|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
| Ella felicitari !! Foarte frumos baietelul tau si numele pe masura sa stii ca alaptatul mie mi s-a parut mai greu decat nasterea, dar sunt sigura ca o sa te descurci |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/18/2021 Mesaje: 393
| Ella ma amuzat maxim poza !!! Felicitari !! Fetelor eu tot astept rezultatele la triplu test l-am facut vineri , este normal sa dureze atat ? Sangele l-am recoltat vineri dim la medlife . |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Lyli wrote:Ella ma amuzat maxim poza !!! Felicitari !! Fetelor eu tot astept rezultatele la triplu test l-am facut vineri , este normal sa dureze atat ? Sangele l-am recoltat vineri dim la medlife . Nu ti au zis la recoltare? |
| ANDREEA2929A wrote: Nu ti au zis la recoltare?
Nu am mai intrebat ca era o doamna mai plictisita , dar tot verific pe mail |
|
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Roser wrote:
Mihaela, ce mai faceti voi? Azi maine impliniti un an :).
Roser, Aleahim Suntem bine, chiar azi sunt 11 luni de când a venit pe lume iubitul meu băiețel. Facem kineto pentru o ușoară întârziere motorie, dar nu e nimic grav. Va pupam și sa aveți momente de neuitat alături de copilașii voștri!!!
|
|
| Mihaela14 wrote:Roser, Aleahim Suntem bine, chiar azi sunt 11 luni de când a venit pe lume iubitul meu băiețel. Facem kineto pentru o ușoară întârziere motorie, dar nu e nimic grav. Va pupam și sa aveți momente de neuitat alături de copilașii voștri!!! ne bucuram ca ne mai citesti! Pupici multi! |
|
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| ANDREEA2929A wrote: ne bucuram ca ne mai citesti! Pupici multi! Pupici Andreea si sarcina ușoara! |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Buna fetelor! Ce faceti? Cum sunteti?? Ieri am fost la control, toate bune. Bebe are 3100 g! Din pacate nu s-a asezat cum trebuie, manutele tot deasupra capului. In 15 iulie m-a programat la cezariana. Daaar, daca cumva se hotaraste sa vina mai repede,facem mai repede!! ma iau putin emotiile acum cand stiu ca am o data fixata!! Va puup! Si o zi frumoasa sa aveti!! |
|
Inregistrat: 11/19/2020 Mesaje: 291
| Sisi2 wrote:Buna fetelor! Ce faceti? Cum sunteti?? Ieri am fost la control, toate bune. Bebe are 3100 g! Din pacate nu s-a asezat cum trebuie, manutele tot deasupra capului. In 15 iulie m-a programat la cezariana. Daaar, daca cumva se hotaraste sa vina mai repede,facem mai repede!! ma iau putin emotiile acum cand stiu ca am o data fixata!! Va puup! Si o zi frumoasa sa aveti!!
Heiii! Ma bucur ca sunteti bine :* imi imaginez ca te au luat emotiile mai ales acum când mai e asa putin , m au luat pe mine si mai am câteva săptămâni bune :)) si eu tot cezariana o sa fac…pe mine de vreo 2 zile ma tot încearcă niste dureri in zona inghinală si la osul pubian … presupun ca sunt normale ca asa am tot citit , doar ca sunt cam enervante , am început sa adorm greu noaptea … stiti voi , plângeri dinastea obisnuite de trim 3 ,si am impresia ca mai am atâtea de luat si nu mai am timp :)) Voi ce mai faceti fetele ? Cum va simtiti ? |
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 843
| Sisi2 wrote:Buna fetelor! Ce faceti? Cum sunteti?? Ieri am fost la control, toate bune. Bebe are 3100 g! Din pacate nu s-a asezat cum trebuie, manutele tot deasupra capului. In 15 iulie m-a programat la cezariana. Daaar, daca cumva se hotaraste sa vina mai repede,facem mai repede!! ma iau putin emotiile acum cand stiu ca am o data fixata!! Va puup! Si o zi frumoasa sa aveti!!
Sisi mai putin si vine bebe abia astept sa le facem cunostinta |
|
Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
| Ema, stai linistita, sunt normale durerile, asa ma dureau si pe mine toate in trimestrul 3.
Sisi, mai ai un pic, trece, oricum ar fi.
Abia astept sa veniti la mamici cu energii proaspete si sa va vedem micutii |
|
| Sisi2 wrote:Buna fetelor! Ce faceti? Cum sunteti?? Ieri am fost la control, toate bune. Bebe are 3100 g! Din pacate nu s-a asezat cum trebuie, manutele tot deasupra capului. In 15 iulie m-a programat la cezariana. Daaar, daca cumva se hotaraste sa vina mai repede,facem mai repede!! ma iau putin emotiile acum cand stiu ca am o data fixata!! Va puup! Si o zi frumoasa sa aveti!! ce putin timp mai e... eu iti tin pumnii!! A mea e super activa si uneori ma doare tot dupa ce se zbantuie. A prins forta și loveste, ma gandesc ca daca era placenta posterioara era jale |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Mulțumesc fetelor!!! BBEma, sunt normale durerile astea in trim III. Eu nu tare am avut dureri de genul, in schimb spatele ma omoara!
Ella, daaa!! cum sunteti? Cum v-ati acomodat??
Andreea, ma bucur ca sunteti bine!! Si eu de multe ori m-am bucurat ca am placenta aterioara la ce miscari are bebe!
Zee, te puup! |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Woow,Sisi,cum au trecut săptămânile,acum vine bebe!! Sa ai o nastere ușoară,nu mai e mult,te asteptam cu vesti |
|
| Sisi2 wrote:Buna fetelor! Ce faceti? Cum sunteti?? Ieri am fost la control, toate bune. Bebe are 3100 g! Din pacate nu s-a asezat cum trebuie, manutele tot deasupra capului. In 15 iulie m-a programat la cezariana. Daaar, daca cumva se hotaraste sa vina mai repede,facem mai repede!! ma iau putin emotiile acum cand stiu ca am o data fixata!! Va puup! Si o zi frumoasa sa aveti!! Sisi iti doresc o nastere usoara!! Abea astept sa ne povestesti, eu incerc sa strang cat mai multe informatii si povesti despre cezariana pana va veni si randul meu!! |
|
|