Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2795
| Alle.p wrote:Hei fetelor, Printesa mea a venit astazi pe lume, la 7:30, cu 2600g. Este bine, nu are nevoie de incubator, eu ma simt bine deasemenea O sa va povestesc cum a decurs nasterea zilele urmatoare Ce bucurie! Bine ai venit, fetita scumpa! Sa ai viata frumoasa si sa fii sanatoasa! Acomodare usoara! Abia asteptam sa ne povestesti cum a fost! |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2795
| Cum o cheama pe domnisoara? |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 973
| Ne-am luat tricou (marimea comandata nu se potriveste cu cea reala, dar nici retur nu mai fac) IoanaIoanaC attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| maria2013 wrote:Cum o cheama pe domnisoara? Alessia Alle.p attached the following image(s):

|
|
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Alle.p wrote:Hei fetelor, Printesa mea a venit astazi pe lume, la 7:30, cu 2600g. Este bine, nu are nevoie de incubator, eu ma simt bine deasemenea O sa va povestesc cum a decurs nasterea zilele urmatoare Felicitari, Alle! Sa fiti sanatoase si sa ajungeti repede acasa! |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| Alle.p wrote:Hei fetelor, Printesa mea a venit astazi pe lume, la 7:30, cu 2600g. Este bine, nu are nevoie de incubator, eu ma simt bine deasemenea O sa va povestesc cum a decurs nasterea zilele urmatoare
Felicitari Alle! Ma bucur ca sunteti bine si ca fetita nu are nevoie de incubator! Doamne ajuta sa mergeti repede acasa! |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
|
Iti doresc din tot sufletul sa prinzi macar una din cele 3 berze. Asteptam vesti bune! |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1849
| Alle, felicitari! Sa creasca mare si sanatoasa!
|
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/19/2020 Mesaje: 291
| Alle.p wrote:Hei fetelor, Printesa mea a venit astazi pe lume, la 7:30, cu 2600g. Este bine, nu are nevoie de incubator, eu ma simt bine deasemenea O sa va povestesc cum a decurs nasterea zilele urmatoare
Felicitari Alleeeee sanatate multa si recuperare usoara |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| IoanaIoanaC wrote:Ne-am luat tricou (marimea comandata nu se potriveste cu cea reala, dar nici retur nu mai fac) Esti superba, mamacita! Imi plac max genul asta de tricouri, bluze, sunt un must have in sarcina din punctul meu de vedere. E prima poza in care-ti vad burtica si m-am tare emotionat ... Sper sa poposeasca unde trebuie macar o barzuca.
Alle, foarte frumos nume, e in fruntea listei de nume de fetite si la mine! Oana, |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Alle, ce ma bucur. Felicitari!!! Sa creasca mare si sa fie sanatoasa!! E superba!! Si ea, si numele. Recuperare cat mai rapida!! |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| IoanaIoanaC wrote:Ne-am luat tricou (marimea comandata nu se potriveste cu cea reala, dar nici retur nu mai fac)
Ioana, ce burtica frumoasa ai!!! Si mie imi plac tricourile de genul! Cred ca o sa-mi caut si eu! |
|

Inregistrat: 1/11/2018 Mesaje: 1211
| oanatm wrote:Hello fetele, noi am ajuns acasa, spre surprinderea mea fetita l-a acceptst foarte bine pe bebe, abia se dezlipeste de el, vrea sa ii dea pusi continuu.
Eu inca ma resimt, ma doare operatia dar e normal inca. Cu toate astea recuperarea a fost mult mai usoara decat la prima nastere.
Ma bucur ca a avut fetita o reactie pozitiva, va doresc sa fie asa in continuare, sa aveti o acomodare usoara in noua formula! |
|

Felicitari, Alle.p! Sa va traiasca minunea! Ma bucur mult ca sunteti bine amandoua, imi imaginez cat esti de fericita sa o vezi ca e bine langa tine! |
|

| carlita wrote:Esti superba, mamacita!  Imi plac max genul asta de tricouri, bluze, sunt un must have in sarcina din punctul meu de vedere.  E prima poza in care-ti vad burtica si m-am tare emotionat ... Sper sa poposeasca unde trebuie macar o barzuca. Alle, foarte frumos nume, e in fruntea listei de nume de fetite si la mine! Oana,
Carlita, asa de firesc imi pare sa citesc din cand in cand cate un mesaj de al tau aici! Din tot sufletul iti doresc sa apara cat mai curand minunea/minunile in pantecul tau! |
|
|