Gravidutele noastre dragi - 60
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mag_
Scris: Wednesday, June 9, 2021 3:04 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/22/2021
Capsunica, sa creasca bebe frumos si sanatos in continuare! Cheek Kiss

Andreea, tin pumnii sa iasa totul bine! Buddy1
EllaMaria
Scris: Wednesday, June 9, 2021 3:19 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/12/2020
Buna fetelorpupici pe parcursul sarcinii ati avut corpi cetonici în urina? Mi-a iesit val 5 desi trebuia sa fie negativ, glicemia e ok, 92. Am întrebat doctorul si mi-a zis sa nu-mi fac probleme însa eu, bineînteles, am consultat si doctor Google si ma crucesc de ce citesc: diabet gestional! Nu a fost cazul de diabet gestional când am facut testul, în sapt 28, dar piticii de pe creier ma agita desi doctorul mi-a zis sa nu-mi fac griji. Acum ca mi-a zis la eco ca bebe e cam mic pentru saptamâna 37 (doar 2500 g), fac legatura cu diabetul gestional unde scrie ca poate induce restrictie de crestere... Offf credeam ca am scapat de gargauni.. Lol
ANDREEA2929A
Scris: Wednesday, June 9, 2021 4:12 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/15/2019
EllaMaria wrote:
Buna fetelorpupici pe parcursul sarcinii ati avut corpi cetonici în urina? Mi-a iesit val 5 desi trebuia sa fie negativ, glicemia e ok, 92. Am întrebat doctorul si mi-a zis sa nu-mi fac probleme însa eu, bineînteles, am consultat si doctor Google si ma crucesc de ce citesc: diabet gestional! Nu a fost cazul de diabet gestional când am facut testul, în sapt 28, dar piticii de pe creier ma agita desi doctorul mi-a zis sa nu-mi fac griji. Acum ca mi-a zis la eco ca bebe e cam mic pentru saptamâna 37 (doar 2500 g), fac legatura cu diabetul gestional unde scrie ca poate induce restrictie de crestere... Offf credeam ca am scapat de gargauni.. Lol

Nu te stresa, eu cred ca l am picat, val 2 ?i 3 is cu putin mai mari nu cu mult si parca vad ca mi pune diagnostic. Desi sapt trecuta aveam 73 glicemia in sange venos si 89 la aparat dupa ce am mancat..deci nu stiu ce sa zic dar e o porcarie. Si toate lunile am avut glicemia ft buna la analize .
Deci 92.06, 182.2 și 164.10
Val ref 92 ,180 153
Andreeax
Scris: Wednesday, June 9, 2021 4:48 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Ella,eu am avut corpi cetonici in urina,la fel cantitate mica,ce-i drept am avut ?i diagnostic de diabet gesta?ional dar pus când nu am mai avut la analiza corpii cetonici,mi-au ie?it in jur de saptamâna 20 daca mai ?in bine minte. Pe mine m-a întrebat atunci daca m-a hidratez bine,iar eu nu beam apa când plecam de acasa de frica sa nu ma apuce cine ?tie pe unde ai sa nu am cum sa aj la o toaleta,deci eram cam nehidratată pe la analize. Lol Daca e valoare mica nu ai de ce sa î?i faci probleme. Cheek Kiss Asta e explicația pe care am primit-o eu.
EllaMaria
Scris: Wednesday, June 9, 2021 4:55 PM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:

Nu te stresa, eu cred ca l am picat, val 2 ?i 3 is cu putin mai mari nu cu mult si parca vad ca mi pune diagnostic. Desi sapt trecuta aveam 73 glicemia in sange venos si 89 la aparat dupa ce am mancat..deci nu stiu ce sa zic dar e o porcarie. Si toate lunile am avut glicemia ft buna la analize .
Deci 92.06, 182.2 ?i 164.10
Val ref 92 ,180 153

Of îmi pare rau, dar cu regim sau tratament o sa fie bine! Cheek Kiss
EllaMaria
Scris: Wednesday, June 9, 2021 4:57 PM
Nivel

Andreeax wrote:
Ella,eu am avut corpi cetonici in urina,la fel cantitate mica,ce-i drept am avut ?i diagnostic de diabet gesta?ional dar pus când nu am mai avut la analiza corpii cetonici,mi-au ie?it in jur de saptamâna 20 daca mai ?in bine minte. Pe mine m-a întrebat atunci daca m-a hidratez bine,iar eu nu beam apa când plecam de acasa de frica sa nu ma apuce cine ?tie pe unde ai sa nu am cum sa aj la o toaleta. Lol Daca e valoare mica nu ai de ce sa î?i faci probleme. Cheek Kiss

Ce-i drept nu prea ma hidratez, decât daca iau o sticla cu apa toata ziua dupa mine, altfel uit complet sa beau apa! Mersipupici
AleC
Scris: Wednesday, June 9, 2021 5:17 PM
Nivel

Inregistrat: 5/31/2017
ANDREEA2929A wrote:

Deci 92.06, 182.2 ?i 164.10
Val ref 92 ,180 153

Imi pare rau, Andreea, mai ales ca valorile sunt chiar la limita. Vezi ce zice medicul Cheek Kiss
freya1
Scris: Wednesday, June 9, 2021 5:25 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Si eu am avut corpi cetonici in urina, dar pt ca tineam regimul de diabet prea strict si chiar eram in cetoza, de altfel in ziua respectiva am si fost la medic ca nu mai simteam copilul miscand si dr mea mi-a zis sa nu cumva sa fiu hipoglicemica, apoi am vazut rezultatul
Dar pot iesi si daca ai mancat mai multe proteine sau ai mancat f putin, ai vomat, erai deshidratata
EllaMaria
Scris: Wednesday, June 9, 2021 5:48 PM
Nivel

freya1 wrote:
Si eu am avut corpi cetonici in urina, dar pt ca tineam regimul de diabet prea strict si chiar eram in cetoza, de altfel in ziua respectiva am si fost la medic ca nu mai simteam copilul miscand si dr mea mi-a zis sa nu cumva sa fiu hipoglicemica, apoi am vazut rezultatul
Dar pot iesi si daca ai mancat mai multe proteine sau ai mancat f putin, ai vomat, erai deshidratata

Si de vomat am vomat mult în ultima luna din cauza acidului, uneori si de doua ori pe zi, apa beau putina, de mâncat ciugulesc doar ca mi-e ca fac iar acid si dau afara.

Vai fetelor, desi doctorul mi-a spus sa nu-mi fac griji ca nu e o problema, tot cu voi ma linistesc. computerlove
ANDREEA2929A
Scris: Wednesday, June 9, 2021 8:26 PM
Nivel

AleC wrote:

Imi pare rau, Andreea, mai ales ca valorile sunt chiar la limita. Vezi ce zice medicul Cheek Kiss

Da, asa e, oricum merg la diabetolog sa stau eu linistita.
Fetele care a?i primit diag.la voi cum a fost?
freya1
Scris: Wednesday, June 9, 2021 8:38 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Eu am avut 83, 194, 134
Din pacate si daca e o singura valoare peste limita se pune diagnosticul de diabet gestational, stiu cat e de deranjant desi e o denumire si atata tot
ANDREEA2929A
Scris: Wednesday, June 9, 2021 9:19 PM
Nivel

freya1 wrote:
Eu am avut 83, 194, 134
Din pacate si daca e o singura valoare peste limita se pune diagnosticul de diabet gestational, stiu cat e de deranjant desi e o denumire si atata tot

Asa e! Dar tot te face sa te simti aiurea, am mai avut ?i analizele cu ceva modificari ?i la morfo cu stomacelul plus hormonii de gravida pâna ajung la el pe.21 mi se pare o eternitate.
BBEma
Scris: Wednesday, June 9, 2021 10:07 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/19/2020
ANDREEA2929A wrote:

Da, asa e, oricum merg la diabetolog sa stau eu linistita.
Fetele care a?i primit diag.la voi cum a fost?

Eu am avut o doar pe cea a jeun 99 si mi au pus diagnostic … dar deja a trecut o sapt de când nu mai mananc zahar, fainoase si prajeli si asta e a4a zi când îmi ies toate valorile bune , am început sa si slabesc … bebe se misca , e activ , pare sa mearga ok totul …mai am si eu 2 sapt pana la control si abia astept sa l vad , sa vad daca ii prieste noul meniu .
Stai linistita Andreea ca va scadea cu putin efort alimentar :*
Si pe mine cred ca m ai vazut plângându ma pe aici si cu panica la mine dar când vezi ca se regleaza te motivezi si incepi sa te obisnuiesti . Freya si Ioana m au încurajat si pe mine si asa a fost cum au zis ele…. Le multumesc inca o data :*
EllaMaria
Scris: Wednesday, June 9, 2021 10:50 PM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:

Asa e! Dar tot te face sa te simti aiurea, am mai avut ?i analizele cu ceva modificari ?i la morfo cu stomacelul plus hormonii de gravida pâna ajung la el pe.21 mi se pare o eternitate.

Bebe este bine! Te înteleg perfect cu temerile astea pe parcursul sarcinii. Când se aduna prea multe simti ca esti dezamagita, dar desi acum nu realizezi, teama asta ne-o mai inducem si noi facând din tantar armasar. Da, intradevar valorile sunt modificate, dar asta nu inseamna nu se poate face ceva in privinta asta. Eu m-am încurajat astazi. Eram super stresata însa m-am linistit. Priveste partea plina a paharului. Acum avem posibilitatea de a diagnostica diverse probleme în sarcina, pe care le putem trata, dar sa fim seriosi? Diabetul gestional nu e doar de câtiva ani încoace, a fost si pe vremea parintilor, bunicilor nostrii, dar ni s-au facut teste pentru diagnosticare si s-au nascut copii sanatosi. Acum cu atat mai bine ca putem diagnostica pentru ca putem si trata orice eventuala problema. pupici
Capsunica22
Scris: Wednesday, June 9, 2021 11:43 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/10/2020
mag_ wrote:
Capsunica, sa creasca bebe frumos si sanatos in continuare! Cheek Kiss

Andreea, tin pumnii sa iasa totul bine! Buddy1

Mul?umesc coeur na?tere usoaraaaahearts
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.