Gravidutele noastre dragi - 60
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Capsunica22
Scris: Monday, June 14, 2021 10:55 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/10/2020
mag_ wrote:
Deci cand am zis ca e momentul aproape nu m-am inselat, m-am apucat de monitorizat contractii care nu mai par deloc a fi contractii false, nici ca durata, nici ca intensitate, nici ca nimic. Nu va zic ca am inima cat un ghimpe de emotii, inca incerc sa fiu calma, monitorizez si astept, incerc sa nu intru in panica desi cred ca in seara asta sau cel tarziu maine ma duce sotul la maternitate. Sper sa fie totul bine si in acelasi timp sper sa nu fie semnale false ca deja nu mai am rabdare :))

Nastere u?oara Mag iloveyou coeur tine-ne la curent daca poti majoreta
mag_
Scris: Monday, June 14, 2021 2:09 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/22/2021
Fetelor minunea mea a venit astazi la 08:30 pe lume. E o minunata ?i o iubesc de mor. A avut 3,340 kg la na?tere ?i 50 de cm. Daca la prima sarcina am avut travaliu de 17 ore ?i nu ?tiam când se mai termina, la bebelina mi s-a rupt apa azi-diminea?a la 3 ?i un pic iar la 08:30 bebelina mea deja sosise pe lume coeur Oricum rezultatul e acelasi indiferent de efort ?i merita, oricât de greu ar fi coeur Nu stiu daca se aplica faza ca e a doua na?tere ?i de asta a fost mai usor totul, dar dupa prima experien?a nu ma asteptam sa fie lucrurile atât de usoare. Si sincer imi era atât de dor de un ghemotoc atât de mic la pieptul meu :) Va doresc ?i voua cele mai usoare na?teri, Ella tu urmezi computerlove

https://ibb.co/vmkbbST
EllaMaria
Scris: Monday, June 14, 2021 2:21 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/12/2020
mag_ wrote:
Fetelor minunea mea a venit astazi la 08:30 pe lume. E o minunata ?i o iubesc de mor. A avut 3,340 kg la na?tere ?i 50 de cm. Daca la prima sarcina am avut travaliu de 17 ore ?i nu ?tiam când se mai termina, la bebelina mi s-a rupt apa azi-diminea?a la 3 ?i un pic iar la 08:30 bebelina mea deja sosise pe lume coeur Oricum rezultatul e acelasi indiferent de efort ?i merita, oricât de greu ar fi coeur Nu stiu daca se aplica faza ca e a doua na?tere ?i de asta a fost mai usor totul, dar dupa prima experien?a nu ma asteptam sa fie lucrurile atât de usoare. Si sincer imi era atât de dor de un ghemotoc atât de mic la pieptul meu :) Va doresc ?i voua cele mai usoare na?teri, Ella tu urmezi computerlove

Felicitari Mag! computerlove Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de familia voastra frumoasa! Ma bucur ca ai trecut cu bine prin nastere! Acomodare usoara! E superba minunea ta! computerlove
EllaMaria
Scris: Monday, June 14, 2021 2:24 PM
Nivel

Ioana, Aleahim cum va simtiti? pupici
BBEma
Scris: Monday, June 14, 2021 2:37 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/19/2020
mag_ wrote:

Vai ce frumusica !!! Sa fiti sanatoase si recuperare usoara sa ai ! E minunata ??
wannabemom
Scris: Monday, June 14, 2021 2:50 PM
Nivel

Inregistrat: 1/3/2021
mag_ wrote:

Felicitari!! O frumusete de bebelina! computerlove computerlove computerlove
Aleahim
Scris: Monday, June 14, 2021 3:29 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/19/2018
Mag felicitari si recuperare usoara!
Ella sunt bine.E tare greu cu noptile ca nu prea dorm.Aseara nu m-am simtit prea bine, m-au luat niste dureri din spate si prin burta, dar au cedat cu nospa.Astept ziua de joi sa merg la monitorizare si in 24 am programat cezariana.Sper sa mai stea pana atunci, sa mai ia in greutate.
EllaMaria
Scris: Monday, June 14, 2021 3:36 PM
Nivel

Aleahim wrote:
Mag felicitari si recuperare usoara!
Ella sunt bine.E tare greu cu noptile ca nu prea dorm.Aseara nu m-am simtit prea bine, m-au luat niste dureri din spate si prin burta, dar au cedat cu nospa.Astept ziua de joi sa merg la monitorizare si in 24 am programat cezariana.Sper sa mai stea pana atunci, sa mai ia in greutate.

Mai ai putin computerlove daca al meu bebel nu se grabeste, poate urmatoarea esti tuhearts eu am dpn-ul în 25 coeur o sa stea la caldurica si o sa creasca frumoscomputerlove
Aleahim
Scris: Monday, June 14, 2021 4:04 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/19/2018
EllaMaria wrote:

Mai ai putin computerlove daca al meu bebel nu se grabeste, poate urmatoarea esti tuhearts eu am dpn-ul în 25 coeur o sa stea la caldurica si o sa creasca frumoscomputerlove

Sa speram, ca e cam miculuta.Dar medicul m-a asigurat ca e vb doar de constitutia ei, pentru ca ia in greutate de la.o sapt la alta.
Doamne ajuta sa trecem toate cu bineHands
EllaMaria
Scris: Monday, June 14, 2021 4:23 PM
Nivel

Aleahim wrote:

Sa speram, ca e cam miculuta.Dar medicul m-a asigurat ca e vb doar de constitutia ei, pentru ca ia in greutate de la.o sapt la alta.
Doamne ajuta sa trecem toate cu bineHands

Stai linistita si al meu la 37 avea doar 2500g, sper sa mai ia în greutate, daca nu o sa ia dupa nastere, important e sa fie sanatosi.
AleC
Scris: Monday, June 14, 2021 4:42 PM
Nivel

Inregistrat: 5/31/2017
Felicitari, Mag! Recuperare rapida si sa fiti sanatoase! Cheek Kiss
Capsunica22
Scris: Monday, June 14, 2021 4:51 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/10/2020
Oooh Mag ,ce minuna?ie ai tu acolo coeur
Sa fi?i sanatoase , va pup hearts
Ela Aleahim , voi urma?i computerlove hearts I can't waiiiiiit
Lyli
Scris: Monday, June 14, 2021 5:54 PM
Nivel

Inregistrat: 3/18/2021
mag_ wrote:

Felicitari coeur coeur Sa iti aduca numai bucurii !!! Ai avut mare curaj sa nasti tot natural eu abea am 3 luni si ma gandesc clar la cezariana.
Sisi2
Scris: Monday, June 14, 2021 10:06 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2019
Mag, sa va traiasca!! Sa creasc mare si sa fie sanatoasa!!hearts newclap
Recuperare usoara!!

Chiar azi ma gandeam, oare ce mai fac Ioana si Aleahim. Ella, am fost intr-un gand!!ras
BBEma
Scris: Tuesday, June 15, 2021 6:37 AM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2020
Fetele , ce fel de adeverinta avem nevoie de la angajator pentru concediul de maternitate ? Cea obisnuita care se da si pt medicalul obisnuit cu zilele de concediu medical ? E ultima mea sapt la munca , finally !!!! Multumesc :*
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.