Gravidutele noastre dragi - 60
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Maria.mmh
Scris: Wednesday, March 24, 2021 3:36 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/21/2019
Andreeax
Scris: Wednesday, March 24, 2021 4:11 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Mul?umim,Maria!
Mama,mama....deja locul 4 :)))
Miri,felicitari pt morfo! Nu ?tiu ce sa î?i spun despre cealalta parte dar cum a spus ?i Ioana,fetele de pe Lucky us sigur te pot ajuta,eventual po?i sa folose?ti ?i lupa înainte,cu siguran?a acolo vei avea ni?te raspunsuri competente.
?i la mine,bebe,sughite zilnic macar de doua ori pe zi ?i ,la fel,nu ?tiu când doarme uneori ,poate mi?ca de zor ?i in somn. :))) A devenit foarte fortos ?i sunt dati in care mi?carile lui dor ?i am impresia ca vrea sa scoata picioarele pe undeva ?i ?tiind in ce pozi?ie e pus el in burtica simt când împinge funduletul ?i se vede a?a in relief pe burtica,e tare amuzant :))
Maria.mmh
Scris: Wednesday, March 24, 2021 4:14 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
Andreeax wrote:
Mul?umim,Maria!
Mama,mama....deja locul 4 :)))
Miri,felicitari pt morfo! Nu ?tiu ce sa î?i spun despre cealalta parte dar cum a spus ?i Ioana,fetele de pe Lucky us sigur te pot ajuta,eventual po?i sa folose?ti ?i lupa înainte,cu siguran?a acolo vei avea ni?te raspunsuri competente.
?i la mine,bebe,sughite zilnic macar de doua ori pe zi ?i ,la fel,nu ?tiu când doarme uneori ,poate mi?ca de zor ?i in somn. :))) A devenit foarte fortos ?i sunt dati in care mi?carile lui dor ?i am impresia ca vrea sa scoata picioarele pe undeva ?i ?tiind in ce pozi?ie e pus el in burtica simt când împinge funduletul ?i se vede a?a in relief pe burtica,e tare amuzant :))

Mult a fost, putin a ramas, vorba aia Lol

Fetelor daca mai trebuie vreo graviduta adaugata pe listuta sau ceva modificari aduse listutei, ma strigati ras
oanatm
Scris: Wednesday, March 24, 2021 5:02 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2017
Maria.mmh wrote:

Mult a fost, putin a ramas, vorba aia Lol

Fetelor daca mai trebuie vreo graviduta adaugata pe listuta sau ceva modificari aduse listutei, ma strigati ras

Pfoai, sunt primaras ...la ce emotii mi-a dat ieri nu credeam ca mai apuc listuta. De teama ca nu e dr meu azi, s-a linistit si bebe.
Giulia14
Scris: Wednesday, March 24, 2021 5:16 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/27/2020
Multumim, Maria pentru casuta!
Aoleu, cand a trecut atata timp?! Parca ieri imi faceam cont si acum sunt a doua pe lista de asteptare...
Sa aveti toate mamicile parte de nasteri usoare si bebelusi sanatosiCheek Kiss
Aleahim
Scris: Wednesday, March 24, 2021 5:18 PM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
Pfoaiii ce sus am urcatCrazy
AlleP cum sunteti? Asteptam vesti de la voiCheek Kiss
IoanaIoanaC
Scris: Wednesday, March 24, 2021 5:45 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/30/2019
No bine, Maria multumim de casuta.

Tu fete, nu stiu cum as face sa se umple casuta in asa fel incat sa nu ajung pe locul 1 si pe listuta asta. Am stat destul al aspirante pe locul 1 in lista Hilar Hilar Hilar
oanatm
Scris: Wednesday, March 24, 2021 6:02 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2017
Giulia14 wrote:
Multumim, Maria pentru casuta!
Aoleu, cand a trecut atata timp?! Parca ieri imi faceam cont si acum sunt a doua pe lista de asteptare...
Sa aveti toate mamicile parte de nasteri usoare si bebelusi sanatosiCheek Kiss

Sa vezi ce repede trece de acum timpul, mie nu-mi vine sa cred ca a mai trecut o sapt si ca de maine intru chiar pe ultima suta. Tickerul meu e cu o sapt in urma, de fapt am 38 sapt, dar nu l-am mai corectat, e irelevant. Dimineata merg la ctg si stabilim si cezariana sa fie programata de orice eventualitate, dar dupa cum vad voi avea parte de cezariana la cald.
Miri08
Scris: Wednesday, March 24, 2021 6:03 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/22/2020
Multumesc pentru raspuns fetelor!
Chiar ca s-a micsorat listuta si urcam din ce in ce mai sus ras

Mi-am facut curaj sa imi fac si eu niste poze cu burtica dar nu stiu cum sa le atasez Lol
Andreeax
Scris: Wednesday, March 24, 2021 6:08 PM
Nivel

Miri,intra aici ?i faci upload la imaginea pe care o vrei apoi ii dai copy de acolo ?i paste la link in mesajul de aici.
Miri08
Scris: Wednesday, March 24, 2021 6:22 PM
Nivel

Andreeax wrote:
Miri,intra aici ?i faci upload la imaginea pe care o vrei apoi ii dai copy de acolo ?i paste la link in mesajul de aici.

Aici unde? ca nu vad nici un link ...ras
Miri08
Scris: Wednesday, March 24, 2021 6:26 PM
Nivel

Andreeax
Scris: Wednesday, March 24, 2021 6:55 PM
Nivel

Hhahhaaa,Miri,scuze! Creier de gravida! Am uitat sa dau paste la link.
Giulia14
Scris: Wednesday, March 24, 2021 6:59 PM
Nivel

Inregistrat: 10/27/2020
oanatm wrote:

Sa vezi ce repede trece de acum timpul, mie nu-mi vine sa cred ca a mai trecut o sapt si ca de maine intru chiar pe ultima suta. Tickerul meu e cu o sapt in urma, de fapt am 38 sapt, dar nu l-am mai corectat, e irelevant. Dimineata merg la ctg si stabilim si cezariana sa fie programata de orice eventualitate, dar dupa cum vad voi avea parte de cezariana la cald.

Sa vii cu vesti bune! Ai terminat toate pregatirile pentru venirea lui bebe? Pe mine m-a apucat obsesia ca nu am perdelele spalate si geamurile sterse. Trebuie sa o fac si pe asta pana nascras
Parca asa simt si eu, odata cu saptamana 35 a trecut timpul mai repede, controalele mai dese si parca nu mai am timp sa numar zilele pana la 40 saptamani ( in cel mai fericit caz).
Simii
Scris: Wednesday, March 24, 2021 8:22 PM
Nivel

Inregistrat: 3/11/2021
Buna fetelor, daca se mai poate vreau si eu pe listuta Love

Acum sunt mega fericita .. vin de la eco unde totul este ok, i-am auzit si inimioara .. dr spunea ca se misca incontinuu.. nu se vede nimic ce ar cauza vreo sangerare..totul este super bine mi-a zis. Doamne ajuta sa decurga totul bine pana la final hearts

https://ibb.co/4jTWGTf
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.