Gravidutele noastre dragi - 60
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Capsunica22
Scris: Wednesday, June 9, 2021 11:43 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/10/2020
mag_ wrote:
Capsunica, sa creasca bebe frumos si sanatos in continuare! Cheek Kiss

Andreea, tin pumnii sa iasa totul bine! Buddy1

Mul?umesc coeur na?tere usoaraaaahearts
ANDREEA2929A
Scris: Thursday, June 10, 2021 6:38 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/15/2019
BBEma wrote:

Eu am avut o doar pe cea a jeun 99 si mi au pus diagnostic … dar deja a trecut o sapt de când nu mai mananc zahar, fainoase si prajeli si asta e a4a zi când îmi ies toate valorile bune , am început sa si slabesc … bebe se misca , e activ , pare sa mearga ok totul …mai am si eu 2 sapt pana la control si abia astept sa l vad , sa vad daca ii prieste noul meniu .
Stai linistita Andreea ca va scadea cu putin efort alimentar :*
Si pe mine cred ca m ai vazut plângându ma pe aici si cu panica la mine dar când vezi ca se regleaza te motivezi si incepi sa te obisnuiesti . Freya si Ioana m au încurajat si pe mine si asa a fost cum au zis ele…. Le multumesc inca o data :*

Eu zahar nu mananc de mult, cafeaua o beau de ani de zile cu indulcitor, doar ce se strecoara prin fructe si altele, desi dupa fructe nu ma dau in vant, da am mai mancat cate o inghetata, nimic deosebit. De la inceputul sarcinii nu am putut manca carne, mai multi carbo e adev ca toate astea modifica. Dar tot mi se pare o porcarie de test. Era cu mine o tipa care la prima sarcina nu facuse test, exact cu zice Ella, acum 5 ani ?i nici morfo nu a vrut sa faca.
Tatal meu are tip2 si imi zicea ca este o analiza unde iti da media glicemiei pe 3 luni in urma am sa merg sa o fac si pe aia.
Si mai e o chestie cum va monitorizati acum glicemia dupa regim? Ca maine daca o fac iese sub 92 a jeun la orice lab. Adica cum iti dai seama ca a functionat regim si altele? Daca la laborator iese mica, la aparat nu e relevanta?
Ioana la ce valori ai primit insulina? Parca tu faci, sper ca am retinut corect.
freya1
Scris: Thursday, June 10, 2021 7:00 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Hemoglobina glicozilata am facut-o si eu, dar nu e relevanta in sarcina
Si eu mancam low carb si se pare ca asta determina o rezistenta la insulina pe termen lung, pe langa cea data in mod normal de sarcina, altfel nu are legatura alimentatia cu diabetul gestational
Eu dupa ce am nascut am vazut clar diferenta la glicemiile postprandiale, sarcina chiar joaca un rol important, ca ne convine sau nu
ANDREEA2929A
Scris: Thursday, June 10, 2021 7:13 AM
Nivel

freya1 wrote:
Hemoglobina glicozilata am facut-o si eu, dar nu e relevanta in sarcina
Si eu mancam low carb si se pare ca asta determina o rezistenta la insulina pe termen lung, pe langa cea data in mod normal de sarcina, altfel nu are legatura alimentatia cu diabetul gestational
Eu dupa ce am nascut am vazut clar diferenta la glicemiile postprandiale, sarcina chiar joaca un rol important, ca ne convine sau nu

Asta clar ca e de la sarcina daca e, dar ce e relevant dupa? Adica tu cum monitorizai ca sa fie relevant? Atata timp cat la toate analizele mi a iesit glicemia in sange venos ok cum imi dau seama inafara de testu asta?
Dr diabetolog la care merge tata a zis ca se da aceasta analiza ?i la diabet geststional cu repetare la 1,2 luni ca idee. Eu de asta intreb de voi care ati fost in situatia asta.
Intreb altfel ce glicemii aveai dupa test si ce glicemii dupa regim? Ca sa se inteleaga ce vreau sa zic.
freya1
Scris: Thursday, June 10, 2021 7:35 AM
Nivel

Monitorizezi tinand regim si luand glicemia cu glucometrul a jeun si dupa mese, nu mai repeti testul de toleranta
ANDREEA2929A
Scris: Thursday, June 10, 2021 7:43 AM
Nivel

freya1 wrote:
Monitorizezi tinand regim si luand glicemia cu glucometrul a jeun si dupa mese, nu mai repeti testul de toleranta

Pai am monitorizat si inainte de test 1 saptamana, asta incerc sa zic in ideea sa nu am surprize ?i aveam 89 dupa masa, spunea cineva aici ca nu e relevanta aia de pe aparat Lol Asta stiu ca nu mai repet testu.
O sa vad ce zice medicul diabetolog oricum merg la el. Dar ca idee asta e nemultumirea mea legată de test și de monitorizare ca am facut o deja era ok apoi testu a iesit asa.
Iti mulțumesc frumos pentru raspunsuri stiu ca la tine timpul e limitat și mereu ne raspunzi hearts
freya1
Scris: Thursday, June 10, 2021 7:57 AM
Nivel

Da, dar nu stii daca la toate mesele va fi asa, vei vedea cum raspunzi la anumite alimente etc
Cu placere Cheek Kiss abia astept sa va vad la mamici coeur
wannabemom
Scris: Thursday, June 10, 2021 4:12 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/3/2021
bebic boy Azi am primit rezultatul de la Panorama!
Sunt fericita, au iesit probabilitati foarte reduse la toate testele!
Si am aflat ca vom avea un baietel! boy
EllaMaria
Scris: Thursday, June 10, 2021 4:51 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
wannabemom wrote:

Ma bucur ca totul e bine! Felicitari pentru baietel! coeur hearts
Lyli
Scris: Thursday, June 10, 2021 5:23 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/18/2021
wannabemom wrote:

Felicitari ma bucur , eu nu am facut testul , am urmatorul control peste o saptamana sper sa aflu si eu ce este topai
AleC
Scris: Thursday, June 10, 2021 8:12 PM
Nivel

Inregistrat: 5/31/2017
wannabemom wrote:

Felicitari pentru baietel! Ma bucur ca este totul bine! topai
mag_
Scris: Thursday, June 10, 2021 9:48 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/22/2021
wannabemom wrote:

Felicitari pentru baietel! Sa creasca mare si sanatos in burtica! floare2
mag_
Scris: Thursday, June 10, 2021 9:51 PM
Nivel

Capsunica22 wrote:

Mul?umesc coeur na?tere usoaraaaahearts

Multumesc mult! DistanceKiss Astept momentul cel mare, deocamdata inca doar semnale false. M-am tot plimbat cu piticul zilele astea mult, bucuria lui, ca stiu ca ajuta miscarea, acum sa vedem cand se hotaraste domnisoara sa scoata nasucul la aer.
Capsunica22
Scris: Thursday, June 10, 2021 10:22 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/10/2020
mag_ wrote:

Multumesc mult! DistanceKiss Astept momentul cel mare, deocamdata inca doar semnale false. M-am tot plimbat cu piticul zilele astea mult, bucuria lui, ca stiu ca ajuta miscarea, acum sa vedem cand se hotaraste domnisoara sa scoata nasucul la aer.

E bine sa stea cat de mult în burtica :D , bine..nici prea mult ..Eu îmi doresc sa stea 40 s ca ?i copilasii :p de?i dr mea nu ?tiu de ce e convinsa ca cica pe la 38 39 :)) ca la a treia sarcina vine mai repede..de?i eu nu cred :)) .
mag_
Scris: Thursday, June 10, 2021 10:51 PM
Nivel

Capsunica22 wrote:

E bine sa stea cat de mult în burtica :D , bine..nici prea mult ..Eu îmi doresc sa stea 40 s ca ?i copilasii :p de?i dr mea nu ?tiu de ce e convinsa ca cica pe la 38 39 :)) ca la a treia sarcina vine mai repede..de?i eu nu cred :)) .

La mine la prima sarcina s-a nimerit sa vina mai repede, la 38 de saptamani si 2 zile, acum la a doua sincera sa fiu nu ma asteptam sa ajungem pana aici, mai ales ca sunt activa mai toata ziua cu piticul prin casa, ba joaca, ba mancare, ba plimbari pe afara, la un moment dat imi era si frica sa nu grabesc ceva pt ca nu prea stateam locului, dar vad ca nu e cazul de griji de astea, stie bebelina cand are chef sa vina. Nerabdarea e mai mare doar in cazul meu :))
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.