|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Eu am folosit apărătoare mereu. Mi-a fost foarte teamă că s-ar putea lovi de gratiile patului, asa că le-am preferat, iar cât a fost nou născută nu se punea problema rostogolirii spre ele. Perna nu am folosit, desi am avut două mici, de la seturi (Danina Line si Lidl), din cele plate, plate. Apărătoarele acelea împletite sunt foarte frumoase, dar nu sunt prea practice. Când creste copilul, se loveste de gratii, căci ele nu vin până sus. |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/18/2021 Mesaje: 393
| Buna fetele !!! Am deslusit misterul , am primit interpretarea pentru triplu test se pare ca am risc scazut la toate cele 3 trisomii 13 ,18 si 21 . Nu am apucat sa imi sun medicul dar din interpretare reiese ca bebe are sanse mari sa fie ok ! M-am mai linistit si sunt bucuroasa , acum ramane sa vedem cand ne cheama la urmatorul eco |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Lyli wrote:Buna fetele !!! Am deslusit misterul , am primit interpretarea pentru triplu test se pare ca am risc scazut la toate cele 3 trisomii 13 ,18 si 21 . Nu am apucat sa imi sun medicul dar din interpretare reiese ca bebe are sanse mari sa fie ok ! M-am mai linistit si sunt bucuroasa , acum ramane sa vedem cand ne cheama la urmatorul eco
Ma bucur tare mult, Lyli!! |
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Lyli wrote:Buna fetele !!! Am deslusit misterul , am primit interpretarea pentru triplu test se pare ca am risc scazut la toate cele 3 trisomii 13 ,18 si 21 . Nu am apucat sa imi sun medicul dar din interpretare reiese ca bebe are sanse mari sa fie ok ! M-am mai linistit si sunt bucuroasa , acum ramane sa vedem cand ne cheama la urmatorul eco |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 6/24/2021 Mesaje: 12
| Hello gagici , noi am fost la control dar nu am.avut timp sa va scriu , totul este bineeeee <3 Bebe are 2650 gr ,31 cm aveam atunci vreo 35 sapt și 5zile .S-a întors cu caputul în jos , este pregătit pentru nasterea naturala .Peste 2 săptămâni ne-a chemat la Cluj ..voi avea 38 și a zis sa rămân în Cluj sa nu mai plec .totul arata foarte bine , bebe a pus bine în greutate .are niște falcute și niște buzite mari doamne..o sa va atașez poza ❤🧡💛 În 27 plecam în Cluj ,cred deși dacă voi fi ok pana atunci și nu voi avea contractii am sa îmi anulez programarea și o pun o săptămână mai târziu..sa stea bebe în burtica cât de mult ❤ măcar pana la 39 -40 :D .As vrea sa aștept sa se declanșeze totul natural , ca pana acum am avut sarcini induse cumva (deși aveam.contractii de axasa ) tot mi-au dat oxitocina .As vrea sa încerc fără:D ca am auzit ca e mai lejer , nu doare asa tare .Eu sunt pregătită cu totul oricm , și pshic ..și cu lucrușoarele lui bebe , coltisorul lui..Absolut tot .<3 doamne ajuta sa fie totul bine in continuare ❤🧡💛💚💙💜❤🧡💛💚 SISI ITI TINEM PUMNII PE MAINE .. ❤🧡💛💚 ,MAINE ITI TI PRUNCUTUL IN BRATE .. SA FIE SANATOS IAR TIE MAMI, RECUPERARE USOARA :* VEI FI O MAMICA MINUNATA ! ASTEPTAM POZICI CU BEBE :* EMA , IA CE ITI VREA SUFLETUL SI CE TE BUCURA :) .. LA FIECARE E DIFERIT .Ce altuia nu i-a fost de folos ,poate ție îți va fi :) .sunt păreri păreri păreri,deci ,dacă pe tine te face fericita faptul ca îți iei apărătorile la.patut ia-le :x fa ce simți!
VA PUP GAGICI :*:*:* lili ma.bucur ca totul e bine :* !!!! Andreea ia ca imd ai 30 s <3 ❤🧡💛omg ce trece timpulllllllll..... https://ibb.co/FKbQN3Q
|
|
| Capsunica93 wrote:Hello gagici , noi am fost la control dar nu am.avut timp sa va scriu , totul este bineeeee <3 Bebe are 2650 gr ,31 cm aveam atunci vreo 35 sapt și 5zile .S-a întors cu caputul în jos , este pregătit pentru nasterea naturala .Peste 2 săptămâni ne-a chemat la Cluj ..voi avea 38 și a zis sa rămân în Cluj sa nu mai plec .totul arata foarte bine , bebe a pus bine în greutate .are niște falcute și niște buzite mari doamne..o sa va atașez poza ❤🧡💛 În 27 plecam în Cluj ,cred deși dacă voi fi ok pana atunci și nu voi avea contractii am sa îmi anulez programarea și o pun o săptămână mai târziu..sa stea bebe în burtica cât de mult ❤ măcar pana la 39 -40 :D .As vrea sa aștept sa se declanșeze totul natural , ca pana acum am avut sarcini induse cumva (deși aveam.contractii de axasa ) tot mi-au dat oxitocina .As vrea sa încerc fără:D ca am auzit ca e mai lejer , nu doare asa tare .Eu sunt pregătită cu totul oricm , și pshic ..și cu lucrușoarele lui bebe , coltisorul lui..Absolut tot .<3 doamne ajuta sa fie totul bine in continuare ❤🧡💛💚💙💜❤🧡💛💚 SISI ITI TINEM PUMNII PE MAINE .. ❤🧡💛💚 ,MAINE ITI TI PRUNCUTUL IN BRATE .. SA FIE SANATOS IAR TIE MAMI, RECUPERARE USOARA :* VEI FI O MAMICA MINUNATA ! ASTEPTAM POZICI CU BEBE :* EMA , IA CE ITI VREA SUFLETUL SI CE TE BUCURA :) .. LA FIECARE E DIFERIT .Ce altuia nu i-a fost de folos ,poate ție îți va fi :) .sunt păreri păreri păreri,deci ,dacă pe tine te face fericita faptul ca îți iei apărătorile la.patut ia-le :x fa ce simți! VA PUP GAGICI :*:*:* lili ma.bucur ca totul e bine :* !!!! Andreea ia ca imd ai 30 s <3 ❤🧡💛omg ce trece timpulllllllll..... https://ibb.co/FKbQN3Q
Capsunica, ma bucur ca totul e bine!! Multumesc mult pentru cuvintele frumoase. Mi-au dat lacrimile!! am putine emotii, dar sunt sigura ca totul va fi bine. Astept clipa asta de mult timp!! Cand reusesc revin cu vesti si cu poza!!!❤💙💙
|
|
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Sisi, succes! Capsunica, esti un munte de optimism si energie si buna dispozitie! Îmi place să iti citesc mesajele! Tare faina e poza cu bebe! |
|
| maria2013 wrote:Sisi, succes! Capsunica, esti un munte de optimism si energie si buna dispozitie! Îmi place să iti citesc mesajele! Tare faina e poza cu bebe!
Multumesc, Maria!!😘😘 |
|
| Capsunica93 wrote:Hello gagici , noi am fost la control dar nu am.avut timp sa va scriu , totul este bineeeee <3 Andreea ia ca imd ai 30 s <3 ❤🧡💛omg ce trece timpulllllllll..... https://ibb.co/FKbQN3Q Super! Multumesc frumos, da Mâine fac 30! Te imbratisez si tinem pumnii!
Sisi, asteptam vesti! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/19/2020 Mesaje: 291
| Capsunica93 wrote:Hello gagici , noi am fost la control dar nu am.avut timp sa va scriu , totul este bineeeee <3 Bebe are 2650 gr ,31 cm aveam atunci vreo 35 sapt și 5zile .S-a întors cu caputul în jos , este pregătit pentru nasterea naturala .Peste 2 săptămâni ne-a chemat la Cluj ..voi avea 38 și a zis sa rămân în Cluj sa nu mai plec .totul arata foarte bine , bebe a pus bine în greutate .are niște falcute și niște buzite mari doamne..o sa va atașez poza ❤🧡💛 În 27 plecam în Cluj ,cred deși dacă voi fi ok pana atunci și nu voi avea contractii am sa îmi anulez programarea și o pun o săptămână mai târziu..sa stea bebe în burtica cât de mult ❤ măcar pana la 39 -40 :D .As vrea sa aștept sa se declanșeze totul natural , ca pana acum am avut sarcini induse cumva (deși aveam.contractii de axasa ) tot mi-au dat oxitocina .As vrea sa încerc fără:D ca am auzit ca e mai lejer , nu doare asa tare .Eu sunt pregătită cu totul oricm , și pshic ..și cu lucrușoarele lui bebe , coltisorul lui..Absolut tot .<3 doamne ajuta sa fie totul bine in continuare ❤🧡💛💚💙💜❤🧡💛💚 SISI ITI TINEM PUMNII PE MAINE .. ❤🧡💛💚 ,MAINE ITI TI PRUNCUTUL IN BRATE .. SA FIE SANATOS IAR TIE MAMI, RECUPERARE USOARA :* VEI FI O MAMICA MINUNATA ! ASTEPTAM POZICI CU BEBE :* EMA , IA CE ITI VREA SUFLETUL SI CE TE BUCURA :) .. LA FIECARE E DIFERIT .Ce altuia nu i-a fost de folos ,poate ție îți va fi :) .sunt păreri păreri păreri,deci ,dacă pe tine te face fericita faptul ca îți iei apărătorile la.patut ia-le :x fa ce simți! VA PUP GAGICI :*:*:* lili ma.bucur ca totul e bine :* !!!! Andreea ia ca imd ai 30 s <3 ❤🧡💛omg ce trece timpulllllllll..... https://ibb.co/FKbQN3Q
OMG ce putin mai ai Capsunica ! Si ce bebe frumos , ce falcute adorabile are , cred ca abia astepti sa l pupacesti :* Multumesc mult pentru sfaturi , asa am sa fac :* te pup si te imbratisez
Sisiii iti tin pumnii maine , sa ai o nastere usoara si o întâlnire magica cu bebele tău :* pupici |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 5/22/2021 Mesaje: 58
| Sisi, intalnire de vis maine cu puiul tau! Nastere usoara, usoara si bebe sanatos!
Capsunica, nu stiam ca nasti in Cluj, si eu aici am nascut, aici si locuiesc :) Si tie nastere usoara si intalnire de vis cu puiul tau pentru atunci cand e momentul! |
|
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Sisi, nastere usoara! Gata si morfo 3, totul bine, are 1770 gr. AleC attached the following image(s):
|
|
| Va multumesc mult fetelor!!! Doamne ajuta!!! |
|
| AleC wrote:Sisi, nastere usoara! Gata si morfo 3, totul bine, are 1770 gr. ce frumusete avem noi aici!!! Abia astept sa o vad si eu miercuri |
|
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Neata fete cucuiete! Sisi intalnire magica! Desi nu mai am timp sa citesc tot, ma bucur ca vad doar vesti bune pe aici! |
|
|