|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Ioana,îmi pare rau ca ai aj totu?i la insulina dar sunt sigura ca nu ai o problema cu asta atât timp ca e pt binele suprem. Uite ca nu sunt singura care a scazut in kg de la regim,la momentul asta am mai pu?in cu un kg decât când am ramas dar eu nu m-am mai bucurat de dulciuri deloc ?i ma uitam ieri la al meu cu "dispre?" cum mânca o shaorma :))))) Ella,pai daca treaba cu arsurile e in func?ie de par atunci al meu o sa fie chel :)))) Lyli,la fel ?i la mine,am avut crampe exact ca la menstrua?ie tot trimestrul 1 doar ca mai finute,am avut 3nospa pe zi de 80 pe care le iau ?i acum.
Andruta,ai foat super dragu?a! :))) Cât despre tort eu una sigur nu ma voi mai putea ab?ine ?i de paste o sa gust din prajiturile soacrei care sint demen?iale. Deja balesc ca un ciobanesc. :))) |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| EllaMaria wrote:Pentru minunea din burtica suportam orice doar sa fie sanatos/sanatoasa. Clar! Nici nu se pune problema. Atata doar ca au fost frustrante ultimele 2 saptamani, sa stii ca te chinui sa mananci la regim si tot nu scade. Pe de alta parte, am avut timp sa ma obisnuiesc cu gandul ca asta va fi solutia. |
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Andreeax wrote:Ioana,îmi pare rau ca ai aj totu?i la insulina dar sunt sigura ca nu ai o problema cu asta atât timp ca e pt binele suprem. Uite ca nu sunt singura care a scazut in kg de la regim,la momentul asta am mai pu?in cu un kg decât când am ramas dar eu nu m-am mai bucurat de dulciuri deloc ?i ma uitam ieri la al meu cu "dispre?" cum mânca o shaorma :))))) Ella,pai daca treaba cu arsurile e in func?ie de par atunci al meu o sa fie chel :)))) Lyli,la fel ?i la mine,am avut crampe exact ca la menstrua?ie tot trimestrul 1 doar ca mai finute,am avut 3nospa pe zi de 80 pe care le iau ?i acum.
Andruta,ai foat super dragu?a! :))) Cât despre tort eu una sigur nu ma voi mai putea ab?ine ?i de paste o sa gust din prajiturile soacrei care sint demen?iale. Deja balesc ca un ciobanesc. :)))
Chiar ma gandeam daca nu e problema ca am asa putine kg luate. Nu ca mi le doresc, dar nu mi se parea deloc normal sa slabesc in sarcina. Sper sa nu afecteze mogaldeata. Citisem ca nu e bine nici sa te ingrasi prea putin in sarcina, acuma cine stie. Daca tie nu ti-au zis medicii ca ar fi o problema, m-am mai linistit. Cat despre mancat, e dezastru!!!! AM fost toata viata pofticioasa! In sarcina si mai rau! Am intrebat azi ca daca tot fac insulina pot si eu sa mananc ce mi-e pofta. Normal ca NU! |
| Ioana,am întrebat despre asta la fiecare control,m-a asigurat mereu ca nu e nicio problema,iar copilul e super bine de fiecare data,a ramas constant de la prima morfologie cu diferen?a de o saptamâna (mai mult),a fost constant ?i in cre?terea greuta?ii. Chiar înainte de controlul de ieri ii spuneam so?ului ca trebuie sa aibe in jur 2,5 kg daca ma iau dupa cre?terea pe care a avut-o ?i exact atât a avut. :D Încerc doar sa îmi dau seama in schimb unde au loc toate : copil,placenta ?i lichid pt ca am o burtica foarte mica . ?i totu?i cica mai are loc de un întins sau o pirueta. :))) |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/10/2020 Mesaje: 165
| Hey , v-am mai citit din când în cand dar nu prea am avut curaj sa scriu nimic , am trecut printr-o perioada crunta , tatal meu a pierdut lupta cu Covid ,avea doar 53 ani,om sanatos fara nici o boala ,vesel ?i glume? ?i pozitiv.., am facut ?i noi cred , noi acum suntem bine .abia astept sa merg la control sa aud ca bebe e bine ?i el.Am avut grija sa ma hidratez ?i sa mananc de?i mi-a fost f greu .Nu doresc nimanui ?i nu vreau sa va întristez.Bebe m-a ajutat sa fiu puternica ?i sa ma gandesc la el , au fost 3 saptamâni de chin ..?i acum mi-e greu..dar o sa îmi revin. Azi e ziua mea , iar ieri l-am inmormsntat pe tati .
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 919
| Capsunica22 wrote:Hey , v-am mai citit din când în cand dar nu prea am avut curaj sa scriu nimic , am trecut printr-o perioada crunta , tatal meu a pierdut lupta cu Covid ,avea doar 53 ani,om sanatos fara nici o boala ,vesel ?i glume? ?i pozitiv.., am facut ?i noi cred , noi acum suntem bine .abia astept sa merg la control sa aud ca bebe e bine ?i el.Am avut grija sa ma hidratez ?i sa mananc de?i mi-a fost f greu .Nu doresc nimanui ?i nu vreau sa va întristez.Bebe m-a ajutat sa fiu puternica ?i sa ma gandesc la el , au fost 3 saptamâni de chin ..?i acum mi-e greu..dar o sa îmi revin. Azi e ziua mea , iar ieri l-am inmormsntat pe tati .
Condoleate! îmi pare rau ca trebuie sa treci printr-o astfel de greutate, mai ales în aceste momente. Cuvintele sunt de prisos! Fii puternica pentru bebe si pentru copilasii tai! O sa treceti cu bine peste asta!
Iti doresc sanatate multa si la multi ani! Încearca sa gasesti în acesta zi puterea de a te bucura de ziua ta alaturi de sot, copilasi, cu gândul ca tatal tau si-ar fi dorit acest lucru!
|
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Capsunica22 wrote:Hey , v-am mai citit din când în cand dar nu prea am avut curaj sa scriu nimic , am trecut printr-o perioada crunta , tatal meu a pierdut lupta cu Covid ,avea doar 53 ani,om sanatos fara nici o boala ,vesel ?i glume? ?i pozitiv.., am facut ?i noi cred , noi acum suntem bine .abia astept sa merg la control sa aud ca bebe e bine ?i el.Am avut grija sa ma hidratez ?i sa mananc de?i mi-a fost f greu .Nu doresc nimanui ?i nu vreau sa va întristez.Bebe m-a ajutat sa fiu puternica ?i sa ma gandesc la el , au fost 3 saptamâni de chin ..?i acum mi-e greu..dar o sa îmi revin. Azi e ziua mea , iar ieri l-am inmormsntat pe tati . Off, Capsunica, multa putere sa treci peste aceasta incercare iti doresc. Ai grija de tine si de bebe, cuvintele sunt de prisos..si La multi ani! |
| Capsunica,multa putere î?i doresc! Condolean?e! |
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Capsunica22 wrote:Hey , v-am mai citit din când în cand dar nu prea am avut curaj sa scriu nimic , am trecut printr-o perioada crunta , tatal meu a pierdut lupta cu Covid ,avea doar 53 ani,om sanatos fara nici o boala ,vesel ?i glume? ?i pozitiv.., am facut ?i noi cred , noi acum suntem bine .abia astept sa merg la control sa aud ca bebe e bine ?i el.Am avut grija sa ma hidratez ?i sa mananc de?i mi-a fost f greu .Nu doresc nimanui ?i nu vreau sa va întristez.Bebe m-a ajutat sa fiu puternica ?i sa ma gandesc la el , au fost 3 saptamâni de chin ..?i acum mi-e greu..dar o sa îmi revin. Azi e ziua mea , iar ieri l-am inmormsntat pe tati .
Vaai, Capsunica, ce rau imi pare!! Condoleante si multa putere nici nu vreau sa ma gandesc cat de greu este. In acelasi timp vreau sa iti urez multa sanatate si un calduros "la multi ani". Te imbratisez |
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1299
| Nu î?i bate capul cu kg, eu am slabit 8kg pâna în saptamâna 22-24 când am început sa pun la loc, le-am pus pt ca am stat acasa ?i tot ron?aiam cate ceva de plictiseala. Toate kg puse le-am dat jos dupa nastere, am ajuns sa am mai pu?in decât minimul din perioada sarcinii. Deci nu te stresa cu kg bebe o sa fie bine |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
Condoleante! Multa putere sa treci peste!
|
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2020 Mesaje: 318
| Capsunica condoleante Imi pare tare rau ca treci prin asa ceva Sper sa reusesti sa iti revii si sa fii puternica pt bebe
Fetelor ce putin ati luat in sarcina. Eu deja m-am ingrijorat cand am vazut in dimineata asta ca am 70 de kilograme, inainte de sarcina avand 60 la o inaltime de 1.65 cm. Am luat ft mult ....
|
|
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1299
| Capsunica sincere condoleante, multa sanatate ?i putere, bebe are nevoie de o mamica sanatoasa. La multi ani! |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Capsunica, imi pare rau, condoleante ! Te imbratisez |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/19/2020 Mesaje: 291
Condoleante Capsunica Multa putere sa treceti cu bine peste acest moment greu si ai grija de tine si bebe . Cuvintele sunt de prisos in momentele astea , te imbratisez |
|
|