Gravidutele noastre dragi - 60
Subiectul anterior · Subiectul urmator
wannabemom
Scris: Saturday, May 1, 2021 4:23 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/3/2021
Lyli
Scris: Saturday, May 1, 2021 6:04 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/18/2021
Fetelor va urez Sarbatori linistite si un Paste fericit !!!
Lyli
Scris: Saturday, May 1, 2021 6:07 PM
Nivel

Sisi2 wrote:
Buna, fetelor!!
Miri, din pacate nu stiu ce sa iti zic. La ultimele analize de urina nu mi-a iesit nimic si doar saptamana viitoare merg iar la analize, printre care si sumar de urina. Deci, de aflu ceva, te anubt.
Wannabe si Lyli, ma felicit pentru inimioarehearts . Ma bucur mult ca e totul ok. Cunoastem sentimentul!! E coplesitor!!coeur
Capsuica, te pup!!Cheek Kiss ma bucur ca sunteti ok!
Paste fericit si linistit sa aveti fetelor!! Va puup! Cheek Kiss
Sisi multumesc ! Chiar e coplesitor! Cu toate ca la mine nu e prima sarcina ,a trecut ceva timp si ma simt la fel de emotionata! Paste fericit!
Irinan
Scris: Saturday, May 1, 2021 8:15 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2018
wannabemom wrote:

Neata. O sa imi fac analizele de urina saptamana viitoare si o sa revin cu un update cand imi ies.
Aseara am auzit inimioara - cel mai frumos sunet pe care l-am auzit pana acum vreodata.
De asemenea, doctora mi-a spus deja sa ma programez la Morfo 1, ca sa prind loc (aparent sunt doar 2 doctori care fac asa ceva la Sanador). Am deja programare, dar abia pe 17 iunie topai

Felicitari pt inimioara Wannabemomcoeur
wannabemom
Scris: Saturday, May 1, 2021 8:23 PM
Nivel

Irinan wrote:

Felicitari pt inimioara Wannabemomcoeur

Multumesc, Irina! Cheek Kiss hearts
Miri08
Scris: Tuesday, May 4, 2021 12:46 PM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2020
Capsunica, arati extraordinar. Si ai o burtica suuuper frumoasa si tu esti foarte frumoasaLove Love Love
Sisi2
Scris: Tuesday, May 4, 2021 2:43 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2019
Buna!! Ce faceti, fetelor?? Cum sunteti??hearts Cum ati petrecut de sarbatori?? Va pup!Cheek Kiss si sa aveti o zi faina!!
wannabemom
Scris: Tuesday, May 4, 2021 3:07 PM
Nivel

Sisi2 wrote:
Buna!! Ce faceti, fetelor?? Cum sunteti??hearts Cum ati petrecut de sarbatori?? Va pup!Cheek Kiss si sa aveti o zi faina!!

Buna!!

Am petrecut in familie, grup restrans si cu masca pe fata atunci cand nu mancam/beam si la distanta unii fata de ceilalti... trebuie sa nu risc, nu am facut vaccinul anti-covid... l-a facut doar sotul
Eu as dori sa treaca mai repede inca vreo 6-7 saptamani, ca am inteles ca greata se termina cand incepe Beta sa scada...
E ingrozitor, e pe zi ce trece mai rau pentru mine uff

Te pupCheek Kiss
andrutannc
Scris: Tuesday, May 4, 2021 4:26 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/10/2020
Sisi2 wrote:

Am fost putin la fratii bulgari in vacanta! Frumos! Chiar radeam ca pitica, inca din burta, a iesit deja in calatorii. :)))
Va doresc tuturor liniste si implinire!
Andreeax
Scris: Tuesday, May 4, 2021 4:41 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Hei fetele! Sarbatorile le-am petrecut acasa cu familia ?i câ?iva prieteni,am facut doua zile gratar ?i o mini petrecere in curte între noi. La mine saptamâna s-a lasat cu multe bunata?i de la care nu m-am ab?inut ?i 2 kg in plus. Mâine am control,sper ca bebe nu e suparat pe ce am mâncat in ultimul timp,de azi revenim la programul nostru standard. Am repetat ?i ni?te analize ?i mi-a ie?it marit tgp marit...sper sa nu fie ceva rau ,e doar pu?in ie?it din limite ,iar tgo e in limite normale ( 30 cu interval 15-37). Poate se pricepe mai bine cineva la asta.
https://ibb.co/cQx3jdw

Capsunica,la fel ca intotdeauana,iar despre faptul ca înca faci atâta sport nu ?tiu de unde sco?i energia.

Lyli,felicitari pentru inimioare!!!! <3

Ioana,parca tu urmează sa faci dexa,nu? Tie ti-a spus medicul pe ce termen are efect? Eu am făcut la 33w2d ,dacă nasc de exemplu la 36,pt ca tot prematur se este,mai are efect? Sper sa nu fie o întrebare idioata,o sa întreb și medicul mâine la control.
Sisi2
Scris: Tuesday, May 4, 2021 6:03 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2019
Ma bucur ca sunteti bine!! Si noi am petrecut cu familia!!

Wannabe, pe la 17 sapt au inceput starile de rau sa se diminueze. Dar poate ai noroc si nu te tin atat!!

Andruta, ce fain!!!hearts asa imi doresc si eu concediu pe undeva....dar probabil doar la anu vom ajunge!! Si vom merge 3!hearts

Andreea, la intrebarea cu dexa nu stiu sa-ti raspuns dar tgo su tgp sunt transaminazele de la ficat. Pot iesi marite de la stil de viata nesanatos, afectiuni ale ficatului sau stres. Dar eu zic sa stai linistita, ca e doar putin marita. Nu cred ca o sa-ti puna probleme. Eu o data le-am avut peste 150. Mi-au crescut din cauza stresului. Am reusit sa le scad cu regim si odihna. Probabil dupa ce revii la regimul obisnuit o sa-si revina.
Cheek Kiss
Si eu merg saptamana asta la analize!

Am incercat sa imi fac si eu o poza "artistica" la burtica...asta a iesit
https://ibb.co/ncdmysg
wannabemom
Scris: Tuesday, May 4, 2021 6:16 PM
Nivel

Sisi2 wrote:
Ma bucur ca sunteti bine!! Si noi am petrecut cu familia!!

Wannabe, pe la 17 sapt au inceput starile de rau sa se diminueze. Dar poate ai noroc si nu te tin atat!!

Andruta, ce fain!!!hearts asa imi doresc si eu concediu pe undeva....dar probabil doar la anu vom ajunge!! Si vom merge 3!hearts

Andreea, la intrebarea cu dexa nu stiu sa-ti raspuns dar tgo su tgp sunt transaminajele de la ficat. Pot iedi marite de la stil de viata nesanatos, afectiuni ale ficatului sau stres. Dar eu zic sa stai linistita, ca e doar putin marita. Nu cred ca o sa-ti puna probleme. Eu o data le-am avut peste 150. Mi-au crescut din cauza stresului. Am reusit sa le scad cu regim si odihna. Probabil dupa ce revi la regimul obisnuit o sa-si revina.
Cheek Kiss
Si eu merg saptamana asta la analize!

Am incercat sa imi fac si eu o poza "artistica" la burtica...asta a iesit
https://ibb.co/ncdmysg

computerlove computerlove computerlove Multumesc ptr raspuns. O sa rezist, n am ce sa fac. Pana la urma, merita tot efortul asta! coeur
Abia astept sa creasca burtica asa si la mine coeur coeur
IoanaIoanaC
Scris: Tuesday, May 4, 2021 8:43 PM
Nivel

Inregistrat: 8/30/2019
Andreeax wrote:
Hei fetele! Sarbatorile le-am petrecut acasa cu familia ?i câ?iva prieteni,am facut doua zile gratar ?i o mini petrecere in curte între noi. La mine saptamâna s-a lasat cu multe bunata?i de la care nu m-am ab?inut ?i 2 kg in plus. Mâine am control,sper ca bebe nu e suparat pe ce am mâncat in ultimul timp,de azi revenim la programul nostru standard. Am repetat ?i ni?te analize ?i mi-a ie?it marit tgp marit...sper sa nu fie ceva rau ,e doar pu?in ie?it din limite ,iar tgo e in limite normale ( 30 cu interval 15-37). Poate se pricepe mai bine cineva la asta.
https://ibb.co/cQx3jdw

Capsunica,la fel ca intotdeauana,iar despre faptul ca înca faci atâta sport nu ?tiu de unde sco?i energia.

Lyli,felicitari pentru inimioare!!!! <3

Ioana,parca tu urmeaza sa faci dexa,nu? Tie ti-a spus medicul pe ce termen are efect? Eu am facut la 33w2d ,daca nasc de exemplu la 36,pt ca tot prematur se este,mai are efect? Sper sa nu fie o întrebare idioata,o sa întreb ?i medicul mâine la control.

Andreea, sincer, nici nu mi-am pus problema. Pe principiul dexa e pentru maturarea plamanilor, din moment ce se matureaza, nu cred ca are cum sa ii dispara efectul in timp? Nu stiu, zic si eu, oricum mi-ai dat tema de casa pe maine!Lol Eu abia in weekend o sa fac dexa.
Lyli
Scris: Tuesday, May 4, 2021 8:49 PM
Nivel

wannabemom wrote:

Buna!!

Am petrecut in familie, grup restrans si cu masca pe fata atunci cand nu mancam/beam si la distanta unii fata de ceilalti... trebuie sa nu risc, nu am facut vaccinul anti-covid... l-a facut doar sotul
Eu as dori sa treaca mai repede inca vreo 6-7 saptamani, ca am inteles ca greata se termina cand incepe Beta sa scada...
E ingrozitor, e pe zi ce trece mai rau pentru mine uff

Te pupCheek Kiss

Eu nu am stari de greata inca foarte putin (sau e doar gandul) cand ma trezesc dar daca mananc cv imi trece ma simt normala toata ziua , doar seara cum am zis de la arefam sunt exact ca dupa o sticla de vin , ametita rau si mananc foarte mult exagerat de mult ,orice as manca continuu, am noroc ca sunt slaba am 50 de kg. Dar am citit pe undeva ca ghimbirul ar ajuta cu greata ,
Andreeax
Scris: Tuesday, May 4, 2021 8:52 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Ioana,?tiu ca sunt fete care fac dexa de doua ori la intervale de câteva saptamâni ?i îmi puneam întrebarea oare de ce nu e suficient la ele o singura data...na,zic ?i eu :D La fel de bine am vazut ca unele fac la 12 ore doua doze,altele 4 doza,altele la 8 ore cum am facut eu. Tu câte faci ?i la ce interval? O sa îmi întreb ?i eu medicul mâine iar daca ai ?i tu vreo informa?ie de la medicul tau sa îmi împarta?e?ti ?i cu mine/noi,te rog. :D
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.