|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Sisi2 wrote:Fetelor, voi ati patit, in trim III sa revina raul. Am deja 2 dimineti la rand in care vomit. Si seara am greturi. Sincer, nu imi era dor de ele. Înca nu am vomitat dar diminea?a dupa ce manânc îmi vine sa vars,stau vreo 5 minute ?i ma concentrez ss trec peste starea de voma. Cred ca ar trb sa manânc mult mai pu?in ?i mai des . Mie mi se întâmpla doar dupa ce manânc sau când îmi iau pastilele. |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 788
| Sisi2 wrote: Fetelor, voi ati patit, in trim III sa revina raul. Am deja 2 dimineti la rand in care vomit. Si seara am greturi. Sincer, nu imi era dor de ele.
Da eu de 2 saptamâni manânc si la jumatate de ora dau afara, dar la mine e din cauza acidului...doctorul mi-a recomandat mese mici si dese dar nu îsi fac efectul nici astea... Trece cumva si perioada asta... |
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Multumesc mult pentru raspunsuri!!! La mine se intampla dimineata, la 5 min dupa ce am deschis ochii, vomit!! Sper sa fie doar o faza si sa treaca!! cu acidul inca nu am probleme, dar imi simt parca stomacul comprimat. E ciudat sentimentul!! |
Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| Ma uit la un webminar online gratis despre ingrijirea bebelusului din prima zi de viata
https://event.webinarjam.com/live/2/91x4ls7imiwioq
Nu stiu daca puteti accesa linkul.... eu ma si inregistrasem acum cateva zile. O sa dureze 3 ore.
Am gasit si linkul de inscriere daca doreste cineva sa se inscrie ca sa poata participa:
https://nastericusuflet.ro/webinar-ingrijirea-bebelusului/?utm_source=ActiveCampaign&utm_medium=email&utm_content=De+ce+s%C4%83+participi+la+un+webinar+despre+%C3%AEngrijirea+bebelu%C8%99ului%3F&utm_campaign=Email+c%C4%83tre+cei+%C3%AEnscri%C8%99i+%C3%AEn+prima+sear%C4%83&vgo_ee=fU%2F9H84N%2BUggoQY5LOsAZtSYFmrMikCwlKFARSZoYAo%3D
Later Edit: E foarte interesant, chiar merita. Mai are doar o ora si se termina |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2020 Mesaje: 318
| Fetelor, mi-au venit analizele la urina si am vazut ca mi-au iesit eritrocite si bilirubina in urina. Ati patit si voi asa ? e ceva grav? Marti am programare la medic pt interpretare dar pana atunci am zis sa va cer si voua parerea. |
| Miri08 wrote:Fetelor, mi-au venit analizele la urina si am vazut ca mi-au iesit eritrocite si bilirubina in urina. Ati patit si voi asa ? e ceva grav? Marti am programare la medic pt interpretare dar pana atunci am zis sa va cer si voua parerea.
Neata. O sa imi fac analizele de urina saptamana viitoare si o sa revin cu un update cand imi ies. Aseara am auzit inimioara - cel mai frumos sunet pe care l-am auzit pana acum vreodata. De asemenea, doctora mi-a spus deja sa ma programez la Morfo 1, ca sa prind loc (aparent sunt doar 2 doctori care fac asa ceva la Sanador). Am deja programare, dar abia pe 17 iunie |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/10/2020 Mesaje: 165
| Miri08 wrote:Fetelor, mi-au venit analizele la urina si am vazut ca mi-au iesit eritrocite si bilirubina in urina. Ati patit si voi asa ? e ceva grav? Marti am programare la medic pt interpretare dar pana atunci am zis sa va cer si voua parerea. ?i mie mi-au ie?it leucocitele 500 in urina , AM FOST ?i noi la eco , Bebe e un grasunel , e sanatos ,se dezvolta foarte bine,organele se dezvolta foarte bine , avea la 25 s 779 grame ?i i-am vazut facutele .Nu am poza pt ca am fost pe fuga .. Important e ca bebe e bine . |
|
Inregistrat: 1/22/2020 Mesaje: 318
| Capsunica22 wrote: ?i mie mi-au ie?it leucocitele 500 in urina , AM FOST ?i noi la eco , Bebe e un grasunel , e sanatos ,se dezvolta foarte bine,organele se dezvolta foarte bine , avea la 25 s 779 grame ?i i-am vazut facutele .Nu am poza pt ca am fost pe fuga .. Important e ca bebe e bine .
Ce ma bucur Ai un bebe puternic si grasun acolo |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Felicitari pt inimioara,Wannabemom! O sa vezi de la o eco pa alta cât de repede pot creste ?i prind forme <3
Capsunica,ma bucur ca e totul bine,acum poate e?ti mai linistita in privin?a asta . Abia a?tept sa ne mai pui câte o pozica cu burtica <3 |
|
| Andreeax wrote: Felicitari pt inimioara,Wannabemom! O sa vezi de la o eco pa alta cât de repede pot creste ?i prind forme <3
Capsunica,ma bucur ca e totul bine,acum poate e?ti mai linistita in privin?a asta . Abia a?tept sa ne mai pui câte o pozica cu burtica <3
Multumesc! Abia astept sa va vad burticile, sa stiu ce ma asteapta |
|
Inregistrat: 3/18/2021 Mesaje: 393
| wannabemom wrote:Neata. O sa imi fac analizele de urina saptamana viitoare si o sa revin cu un update cand imi ies. Aseara am auzit inimioara - cel mai frumos sunet pe care l-am auzit pana acum vreodata. De asemenea, doctora mi-a spus deja sa ma programez la Morfo 1, ca sa prind loc (aparent sunt doar 2 doctori care fac asa ceva la Sanador). Am deja programare, dar abia pe 17 iunie
Super! Felicitari!! Azi am fost si eu , acelas sunet frumos, totul pare bine , mi-a dat analizele pe care trebuie sa le fac dupa paste , iar urmatoarea programare in iunie , mi-a zis sa am totul pregatit, la analize ma refer, mi-a spus sa iau arefam in continuare ,i-am zis ca ma simt destul de dubios seara cand il iau dar a zis ca asta e efectul .... |
|
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Fetelor, va urez Sarbatori linistite si fericite alaturi de cei dragi!
|
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Buna, fetelor!! Miri, din pacate nu stiu ce sa iti zic. La ultimele analize de urina nu mi-a iesit nimic si doar saptamana viitoare merg iar la analize, printre care si sumar de urina. Deci, de aflu ceva, te anubt. Wannabe si Lyli, ma felicit pentru inimioare . Ma bucur mult ca e totul ok. Cunoastem sentimentul!! E coplesitor!! Capsuica, te pup!! ma bucur ca sunteti ok! Paste fericit si linistit sa aveti fetelor!! Va puup! |
|
| Sisi2 wrote:Buna, fetelor!! Miri, din pacate nu stiu ce sa iti zic. La ultimele analize de urina nu mi-a iesit nimic si doar saptamana viitoare merg iar la analize, printre care si sumar de urina. Deci, de aflu ceva, te anubt. Wannabe si Lyli, ma felicit pentru inimioare . Ma bucur mult ca e totul ok. Cunoastem sentimentul!! E coplesitor!! Capsuica, te pup!! ma bucur ca sunteti ok! Paste fericit si linistit sa aveti fetelor!! Va puup!
Paste Fericit tuturor! Si spor la gatit/curatenie/cumparaturi daca inca nu ati terminat Acum de Paste le dam si noi vestea familiei - ni se pare potrivit |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/10/2020 Mesaje: 165
| Andreeax wrote: Felicitari pt inimioara,Wannabemom! O sa vezi de la o eco pa alta cât de repede pot creste ?i prind forme <3
Capsunica,ma bucur ca e totul bine,acum poate e?ti mai linistita in privin?a asta . Abia a?tept sa ne mai pui câte o pozica cu burtica <3
https://ibb.co/W5zrw2L
https://ibb.co/Kzt9khg |
|
|