Gravidutele noastre dragi - 60
Subiectul anterior · Subiectul urmator
EllaMaria
Scris: Monday, June 7, 2021 8:22 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/12/2020
mag_ wrote:

Din suflet multumesc! computerlove Asa de incantata sunt ca am reusit sa-i fac si tort azi Hilar Comandasem o vafa pt tort Paw Patrol (e desenul lui preferat, la care se uita din cand in cand) "preventiv", pt ca nu stiam daca o sa am ocazia sa fiu acasa si sa pregatesc tortul, altfel cofetaria era cea mai buna solutie. Dar cum n-am nascut inca, maine o sa sufle in tortul facut de mine si cel mai probabil o sa fiu si eu acolo Lol

La multi anisori sanatosi si fericiti, sa va bucurati împreuna cu minunea care urmeaza sa apara! computerlove
AleC
Scris: Monday, June 7, 2021 1:36 PM
Nivel

Inregistrat: 5/31/2017
Am terminat si eu cu analizele, acum sper sa iasa bine testul de toleranta. Asa greu mi s-a parut ca a trecut timpul la laborator, parca nu mai terminam Lol
ANDREEA2929A
Scris: Monday, June 7, 2021 3:36 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/15/2019
AleC wrote:
Am terminat si eu cu analizele, acum sper sa iasa bine testul de toleranta. Asa greu mi s-a parut ca a trecut timpul la laborator, parca nu mai terminam Lol

Nu ti au zis valorile?
AleC
Scris: Monday, June 7, 2021 3:58 PM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:

Nu ti au zis valorile?

Nu, asa ma asteptam si eu, au zis ca maine. Am gasit un singur loc in oras unde se face, chiar laboratorul spitalului, desi avem laboratoare gen synevo, bioclinica, etc, nu faceau nicaieri, doar Bucuresti sau Constanta in apropiere, de aici doar trimit probele si trebuiau lucrate pe loc.
BBEma
Scris: Monday, June 7, 2021 4:11 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/19/2020
AleC wrote:

Tin pumnii Ale! Sunt sigura ca o sa iasa bine :*
ANDREEA2929A
Scris: Monday, June 7, 2021 4:45 PM
Nivel

Tinem pumnii si eu am emotii pt miercuri.computerlove
AleC
Scris: Monday, June 7, 2021 5:57 PM
Nivel

Am reusit sa fac rost de rezultate de azi, eram nerabdatoare. Am scapat, valorile sunt ok. yes
Andreea, sper sa ai acelasi noroc! Cheek Kiss
ANDREEA2929A
Scris: Monday, June 7, 2021 6:20 PM
Nivel

AleC wrote:
Am reusit sa fac rost de rezultate de azi, eram nerabdatoare. Am scapat, valorile sunt ok. yes

O, ce bine! Sper, asa incerc sa mananc light zilele astea dar parca mai rau ma apuca Lol
mag_
Scris: Tuesday, June 8, 2021 12:26 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/22/2021
Sisi, Ella, va multumesc tare mult! Si voua va doresc nasteri usoare (si cat mai apropiate de termen), cu puiuti sanatosi si voiosi! Cheek Kiss

Apropo de cat mai aproape de termen, eu azi am 39 de saptamani si, in afara unor dureri de spate, nimic diferit, nimic anormal, atat doar ca micuta mea clar e inghesuita acolo, dar cine nu o lasa sa iasa cu nasucul la aer?! Lol O astept cu atata nerabdare, cu atat mai mult cu cat grija ca nu sunt acasa de ziua lui Alex a trecut, sper sa nu mai fie cazul sa astept prea mult.

Andreea, bafta la testul de miercuri!

Sa va arat cum stau cu bagajul pregatit si cum ma uit de o gramada de ori la hainutele ei hearts

https://ibb.co/kBRRymz

+ sarbatoritul

https://ibb.co/88w6Z6R
ANDREEA2929A
Scris: Tuesday, June 8, 2021 6:44 AM
Nivel

mag_ wrote:
Sisi, Ella, va multumesc tare mult! Si voua va doresc nasteri usoare (si cat mai apropiate de termen), cu puiuti sanatosi si voiosi! Cheek Kiss

Apropo de cat mai aproape de termen, eu azi am 39 de saptamani si, in afara unor dureri de spate, nimic diferit, nimic anormal, atat doar ca micuta mea clar e inghesuita acolo, dar cine nu o lasa sa iasa cu nasucul la aer?! Lol O astept cu atata nerabdare, cu atat mai mult cu cat grija ca nu sunt acasa de ziua lui Alex a trecut, sper sa nu mai fie cazul sa astept prea mult.

Andreea, bafta la testul de miercuri!

Sa va arat cum stau cu bagajul pregatit si cum ma uit de o gramada de ori la hainutele ei hearts

https://ibb.co/kBRRymz

+ sarbatoritul

https://ibb.co/88w6Z6R

Multumesc! Ce dragut computerlove , multi ani sa fie sanatos! L a lasat sa si serbeze ziua si sa sufle linistit in tort ca la anul are companieLol
Capsunica22
Scris: Tuesday, June 8, 2021 11:56 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/10/2020
Hello, am fost ?i noi ieri la control ?i totul este bine coeur bebe are 1500 gr , toate organele se dezvolta foarte bine , el creste foarte frumos.majoreta am scapat iar de griji pe o perioada.va pupam
BBEma
Scris: Wednesday, June 9, 2021 9:24 AM
Nivel

Capsunica22 wrote:
Hello, am fost ?i noi ieri la control ?i totul este bine coeur bebe are 1500 gr , toate organele se dezvolta foarte bine , el creste foarte frumos.majoreta am scapat iar de griji pe o perioada.va pupam

Ma bucur ca sunteti ok si tu si bebe si ca creste bebe frumos , nu mai pot sa pun emoticoane ca tot încercam sa selectez pupici … deci pupici :*
BBEma
Scris: Wednesday, June 9, 2021 9:25 AM
Nivel

AleC wrote:

Super Ale !!! Ma bucur tare mult :*

Andreea succes la test azi :*
ANDREEA2929A
Scris: Wednesday, June 9, 2021 12:57 PM
Nivel

Am scapat si eu mai devreme. La 3 imi da, prima a fost 92. Vedem celelalte.
Sisi2
Scris: Wednesday, June 9, 2021 1:17 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2019
Capsunica22 wrote:

Hey! Ma bucur ca e totul bine! Te pup!Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.