|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Fetelor,suntem bine amândoi! Azi-noapte la 00:45 a venit pe lume gogosel Ares cu 2800 g, 49 cm ?i am primit prima nota de 9. Sunt super îndragostita ,incercam sa ne cunoa?tem ?i avia a?tept sa ajungem acasa. Sunt nedormita de ieri dar dupa ce reu?esc sa ma odihnesc pu?in va povestesc ?i experien?a mea cu na?terea naturala. Va pup pe toate...Ella,Ioana,Aleahim...predau ?tacheta. :D |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Andreeax wrote:Fetelor,suntem bine amândoi! Azi-noapte la 00:45 a venit pe lume gogosel Ares cu 2800 g, 49 cm ?i am primit prima nota de 9. Sunt super îndragostita ,incercam sa ne cunoa?tem ?i avia a?tept sa ajungem acasa. Sunt nedormita de ieri dar dupa ce reu?esc sa ma odihnesc pu?in va povestesc ?i experien?a mea cu na?terea naturala. Va pup pe toate...Ella,Ioana,Aleahim...predau ?tacheta. :D
Felicitari mamico! Acomodare lina si ma bucur ca sunteti bine! Cat despre stacheta.... Ella, ea tre' sa preia |
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 1069
| Andreeax wrote:Fetelor,suntem bine amândoi! Azi-noapte la 00:45 a venit pe lume gogosel Ares cu 2800 g, 49 cm ?i am primit prima nota de 9. Sunt super îndragostita ,incercam sa ne cunoa?tem ?i avia a?tept sa ajungem acasa. Sunt nedormita de ieri dar dupa ce reu?esc sa ma odihnesc pu?in va povestesc ?i experien?a mea cu na?terea naturala. Va pup pe toate...Ella,Ioana,Aleahim...predau ?tacheta. :D
Felicitari mamica! Asteptam cu nerabdare vesti Bine ai venit copilas minunat! Sa aveti acomodare usoara! Sunt super fericita pentru voi! 
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 1069
| Ioana o preiau cu mare drag dar noi trei suntem foarte apropiate, poate avem surprize |
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Andreeax wrote:Fetelor,suntem bine amândoi! Azi-noapte la 00:45 a venit pe lume gogosel Ares cu 2800 g, 49 cm ?i am primit prima nota de 9. Sunt super îndragostita ,incercam sa ne cunoa?tem ?i avia a?tept sa ajungem acasa. Sunt nedormita de ieri dar dupa ce reu?esc sa ma odihnesc pu?in va povestesc ?i experien?a mea cu na?terea naturala. Va pup pe toate...Ella,Ioana,Aleahim...predau ?tacheta. :D Felicitari! Sa fiti sanatosi si sa aveti o viata minunata! |
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
Felicitari!!! recuperare rapida si acomodare lina. Sa va traiasca si sa fie sanatos!!! |

Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| Felicitari, Andreea!!
Recuperare usoara, abia astept sa ne povestesti cum a decurs nasterea naturala! - si eu imi doresc sa nasc tot natural.
|

Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Andreeax wrote:Fetelor,suntem bine amândoi! Azi-noapte la 00:45 a venit pe lume gogosel Ares cu 2800 g, 49 cm ?i am primit prima nota de 9. Sunt super îndragostita ,incercam sa ne cunoa?tem ?i avia a?tept sa ajungem acasa. Sunt nedormita de ieri dar dupa ce reu?esc sa ma odihnesc pu?in va povestesc ?i experien?a mea cu na?terea naturala. Va pup pe toate...Ella,Ioana,Aleahim...predau ?tacheta. :D Felicitariiiiiii Recuperare usoara si acomodare lina! Pfoai ce emotii ma iau |

Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Felicitari Andreea! Recuperare usoara! |
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/19/2020 Mesaje: 291
| Felicitari pentru minune ! Sa fiti sanatosi si sa va acomodati lin si frumos . Recuperare usoara mamico |
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Felicitari, Andreea! Sa aveti o acomodare rapida, iar tie recuperare usoara. |
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3082
| Andreea, felicitari |

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1417
| Felicitari Andreea! Bine ai venit pe lume Ares, sa fii sanatos si sa le aduci numai bucurii parintilor tai! |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
Felicitari! Recuperare rapida si acomodare lina in 3! |
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1624
| Felicitari Andreea! De acum incepe distractia Recuperare usoara, te asteptam la mamici! |
|
|