul urmator
freya1
Scris: Wednesday, March 31, 2021 11:24 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/10/2020
mda, si eu la fel, Andreea, dar uite ca a trecut, partea buna e ca am luat 6 kg toata sarcina si acum am cu 3 kg mai putin decat inainte de a ramane insarcinata, in plus am adunat informatii pretioase, daca o fi sa nu scap de diabet mai tarziu stiu cum sa il abordez
Andreeax
Scris: Wednesday, March 31, 2021 11:34 AM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
La concluzia asta am ajuns ?i eu,sa treaca totul cu bine ?i sa ma folosesc de informa?iile adunate in perioada asta pe viitor. ?i eu momentan stau bine la capitolul kg in plus,am fix cât aveam când am ramas dar mai am 9 saptamâni ,de acum începe bebe sa creasca in schimb nu îmi fac griji ?tiind ca fac tot ce tine de mine sa ?in lucrurile sub control sa ii fie bine . Mi-e dor sa ma îndop cu o ciocolata buna,cartofi praji?i ,o shaorma buna :)))))
freya1
Scris: Wednesday, March 31, 2021 12:21 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
lasa ca te indopi dupa nastere si partea buna e ca daca alaptezi nici nu se depun ras
ANDREEA2929A
Scris: Wednesday, March 31, 2021 12:42 PM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
Fetelor asa dureri de bazin ?i spate ati avut ?i voi? Oare o fi de la.statul pe scaun de la serviciu?
carlita
Scris: Wednesday, March 31, 2021 1:19 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Nicole2018 wrote:

Carlita, asa de firesc imi pare sa citesc din cand in cand cate un mesaj de al tau aici!Buddy1
Din tot sufletul iti doresc sa apara cat mai curand minunea/minunile in pantecul tau! coeur

Daca ai sti cat de drag mi-e sa scriu si sa citesc aici, la burtici ... parca le-as cunoaste de-o viata pe toate mamicile si pe cele in devenire. Cateodata as mai completa cate ceva, dar nu-mi permit sa dau sfaturi legate de sarcina, desi teoretic chiar stiu solutia, din experientele citite tot la mamicile de aici (eu savuram tot ce scriai tu inca pe timpul primei sarcini, am colectionat foarte multe informatii, sper sa si am ocazia sa le aplic). Deocamdata ma simt ca in filmul "Always a Bridesmaid, never a Bride". Lol
Nu mai stiu cate sapt ai, dar cred ca se apropie marea intalnire, asa ca iti urez o nastere cat mai usoara si recuperare rapida! majoreta majoreta majoreta
Andreeax
Scris: Wednesday, March 31, 2021 4:17 PM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:
Fetelor asa dureri de bazin ?i spate ati avut ?i voi? Oare o fi de la.statul pe scaun de la serviciu?

Andreea,eu le am pe timpul nop?ii,îmi amor?esc toate...bazin,fund,picioare iar eu nu stau mult in fund,nu mai merg la serviciu de la 7 saptamâni. Dar daca le ai pe timpul zilei nu ?tiu ce sa spun,posibil de la statul pe scaun. Po?i pune o întrebare medicului la urmatorul control despre asta,eu nu ?tiu cum înca e cu zâmbetul pe buze mereu medicul meu la câte intrebari dubioase ii las mereu pe wup :))) Sunt convinsa ca nu e nimic de ce sa te temi dar daca e foarte inconfortabil in orice context atunci întreaba-?i ?i medicul.
ANDREEA2929A
Scris: Wednesday, March 31, 2021 4:29 PM
Nivel

Andreeax wrote:

Andreea,eu le am pe timpul nop?ii,îmi amor?esc toate...bazin,fund,picioare iar eu nu stau mult in fund,nu mai merg la serviciu de la 7 saptamâni. Dar daca le ai pe timpul zilei nu ?tiu ce sa spun,posibil de la statul pe scaun. Po?i pune o întrebare medicului la urmatorul control despre asta,eu nu ?tiu cum înca e cu zâmbetul pe buze mereu medicul meu la câte intrebari dubioase ii las mereu pe wup :))) Sunt convinsa ca nu e nimic de ce sa te temi dar daca e foarte inconfortabil in orice context atunci întreaba-?i ?i medicul.

Am pus un indometacin sa vedem daca nu cedeaza ii scriu, ca asta imi zice sigur, il aveam prescris dar nu am avut nevoie.
AleC
Scris: Wednesday, March 31, 2021 4:41 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/31/2017
Am fost la medic, totul este bine, a mai scazut si tensiunea pe artere. Hands Nu a vrut deloc sa stea cum trebuie sa vedem ce e, pare fetita, dar nu e o certitudine, asa a zis si medicul de la morfologie, asa ca sunt sanse Lol. Urmeaza sa imi programez a doua morfologie si dr meu vrea sa merg tot atunci si la el, imediat dupa, eu fiind din alt oras, sa nu fac atatea drumuri, dar nu cred ca rezist din nou 4 saptamani, cel putin.
Andreeax
Scris: Wednesday, March 31, 2021 6:00 PM
Nivel

AleC wrote:
Am fost la medic, totul este bine, a mai scazut si tensiunea pe artere. Hands Nu a vrut deloc sa stea cum trebuie sa vedem ce e, pare fetita, dar nu e o certitudine, asa a zis si medicul de la morfologie, asa ca sunt sanse Lol. Urmeaza sa imi programez a doua morfologie si dr meu vrea sa merg tot atunci si la el, imediat dupa, eu fiind din alt oras, sa nu fac atatea drumuri, dar nu cred ca rezist din nou 4 saptamani, cel putin.

Ma bucur ca e totul bine,Ale! Acum o sa ai un timp lini?te. Eu nu am stat niciodata 4 saptamâni fara control,maxim 3 ca altfel ma urcam pe pere?i. Ma întreb daca la a2a sarcina ,in caz ca reu?im,o sa mai fiu atât de paranoia. :D Am în?eles ca teoretic feti?ele se arata mai greu in ideea ca medicul vrea sa fie sigur ca nu apare ceva între timp între picioare. :))) Eu zic ca sunt ?anse destul de mari sa fie feti?a. Indiferent,sanatos/sanatoasa sa fie!
ANDREEA2929A
Scris: Wednesday, March 31, 2021 6:12 PM
Nivel

Andreeax wrote:

Ma bucur ca e totul bine,Ale! Acum o sa ai un timp lini?te. Eu nu am stat niciodata 4 saptamâni fara control,maxim 3 ca altfel ma urcam pe pere?i. Ma întreb daca la a2a sarcina ,in caz ca reu?im,o sa mai fiu atât de paranoia. :D Am în?eles ca teoretic feti?ele se arata mai greu in ideea ca medicul vrea sa fie sigur ca nu apare ceva între timp între picioare. :))) Eu zic ca sunt ?anse destul de mari sa fie feti?a. Indiferent,sanatos/sanatoasa sa fie!

Si eu cred asta, mici mie nu mi a zis la.morfo 1, cred ca tot de asta.
andrutannc
Scris: Wednesday, March 31, 2021 6:48 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/10/2020
ANDREEA2929A wrote:

Pfff, pe mine m-a nenorocit lombara, mijlocul, bazinul...am, am. Din pacate, nu avem cu ce crema sa ne dam, masaj normal.
EllaMaria
Scris: Wednesday, March 31, 2021 9:26 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
ANDREEA2929A wrote:

Eu m-am confruntat cu ele, în special cu durerea de coccis, spate si uneori de bazin. Lucram 8 ore pe zi, doar în sezut. Când nu am mai putut de durere am intrat in concediu medical si in câteva zile au disparut durerile astea, tinand cont ca nu mai eram lipita de scaun.
ANDREEA2929A
Scris: Wednesday, March 31, 2021 10:11 PM
Nivel

EllaMaria wrote:

Eu m-am confruntat cu ele, în special cu durerea de coccis, spate si uneori de bazin. Lucram 8 ore pe zi, doar în sezut. Când nu am mai putut de durere am intrat in concediu medical si in câteva zile au disparut durerile astea, tinand cont ca nu mai eram lipita de scaun.

Exact asa, cum ajung in pat cum e ok...clar medical ?i la mine urmeaza...
Andreeax
Scris: Wednesday, March 31, 2021 10:35 PM
Nivel

Eu am început sa ma simt ca o ra?u?ca când merg. Am impresia ca sunt mai împiedicata ,ca uneori nu merg in linie dreapta sau ca ma lasa articula?iile. Mi se întâmpla de
multe ori sa ma lase piciorul de la genunchi când merg sa sa nu ridic bine piciorul de jos când îl pun in fata celuilalt ?i sa ma
împiedic. Am în?eles ca se elibereaza hormonul relaxina ?i cam asta el e raspunzator pt lucrurile astea.
EllaMaria
Scris: Wednesday, March 31, 2021 10:46 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
Andreeax wrote:
Eu am început sa ma simt ca o ra?u?ca când merg. Am impresia ca sunt mai împiedicata ,ca uneori nu merg in linie dreapta sau ca ma lasa articula?iile. Mi se întâmpla de
multe ori sa ma lase piciorul de la genunchi când merg sa sa nu ridic bine piciorul de jos când îl pun in fata celuilalt ?i sa ma
împiedic. Am în?eles ca se elibereaza hormonul relaxina ?i cam asta el e raspunzator pt lucrurile astea.

Înseamna ca asta urmeaza si la mine, momentan doar scap lucrurile din mana...nu des, doar de vreo 3 ori într-un minut Lol dimineata când pregatesc micul dejun le scap pe toate din mana, farfurie, furculita, etc.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.