Gravidutele noastre dragi - 60
Subiectul anterior · Subiectul urmator
monican
Scris: Wednesday, June 30, 2021 1:50 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/27/2018
Salut! Am aflat ca sunt insarcinata, bucurie maaare si mi-am facut azi primul beta hcg, care a ie?it 4637 mUI/mL la 4s6z.
In primul rand mi se pare enorm, ma asteptam la valori de vreo 600 si ceva, dar sper ca asta e semn bun si ca probabil implantarea a avut loc mai repede. Se incadreaza oricum in intervalul de referinta de pe analize.
Merg sa repet analiza vineri, dar întrebarea mea e: pana la ce valori se dubleaza beta? Ar trebui sa ma astept la o valoare dubla sau nu se chiar dubleaza cand ajunge la nivelul miilor? Stiam ca este o limita pana cand se dubleaza, dar nu mai stiu care e aia. Poate ma ajutati voi cu un raspuns. Multumesc!
EllaMaria
Scris: Wednesday, June 30, 2021 2:25 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/12/2020
Salut fetelor, am fost azi la eco si se pare ca bebe nu are nici o treaba, ii place în burticaLol a crescut frumos, are 3400 gcomputerlove lichid suficient, bataile inimii bune, conditii ce maitopai nu ma mir ca nu vrea sa vina.

Totusi, daca pana luni nu se gândeste sa apara, o sa ma interneze si o sa-mi provoace nasterea. În caz ca nici asa nu reusim, facem cezariana. Înca sper sa pot natural, dar daca nu se poate atunci nu vreau sa risc si o sa accept cezariana pentru binele flacaului meuhearts
AleC
Scris: Wednesday, June 30, 2021 3:52 PM
Nivel

Inregistrat: 5/31/2017
EllaMaria wrote:
Salut fetelor, am fost azi la eco si se pare ca bebe nu are nici o treaba, ii place în burticaLol a crescut frumos, are 3400 gcomputerlove lichid suficient, bataile inimii bune, conditii ce maitopai nu ma mir ca nu vrea sa vina.

Totusi, daca pana luni nu se gândeste sa apara, o sa ma interneze si o sa-mi provoace nasterea. În caz ca nici asa nu reusim, facem cezariana. Înca sper sa pot natural, dar daca nu se poate atunci nu vreau sa risc si o sa accept cezariana pentru binele flacaului meuhearts

Ce bine a crescut! coeur Tinem pumnii sa vina natural, sa fie cum doresti!Cheek Kiss
Capsunica93
Scris: Wednesday, June 30, 2021 4:11 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/24/2021
EllaMaria wrote:

Ce fain Ela coeur hearts Eu zic ca vine pana luni:))) :*
Lyli
Scris: Wednesday, June 30, 2021 5:56 PM
Nivel

Inregistrat: 3/18/2021
monican wrote:
Salut! Am aflat ca sunt insarcinata, bucurie maaare si mi-am facut azi primul beta hcg, care a ie?it 4637 mUI/mL la 4s6z.
In primul rand mi se pare enorm, ma asteptam la valori de vreo 600 si ceva, dar sper ca asta e semn bun si ca probabil implantarea a avut loc mai repede. Se incadreaza oricum in intervalul de referinta de pe analize.
Merg sa repet analiza vineri, dar întrebarea mea e: pana la ce valori se dubleaza beta? Ar trebui sa ma astept la o valoare dubla sau nu se chiar dubleaza cand ajunge la nivelul miilor? Stiam ca este o limita pana cand se dubleaza, dar nu mai stiu care e aia. Poate ma ajutati voi cu un raspuns. Multumesc!
Buna ! Felicitari ! Eu cred ca sunt 2 variante daca zici ca e mare ori sa implantat mai devreme ori e sarcina gemelara , stiam ca la gemeni e valoarea mult mai mare dar poti merge la eco la valoarea asta ar trebui sa se vada sacul gestational
Lyli
Scris: Wednesday, June 30, 2021 6:11 PM
Nivel

Inregistrat: 3/18/2021
Fetelor am si eu o intrebare , cine a facut triplu test poate ma lamuriti si pe mine , maine sunt programata sa merg sa fac testul dar azi la tel medicul mi-a zis: vi maine la mine apoi poimaine mergi la laborator de dim sa recoltezi sange , am zis ok . Intrebarea mea e , la el de ce trebuie sa merg ? Imi va face din nou eco sau imi da foaie ceva? cum se procedeaza cu acest triplu test ?
maria2013
Scris: Wednesday, June 30, 2021 8:01 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/29/2013
Lyli wrote:
Fetelor am si eu o intrebare , cine a facut triplu test poate ma lamuriti si pe mine , maine sunt programata sa merg sa fac testul dar azi la tel medicul mi-a zis: vi maine la mine apoi poimaine mergi la laborator de dim sa recoltezi sange , am zis ok . Intrebarea mea e , la el de ce trebuie sa merg ? Imi va face din nou eco sau imi da foaie ceva? cum se procedeaza cu acest triplu test ?

Pentru ca se coreleaza rezultatele masuratorilor cu cele ale testului de sânge. De aceea trebuie facute la foarte scurta distanta.
maria2013
Scris: Wednesday, June 30, 2021 8:01 PM
Nivel

Cate saptamâni de sarcina ai?
maria2013
Scris: Wednesday, June 30, 2021 8:07 PM
Nivel

monican wrote:

Când beta e peste 6000, dublarea nu mai e la 48h, ci la peste 96. Oricum, o vizita la medic te va lamuri. De la 1500 deja medicul poate vedea care e stadiul sarcinii.
Irinan
Scris: Wednesday, June 30, 2021 8:48 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
IoanaIoanaC wrote:

Si la cezariana se contracta uterul a alaptare, sa nu-ti imaginezi ca scapi. Eu din ce am vorbit cu fete care au avut si naturala si ceza, toate au zis ca prefera naturala. Desigur, alegerea e a fiecaruia! Succes cu orice hotarasti!

Eu am 2 nasteri naturale si o cezariana.. a 2 nastere naturala, a fost provocata cu oxitocina , si am avut baietel de 4050 gr... dar, daca as putea sa aleg, as merge pe naturala fara sa stau pe ganduri...
Irinan
Scris: Wednesday, June 30, 2021 8:52 PM
Nivel

Aleahim wrote:

Mihacoeur multumimCheek Kiss
Fetelor noi am ajuns acasa de duminica, dar efectiv nu am avut timp sa scriu nimic.Recuperarea dupa cezariana pt mine personal a fost usoara, m-am mobilizat repede si bine insa am avut probleme cu atasarea si alaptatul inca din spital.Am avut si consultant in alaptare, dar colostrul a venit greu, bebe fiind asa mica nu putea trage si urla de foame.E foarte mancacioasa si nu are rabdare la san.Cand a aparut laptele, au aparur si problemele asa ca am muls la greu si i-am dat cu sticluta, alternat cu lp.Azi a venit o moasa la mine ca incepuse sa mi se inroseasca un san so sa ma doara rau.Aveam toata canalele infundate si eram plina de noduli.
In fine, pe scurt, a reusit sa desfunde si sa elimine o parte din noduli si pt prima data am reusit sa alaptez.Tot la 2 ore trebuie sa masez si sa mulg, ceea ce e si epuizant si dureros(partea de masaj), dar mai incercam, poate poate reusim.
Pentru cine intreba de pompa lansinoh, pentru mine una e vis.Nu doare deloc si isi face treaba de minune.
Va las o poza cu soricica mea.
https://ibb.co/9sQh7Hs

computerlove computerlove
EllaMaria
Scris: Wednesday, June 30, 2021 8:54 PM
Nivel

Irinan wrote:

Eu am 2 nasteri naturale si o cezariana.. a 2 nastere naturala, a fost provocata cu oxitocina , si am avut baietel de 4050 gr... dar, daca as putea sa aleg, as merge pe naturala fara sa stau pe ganduri...

Irinan ce bine ca ai specificat de a doua nastere naturala, provocata. Citeam pareri pe grupuri cum ca nasterea provocata este cu mult mai dureroasa decât daca s-ar naste normal, neprovocat. Experienta ta care a fost? Pe lânga asta, a afectat cu ceva bebelusul faptul ca nasterea a fost provocata?
Irinan
Scris: Wednesday, June 30, 2021 9:02 PM
Nivel

EllaMaria wrote:

Irinan ce bine ca ai specificat de a doua nastere naturala, provocata. Citeam pareri pe grupuri cum ca nasterea provocata este cu mult mai dureroasa decât daca s-ar naste normal, neprovocat. Experienta ta care a fost? Pe lânga asta, a afectat cu ceva bebelusul faptul ca nasterea a fost provocata?

Aveam 40s3z ,mi s a rupt apa, dar contractii neregulate, deci dilatatie nimic.. pe la 7 dimineata am primit peefuzie cu oxitocina, cam la jumate de ora au inceput contractiile si la 8.45 am nascut. A fost intradevar mai dureros, din cauza ca contractiile vin din prima cele puternice, nu cresc in intensitate treptat, corpul nu prea are timp sa se adapteze..dar sa sti ca sunt multe variabile care conteaza... in momentele alea sa sti ca o sa conteze sa fiti sanatosi amandoi...la mine a fost mai complicat, din cauza ca copilul avea si circulara de cordon, mi a luat apgar 7. Dar e bine acum. Luna viitoarr implineste 5 ani..ras si gandestete ca dupa o nastere provocata, a 3 nastere tot natural am vrut, doar ca nu s a putut... si inca mai vreau un bebeLol deci nu e asa rauBuddy1
EllaMaria
Scris: Wednesday, June 30, 2021 9:10 PM
Nivel

Irinan wrote:

Aveam 40s3z ,mi s a rupt apa, dar contractii neregulate, deci dilatatie nimic.. pe la 7 dimineata am primit peefuzie cu oxitocina, cam la jumate de ora au inceput contractiile si la 8.45 am nascut. A fost intradevar mai dureros, din cauza ca contractiile vin din prima cele puternice, nu cresc in intensitate treptat, corpul nu prea are timp sa se adapteze..dar sa sti ca sunt multe variabile care conteaza... in momentele alea sa sti ca o sa conteze sa fiti sanatosi amandoi...la mine a fost mai complicat, din cauza ca copilul avea si circulara de cordon, mi a luat apgar 7. Dar e bine acum. Luna viitoarr implineste 5 ani..ras si gandestete ca dupa o nastere provocata, a 3 nastere tot natural am vrut, doar ca nu s a putut... si inca mai vreau un bebeLol deci nu e asa rauBuddy1
.

Multumesc ca mi-ai spuspupici tinand cont ca nu am experienta unei alte sarcini, automat nu pot sa fac o comparatie în ceea ce priveste durerea, astfel ca probabil o sa mi se para doar extrem de dureros. Partea buna e ca, daca ajung sa mi se provoace, poate am noroc de un travaliu scurt. Oricum tot ce îmi doresc e ca bebe sa fie sanatos si prefer sa simt eu durere, dar el sa fie binecomputerlove
Sisi2
Scris: Wednesday, June 30, 2021 10:13 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2019
EllaMaria wrote:

Buna, Ella! Ce ma bucur ca sunteti bine!! Ce fain a recuperat voinicul!!hearts Eu sper sa vina cat mai repede si mai usor!!! Te puuup!Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.