Gravidutele noastre dragi - 60
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Lyli
Scris: Friday, June 11, 2021 4:03 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/18/2021
Aaa si app eu nu prea m-as indrepta spre clinici private pentru nastere , poate doar pentru monitorizari , pentru ca daca ceva nu merge bine , tot la spital de stat te transfera , dar este strict parerea mea
Andreeax
Scris: Friday, June 11, 2021 5:34 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/6/2020
ANDREEA2929A wrote:

Andre, cum e? Merci de raspuns ma orientez ?i eu spre parerile voastre ca reclame multe, mi am salvat o pe asta de care ati zis voi.
Am fost la diabetolog n am scapat de diagnostic însa a fost super ok dr a zis ca astea nu s glicemii de diabet ?i ea personal nu recomanda acest test decat daca in istoric pâna acum au existat glicemii mari. Sa am grija la mâncare ?i asta a fost tot. A zis sa nu fac o tragedie sa ma alimentez cat pot ca bebe e important.

Mi se pare cam plastica la propriu,nu prea are cine ?tie ce putere,nu am golit niciodata sânul cu ea. De ex acum la un pompat nu scot mai mult de 60 ml cu ea din ambii sânii aduna?i :| Îmi pare rau ca am dat banii aia pe ea dar faptul e consumat ?i macar detensioneaza când am nevoie ?i din doua transe de pompat ii las de o masa so?ului când trebuie sa plec pana la cumparaturi sau diverse pt vreo 2-3 ore...bebe oricum e hranit si cu formula . A?a ca la cât costa î?i iei spectra direct daca tot ai bugetul asta pt pompa.
OtiliaC
Scris: Friday, June 11, 2021 7:16 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/22/2020
Lyli wrote:
Otilia eu sunt in saptamana 13 si tot am stari de greata imi trece cu ceaiul de ghimbir si muraturi nu m-as mai opri , ce e drept nu am vomitat niciodata dar am in schimb dureri crampe ca la menstruatie de la inceput , acum s-au mai domolit. Si eu sunt tot din Craiova la ce medic mergi?

Eu deocamdata merg la dr Radulescu la Medical Center, dar el nu lucreaza in spital si am inteles ca te trimite la altcineva sa nasti. Cam toate prietenele mele au merg la Oleg Gherghisan la Madonna Maria, sincer as vrea sa ma programez la dublu test la el si daca rezonam sa raman acolo, sa nasc cu el. Ma cam sperie ideea de nastere in spital, si cu cine e de garda, mai ales ca eu imi doresc foarte mult sa nasc natural( cu epidurala daca este posibil)
OtiliaC
Scris: Friday, June 11, 2021 7:19 PM
Nivel

Lyli wrote:
Aaa si app eu nu prea m-as indrepta spre clinici private pentru nastere , poate doar pentru monitorizari , pentru ca daca ceva nu merge bine , tot la spital de stat te transfera , dar este strict parerea mea

Sincer ma gandesc si la asta, dar pe alta parte cred ca Dumnezeu le aseaza cum stie el, daca e sa mi se intample ceva o sa se intample si la stat si la privat..
OtiliaC
Scris: Friday, June 11, 2021 7:23 PM
Nivel

Andreeax wrote:
Andreea,eu am pompa doar ca nu dubla. E ok doar ca e prea scumpa ?i aveam a?teptari mai mari. Biberoanele de la ei îmi plac mult,tetinele sunt bune sau s-au mulat perfect la noi.Freya are dreptate,la banii aia î?i iei o spectra.

Otilia, toata sarcina mi-a urmarit-o un medic de la Ginecho ?i vrând sa nasc natural am nascut cu cine a fost de garda la nr 1(era chiar unul din colegii medicului meu de la clinica privata). M-am internat prin urgente dar medicul meu a anun?at ca vin. De?i am nascut la stat toata lumea s-a purtat exemplar ?i nu am ce sa repro?ez nimanui. Morfologiile mi le-am facut la policlinica Victoria la doctorul Comanescu . Ca idee,nu ?tiu daca are vreo relevanta dar ?eful de sec?ie de la nr 1 de?ine ?i policlinica Ginecho.

Wannabemom ,felicitari pt baie?el!!!!

Mag,Petra o sa fie numele urmatorului bebe daca o sa îl avem ?i o sa fie fetita. coeur

Ma bucur sa aud de experiente placute la nr 1. Mai ales ca pe cine am auzit ca a nascut la nr 1, mi-au recomandat sa fug de spitalul asta.
Si eu imi doresc foarte mult sa nasc natural, acum sa vedem si daca o sa pot.
BBEma
Scris: Friday, June 11, 2021 9:31 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2020
ANDREEA2929A wrote:

Andre, cum e? Merci de raspuns ma orientez ?i eu spre parerile voastre ca reclame multe, mi am salvat o pe asta de care ati zis voi.
Am fost la diabetolog n am scapat de diagnostic însa a fost super ok dr a zis ca astea nu s glicemii de diabet ?i ea personal nu recomanda acest test decat daca in istoric pâna acum au existat glicemii mari. Sa am grija la mâncare ?i asta a fost tot. A zis sa nu fac o tragedie sa ma alimentez cat pot ca bebe e important.

Ce dr de treaba … pe mine m a tratat de parca as fi avut diabet de când ma stiu si când îmi prezenta ea ce am voie si ce nu mai aveam un pic si o întrebam “da sa mananc mai am voie ?”
:))) ma bucur ca a fost ok :* si n ai plecat traumatizata ca mine
ANDREEA2929A
Scris: Friday, June 11, 2021 9:37 PM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
BBEma wrote:

Ce dr de treaba … pe mine m a tratat de parca as fi avut diabet de când ma stiu si când îmi prezenta ea ce am voie si ce nu mai aveam un pic si o întrebam “da sa mananc mai am voie ?”
:))) ma bucur ca a fost ok :* si n ai plecat traumatizata ca mine

Chiar deloc, a zis sa mi monitorizez glicemiile si sa o mai caut, mi a dat un fel de plan cu niste gramaje si din contra a zis sa mananc la 3 ore cate putin, e adev ca sarcina le modifica dar sa nu picam in extrema cealalta si sa nu ne alimentam. A vb 40 min numai ea Lol
mag_
Scris: Friday, June 11, 2021 9:59 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/22/2021
Fetelor, va multumesc pentru voturile voastre Cheek Kiss Inca suntem nehotarati, poate pana se gandeste bebelina sa soseasca, ne hotaram, deocamdata vad ca mai avem timp Lol Eu as vrea Petra Sofia, imi place f mult si Sofia Elena, ca ziceai tu, Ella, doar ca sotul meu nu vrea sa auda de Elena si pace... NuStiu

Ella, ce poza frumoasa ai cu burtica hearts

Andreea, superb si numele de Astrid, nu l-am mai intalnit pana acum! Love Referitor la pompa, si mie tot cele de la Spectra mi se par cele mai bune, inca nu am incercat-o dar m-au ajutat recenziile de pe internet si recomandarea unei prietene ca sa o aleg. Doar ca eu nu am luat varianta dubla, e aia simpla, Spectra Q, sper sa fie ok. Eu am avut si o pompa manuala la Alex, din ce ma documentasem eu atunci mi se parea cea mai buna varianta, dar nu a fost, asa ca tot electrica recomand.

Si ca ziceati de greturi, eu in loc sa am contractii si sa zic ca nasc, ma simt ca la inceputul sarcinii, mi-a fost si mie greata azi (si de la caldura e, sigur) si m-a durut si capul. Plus ca retin multa apa, sunt umflata toata...

EllaMaria
Scris: Friday, June 11, 2021 11:11 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
mag_ wrote:

Si ca ziceati de greturi, eu in loc sa am contractii si sa zic ca nasc, ma simt ca la inceputul sarcinii, mi-a fost si mie greata azi (si de la caldura e, sigur) si m-a durut si capul. Plus ca retin multa apa, sunt umflata toata...

Se lasa bebelina asteptata hearts
Ce-i drept eu nu mai am contractii false de câteva zile, dar pun pe seama faptului ca am stat cât am putut de linistita, fara efort. Si nu ca n-as face una alta, dar nu ma lasa sotul nici sa mut paharul pe masaLol

Burtica mea ia niste forme tare ciudate în ultima vreme. Are bebe niste pozitii de zici ca împarte burtica în doua Lol dar mi-e asa de drag si o sa-mi fie atât de dor de momentele asteacomputerlove
Capsunica22
Scris: Friday, June 11, 2021 11:48 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/10/2020
EllaMaria wrote:

Ce-i drept eu nu mai am contractii false de câteva zile, dar pun pe seama faptului ca am stat cât am putut de linistita, fara efort. Si nu ca n-as face una alta, dar nu ma lasa sotul nici sa mut paharul pe masaLol

Burtica mea ia niste forme tare ciudate în ultima vreme. Are bebe niste pozitii de zici ca împarte burtica în doua Lol dar mi-e asa de drag si o sa-mi fie atât de do r de momentele asteacomputerlove

Wow Ela , deja ai 38 sapt ,Sunte?i la termen coeur ce draguuuuuu majoreta topai a trecut repede ... hearts
Lyli
Scris: Saturday, June 12, 2021 12:34 AM
Nivel

Inregistrat: 3/18/2021
OtiliaC wrote:

Sincer ma gandesc si la asta, dar pe alta parte cred ca Dumnezeu le aseaza cum stie el, daca e sa mi se intample ceva o sa se intample si la stat si la privat..

Da Otilia asa este eu vreau sa nasc prin cezariana neaparat, si cred ca oricum va fi necesar pentru ca am probleme mari cu ochii si am inteles ca e cam obligatoriu , asta daca nu vrei pe propria raspundere sa nasti natural , eu la prima sarcina am nascut natural cu doctora Berceanu si am trecut prin chinuri groaznice 13 ore pentru ca tineam eu cu dintii ca nu vreau sa fiu taiata, iar epidurala nu a vrut sa-mi faca , nu stiu de ce o aveam cumparata , acum conditiile de la SJU sunt ..... stim cu totii , dar s-au purtat frumos cu mine atunci , cateva prietene si cumnata mea au nascut la o clinica din Brasov anul asta toate lauda acea clinica, conditii exceptionale ,personal exemplar curatenie si aparatura moderna , dar am mici retineri pentru ca am prietene care lucreaza in spital asistente si m-au bombardat cu cazuri extreme de la clinici private , eu sunt si foarte panicoasa cum am mai zis cu tuate ca in afara de nastere si o apendicita in adolescenta n-am prea trecut pe la spital sau sa am probleme de sanatate, iar daca doctorul care te supravegheaza este si in spital la cezariana va veni si la cald si la rece dar la naatere naturala intr-adevar nasti cu cine e de garda
ANDREEA2929A
Scris: Saturday, June 12, 2021 5:39 AM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
mag_ wrote:
Fetelor, va multumesc pentru voturile voastre Cheek Kiss Inca suntem nehotarati, poate pana se gandeste bebelina sa soseasca, ne hotaram, deocamdata vad ca mai avem timp Lol Eu as vrea Petra Sofia, imi place f mult si Sofia Elena, ca ziceai tu, Ella, doar ca sotul meu nu vrea sa auda de Elena si pace... NuStiu

Ella, ce poza frumoasa ai cu burtica hearts

Andreea, superb si numele de Astrid, nu l-am mai intalnit pana acum! Love Referitor la pompa, si mie tot cele de la Spectra mi se par cele mai bune, inca nu am incercat-o dar m-au ajutat recenziile de pe internet si recomandarea unei prietene ca sa o aleg. Doar ca eu nu am luat varianta dubla, e aia simpla, Spectra Q, sper sa fie ok. Eu am avut si o pompa manuala la Alex, din ce ma documentasem eu atunci mi se parea cea mai buna varianta, dar nu a fost, asa ca tot electrica recomand.

Mag, da inca studiez cu pompa ca este timp, multumesc de sfat.
Cat despre nume sotul meu e la fel de mofturos, mie Imi plac mai multe, Petra chiar era pe lista, dar din toate variantele asta i a placut si lui in finalyes
EllaMaria
Scris: Saturday, June 12, 2021 9:57 AM
Nivel

Capsunica22 wrote:

Wow Ela , deja ai 38 sapt ,Sunte?i la termen coeur ce draguuuuuu majoreta topai a trecut repede ... hearts

Daaa a zburatcomputerlove sunt super nerabdatoare dar în acelasi timp sper sa mai stea putin la copthearts
Sisi2
Scris: Saturday, June 12, 2021 11:09 AM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2019
EllaMaria wrote:

Burtica mea ia niste forme tare ciudate în ultima vreme. Are bebe niste pozitii de zici ca împarte burtica în doua Lol dar mi-e asa de drag si o sa-mi fie atât de dor de momentele asteacomputerlove

Ella, ce poza frumoasa ai!!hearts
Omg!! 38 de sapt!! Ce trece timpul!! Esti pe ultima suta...topai nu te-au luat emotiile??
EllaMaria
Scris: Saturday, June 12, 2021 11:13 AM
Nivel

Sisi2 wrote:

Ella, ce poza frumoasa ai!!hearts
Omg!! 38 de sapt!! Ce trece timpul!! Esti pe ultima suta...topai nu te-au luat emotiile??

Inca nuLol tot astept sa ma ia stresul si emotiile dar nici urma de ele, ceea ce e ciudat pentru ca eu sunt suuuper stresata de fel. Singurele emotii pe care le am sunt cele cu privire la momentul întâlnirii noastrecomputerlove
Poate sunt în transa si înca nu realizez ca urmeaza sa nascLol hohot
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.