|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 963
| Capsunica22 wrote: Ela nici eu nu îl simt zilnic ca sughita , nu e nici o problema , la fel a fost cu celelalte sarcini ..:*
Multumesc Sper ca esti mai bine |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/10/2020 Mesaje: 165
| EllaMaria wrote:Multumesc  Sper ca esti mai bine Incerc sa ma ridic , va mul?umesc pentru mesaje..le-am citit toate dar nu am raspuns la fiecare în parte ca nu eram În STARE.Miercuri merg la Eco , de azi încep munca .Ma întreba cineva daca mai.pot face clase de aerobic.. sa vad azi cum ma simt ca zilele trecute am stat în pat mai mult ,am.avut ceva contractii ..?i am luat no spa. AM EMOTII abia astept sa fie miercuri.. la ora 10 întru.sa îmi zica ca bebe e bine. NU STIU DACA am avut si eu covid ,dar mai.mult ca sigur a fost ..ca nu am avut miros o zi ,2 ,respiram cam greu,oboseala, ?i era diferit fata de alta raceala... FEBRA nu am făcut. Voi ce vitamine ați luat în sarcina? Analizele mele au ieșit bune (cred ) voi ce ziceți? , va atașez poze , însa as lua niste vitamine acum perioada asta , are ceva ? Sau nu are rost sa iau? Adică dacă face rău nu iau.Eu ziceam în ideea ca am trecut prin perioada asta sresanta și poate mi-ar face bine https://ibb.co/zP3Wm8Y https://ibb.co/j6MR2zx |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Capsunica22 wrote:Incerc sa ma ridic , va mul?umesc pentru mesaje..le-am citit toate dar nu am raspuns la fiecare în parte ca nu eram În STARE.Miercuri merg la Eco , de azi încep munca .Ma întreba cineva daca mai.pot face clase de aerobic.. sa vad azi cum ma simt ca zilele trecute am stat în pat mai mult ,am.avut ceva contractii ..?i am luat no spa. AM EMOTII abia astept sa fie miercuri.. la ora 10 întru.sa îmi zica ca bebe e bine. NU STIU DACA am avut si eu covid ,dar mai.mult ca sigur a fost ..ca nu am avut miros o zi ,2 ,respiram cam greu,oboseala, ?i era diferit fata de alta raceala... FEBRA nu am facut. Voi ce vitamine a?i luat în sarcina? Analizele mele au ie?it bune (cred ) voi ce zice?i? , va ata?ez poze , însa as lua niste vitamine acum perioada asta , are ceva ? Sau nu are rost sa iau? Adica daca face rau nu iau.Eu ziceam în ideea ca am trecut prin perioada asta sresanta ?i poate mi-ar face bine https://ibb.co/zP3Wm8Yhttps://ibb.co/j6MR2zx
Eu iau Femosun. Sarcina trecuta am luat din acestea, de pe Iherb, dar vad ca nu le mai au de ceva vreme. Ok sunt si Elevit (am luat in perioada postnatala si in alaptare Elevit 3 si mi-a fost bine cu ele).
https://ro.iherb.com/pr/Doctor-s-Best-Purely-Prenatal-120-Veggie-Caps-Discontinued-Item/75988?_ga=2.225393946.1276657335.1619422793-1951668566.1619422793 |
|

Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| Capsunica22 wrote: Incerc sa ma ridic , va mul?umesc pentru mesaje..le-am citit toate dar nu am raspuns la fiecare în parte ca nu eram În STARE.Miercuri merg la Eco , de azi încep munca .Ma întreba cineva daca mai.pot face clase de aerobic.. sa vad azi cum ma simt ca zilele trecute am stat în pat mai mult ,am.avut ceva contractii ..?i am luat no spa.
Da, eu te intrebasem, m-a uimit cata energie poti avea sa faci clase de aerobic cu burtica la purtator :) Mi se pare formidabil
Capsunica22 wrote:Voi ce vitamine a?i luat în sarcina? Analizele mele au ie?it bune (cred ) voi ce zice?i? , va ata?ez poze , însa as lua niste vitamine acum perioada asta , are ceva ? Sau nu are rost sa iau? Adica daca face rau nu iau.Eu ziceam în ideea ca am trecut prin perioada asta sresanta ?i poate mi-ar face bine https://ibb.co/zP3Wm8Yhttps://ibb.co/j6MR2zx
Mie imi recomandase dr. Femibion (1 si 2 in functie de varsta sarcinii). Le-am luat, dar cu pauze. Uneori pur si simplu uitam. Nu fac rau, poti sta linistita din punctul asta de vedere.
In general sunt ok analizele, dar ai leucocite in urina, vezi sa nu fie un inceput de infectie urinara. Poate ar fi o idee buna sa repeti peste cateva zile sumarul de urina si eventual sa faci si o urocultura daca apar simptome. Vezi ce spune si dr. ginecolog. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2020 Mesaje: 318
| Fetelor , de ceva timp am o durere in zona pelvina(parca ma doare osul pubian sau nu stiu exact ce e acolo).Nu pot sa fac diferenta daca e durere de oase sau de articulatii dar ma doare doar cand merg sau stau in picioare.Daca stau intinsa sau pe scaun nu am nici o durere.Parca ma doare si un sold...e o durere foarte ciudata.Voi v-ati confruntat cu dureri de genul asta? |
|
Inregistrat: 3/18/2021 Mesaje: 393
| wannabemom wrote:Buna Lyli, chiar ma gandeam la tine. E normal ca acum crampele nu le mai ai mereu... asa am patit si eu. Vin si pleaca - si vor veni din ce in ce mai rar. Sanii la mine sunt ft sensibili, nu am avut inca ameliorari aici. Nu mai fii speriata, totul va fi bine! Later Edit: Eu am joi seara controlul si tot asa ca tine, urmeaza sa auzim inimioara. L-as suna si eu pe medic za merg mai devreme cat o sa ai tu joi exact sti ? Eu daca as merge maine as avea 6 sapt si 2 zile |
|
| Sisi2 wrote:Buna!! E normal sa fii stresata la inceput. Cateodata ma stresez si acum pentru diferite chestii. Important e sa incerci sa controlezi aceste stari, si sa fii cat de linistita. Ca nu ii face bine la bebe, sa fii stresata. In ceea ce priveste durerile de sani, vin si pleaca. Asa era si la mine. Avem momente cand ma dureau mai tare si momente cand te mai lasa. O sa observi si cand vor veni si alte simptome, ca tot asa, ba le ai, ba se amelioreaza!! Ao timp sa apara si greata. Si daca nu, o sa fii o graviduta norocoasa!!! Buna! Stiu ca nu este bine incerc sa ma calmez si sa ma tin ocupata zi de zi , ma mai calmeaza raspunsurile de aici, multumesc . |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 3/11/2021 Mesaje: 60
| Buna fetelor, vin si eu cu o intrebare la voi.
Voi cum ati anuntat familiile ca sunteti insarcinate? Si cam cand? :D Eu fac 12 sapt si nu am anuntat decat sotul si nasii care ne sunt foarte apropiati.. Am zis ca anunt dupa morfo 1 care era cumva saptaman asta, inainte de Paste si as fi anuntat de Paste... dar m-a sunat de la clinica sa imi spuca ca "medicul are o problema si mi-a anulat programarea"... ma gandesc sa fac un eco normal sa vad ca e totul in regula si totusi sa anunt acum ca parca nici rabdare nu mai am |
|

Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Lyli wrote: L-as suna si eu pe medic za merg mai devreme cat o sa ai tu joi exact sti ? Eu daca as merge maine as avea 6 sapt si 2 zile Daca te ajuta eu am auzit o la.6s3z dar la.alt.medic al.meu era plecat. |
|

Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Miri08 wrote:Fetelor , de ceva timp am o durere in zona pelvina(parca ma doare osul pubian sau nu stiu exact ce e acolo).Nu pot sa fac diferenta daca e durere de oase sau de articulatii dar ma doare doar cand merg sau stau in picioare.Daca stau intinsa sau pe scaun nu am nici o durere.Parca ma doare si un sold...e o durere foarte ciudata.Voi v-ati confruntat cu dureri de genul asta? Miri am.avut si eu asa, la.mers si la.stat pe.scaun, dupa 2 sapt de stat la pat s a ameliorat. Placenta cum e? Ce ti a zis la ultimul control? |
|
| ANDREEA2929A wrote: Daca te ajuta eu am auzit o la.6s3z dar la.alt.medic al.meu era plecat.
Da multumesc ,o sa il sun in seara asta sa vedem cand ma cheama as fi vrut mai devreme dar nu vreau nici sa se simta ofensat. |
|

Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| Lyli wrote: L-as suna si eu pe medic za merg mai devreme cat o sa ai tu joi exact sti ? Eu daca as merge maine as avea 6 sapt si 2 zile
Joi o sa am exact 6 saptamani si 3 zile. Ultima menstruatie a fost pe 15 martie. Dar stiu sigur ca tu esti putin inaintea mea, aveai beta mai mare si mai repede ca mine - cred ca ai ovulat mai devreme ca mine. Oricum, varsta gestationala conteaza mai mult si nu cand ai avut ultimul ciclu...ovulatia conteaza cand a fost. Cred ca e ft posibil ca tu sa poti deja sa auzi inimioara. |
|
| wannabemom wrote:
Joi o sa am exact 6 saptamani si 3 zile. Ultima menstruatie a fost pe 15 martie. Dar stiu sigur ca tu esti putin inaintea mea, aveai beta mai mare si mai repede ca mine - cred ca ai ovulat mai devreme ca mine. Oricum, varsta gestationala conteaza mai mult si nu cand ai avut ultimul ciclu...ovulatia conteaza cand a fost. Cred ca e ft posibil ca tu sa poti deja sa auzi inimioara.
Da ,asa cred cu cateva zile mai devreme am ovulat,aveam CM scurt de 23 de zile cred ca imediat dupa menstra am ovulat , o sa sun in seara asta sa vedem ce zice cand ma cheama, oricum inimioara din ce am citit de pe la 5,5 saptamani se poate auzi daca este sonda buna la eco |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Buna, fetelor!! Am fost azi la control. Totul e bine. Bebe are 1020 g!! M-am mai linistit acum!!! |
|

Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| Sisi2 wrote:Buna, fetelor!! Am fost azi la control. Totul e bine. Bebe are 1020 g!! M-am mai linistit acum!!!
Cred ca abia astepti sa iti cunosti minunea |
|
|