Gravidutele noastre dragi - 60
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Nicole2018
Scris: Tuesday, March 30, 2021 4:47 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/11/2018
Magda si BBEma felicitari pentru baietei!
BBEma, multa sanatate si putere mamei!
AleC, succes la control!
Ioana, e taare fain tricoul, Sa il porti cu placere si sa te bucuri de burtica!

Sarcini usoare in continuare si bebei sanatosi, dragi gravidute! grup
Nicole2018
Scris: Tuesday, March 30, 2021 4:49 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2018
Alle.p wrote:

Alessiacoeur

Uiii ce dulceataaa somnoroaaasa. E superba mititica! coeur
EllaMaria
Scris: Tuesday, March 30, 2021 8:54 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/12/2020
Ale felicitari! Ma bucur ca bebelina e bine, ca sunteti binecomputerlove

Ema, Magda felicitari pentru baietei! coeur

Ioanacomputerlove sunt super incantata sa vad asa o graviduta superbacomputerlove asteptam ziua când o sa ne faci cunostinta cu bebe în burticaLove tricoul bestial! Gata, asta e cadoul de la iepuras! Ii spun sotuluiHilar
Andreeax
Scris: Tuesday, March 30, 2021 9:25 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Vai,Ella,ce ai facut! :))) Uitasem ca de Paste se "cer" cadouri la so? sau e prilej sa î?i faci singura. :))) Apropo,fetele,boi a?i auzit de "Push Present"? ;))))
ANDREEA2929A
Scris: Wednesday, March 31, 2021 6:31 AM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
Andreeax wrote:
Vai,Ella,ce ai facut! :))) Uitasem ca de Paste se "cer" cadouri la so? sau e prilej sa î?i faci singura. :))) Apropo,fetele,boi a?i auzit de "Push Present"? ;))))

Da, M am uitat si eu la mamicile alea de pe netflix, inca de anul trecut, ?i ce push prezent au primit Lol
IoanaIoanaC
Scris: Wednesday, March 31, 2021 8:54 AM
Nivel

Inregistrat: 8/30/2019
Ati tinut regim inainte de testul de toleranta la glucoza? Tot incerc sa-mi fac curaj sa ma programez si nu-mi prea iese Hilar
Capsunica22
Scris: Wednesday, March 31, 2021 9:32 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/10/2020
Ema ,Magda felicitari pentru baieteicoeur coeur bine a?i venit ga?ca:))) echipa de fotbal ne facem grup
Eu ma pregatesc sa plec la Cluj, am control la ora 15 majoreta can't wait topai coeur love

Zi frumoasa sa ave?i! ras sic
Andreeax
Scris: Wednesday, March 31, 2021 9:47 AM
Nivel

IoanaIoanaC wrote:
Ati tinut regim inainte de testul de toleranta la glucoza? Tot incerc sa-mi fac curaj sa ma programez si nu-mi prea iese Hilar

Ioana,eu,personal,da,am ?inut. Vreo 3 zile înainte dar nu dat de diabetolog ci facut de mine,am avut grija ce manânc. Între timp glicemiile au fost ok ?i la test tot am avut a3a valoare peste interval. Dupa test,la fel,cu regimul de la diabetolog glicemiile in ordine. La 26 de saptamâni la eco mi-a ie?it lichidul amniotic pu?in cam mult ,iar la 29 saptamâni dupa regimul de la diabetolog a foat ok,bebe tot timpul mai mare cu 5-7 zile la eco dar e lungan in picioare. Vedem ce mai e mar?i ca am morfo 3. Te duci sa faci testul de toleranta la glucoza? Sa fie bine!

Capsunica,asteptam vesti și pozici! :*
IoanaIoanaC
Scris: Wednesday, March 31, 2021 9:52 AM
Nivel

Andreeax wrote:

Ioana,eu,personal,da,am ?inut. Vreo 3 zile înainte dar nu dat de diabetolog ci facut de mine,am avut grija ce manânc. Între timp glicemiile au fost ok ?i la test tot am avut a3a valoare peste interval. Dupa test,la fel,cu regimul de la diabetolog glicemiile in ordine. La 26 de saptamâni la eco mi-a ie?it lichidul amniotic pu?in cam mult ,iar la 29 saptamâni dupa regimul de la diabetolog a foat ok,bebe tot timpul mai mare cu 5-7 zile la eco dar e lungan in picioare. Vedem ce mai e mar?i ca am morfo 3. Te duci sa faci testul de toleranta la glucoza? Sa fie bine!

Capsunica,asteptam vesti ?i pozici! :*

Ce regim? Cred ca asta era de fapt intrebarea Lol
Andreeax
Scris: Wednesday, March 31, 2021 9:59 AM
Nivel

Ioana,în cele 3 zile la micul dejun aveam doua felii de pâine cu avocado (mi s-a pus pata pe el) ?i legume (castraveti,ro?ii,ardei etc) apoi la celelalte mese piept de pui cu legume la tigaie sau salate ?i doua gustari in câte un fruct micu?. Acum ,am lista de la diabetolog cu gramajele ?i ce am voie sa manac,nu e ceva concret ,masa mi-a fac singura in func?ie de ce am
pe lista aia. Eventual daca te ajuta î?i fac poza la lista ?i studiezi. :D
freya1
Scris: Wednesday, March 31, 2021 10:00 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Ioana, nu ai ce regim sa tii sa pacalesti testul, eu care mancam oricum low carb ( cred ca de asta l-am si picat) citisem ca ar trebui mai multi carbohidrati cu 3 zile inainte, cam 125g /zi; regimul poate influenta cel mult valoarea a jeun, deci nu manca f tarziu seara si nu dulciuri, in rest nu ai ce sa faci, modul in care reactioneaza pancreasul tau nu il poti controla
Andreeax
Scris: Wednesday, March 31, 2021 10:05 AM
Nivel

Da,Freya,are dreptate,nici eu nu mâncam carbohidra?i mul?i de-a lungul zilei nici înainte nici in timpul sarcinii. Mi-am pastrat stilul de mâncat cele 3 zile doar ca nu am pus gura pe dulciuri ?i seara dupa 7 nu mai manânc de fel. Mie medicul ginecolog mi-a spus ca înainte de test sa nu mai manânc dulciuri ?i târziu seara,in rest sa manac ca înainte (înainte eu mai mâncam câte ceva dulce printre mese dar am renun?at total dinainte de test).
IoanaIoanaC
Scris: Wednesday, March 31, 2021 10:14 AM
Nivel

Mno deci intr-un cuvant, D-zeu cu mila! Sper sa iasa bine, nu de alta, dar daca-mi ia dulciurile m-a ucis Cray
freya1
Scris: Wednesday, March 31, 2021 11:16 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Ioana, tin pumnii Cheek Kiss
Rezisti tu orice ar fi pt bebe
Andreeax
Scris: Wednesday, March 31, 2021 11:16 AM
Nivel

Pe mine m-a stresat într-un mare fel testul asta cu saptamâni înainte sa îl fac iar când am avut ?i rezultatele am fost extrem de suparata ?i mi-a fost greu sa îl accept având in vedere ca ?tiu cât am ?inut sa am o alimenta?ie cât mai corecta plus ca nu ma încadram in simptomatologia diabetului gesta?ional. L-as fi repetat dar faptul ca stai atâta timp pe un scaun m-a facut sa renun?. Î?i doresc cele mai bune rezultate!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.