|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 777
| mag_ wrote:Din suflet multumesc!  Asa de incantata sunt ca am reusit sa-i fac si tort azi  Comandasem o vafa pt tort Paw Patrol (e desenul lui preferat, la care se uita din cand in cand) "preventiv", pt ca nu stiam daca o sa am ocazia sa fiu acasa si sa pregatesc tortul, altfel cofetaria era cea mai buna solutie. Dar cum n-am nascut inca, maine o sa sufle in tortul facut de mine si cel mai probabil o sa fiu si eu acolo
La multi anisori sanatosi si fericiti, sa va bucurati împreuna cu minunea care urmeaza sa apara! |
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Am terminat si eu cu analizele, acum sper sa iasa bine testul de toleranta. Asa greu mi s-a parut ca a trecut timpul la laborator, parca nu mai terminam |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1877
| AleC wrote:Am terminat si eu cu analizele, acum sper sa iasa bine testul de toleranta. Asa greu mi s-a parut ca a trecut timpul la laborator, parca nu mai terminam Nu ti au zis valorile? |
| ANDREEA2929A wrote: Nu ti au zis valorile?
Nu, asa ma asteptam si eu, au zis ca maine. Am gasit un singur loc in oras unde se face, chiar laboratorul spitalului, desi avem laboratoare gen synevo, bioclinica, etc, nu faceau nicaieri, doar Bucuresti sau Constanta in apropiere, de aici doar trimit probele si trebuiau lucrate pe loc. |
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/19/2020 Mesaje: 291
| AleC wrote:Am terminat si eu cu analizele, acum sper sa iasa bine testul de toleranta. Asa greu mi s-a parut ca a trecut timpul la laborator, parca nu mai terminam
Tin pumnii Ale! Sunt sigura ca o sa iasa bine :* |

| Tinem pumnii si eu am emotii pt miercuri. |
| Am reusit sa fac rost de rezultate de azi, eram nerabdatoare. Am scapat, valorile sunt ok. Andreea, sper sa ai acelasi noroc! |

| AleC wrote:Am reusit sa fac rost de rezultate de azi, eram nerabdatoare. Am scapat, valorile sunt ok. Andreea, sper sa ai acelasi noroc! O, ce bine! Sper, asa incerc sa mananc light zilele astea dar parca mai rau ma apuca |

Nivel: Membru
Inregistrat: 5/22/2021 Mesaje: 58
| Sisi, Ella, va multumesc tare mult! Si voua va doresc nasteri usoare (si cat mai apropiate de termen), cu puiuti sanatosi si voiosi!
Apropo de cat mai aproape de termen, eu azi am 39 de saptamani si, in afara unor dureri de spate, nimic diferit, nimic anormal, atat doar ca micuta mea clar e inghesuita acolo, dar cine nu o lasa sa iasa cu nasucul la aer?! O astept cu atata nerabdare, cu atat mai mult cu cat grija ca nu sunt acasa de ziua lui Alex a trecut, sper sa nu mai fie cazul sa astept prea mult.
Andreea, bafta la testul de miercuri!
Sa va arat cum stau cu bagajul pregatit si cum ma uit de o gramada de ori la hainutele ei
https://ibb.co/kBRRymz
+ sarbatoritul
https://ibb.co/88w6Z6R |

| mag_ wrote:Sisi, Ella, va multumesc tare mult! Si voua va doresc nasteri usoare (si cat mai apropiate de termen), cu puiuti sanatosi si voiosi! Apropo de cat mai aproape de termen, eu azi am 39 de saptamani si, in afara unor dureri de spate, nimic diferit, nimic anormal, atat doar ca micuta mea clar e inghesuita acolo, dar cine nu o lasa sa iasa cu nasucul la aer?!  O astept cu atata nerabdare, cu atat mai mult cu cat grija ca nu sunt acasa de ziua lui Alex a trecut, sper sa nu mai fie cazul sa astept prea mult. Andreea, bafta la testul de miercuri! Sa va arat cum stau cu bagajul pregatit si cum ma uit de o gramada de ori la hainutele ei https://ibb.co/kBRRymz+ sarbatoritul https://ibb.co/88w6Z6R Multumesc! Ce dragut , multi ani sa fie sanatos! L a lasat sa si serbeze ziua si sa sufle linistit in tort ca la anul are companie |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/10/2020 Mesaje: 165
| Hello, am fost ?i noi ieri la control ?i totul este bine bebe are 1500 gr , toate organele se dezvolta foarte bine , el creste foarte frumos. am scapat iar de griji pe o perioada.va pupam |
|
| Capsunica22 wrote:Hello, am fost ?i noi ieri la control ?i totul este bine  bebe are 1500 gr , toate organele se dezvolta foarte bine , el creste foarte frumos.  am scapat iar de griji pe o perioada.va pupam
Ma bucur ca sunteti ok si tu si bebe si ca creste bebe frumos , nu mai pot sa pun emoticoane ca tot încercam sa selectez pupici … deci pupici :* |
|
| AleC wrote:Am reusit sa fac rost de rezultate de azi, eram nerabdatoare. Am scapat, valorile sunt ok. Andreea, sper sa ai acelasi noroc!
Super Ale !!! Ma bucur tare mult :*
Andreea succes la test azi :* |
|

| Am scapat si eu mai devreme. La 3 imi da, prima a fost 92. Vedem celelalte. |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Capsunica22 wrote:Hello, am fost ?i noi ieri la control ?i totul este bine  bebe are 1500 gr , toate organele se dezvolta foarte bine , el creste foarte frumos.  am scapat iar de griji pe o perioada.va pupam
Hey! Ma bucur ca e totul bine! Te pup! |
|
|