|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| Capsunica22 wrote:Hey , v-am mai citit din când în cand dar nu prea am avut curaj sa scriu nimic , am trecut printr-o perioada crunta , tatal meu a pierdut lupta cu Covid ,avea doar 53 ani,om sanatos fara nici o boala ,vesel ?i glume? ?i pozitiv.., am facut ?i noi cred , noi acum suntem bine .abia astept sa merg la control sa aud ca bebe e bine ?i el.Am avut grija sa ma hidratez ?i sa mananc de?i mi-a fost f greu .Nu doresc nimanui ?i nu vreau sa va întristez.Bebe m-a ajutat sa fiu puternica ?i sa ma gandesc la el , au fost 3 saptamâni de chin ..?i acum mi-e greu..dar o sa îmi revin. Azi e ziua mea , iar ieri l-am inmormsntat pe tati .
Oh Doamne... imi pare rau,condoleante! :( chiar ma intrebam cum mai esti si daca mai poti tine ore de aerobic cu burtica in crestere... nu ma asteptam la asta Multa putere! Sa fiti bine tu si bebe! |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
|
Wow, Andreea!!! ce bine arati!! Ai o burtica foarte frumoasa!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| AleC wrote:Va muktumesc, fetelor. Am facut si prima injectie, a fost ok, desi imi era teama Fii tare, o sa fie bine! Oricum o sa ai anticorpi dupa. Vorbeam zilele trecute cu o dr care a facut covid l a luat in cel mai stupid mod posibil si a zis ca nu mai are sens sa faca vaccinul anul asta ca a dezvoltat anticorpi. A stat de vb cu cineva infectat la distan?a bineinteles si tot l a luat. Eu in mai anul trecut dupa pierdere am.facut o raceala urata tare si am banuit ca ar fi fost covid mai ales ca dupa nu m am imbolnavit desi la munca au picat pe.capete si am intrat in contact cu toti . Am luat aspenter, redoxon, magneb6 și ulei de peste din iunie pana in prezent și cred ca a ajutat enorm plus masca purtata non stop. |
|
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| ANDREEA2929A wrote: Fii tare, o sa fie bine! Oricum o sa ai anticorpi dupa. Vorbeam zilele trecute cu o dr care a facut covid l a luat in cel mai stupid mod posibil si a zis ca nu mai are sens sa faca vaccinul anul asta ca a dezvoltat anticorpi. A stat de vb cu cineva infectat la distan?a bineinteles si tot l a luat. Eu in mai anul trecut dupa pierdere am.facut o raceala urata tare si am banuit ca ar fi fost covid mai ales ca dupa nu m am imbolnavit desi la munca au picat pe.capete si am intrat in contact cu toti . Am luat aspenter, redoxon, magneb6 ?i ulei de peste din iunie pana in prezent ?i cred ca a ajutat enorm plus masca purtata non stop.
Culmea e ca nu realizez cum am reusit, si eu am avut grija, masca, am evitat cat de mult iesirile, sunt acasa cu cel mic, stam la curte. Cel mai probabil adus de sot, desi el nu are niciun simptom. Astazi astept dsp ul, am reusit sa ma odihnesc peste noaote si acum sunt deja mai ok ca ieri. |
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 963
| Fetelor la voi în burtica bebe sughita zilnic? De doua zile nu îl mai simt sa sughite. Defapt l-am simtit azi noapte o data. Dar daca pana acum 2 zile sughita cam de 3 ori pe zi, cam pe la aceleasi ore, de 2 zile nu mai simt nimic. De miscat se misca la fel ca si pana acum. E ceva de îngrijorat? |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/19/2020 Mesaje: 291
| AleC wrote:Fetelor, vin si eu cu o veste proasta. De ieri ma durea capul, o stare aiurea, azi tuse, test covid pozitiv, din farmacie. Acum astept sa anunte medicul de familie dsp ul, dar face curatenie acasa  si cica suna luni. Am vb cu ginecologul, continui tratamentul obisnuit din sarcina, iau aspenter deja, si adaug clexane. Sper sa fim bine pana la urma, m-a "certat" putin ca nu am facut vaccinul. Ma oftic asa de tare, miercuri aveam morfologia 2.
Offf Ale îmi pare rau ca trebuie sa treci prin boala asta afurisita si nu apuci sa faci morfo cum era planificata , sper sa te simti bine dar cred ca esti puternica si o sa fie totul bine si bebe la fel am auzit multe gravidute ca au avut si a fost ok nu te panica te imbratisez |
|
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| BBEma wrote:Offf Ale îmi pare rau ca trebuie sa treci prin boala asta afurisita si nu apuci sa faci morfo cum era planificata , sper sa te simti bine dar cred ca esti puternica si o sa fie totul bine si bebe la fel  am auzit multe gravidute ca au avut si a fost ok  nu te panica  te imbratisez Astazi sunt mult mai bine, si fizic, si psihic. O sa fac morfologia imediat cum ies din izolare si sper ca totul va fi bine. Vor fi atunci 6 saptamani de la ultima eco, deci o foarte lunga asteptare. |
|
| EllaMaria wrote:Fetelor la voi în burtica bebe sughita zilnic? De doua zile nu îl mai simt sa sughite. Defapt l-am simtit azi noapte o data. Dar daca pana acum 2 zile sughita cam de 3 ori pe zi, cam pe la aceleasi ore, de 2 zile nu mai simt nimic. De miscat se misca la fel ca si pana acum. E ceva de îngrijorat?
Ella, din pacate nu pot sa te ajut. Bebele meu pana acum nu a sughitat deloc, sau, daca sughita, nu imi dau eu seama. Vazand postarea ta, am cazut pe ganduri. E vreo problema daca nu sughita??? |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/10/2020 Mesaje: 165
| Sisi2 wrote:
Ella, din pacate nu pot sa te ajut. Bebele meu pana acum nu a sughitat deloc, sau, daca sughita, nu imi dau eu seama. Vazand postarea ta, am cazut pe ganduri. E vreo problema daca nu sughita???
Ela nici eu nu îl simt zilnic ca sughita , nu e nici o problema , la fel a fost cu celelalte sarcini ..:* |
|
Inregistrat: 3/18/2021 Mesaje: 393
| Buna fetelor! Tot eu, panicoasa panicoaselor , stiu ca multe dintre voi aveti sarcini mult mai avansate sper sa nu va stresez cu intrebari stupide , dar de azi dim nu imi mai simt sanii asa durerosi, iar crampele s-au ameliorat , vin si pleaca , a aparut mai nou durerea de spate joasa , greata nici vorba iar ameteala numai de la arefam( le iau oral, la recomandarea medicului) , ar trebui sa ma ingrijorez ? Practic nu prea am simptome .... ma gandeam sa-mi sun medicul sa merg la un nou control ? Wannabemom cum mai esti ? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Lyli wrote:Buna fetelor! Tot eu, panicoasa panicoaselor , stiu ca multe dintre voi aveti sarcini mult mai avansate sper sa nu va stresez cu intrebari stupide , dar de azi dim nu imi mai simt sanii asa durerosi, iar crampele s-au ameliorat , vin si pleaca , a aparut mai nou durerea de spate joasa , greata nici vorba iar ameteala numai de la arefam( le iau oral, la recomandarea medicului) , ar trebui sa ma ingrijorez ? Practic nu prea am simptome .... ma gandeam sa-mi sun medicul sa merg la un nou control ? Wannabemom cum mai esti ? Nu te panica greata vine si pleaca, cat despre sani pe mine nu m au durut decat in primele saptamani 5,6 apoi mai tarziu mai aveam intepaturi cand si cand! Cate saptamani ai? Cand mai ai control? |
|
Inregistrat: 3/18/2021 Mesaje: 393
| ANDREEA2929A wrote: Nu te panica greata vine si pleaca, cat despre sani pe mine nu m au durut decat in primele saptamani 5,6 apoi mai tarziu mai aveam intepaturi cand si cand! Cate saptamani ai? Cand mai ai control?
am 6 saptamani , mi-a zis medicul pe la 7 sa vin din nou sa auzim inimioara ,dar ma bate gandu sa merg mai devreme, eu de la inceput am avut sani durerosi de asta zic acum nu mai sunt se vad mai umflati dar nu mai dor, practic asa mi-am dat seama ca trebuie sa fac un test m-au durut inainte sa imi intarzie . |
|

Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| Lyli wrote:Buna fetelor! Tot eu, panicoasa panicoaselor , stiu ca multe dintre voi aveti sarcini mult mai avansate sper sa nu va stresez cu intrebari stupide , dar de azi dim nu imi mai simt sanii asa durerosi, iar crampele s-au ameliorat , vin si pleaca , a aparut mai nou durerea de spate joasa , greata nici vorba iar ameteala numai de la arefam( le iau oral, la recomandarea medicului) , ar trebui sa ma ingrijorez ? Practic nu prea am simptome .... ma gandeam sa-mi sun medicul sa merg la un nou control ? Wannabemom cum mai esti ?
Buna Lyli, chiar ma gandeam la tine. E normal ca acum crampele nu le mai ai mereu... asa am patit si eu. Vin si pleaca - si vor veni din ce in ce mai rar. Sanii la mine sunt ft sensibili, nu am avut inca ameliorari aici. Nu mai fii speriata, totul va fi bine!
Later Edit: Eu am joi seara controlul si tot asa ca tine, urmeaza sa auzim inimioara.
|
|
| Lyli wrote:Buna fetelor! Tot eu, panicoasa panicoaselor , stiu ca multe dintre voi aveti sarcini mult mai avansate sper sa nu va stresez cu intrebari stupide , dar de azi dim nu imi mai simt sanii asa durerosi, iar crampele s-au ameliorat , vin si pleaca , a aparut mai nou durerea de spate joasa , greata nici vorba iar ameteala numai de la arefam( le iau oral, la recomandarea medicului) , ar trebui sa ma ingrijorez ? Practic nu prea am simptome .... ma gandeam sa-mi sun medicul sa merg la un nou control ? Wannabemom cum mai esti ?
Buna!! E normal sa fii stresata la inceput. Cateodata ma stresez si acum pentru diferite chestii. Important e sa incerci sa controlezi aceste stari, si sa fii cat de linistita. Ca nu ii face bine la bebe, sa fii stresata. In ceea ce priveste durerile de sani, vin si pleaca. Asa era si la mine. Avem momente cand ma dureau mai tare si momente cand te mai lasa. O sa observi si cand vor veni si alte simptome, ca tot asa, ba le ai, ba se amelioreaza!! Ao timp sa apara si greata. Si daca nu, o sa fii o graviduta norocoasa!!! |
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 963
| Sisi2 wrote:
Ella, din pacate nu pot sa te ajut. Bebele meu pana acum nu a sughitat deloc, sau, daca sughita, nu imi dau eu seama. Vazand postarea ta, am cazut pe ganduri. E vreo problema daca nu sughita???
Nuuu, nu vreau sa crezi ca e o problema, doar eu, panicoasa de fel, îmi pun întrebarea asta. Defapt când a început sa sughite m-am panicat de ce o face, acum ca nu o face la fel de des iar ma panichez dar e strict pt ca sunt eu o stresata nu pentru ca ar putea exista o problema plus ca de miscat misca ca si pana acum si asta e cel mai important 
|
|
|