|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| BBEma wrote:
Heiii! Ma bucur ca sunteti bine :* imi imaginez ca te au luat emotiile mai ales acum când mai e asa putin , m au luat pe mine si mai am câteva săptămâni bune :)) si eu tot cezariana o sa fac…pe mine de vreo 2 zile ma tot încearcă niste dureri in zona inghinală si la osul pubian … presupun ca sunt normale ca asa am tot citit , doar ca sunt cam enervante , am început sa adorm greu noaptea … stiti voi , plângeri dinastea obisnuite de trim 3 ,si am impresia ca mai am atâtea de luat si nu mai am timp :)) Voi ce mai faceti fetele ? Cum va simtiti ?
Si eu am si ma sperii plus mucusul mai abundent si ma tot uit sa nu fie dop, am oroare cu asta ca l am mai vazut la prima Eu dorm prost de mult timp, incearca sa atipesti ziua cat poti. Cand imi gasesc o pozitie buna de somn fix acolo ma loveste si trebuie sa ma intorc. Ma mai trezesc pe spate si stiu ca nu e ok dar involuntar, oricum nu pot sta ca imediat ma doare spatele3de la greutate. Sunt bucuroasa ca am mai stagnat cu kg de la morfo pana acum, abia dupa 2 luni am mai pus aproape un kg. |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Sisi2 wrote:Buna fetelor! Ce faceti? Cum sunteti?? Ieri am fost la control, toate bune. Bebe are 3100 g! Din pacate nu s-a asezat cum trebuie, manutele tot deasupra capului. In 15 iulie m-a programat la cezariana. Daaar, daca cumva se hotaraste sa vina mai repede,facem mai repede!! ma iau putin emotiile acum cand stiu ca am o data fixata!! Va puup! Si o zi frumoasa sa aveti!! Ce putin a mai ramas, ma bucur ca sunteti bine! |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/19/2020 Mesaje: 291
| ANDREEA2929A wrote:Si eu am si ma sperii plus mucusul mai abundent si ma tot uit sa nu fie dop, am oroare cu asta ca l am mai vazut la prima Eu dorm prost de mult timp, incearca sa atipesti ziua cat poti. Cand imi gasesc o pozitie buna de somn fix acolo ma loveste si trebuie sa ma intorc. Ma mai trezesc pe spate si stiu ca nu e ok dar involuntar, oricum nu pot sta ca imediat ma doare spatele3de la greutate. Sunt bucuroasa ca am mai stagnat cu kg de la morfo pana acum, abia dupa 2 luni am mai pus aproape un kg.
Da si eu ma bucur ca am slăbit când am început regimul de diabet si de la 24 de sapt am mai pus doar 2 kg , sper sa nu ma mai îngraș f tare pana la sfarsit . Sa stii ca si eu ma trezesc pe spate in ultima vreme si mi am pus 2 perne la spate ca sa evit dar din când in când tot pe spate aterizez … :)) si vb ta cum găsesc si eu o pozitie ca lumea fix acolo începe si loveste. Ma gandesc oare asa jucăusi o sa fie si când ies afara din burtica ? Al meu noaptea are program de dans , fotbal,box :))))
Zeee Multumesc ! Sisi , iti tin pumnii sa ai o nastere usoara :* |
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Va multumesc fetelor!! Lily, sigur!! Cand pot intru si va povestesc in detaliu ce si cum. Cu dormitul si eu am probleme. Foarte rar gasesc o pozitie confortabila si nu mai mult de 30 de min. Ca incep sa ma doara spatele, soldurile, etc Ma trezesc si de 5-6 ori pe noapte. Ba pozitia, ba imi trebuie la baie, ba ma trezeste el. Si eu ma mai trezesc pe spate...faza e ca eu m-as intoarce pe burta. Va dati seama ca e imposibil dar simt ca de as dormi pe burta m-ar lasa toate durerile. Abia astept sa pot dormi din nou asa... |
| Sisi2 wrote:Va multumesc fetelor!! Lily, sigur!! Cand pot intru si va povestesc in detaliu ce si cum. Cu dormitul si eu am probleme. Foarte rar gasesc o pozitie confortabila si nu mai mult de 30 de min. Ca incep sa ma doara spatele, soldurile, etc Ma trezesc si de 5-6 ori pe noapte. Ba pozitia, ba imi trebuie la baie, ba ma trezeste el. Si eu ma mai trezesc pe spate...faza e ca eu m-as intoarce pe burta. Va dati seama ca e imposibil dar simt ca de as dormi pe burta m-ar lasa toate durerile. Abia astept sa pot dormi din nou asa... Subscriu, ii ziceam sotului aseara ca primul lucru pe care vreau sa l fac e sa dorm pe burta când se va putea , ca dupa laparo a durat 2 luni sa pot dormi pe burta |
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| ANDREEA2929A wrote:Subscriu, ii ziceam sotului aseara ca primul lucru pe care vreau sa l fac e sa dorm pe burta când se va putea , ca dupa laparo a durat 2 luni sa pot dormi pe burta
Pfff!! Eu acum 10 ani am fost operata de apedic si in prima noapte, dupa operatie m-am tot intors pe burta, si dormeam asa. Cand ma vedea mami (ca pe vremea aia, lasa pe cineva sa stea cu tine in spital) ma tot intorcea. Peri albi i-am scos cat am stat in spital. Bine ca nu mi s-o desprins operatia deci iti cam dai seama ce disperata sunt. |
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1867
| ANDREEA2929A wrote:Subscriu, ii ziceam sotului aseara ca primul lucru pe care vreau sa l fac e sa dorm pe burta când se va putea , ca dupa laparo a durat 2 luni sa pot dormi pe burta
De-abia asteptam si eu sa dorm pe burta dupa nastere, dar nici ca am mai putut. Am incercat o data si e tare enervant si incomod din cauza sanilor, mai ales cand sunt plini Deci, nu stiu daca vei mai putea apoi dormi pe burta |
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Și eu voiam sa va spun același lucru ca și Ellena Dar pt un masaj sa îl facă soțul seara merge |
| Andreeax wrote:Și eu voiam sa va spun același lucru ca și Ellena Dar pt un masaj sa îl facă soțul seara merge Ooo si masaj bineinteles ca saracu... Cat despre sani si altele am saltea cu spuma si e super si acum pe sarcina, dar si atunci a fost ok doar ca simteam ca se varsa tot, am inceput pe o parte si usor usor m am rotit pana am ajuns pe burta. |
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Ellena20 wrote:De-abia asteptam si eu sa dorm pe burta dupa nastere, dar nici ca am mai putut. Am incercat o data si e tare enervant si incomod din cauza sanilor, mai ales cand sunt plini Deci, nu stiu daca vei mai putea apoi dormi pe burta
Confirm ce zice Ellena, inca astept momentul ala, desi dormitul pe burta era viata mea |
| freya1 wrote:Confirm ce zice Ellena, inca astept momentul ala, desi dormitul pe burta era viata mea 5 lunite, mama mia cand trece timpul asta? |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 6/24/2021 Mesaje: 12
| Heiii :*:*:* noi suntem bine❤🧡! Luni avem control .abia aasteeeept ❤🧡💛 AM PREGATIT toate lucrușoarele pentru bebe , mai avem de făcut patutul, asta la.sfarsitul lunii :D .La sfârșitul lunii plecam în orașul În care voi naște..și stam.acolo o săptămână în așteptarea lui bebe ,va pupacim pe toate , sa știți ca va urmăresc:*:*:*:* |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/18/2021 Mesaje: 393
| Buna fetele ! Mi-au venit si mie valorile la analizele de sange insa nu si calculul de risc, estriolul imi pare micut dar este in limitele laboratorului,
AFP 15.7 Ul/ml Estriol 0.657 ng/ml Hcg total 26056 mUl/ml Varsta ecografica la recoltare a fost 16 saptamabi BPD 31 mm daca imi amintesc bine Iar varsta mea este 31 si 7 luni , daca ma poate ajuta cnv cu o interpretare sau o parere pana Luni cand vin calculele de risc ... stau cam pe ghimpi |
|
Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
| Capsunica93 wrote:Heiii :*:*:* noi suntem bine❤🧡! Luni avem control .abia aasteeeept ❤🧡💛 AM PREGATIT toate lucrușoarele pentru bebe , mai avem de făcut patutul, asta la.sfarsitul lunii :D .La sfârșitul lunii plecam în orașul În care voi naște..și stam.acolo o săptămână în așteptarea lui bebe ,va pupacim pe toate , sa știți ca va urmăresc:*:*:*:*
Pfaaai ce repede a trecut timpul, mai ai un piic |
|
| Lyli wrote:Buna fetele ! Mi-au venit si mie valorile la analizele de sange insa nu si calculul de risc, estriolul imi pare micut dar este in limitele laboratorului, AFP 15.7 Ul/ml Estriol 0.657 ng/ml Hcg total 26056 mUl/ml Varsta ecografica la recoltare a fost 16 saptamabi BPD 31 mm daca imi amintesc bine Iar varsta mea este 31 si 7 luni , daca ma poate ajuta cnv cu o interpretare sau o parere pana Luni cand vin calculele de risc ... stau cam pe ghimpi Calculul de risc ala e important, eu niciodata nu m.am uitat pe acele masuratori ca mi da cu virgula si e prea complicat,deși sunt genul care despica firul in 7. Chiar si la morfologie si la toate eco. Nu te stresa sigur e bine! La mine la morfo 2 la masuratori ziceai ca are nasul de pinochio era cel mai mare dintre toate. Apoi mi a zis dr la urmatorul control ca e ok, proportional cu fata si chiar radea de mine. |
|
|