Gravidutele noastre dragi - 60
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mag_
Scris: Thursday, June 10, 2021 11:03 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/22/2021
O sa vin cu o intrebare mai prosteasca, stiu :)) De cateva zile ma contrazic cu sotul, am vrea sa punem doua nume la bebelina si nu stim ce sa alegem intre variantele Petra Sofia si Sofia Ioana. Voua cum va suna mai bine? O s-o strigam Sofia, dar mie mi-ar placea sa aiba si un al doilea nume coeur
EllaMaria
Scris: Thursday, June 10, 2021 11:15 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/12/2020
mag_ wrote:
O sa vin cu o intrebare mai prosteasca, stiu :)) De cateva zile ma contrazic cu sotul, am vrea sa punem doua nume la bebelina si nu stim ce sa alegem intre variantele Petra Sofia si Sofia Ioana. Voua cum va suna mai bine? O s-o strigam Sofia, dar mie mi-ar placea sa aiba si un al doilea nume coeur

Petra e un nume foarte frumos, dar strict parerea mea, îmi place mai mult cum suna Sofia Ioanacoeur Mai suna bine si Sofia Elena. coeur
ANDREEA2929A
Scris: Friday, June 11, 2021 6:39 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/15/2019
mag_ wrote:

Eu votez pentru Petra computerlove
Noi ne am gandit la Astrid.hearts
Ella ce frumoasa poza ai coeur
Oti? Ce vesti mai ai?
Fetele ce parere aveti de pompa asta
https://www.nextstep.ro/alaptare/colectare/pompa-de-san-electrica-2-in-1-lansinoh-53065.html
freya1
Scris: Friday, June 11, 2021 6:53 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
ANDREEA2929A
Scris: Friday, June 11, 2021 7:19 AM
Nivel

freya1 wrote:

La banii astia iei Spectra s2 care nu se compara cu nimic altceva de pe piata, motorul ala nu are moarte si e super eficienta si confortabila si tot ce vrei

Saru mana!coeur iloveyou
OtiliaC
Scris: Friday, June 11, 2021 7:55 AM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2020
ANDREEA2929A wrote:

Oti? Ce vesti mai ai?
https://www.nextstep.ro/alaptare/colectare/pompa-de-san-electrica-2-in-1-lansinoh-53065.html

Eu sunt relativ bine, ma lupt zilnic cu greturi si voma, dar sper sa treaca curand. Va citesc zilnic, doar ca incerc sa invat din sfaturile voastre, si abia astept sa ajung si eu cu burtica mare! Astept sa imi iasa primele analize, si saptamana viitoare merg iar la control. Cred ca o sa fie ultimul la doctorul meu, as vrea sa ma indrept catre o clinica privata unde sa nasc. Andreea, tu esti din Craiova, poti te rog sa imi spui unde si cu cine ai nascut?
Irinan
Scris: Friday, June 11, 2021 8:39 AM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Capsunica22 wrote:

E bine sa stea cat de mult în burtica :D , bine..nici prea mult ..Eu îmi doresc sa stea 40 s ca ?i copilasii :p de?i dr mea nu ?tiu de ce e convinsa ca cica pe la 38 39 :)) ca la a treia sarcina vine mai repede..de?i eu nu cred :)) .

Eu la a 3 sarcina am nascut la 41sLol si fetita pe deasupra, ca cica baieteii ar fi mai puturosiras
wannabemom
Scris: Friday, June 11, 2021 9:24 AM
Nivel

Inregistrat: 1/3/2021
Va multumesc pentru cuvintele frumoase!

Otilia, abia incepe perioada... fii puternica... nu e deloc usor... eu inca mai am greturi in sapt a 12-a...
Merita toate eforturile minunile noastre computerlove
Sisi2
Scris: Friday, June 11, 2021 11:00 AM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2019
wannabemom wrote:
bebic boy Azi am primit rezultatul de la Panorama!
Sunt fericita, au iesit probabilitati foarte reduse la toate testele!
Si am aflat ca vom avea un baietel! boy

Felicitari pentru baietel!!!hearts ma bucur ca totul e bine!!

Fetelor, tineti-va bine, nu vreau sa va sperii, eu am vomitat si mi-o fost rau pana pe la 17 sapt. Poate voi sunteti mai norocoase si scapati mai repederas

Mag, chiar ma gandeam la tine. Mie imi place mai mult Sofia Petra!!hearts
Capsunica22
Scris: Friday, June 11, 2021 12:09 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/10/2020
ANDREEA2929A wrote:

Oti? Ce vesti mai ai?

Pompa asta o am ?i eu , dar înca nu am folosit.o .. :p î?i pot da recenzie dupa ce nasc :))) .Mag , Sofia Petra e frumos ..?i Ioana doar ca na..e mai comun .Wannabemom felicitari pt Baie?el coeur ! Ai 12 s deja :p ..ce trece timpul!
andrutannc
Scris: Friday, June 11, 2021 12:44 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/10/2020
wannabemom wrote:
bebic boy Azi am primit rezultatul de la Panorama!
Sunt fericita, au iesit probabilitati foarte reduse la toate testele!
Si am aflat ca vom avea un baietel! boy

Bravooo!!! Super, felicitari!
wannabemom
Scris: Friday, June 11, 2021 1:26 PM
Nivel

Inregistrat: 1/3/2021
Capsunica22 wrote:

Pompa asta o am ?i eu , dar înca nu am folosit.o .. :p î?i pot da recenzie dupa ce nasc :))) .Mag , Sofia Petra e frumos ..?i Ioana doar ca na..e mai comun .Wannabemom felicitari pt Baie?el coeur ! Ai 12 s deja :p ..ce trece timpul!

Va multumesc!!! Pup burtica ta Cheek Kiss
Andreeax
Scris: Friday, June 11, 2021 2:18 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Andreea,eu am pompa doar ca nu dubla. E ok doar ca e prea scumpa ?i aveam a?teptari mai mari. Biberoanele de la ei îmi plac mult,tetinele sunt bune sau s-au mulat perfect la noi.Freya are dreptate,la banii aia îți iei o spectra.

Otilia, toata sarcina mi-a urmarit-o un medic de la Ginecho ?i vrând sa nasc natural am nascut cu cine a fost de garda la nr 1(era chiar unul din colegii medicului meu de la clinica privata). M-am internat prin urgente dar medicul meu a anun?at ca vin. De?i am nascut la stat toata lumea s-a purtat exemplar ?i nu am ce sa repro?ez nimanui. Morfologiile mi le-am facut la policlinica Victoria la doctorul Comanescu . Ca idee,nu ?tiu daca are vreo relevanta dar ?eful de sec?ie de la nr 1 de?ine ?i policlinica Ginecho.

Wannabemom ,felicitari pt baie?el!!!!

Mag,Petra o sa fie numele urmatorului bebe daca o sa îl avem ?i o sa fie fetita. coeur
ANDREEA2929A
Scris: Friday, June 11, 2021 3:30 PM
Nivel

Andreeax wrote:
Andreea,eu am pompa doar ca nu dubla. E ok doar ca e prea scumpa ?i aveam a?teptari mai mari. Biberoanele de la ei îmi plac mult,tetinele sunt bune sau s-au mulat perfect la noi.Freya are dreptate,la banii aia î?i iei o spectra.

Otilia, toata sarcina mi-a urmarit-o un medic de la Ginecho ?i vrând sa nasc natural am nascut cu cine a fost de garda la nr 1(era chiar unul din colegii medicului meu de la clinica privata). M-am internat prin urgente dar medicul meu a anun?at ca vin. De?i am nascut la stat toata lumea s-a purtat exemplar ?i nu am ce sa repro?ez nimanui. Morfologiile mi le-am facut la policlinica Victoria la doctorul Comanescu . Ca idee,nu ?tiu daca are vreo relevanta dar ?eful de sec?ie de la nr 1 de?ine ?i policlinica Ginecho.

Wannabemom ,felicitari pt baie?el!!!!

Mag,Petra o sa fie numele urmatorului bebe daca o sa îl avem ?i o sa fie fetita. coeur

Andre, cum e? Merci de raspuns ma orientez ?i eu spre parerile voastre ca reclame multe, mi am salvat o pe asta de care ati zis voi.
Am fost la diabetolog n am scapat de diagnostic însa a fost super ok dr a zis ca astea nu s glicemii de diabet ?i ea personal nu recomanda acest test decat daca in istoric pâna acum au existat glicemii mari. Sa am grija la mâncare ?i asta a fost tot. A zis sa nu fac o tragedie sa ma alimentez cat pot ca bebe e important.
Lyli
Scris: Friday, June 11, 2021 4:00 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/18/2021
OtiliaC wrote:

Eu sunt relativ bine, ma lupt zilnic cu greturi si voma, dar sper sa treaca curand. Va citesc zilnic, doar ca incerc sa invat din sfaturile voastre, si abia astept sa ajung si eu cu burtica mare! Astept sa imi iasa primele analize, si saptamana viitoare merg iar la control. Cred ca o sa fie ultimul la doctorul meu, as vrea sa ma indrept catre o clinica privata unde sa nasc. Andreea, tu esti din Craiova, poti te rog sa imi spui unde si cu cine ai nascut?
Otilia eu sunt in saptamana 13 si tot am stari de greata imi trece cu ceaiul de ghimbir si muraturi nu m-as mai opri , ce e drept nu am vomitat niciodata dar am in schimb dureri crampe ca la menstruatie de la inceput , acum s-au mai domolit. Si eu sunt tot din Craiova la ce medic mergi?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.