|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Aleahim wrote:Buna fetelor. Noi suntem bine,eu pe ATI si bebe sta putin la caldurica. Va pun si o poza cu Aniela Maria, minune noastra mica, de 2350 gr si 50 cm https://ibb.co/JKvFkmb
Felicitari Aleahim ! Sa fiti sanatoase ! |
Nivel: Membru
Inregistrat: 5/22/2021 Mesaje: 58
| Aleahim wrote:Buna fetelor. Noi suntem bine,eu pe ATI si bebe sta putin la caldurica. Va pun si o poza cu Aniela Maria, minune noastra mica, de 2350 gr si 50 cm https://ibb.co/JKvFkmb
Felicitari, Aleahim! Sa-ti traiasca minunea frumoasa, sa creasca mare, sanatoasa si sa aveti o acomodare lina! |
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Va multumesc din suflet gagici Va povestesc pe scurt experienta mea cu cezariana, pana in acest moment. Nu stiu cum, probabil Dumnezeu s-a indurat de mine si mi-a dat o liniste f mare inainte de operatie.Am intrat zambind si f relaxata.Mi-a facut anestezia care nu m-a durut deloc, am simtit o piscatura si cam atat.In 2 min am fost amortita, mi-au montat sonda si a inceput operatia.Nu am simtit nimic, doar am auzit cand a zis dna doctor :am ajuns la uter, pregatiti aparatul foto Atunci am simtit cum impinge un medic burta de sus si celalalt cu trage.Am auzit aspiratorul si apoi un plans de zile mari Au curatat-o, aspirat-o, mi-au aratat-o si pe mine m-au adormit pana m-au curatat si cusut.I-au dus-o sotului, au pozat-o, totul minunat. M-au trezit, m-au dus pe ati si am asteptat sa ma dezmortesc.In momentul in care am realizat ca incep sa imi simt picioarele, am inceput sa le tot misc.Cate putin, cum am putut, dar eu zic ca a ajutat.Aseara deja m-am ridicat din pat, am iesit pe terasa, m-am plimbat.Partea mai nasoala era cand imi puneau o perfuzie de contractare a uterului, atunci durea ca naiba, dar imi puneau si ketorol si spre final deja era mai bine.Operatia in sine ma doare f putin, momentan nu mai am perfuzie/calmant de la 8 jumate, am iesit la plimbare, mi-am baut cafeaua pe terasa, nu mai am sonda si ma descurc singura.Astept sa vad daca ma lovesc ceva dureri mai tarziu, dar deocamdata e ff ok. Si vreau sa va zic ca desi bebelina e f mica, are niste plamani si urla de ne stie tot spitalul.Toate asistentele se mira de ea, ce gura are |
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1866
| Felicitari, Aleahim! Ma bucur ca ai avut o experienta frumoasa. Interesanta partea cu adormirea, pe mine nu m-au adormit deloc toata operatia.
Sa va traiasca printesa si sa va bucurati de ea! Recuperare cat mai usoara! |
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/13/2018 Mesaje: 91
| Felicitari mamicilor Ioana ?i Aleahim! Sa va bucura?i de fetitele voastre! |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/19/2020 Mesaje: 291
| Ma bucur ca a fost frumoasa experienta cezarienei Aleahim ! Recuperare rapida :*
Am fost si eu la dr ieri fetele , bebe are 1,5 kg .. a zis dr ca o sa fie un bebe mare ceea ce e foarte bine si nu din cauza diabetului gestational ci ca a?a e el, are si cu cine semana …. Mi a dat sa iau o zi sideral forte, o zi calciu , iar placenta s a mai ridicat si a zis ca nu i se pare ca mai e asa mare pericolul dar sa am tot asa grija ca pana acum si mai merg peste o luna <3 ce ma bucur ca e bebele meu bine , m am mai linistit . Ce nu mi a zis e cum e pozitionat si eram tare curioasa deci parca am vazut picioruse care loveau in placenta dar nu sunt f sigura … poate aflu data viitoare :* |
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| BBEma wrote:Ma bucur ca a fost frumoasa experienta cezarienei Aleahim ! Recuperare rapida :*
Am fost si eu la dr ieri fetele , bebe are 1,5 kg .. a zis dr ca o sa fie un bebe mare ceea ce e foarte bine si nu din cauza diabetului gestational ci ca a?a e el, are si cu cine semana …. Mi a dat sa iau o zi sideral forte, o zi calciu , iar placenta s a mai ridicat si a zis ca nu i se pare ca mai e asa mare pericolul dar sa am tot asa grija ca pana acum si mai merg peste o luna <3 ce ma bucur ca e bebele meu bine , m am mai linistit . Ce nu mi a zis e cum e pozitionat si eram tare curioasa deci parca am vazut picioruse care loveau in placenta dar nu sunt f sigura … poate aflu data viitoare :* Hey, ai un bebelun perfect foarte bine ca e mai mare. A mea avea 1033 gr in sapt 27 probabil cam asa ajunge ?i la mine acusica. La morfo era transvers acuma era cu capul in jos, luni, dupa miscari nu ti dai seama. Eu chiar intrebam acum medicul cum e pozitionata pt ca uneori da in 2 parti odata. Mi a spus ca poate da ?i cu spatele cand se misca. M a trecut pe clexane de 0.6, am gasit cu greu in tara si mi se pare mai activa de când am inceput sa l fac. Cat despre placenta si a mea s a ridicat și eu îmi faceam griji. |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| BBEma wrote:Ma bucur ca a fost frumoasa experienta cezarienei Aleahim ! Recuperare rapida :*
Am fost si eu la dr ieri fetele , bebe are 1,5 kg .. a zis dr ca o sa fie un bebe mare ceea ce e foarte bine si nu din cauza diabetului gestational ci ca a?a e el, are si cu cine semana …. Mi a dat sa iau o zi sideral forte, o zi calciu , iar placenta s a mai ridicat si a zis ca nu i se pare ca mai e asa mare pericolul dar sa am tot asa grija ca pana acum si mai merg peste o luna <3 ce ma bucur ca e bebele meu bine , m am mai linistit . Ce nu mi a zis e cum e pozitionat si eram tare curioasa deci parca am vazut picioruse care loveau in placenta dar nu sunt f sigura … poate aflu data viitoare :* Super! Vei sta relaxata acum o perioada!
Andreea, in functie de ce ti-a crescut doza de clexane? |
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| AleC wrote:Super! Vei sta relaxata acum o perioada! Andreea, in functie de ce ti-a crescut doza de clexane? De doppler pe arterele uterine, a zis ca e cam la maxim ajuns. |
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Neata fete cucuiete! Va scriu doar acum pentru ca de pe telefon ma enerveaza sa scriu, iar laptopul nu l-am mai deschis. Va multumesc tuturor pentru urari si gandurile bune, nu va scriu pe fiecare in parte, dar va stiti voi! Despre cezariana in sine, nu sunt foarte multe de spus. Nu doare nimic, e doar senzatia aceea ca se umbla pe acolo, si acel impins de care spunea si Aleahim, care e putin mai ciudat, dar tot nedureros. In schimb, recuperarea a decurs putin altfel la mine decat la Alahim. Nu m-au lasat sa ma ridic pana in ziua urmatoare, iar cand m-am ridicat am avut greturi si voma. M-am ambitionat si dupa ce am vomat si m-am linistit m-am ridicat de tot si am inceput sa ma misc. Aceleasi perfuzii de contractarea uterului au fost cele mai deranjante. Eu am si acum dureri cand ma ridic si asez in pat, nu o sa va mint, dar scad in intensitate si merge spre bine, sper! Cat despre mogaldeata, e bine! Deocamdata doarme destul de ok, are cate un episod pe zi in care sta cate 3 ore treaza, oboseste si adoarme la san, ca sa fie cu ochii cat cepele cand pun in patut. E putin lenesa la supt, dar ne inzdravenim noi.
Ca sfat... NU o sa faceti nimic gresit! Daca plange bebe nu e pentru ca ati gresit voi! Va spun asta pentru ca e gandul care-l am la fiecare plans mai serios. Adica, va incurajez pe voi ca sa ma incurajez si pe mine |
Inregistrat: 3/18/2021 Mesaje: 393
| Fetelor Aleahim ,Ioana va multumim ca ne-ati impartasit experientele voastre cu cezariana , eu sunt mai hotarata acum sa nasc prin cezariana dupa ce v-am citit povestile , pentru ca nasterea naturala o stiu deja si cum am mai zis nu vreau sa sperii fetele la mine a fost foarte greu natural , stiu ca la cezariana e recuperarea de mai lunga durata insa si la nasterea naturala sunt dureri dupa , ba ca esti cusuta ba ca se contracta uterul , la alaptare ,, deci ... eu am ales deja |
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Lyli wrote:Fetelor Aleahim ,Ioana va multumim ca ne-ati impartasit experientele voastre cu cezariana , eu sunt mai hotarata acum sa nasc prin cezariana dupa ce v-am citit povestile , pentru ca nasterea naturala o stiu deja si cum am mai zis nu vreau sa sperii fetele la mine a fost foarte greu natural , stiu ca la cezariana e recuperarea de mai lunga durata insa si la nasterea naturala sunt dureri dupa , ba ca esti cusuta ba ca se contracta uterul , la alaptare ,, deci ... eu am ales deja Si la cezariana se contracta uterul a alaptare, sa nu-ti imaginezi ca scapi. Eu din ce am vorbit cu fete care au avut si naturala si ceza, toate au zis ca prefera naturala. Desigur, alegerea e a fiecaruia! Succes cu orice hotarasti! |
Inregistrat: 3/18/2021 Mesaje: 393
| IoanaIoanaC wrote: Si la cezariana se contracta uterul a alaptare, sa nu-ti imaginezi ca scapi. Eu din ce am vorbit cu fete care au avut si naturala si ceza, toate au zis ca prefera naturala. Desigur, alegerea e a fiecaruia! Succes cu orice hotarasti!
Stiu asta ... dar ma refeream ca scap de travaliu care pentru mine a fost traumatizant , stiu ca nasterea naturala este mult mai sanatoasa pentru bebe dar am trecut prin ea si daca inca la noi in tara medicii accepta cezariana la cerere de ce nu macar nu stiu ce ma asteapta , doar ca stiu sigur ca nu mai trec prin travaliu , probabil ca o sa fie mai grea recuperarea dar am si ajutoare dupa deci , cum am mai spus sunt fete care in maxim 2 ore nasc, in cazul meu a fost ,,, mult mai mult si mai greu. |
|
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Aleahim, Ioana, felicitari pentru minunile voastre!! Recuperare rapida, va pup!! |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Buna, fetelor! Am fost azi la control, totul bine! Bebe are 2770 g. Din pacate tot in pozitie ciudata sta, isi tine mainile inainte!! Mai merg in 8 iulie si daca nu se aseaza, vom face cezariana! Am facut si monitorizare, asa de mult o miscat bebe, ca in loc de 20 de min, am stat vreo 40. |
|
|