|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/10/2020 Mesaje: 165
| mag_ wrote:Deci cand am zis ca e momentul aproape nu m-am inselat, m-am apucat de monitorizat contractii care nu mai par deloc a fi contractii false, nici ca durata, nici ca intensitate, nici ca nimic. Nu va zic ca am inima cat un ghimpe de emotii, inca incerc sa fiu calma, monitorizez si astept, incerc sa nu intru in panica desi cred ca in seara asta sau cel tarziu maine ma duce sotul la maternitate. Sper sa fie totul bine si in acelasi timp sper sa nu fie semnale false ca deja nu mai am rabdare :)) Nastere u?oara Mag tine-ne la curent daca poti |

Nivel: Membru
Inregistrat: 5/22/2021 Mesaje: 58
| Fetelor minunea mea a venit astazi la 08:30 pe lume. E o minunata ?i o iubesc de mor. A avut 3,340 kg la na?tere ?i 50 de cm. Daca la prima sarcina am avut travaliu de 17 ore ?i nu ?tiam când se mai termina, la bebelina mi s-a rupt apa azi-diminea?a la 3 ?i un pic iar la 08:30 bebelina mea deja sosise pe lume Oricum rezultatul e acelasi indiferent de efort ?i merita, oricât de greu ar fi Nu stiu daca se aplica faza ca e a doua na?tere ?i de asta a fost mai usor totul, dar dupa prima experien?a nu ma asteptam sa fie lucrurile atât de usoare. Si sincer imi era atât de dor de un ghemotoc atât de mic la pieptul meu :) Va doresc ?i voua cele mai usoare na?teri, Ella tu urmezi
https://ibb.co/vmkbbST |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 777
| mag_ wrote:Fetelor minunea mea a venit astazi la 08:30 pe lume. E o minunata ?i o iubesc de mor. A avut 3,340 kg la na?tere ?i 50 de cm. Daca la prima sarcina am avut travaliu de 17 ore ?i nu ?tiam când se mai termina, la bebelina mi s-a rupt apa azi-diminea?a la 3 ?i un pic iar la 08:30 bebelina mea deja sosise pe lume  Oricum rezultatul e acelasi indiferent de efort ?i merita, oricât de greu ar fi  Nu stiu daca se aplica faza ca e a doua na?tere ?i de asta a fost mai usor totul, dar dupa prima experien?a nu ma asteptam sa fie lucrurile atât de usoare. Si sincer imi era atât de dor de un ghemotoc atât de mic la pieptul meu :) Va doresc ?i voua cele mai usoare na?teri, Ella tu urmezi https://ibb.co/vmkbbST
Felicitari Mag! Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de familia voastra frumoasa! Ma bucur ca ai trecut cu bine prin nastere! Acomodare usoara! E superba minunea ta! 
|

| Ioana, Aleahim cum va simtiti? |
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/19/2020 Mesaje: 291
| mag_ wrote:Fetelor minunea mea a venit astazi la 08:30 pe lume. E o minunata ?i o iubesc de mor. A avut 3,340 kg la na?tere ?i 50 de cm. Daca la prima sarcina am avut travaliu de 17 ore ?i nu ?tiam când se mai termina, la bebelina mi s-a rupt apa azi-diminea?a la 3 ?i un pic iar la 08:30 bebelina mea deja sosise pe lume  Oricum rezultatul e acelasi indiferent de efort ?i merita, oricât de greu ar fi  Nu stiu daca se aplica faza ca e a doua na?tere ?i de asta a fost mai usor totul, dar dupa prima experien?a nu ma asteptam sa fie lucrurile atât de usoare. Si sincer imi era atât de dor de un ghemotoc atât de mic la pieptul meu :) Va doresc ?i voua cele mai usoare na?teri, Ella tu urmezi https://ibb.co/vmkbbST
Vai ce frumusica !!! Sa fiti sanatoase si recuperare usoara sa ai ! E minunata ?? |

Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
Felicitari!! O frumusete de bebelina! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2502
| Mag felicitari si recuperare usoara! Ella sunt bine.E tare greu cu noptile ca nu prea dorm.Aseara nu m-am simtit prea bine, m-au luat niste dureri din spate si prin burta, dar au cedat cu nospa.Astept ziua de joi sa merg la monitorizare si in 24 am programat cezariana.Sper sa mai stea pana atunci, sa mai ia in greutate. |

| Aleahim wrote:Mag felicitari si recuperare usoara! Ella sunt bine.E tare greu cu noptile ca nu prea dorm.Aseara nu m-am simtit prea bine, m-au luat niste dureri din spate si prin burta, dar au cedat cu nospa.Astept ziua de joi sa merg la monitorizare si in 24 am programat cezariana.Sper sa mai stea pana atunci, sa mai ia in greutate.
Mai ai putin daca al meu bebel nu se grabeste, poate urmatoarea esti tu eu am dpn-ul în 25 o sa stea la caldurica si o sa creasca frumos |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2502
| EllaMaria wrote:Mai ai putin  daca al meu bebel nu se grabeste, poate urmatoarea esti tu  eu am dpn-ul în 25  o sa stea la caldurica si o sa creasca frumos Sa speram, ca e cam miculuta.Dar medicul m-a asigurat ca e vb doar de constitutia ei, pentru ca ia in greutate de la.o sapt la alta. Doamne ajuta sa trecem toate cu bine |

| Aleahim wrote:Sa speram, ca e cam miculuta.Dar medicul m-a asigurat ca e vb doar de constitutia ei, pentru ca ia in greutate de la.o sapt la alta. Doamne ajuta sa trecem toate cu bine
Stai linistita si al meu la 37 avea doar 2500g, sper sa mai ia în greutate, daca nu o sa ia dupa nastere, important e sa fie sanatosi. |
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Felicitari, Mag! Recuperare rapida si sa fiti sanatoase! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/10/2020 Mesaje: 165
| Oooh Mag ,ce minuna?ie ai tu acolo Sa fi?i sanatoase , va pup Ela Aleahim , voi urma?i I can't waiiiiiit |
|
Inregistrat: 3/18/2021 Mesaje: 392
| mag_ wrote:Fetelor minunea mea a venit astazi la 08:30 pe lume. E o minunata ?i o iubesc de mor. A avut 3,340 kg la na?tere ?i 50 de cm. Daca la prima sarcina am avut travaliu de 17 ore ?i nu ?tiam când se mai termina, la bebelina mi s-a rupt apa azi-diminea?a la 3 ?i un pic iar la 08:30 bebelina mea deja sosise pe lume  Oricum rezultatul e acelasi indiferent de efort ?i merita, oricât de greu ar fi  Nu stiu daca se aplica faza ca e a doua na?tere ?i de asta a fost mai usor totul, dar dupa prima experien?a nu ma asteptam sa fie lucrurile atât de usoare. Si sincer imi era atât de dor de un ghemotoc atât de mic la pieptul meu :) Va doresc ?i voua cele mai usoare na?teri, Ella tu urmezi https://ibb.co/vmkbbST Felicitari Sa iti aduca numai bucurii !!! Ai avut mare curaj sa nasti tot natural eu abea am 3 luni si ma gandesc clar la cezariana. |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Mag, sa va traiasca!! Sa creasc mare si sa fie sanatoasa!! Recuperare usoara!!
Chiar azi ma gandeam, oare ce mai fac Ioana si Aleahim. Ella, am fost intr-un gand!! |
|
Inregistrat: 11/19/2020 Mesaje: 291
| Fetele , ce fel de adeverinta avem nevoie de la angajator pentru concediul de maternitate ? Cea obisnuita care se da si pt medicalul obisnuit cu zilele de concediu medical ? E ultima mea sapt la munca , finally !!!! Multumesc :* |
|
|