Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/11/2018 Mesaje: 1211
| Magda si BBEma felicitari pentru baietei! BBEma, multa sanatate si putere mamei! AleC, succes la control! Ioana, e taare fain tricoul, Sa il porti cu placere si sa te bucuri de burtica!
Sarcini usoare in continuare si bebei sanatosi, dragi gravidute! |
|

Inregistrat: 1/11/2018 Mesaje: 1211
| Alle.p wrote:Alessia
Uiii ce dulceataaa somnoroaaasa. E superba mititica!
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 777
| Ale felicitari! Ma bucur ca bebelina e bine, ca sunteti bine
Ema, Magda felicitari pentru baietei! 
Ioana sunt super incantata sa vad asa o graviduta superba asteptam ziua când o sa ne faci cunostinta cu bebe în burtica tricoul bestial! Gata, asta e cadoul de la iepuras! Ii spun sotului |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1551
| Vai,Ella,ce ai facut! :))) Uitasem ca de Paste se "cer" cadouri la so? sau e prilej sa î?i faci singura. :))) Apropo,fetele,boi a?i auzit de "Push Present"? ;)))) |
|

Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1877
| Andreeax wrote:Vai,Ella,ce ai facut! :))) Uitasem ca de Paste se "cer" cadouri la so? sau e prilej sa î?i faci singura. :))) Apropo,fetele,boi a?i auzit de "Push Present"? ;)))) Da, M am uitat si eu la mamicile alea de pe netflix, inca de anul trecut, ?i ce push prezent au primit |
|

Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 973
| Ati tinut regim inainte de testul de toleranta la glucoza? Tot incerc sa-mi fac curaj sa ma programez si nu-mi prea iese |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/10/2020 Mesaje: 165
| Ema ,Magda felicitari pentru baietei bine a?i venit ga?ca:))) echipa de fotbal ne facem Eu ma pregatesc sa plec la Cluj, am control la ora 15 can't wait
Zi frumoasa sa ave?i! |
|
| IoanaIoanaC wrote:Ati tinut regim inainte de testul de toleranta la glucoza? Tot incerc sa-mi fac curaj sa ma programez si nu-mi prea iese
Ioana,eu,personal,da,am ?inut. Vreo 3 zile înainte dar nu dat de diabetolog ci facut de mine,am avut grija ce manânc. Între timp glicemiile au fost ok ?i la test tot am avut a3a valoare peste interval. Dupa test,la fel,cu regimul de la diabetolog glicemiile in ordine. La 26 de saptamâni la eco mi-a ie?it lichidul amniotic pu?in cam mult ,iar la 29 saptamâni dupa regimul de la diabetolog a foat ok,bebe tot timpul mai mare cu 5-7 zile la eco dar e lungan in picioare. Vedem ce mai e mar?i ca am morfo 3. Te duci sa faci testul de toleranta la glucoza? Sa fie bine!
Capsunica,asteptam vesti și pozici! :* |
|

| Andreeax wrote:
Ioana,eu,personal,da,am ?inut. Vreo 3 zile înainte dar nu dat de diabetolog ci facut de mine,am avut grija ce manânc. Între timp glicemiile au fost ok ?i la test tot am avut a3a valoare peste interval. Dupa test,la fel,cu regimul de la diabetolog glicemiile in ordine. La 26 de saptamâni la eco mi-a ie?it lichidul amniotic pu?in cam mult ,iar la 29 saptamâni dupa regimul de la diabetolog a foat ok,bebe tot timpul mai mare cu 5-7 zile la eco dar e lungan in picioare. Vedem ce mai e mar?i ca am morfo 3. Te duci sa faci testul de toleranta la glucoza? Sa fie bine!
Capsunica,asteptam vesti ?i pozici! :*
Ce regim? Cred ca asta era de fapt intrebarea |
|
| Ioana,în cele 3 zile la micul dejun aveam doua felii de pâine cu avocado (mi s-a pus pata pe el) ?i legume (castraveti,ro?ii,ardei etc) apoi la celelalte mese piept de pui cu legume la tigaie sau salate ?i doua gustari in câte un fruct micu?. Acum ,am lista de la diabetolog cu gramajele ?i ce am voie sa manac,nu e ceva concret ,masa mi-a fac singura in func?ie de ce am pe lista aia. Eventual daca te ajuta î?i fac poza la lista ?i studiezi. :D |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 2988
| Ioana, nu ai ce regim sa tii sa pacalesti testul, eu care mancam oricum low carb ( cred ca de asta l-am si picat) citisem ca ar trebui mai multi carbohidrati cu 3 zile inainte, cam 125g /zi; regimul poate influenta cel mult valoarea a jeun, deci nu manca f tarziu seara si nu dulciuri, in rest nu ai ce sa faci, modul in care reactioneaza pancreasul tau nu il poti controla |
|
| Da,Freya,are dreptate,nici eu nu mâncam carbohidra?i mul?i de-a lungul zilei nici înainte nici in timpul sarcinii. Mi-am pastrat stilul de mâncat cele 3 zile doar ca nu am pus gura pe dulciuri ?i seara dupa 7 nu mai manânc de fel. Mie medicul ginecolog mi-a spus ca înainte de test sa nu mai manânc dulciuri ?i târziu seara,in rest sa manac ca înainte (înainte eu mai mâncam câte ceva dulce printre mese dar am renun?at total dinainte de test). |
|

| Mno deci intr-un cuvant, D-zeu cu mila! Sper sa iasa bine, nu de alta, dar daca-mi ia dulciurile m-a ucis |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 2988
| Ioana, tin pumnii  Rezisti tu orice ar fi pt bebe |
|
| Pe mine m-a stresat într-un mare fel testul asta cu saptamâni înainte sa îl fac iar când am avut ?i rezultatele am fost extrem de suparata ?i mi-a fost greu sa îl accept având in vedere ca ?tiu cât am ?inut sa am o alimenta?ie cât mai corecta plus ca nu ma încadram in simptomatologia diabetului gesta?ional. L-as fi repetat dar faptul ca stai atâta timp pe un scaun m-a facut sa renun?. Î?i doresc cele mai bune rezultate!
|
|
|