Gravidutele noastre dragi - 60
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreeax
Scris: Monday, April 26, 2021 3:23 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/6/2020
Sisi,doamne ce trece timpul,ce a crescut bebe <3

Miri, dureri am ?i eu când merg mai mult decât trebuie,dupa ce ma întind e ok,trece. Cite?te despre simfiza pubiana,poate despre asta e vb.

Ella,cu sughi?ul sa ?tii ca ?i la mine era cam pe la acelea?i ore mereu dar sunt zile in care nu respecta programul :D Nu e o regula,la control bebe a fost foarte bine,nici nu am întrebat medicul despre asta pt ca ?i eu ini?ial asteptam sa înceapa sa sughita in intervalul pe care îl ?tiam eu. :D
EllaMaria
Scris: Monday, April 26, 2021 4:45 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/12/2020
Sisi2 wrote:
Buna, fetelor!! Am fost azi la control. Totul e bine. Bebe are 1020 g!! hearts
M-am mai linistit acum!!!

Creste bebecomputerlove Tot asa bine sa fie!majoreta
Miri08
Scris: Monday, April 26, 2021 9:18 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/22/2020
ANDREEA2929A wrote:

Miri am.avut si eu asa, la.mers si la.stat pe.scaun, dupa 2 sapt de stat la pat s a ameliorat.
Placenta cum e? Ce ti a zis la ultimul control?

Plancenta e anterioara fundica.Mi-a zis ca e ok placenta, iar cu polipii de pe colul uterin mi-a spus ca nu vor da probleme decat la nastere, posibil.
Nu au fost alte probleme.Chiar nu stiu de ce am durerile astea dar maine ma duc din nou la medic si o sa il intreb de la ce pot fi .
Miri08
Scris: Monday, April 26, 2021 9:22 PM
Nivel

Andreeax wrote:
Sisi,doamne ce trece timpul,ce a crescut bebe <3

Miri, dureri am ?i eu când merg mai mult decât trebuie,dupa ce ma întind e ok,trece. Cite?te despre simfiza pubiana,poate despre asta e vb.

Ella,cu sughi?ul sa ?tii ca ?i la mine era cam pe la acelea?i ore mereu dar sunt zile in care nu respecta programul :D Nu e o regula,la control bebe a fost foarte bine,nici nu am întrebat medicul despre asta pt ca ?i eu ini?ial asteptam sa înceapa sa sughita in intervalul pe care îl ?tiam eu. :D

Cred ca ai dreptate ! Am citit si am fix simptomele de la simfiza pubiana.
Multumesc mult tuturor pentru raspuns.O sa vad ce imi spune si medicul.
Mi-e frica sa nu se agraveze pe masura ce creste sarcina pentru ca acum sunt suportabile dar daca se vor inrautatii nu stiu cum voi trai cu ele Lol

Appo, maine ma duc si la testul de toleranta la glucoza.Voi cu cate ore inainte nu ati mai mancat? Si apa am voie sa beau maine dimineata?
Sisi2
Scris: Monday, April 26, 2021 9:55 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2019
Va multumesc, fetelor!!!
Wannabe, daa, abia astept!! Desi mi-r cam frica de nastere. Dar trecem noi si peste asta. Ce nu facem pentru minunile noastre!?sic

Andreea, ai dreptate!! Asa de repede trece timpul. Cateodata nu-mi vine sa cred ca am ajuns pana aici si ca mai e putin!!!hearts

Ella, te puuup!!Cheek Kiss
Andreeax
Scris: Monday, April 26, 2021 9:59 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Miri,ultima masa am avut-o la 19 cu o zi înainte iar testul l-am avut la ora 08.
L.E. Eu nu am întrebat dacă am voie sau nu sa beau apa dar de regula dacă înainte îmi permiteam sa plec câteva ore de acasă preferam sa nu beau atâta timp cât știam ca suntpe drum sau am acces doar la o toaleta publica așa ca nu am baut apa decât când ma întorceam spre casa.
Miri08
Scris: Monday, April 26, 2021 10:17 PM
Nivel

Andreeax wrote:
Miri,ultima masa am avut-o la 19 cu o zi înainte iar testul l-am avut la ora 08.
L.E. Eu nu am întrebat daca am voie sau nu sa beau apa dar de regula daca înainte îmi permiteam sa plec câteva ore de acasa preferam sa nu beau atâta timp cât ?tiam ca suntpe drum sau am acces doar la o toaleta publica a?a ca nu am baut apa decât când ma întorceam spre casa.

Multumesc mult pt raspuns pupici
Sper sa nu imi fie sete prea mare maine...
BBEma
Scris: Monday, April 26, 2021 11:24 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2020
Am fost si eu la morfo 2 azi , bebe e bine , masoara cu 1 sapt înainte ca pana acum , e un grasun si e perfect coeur singura chestie rea cica ar fi ca am placenta joasa si mi a zis medicul fara efort ,sex, dinastea Lol sper sa se mai ridice totusi
A fost frumos ca l au lasat si pe sot sa între sa vada coeur eram cu gura pana la urechi amandoi coeur suntem tare fericiticoeur
Sa înceapa shopping ul Lol

BBEma attached the following image(s):
09e534e8-5ee2-4baf-b380-e1e2259e9f15.jpeg

BBEma
Scris: Monday, April 26, 2021 11:28 PM
Nivel

Sisi2 wrote:
Buna, fetelor!! Am fost azi la control. Totul e bine. Bebe are 1020 g!! hearts
M-am mai linistit acum!!!

Ma super bucur Sisi coeur Cheek Kiss
ANDREEA2929A
Scris: Tuesday, April 27, 2021 6:41 AM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
BBEma wrote:
Am fost si eu la morfo 2 azi , bebe e bine , masoara cu 1 sapt înainte ca pana acum , e un grasun si e perfect coeur singura chestie rea cica ar fi ca am placenta joasa si mi a zis medicul fara efort ,sex, dinastea Lol sper sa se mai ridice totusi
A fost frumos ca l au lasat si pe sot sa între sa vada coeur eram cu gura pana la urechi amandoi coeur suntem tare fericiticoeur

majoretace ma bucur! Poza fotogenica, a mea sta cu spatele de 2 eco incoace. Sa ai grija cu placenta, nu ridica nu fa efort, las o moale cu scarile, eu dupa 3 sapt la pat s a ridicat.
Ps: sa ne arati ce ii cumperi!:011:
ANDREEA2929A
Scris: Tuesday, April 27, 2021 6:42 AM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
Miri08 wrote:

Plancenta e anterioara fundica.Mi-a zis ca e ok placenta, iar cu polipii de pe colul uterin mi-a spus ca nu vor da probleme decat la nastere, posibil.
Nu au fost alte probleme.Chiar nu stiu de ce am durerile astea dar maine ma duc din nou la medic si o sa il intreb de la ce pot fi .

A mea cat a fost jos aveam dureri asa, acum m au lasat. De asta te am intrebat pe unde e. O sa fie bine!hearts
wannabemom
Scris: Tuesday, April 27, 2021 8:15 AM
Nivel

Inregistrat: 1/3/2021
BBEma wrote:

Ce minune frumoasa! hearts hearts hearts
BBEma
Scris: Tuesday, April 27, 2021 8:42 AM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:

majoretace ma bucur! Poza fotogenica, a mea sta cu spatele de 2 eco incoace. Sa ai grija cu placenta, nu ridica nu fa efort, las o moale cu scarile, eu dupa 3 sapt la pat s a ridicat.
Ps: sa ne arati ce ii cumperi!:011:

S a chinuit dr pana l a prins dar a reusit Lol cred ca s a gândit ca macar acum sa mi dea poza cu fata ca apoi cine ?tie când îl mai prindem . Lasa Andreee ca presimt ca vii cu o poza frumoasa cu frumusica ta coeur când o sa ai eco
Daaa, nici n am apucat sa fac curatenie de pasti Lol asta e Lol si eu sper sa se mai ridice , o sa stau cuminte cât pot Cheek Kiss Multumesc AngelNot coeur
BBEma
Scris: Tuesday, April 27, 2021 8:42 AM
Nivel

wannabemom wrote:

Ce minune frumoasa! hearts hearts hearts

Multumesc coeur
EllaMaria
Scris: Tuesday, April 27, 2021 8:50 AM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
BBEma wrote:

Love ce poza de pus în ramacomputerlove ma bucur ca totul e bine! Spoooor la shopping! majoreta
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.