Gravidutele noastre dragi - 60
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Zee
Scris: Monday, July 5, 2021 9:18 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/8/2020
Ella felicitari !! Foarte frumos baietelul tau si numele pe masuracoeur sa stii ca alaptatul mie mi s-a parut mai greu decat nasterea, dar sunt sigura ca o sa te descurciCheek Kiss
Lyli
Scris: Tuesday, July 6, 2021 1:24 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/18/2021
Ella ma amuzat maxim poza !!! Felicitari !!
Fetelor eu tot astept rezultatele la triplu test l-am facut vineri , este normal sa dureze atat ? Sangele l-am recoltat vineri dim la medlife .
ANDREEA2929A
Scris: Tuesday, July 6, 2021 1:38 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/15/2019
Lyli wrote:
Ella ma amuzat maxim poza !!! Felicitari !!
Fetelor eu tot astept rezultatele la triplu test l-am facut vineri , este normal sa dureze atat ? Sangele l-am recoltat vineri dim la medlife .

Nu ti au zis la recoltare?
Lyli
Scris: Tuesday, July 6, 2021 5:20 PM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:

Nu ti au zis la recoltare?

Nu am mai intrebat ca era o doamna mai plictisita , dar tot verific pe mail
Mihaela14
Scris: Tuesday, July 6, 2021 10:27 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
Roser wrote:

Mihaela, ce mai faceti voi? Azi maine impliniti un an :).

Roser, Aleahim computerlove
Suntem bine, chiar azi sunt 11 luni de când a venit pe lume iubitul meu băiețel. Facem kineto pentru o ușoară întârziere motorie, dar nu e nimic grav.
Va pupam și sa aveți momente de neuitat alături de copilașii voștri!!!
ANDREEA2929A
Scris: Wednesday, July 7, 2021 4:57 AM
Nivel

Mihaela14 wrote:

Roser, Aleahim computerlove
Suntem bine, chiar azi sunt 11 luni de când a venit pe lume iubitul meu băiețel. Facem kineto pentru o ușoară întârziere motorie, dar nu e nimic grav.
Va pupam și sa aveți momente de neuitat alături de copilașii voștri!!!

coeur ne bucuram ca ne mai citesti! Pupici multi!
Mihaela14
Scris: Wednesday, July 7, 2021 8:00 AM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
ANDREEA2929A wrote:

coeur ne bucuram ca ne mai citesti! Pupici multi!

Pupici Andreea si sarcina ușoara!
Sisi2
Scris: Thursday, July 8, 2021 10:35 AM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2019
Buna fetelor! Ce faceti? Cum sunteti?? Ieri am fost la control, toate bune. Bebe are 3100 g! Din pacate nu s-a asezat cum trebuie, manutele tot deasupra capului. In 15 iulie m-a programat la cezariana. Daaar, daca cumva se hotaraste sa vina mai repede,facem mai repede!! hearts ma iau putin emotiile acum cand stiu ca am o data fixata!! Va puup! Si o zi frumoasa sa aveti!!Cheek Kiss
BBEma
Scris: Thursday, July 8, 2021 12:33 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2020
Sisi2 wrote:
Buna fetelor! Ce faceti? Cum sunteti?? Ieri am fost la control, toate bune. Bebe are 3100 g! Din pacate nu s-a asezat cum trebuie, manutele tot deasupra capului. In 15 iulie m-a programat la cezariana. Daaar, daca cumva se hotaraste sa vina mai repede,facem mai repede!! hearts ma iau putin emotiile acum cand stiu ca am o data fixata!! Va puup! Si o zi frumoasa sa aveti!!Cheek Kiss

Heiii! Ma bucur ca sunteti bine :* imi imaginez ca te au luat emotiile mai ales acum când mai e asa putin , m au luat pe mine si mai am câteva săptămâni bune :)) si eu tot cezariana o sa fac…pe mine de vreo 2 zile ma tot încearcă niste dureri in zona inghinală si la osul pubian … presupun ca sunt normale ca asa am tot citit , doar ca sunt cam enervante , am început sa adorm greu noaptea … stiti voi , plângeri dinastea obisnuite de trim 3 ,si am impresia ca mai am atâtea de luat si nu mai am timp :))
Voi ce mai faceti fetele ? Cum va simtiti ?
EllaMaria
Scris: Thursday, July 8, 2021 1:06 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
Sisi2 wrote:

Sisi mai putin si vine bebeLove abia astept sa le facem cunostintacomputerlove
Zee
Scris: Thursday, July 8, 2021 4:35 PM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2020
Ema, stai linistita, sunt normale durerile, asa ma dureau si pe mine toate in trimestrul 3.

Sisi, mai ai un pic, trece, oricum ar fi.

Abia astept sa veniti la mamici cu energii proaspete si sa va vedem micutiicoeur
ANDREEA2929A
Scris: Thursday, July 8, 2021 6:58 PM
Nivel

Sisi2 wrote:

computerlove ce putin timp mai e... eu iti tin pumnii!! A mea e super activa si uneori ma doare tot dupa ce se zbantuie. A prins forta și loveste, ma gandesc ca daca era placenta posterioara era jale Lol
Sisi2
Scris: Thursday, July 8, 2021 10:14 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2019
Mulțumesc fetelor!!!
BBEma, sunt normale durerile astea in trim III. Eu nu tare am avut dureri de genul, in schimb spatele ma omoara!

Ella, daaa!!hearts cum sunteti? Cum v-ati acomodat??

Andreea, ma bucur ca sunteti bine!! Si eu de multe ori m-am bucurat ca am placenta aterioara la ce miscari are bebe!ras

Zee, te puup!Cheek Kiss
Andreeax
Scris: Thursday, July 8, 2021 11:44 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Woow,Sisi,cum au trecut săptămânile,acum vine bebe!! coeur
Sa ai o nastere ușoară,nu mai e mult,te asteptam cu vesti computerlove
Lyli
Scris: Friday, July 9, 2021 1:10 AM
Nivel

Sisi2 wrote:

Sisi iti doresc o nastere usoara!! Abea astept sa ne povestesti, eu incerc sa strang cat mai multe informatii si povesti despre cezariana pana va veni si randul meu!!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.