|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| ?i mie mi-au placut super mult carucioarele de la stokke ?i hot mom dar sunt groaznic de scumpe ?i am preferat sa îmi maresc bugetul de scoica ?i scaun de mașina si sa iau ?i un marsupiu bun ?i sa dau mai pu?in pe carucior. Dar daca faceam singura tot bugetul scoteam eu cumva un carucior ca ala. :)) Eu am luat un kindercraft 2in1. |
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Lori wrote:Da, are 8 luni jumate, e foaaaarte energica, gangureste toata ziua, merge taras, si ne oboseste pe toti Va mai citesc cand imi permite timpul, am tot intrat in special pentru tine. Vroiam sa iti scriu de multe ori ca te admir pentru tot ceea ce esti, pentru bunatatea, iubirea, intelepciunea ta, si, mai ales, ca si atunci cand in sufletul tau e furtuna, gasesti in tine puterea de a ajuta si de a te bucura sincer pentru succesul altor fete. Nu stiu cate dintre noi am fi capabile sa daruim si sa simtim asa cum o faci tu... Te pup si sa stii ca voi citi forumul in continuare si ca te astept in curand sa ne dai de veste... Lori, sunt cuvinte mari cele spuse de tine, practic n-am incotro, trebuie sa le iau asa cum sunt si sa ma bucur de ceea ce am .... iar cu fetele de aici am mancat painea suferintei destul de multa vreme, chiar ma bucur din tot sufletul de progresul fiecareia, de fiecare mic pas, de fiecare saptamana trecuta cu bine, nu pot sa nu le urmaresc. De minunea ta cea mica speram sa ne scrii intr-o buna zi; de fiecare data cand te vedeam online, speram sa ne dai vesti frumoase. Sa-ti creasca frumos copilasii si sa te bucuri de ei! Multumesc pt plusul de incredere pe care mi l-ai insuflat, promit sa anunt cand am vesti! |
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Andreeax wrote:?i mie mi-au placut super mult carucioarele de la stokke ?i hot mom dar sunt groaznic de scumpe ?i am preferat sa îmi maresc bugetul de scoica ?i scaun de ma?ina si sa iau ?i un marsupiu bun ?i sa dau mai pu?in pe carucior. Dar daca faceam singura tot bugetul scoteam eu cumva un carucior ca ala. :)) Eu am luat un kindercraft 2in1. Sa nu crezi ca am luat nou Ce-i drept, l-am primit cadou |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/19/2020 Mesaje: 291
| Multumesc de încurajarile pt shopping fetelor Doamne ajuta sa fie bebe bine la morfo 2 luni când merg si dupaia chiar nu ma mai opreste nimic , am o lista bine pusa la punct îl vad si pe sot cu chestii salvate la favorite tot asa ne gandim si noi ca e mare cheltuiala atunci pe ultima suta de metri si ca o sa începem un pic mai devreme |
| Aleahim wrote:Sa nu crezi ca am luat nou Ce-i drept, l-am primit cadou
Astfel de cadouri doar parin?ii ne-ar putea face,iar ei ne ajuta enorm sa terminam casa care vrem sa fie gata la anul in timpul asta a?a ca nu fac figuri :))) Nu ?tiu daca se merita sa investesc ?i într-un balansoar electric,de 3 luni de zile tot spun ca iau unul la urmatorul salariu ?i nu o fac. Voi v-a?i gândit sa lua?i a?a ceva,ii vedeti utilitatea ? |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 802
| Andreeax wrote:
Astfel de cadouri doar parin?ii ne-ar putea face,iar ei ne ajuta enorm sa terminam casa care vrem sa fie gata la anul in timpul asta a?a ca nu fac figuri :))) Nu ?tiu daca se merita sa investesc ?i într-un balansoar electric,de 3 luni de zile tot spun ca iau unul la urmatorul salariu ?i nu o fac. Voi v-a?i gândit sa lua?i a?a ceva,ii vedeti utilitatea ?
Eu ma gândeam sa iau unul electric, dar când i-am spus sotului mi-a zis, în gluma sper :"pai si tu ce o sa mai faci daca nici balansoarul nu mai trebuie sa îl legeni" ei nah mai vedem noi de care luam pana la urma |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/19/2020 Mesaje: 291
| EllaMaria wrote:Eu ma gândeam sa iau unul electric, dar când i-am spus sotului mi-a zis, în gluma sper :"pai si tu ce o sa mai faci daca nici balansoarul nu mai trebuie sa îl legeni" ei nah mai vedem noi de care luam pana la urma
Ca tot veni vorba de balansoare , vazusem pe Instagram la influencerite unul Nuna Leaf se numeste si e undeva între 700-1000 lei si apoi am fost la o prietena si l am vazut live si am constatat cu stupoare ca nu e electric , e efectiv asa ca un leagan, îl misti tu si se leagana un pic apoi iar trebuie sa i dai un avânt si eram wtf .... pt asta atâtia bani no thanks e asa bine când mai vezi la cineva câte ceva , sa nu va mai zic ca avea si babynest si patut stokke si inca un patut din ratan ,parca un pic too much nu ? |
| Pai si nou ni l-a facut cadou fratele meu.Bine, oricum imi luam stokke, asta era singura mea obsesie, dar daca a insistat, sa fie primit Leagan electric o sa primesc de la o prietena, apoi o sa vad eu cat o sa il folosesc. Unele lucruri intr-adevar au preturi f mari si clar se profita de "nebunia" parintilor.Dar aici depinde de fiecare cum gestioneaza situatia si cum sta cu buzunarul.Daca iti permiti sa iei 2 patuturi,2 carucioare, haine de firma si mai stiu io ce...io ce sa zic.Pr mea cea mai buna, i-a luat baietelului numai haine de firma si super scumpe, multe sunt si acum cu eticheta, dar asta a fost placerea ei.Si-a permis si a facut-o |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/23/2020 Mesaje: 150
| Buna gravidute,
Am si eu 10 sapt de sarcina ( a doua sarcina) si azi am primit rezultatele analizelor de sange... VSH marit, este normal in sarcina? Si anemie severa, deficienta de fier... La prima sarcina nu am patit asa si stau cu grija Am ameteli, obosesc repede.. Doctorul inca nu a vazut rezultatele, dar mi-a dat fier de la inceput, insa nu stiu cat asimilez ca eu vars :( A mai avut cineva starile astea de ameteala si lipsa de fier sau VSH marit? Sunt panicata pentru ca nu am intampinat aceste stari prima data...
Multumesc si sarcina usoara sa aveti! |
| Atâta timp cât î?i permi?i po?i sa iei absolut ce î?i pofte?te inima. Am vazut ?i eu balansoarele electrice ca ajung ?i la 1600 de lei dar niciodata nu o sa dau atât pe unul in caz ca ma decid sa iau pt ca avem ?i altele de rezolvat,sa nu mai spun ca in afara de ce are nevoie bebe,in fiecare luna,mai luam câte un aspirator,o ma?ina de spalat,o tigaie pt a amortiza costurile când o sa fie gata casa,momentan le folosim pe ale socrelei :)))) Eh,vedem pe parcurs cum sta treaba si cu balansoarul asta. :D |
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Alica, da, VSH marit e normal, anemia apare de obicei in trim 2, vezi cu dr si daca vomiti pastilele de fier iti poate recomanda perfuzii |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 802
| Alica23 wrote:Buna gravidute, Am si eu 10 sapt de sarcina ( a doua sarcina) si azi am primit rezultatele analizelor de sange... VSH marit, este normal in sarcina? Si anemie severa, deficienta de fier... La prima sarcina nu am patit asa si stau cu grija Am ameteli, obosesc repede.. Doctorul inca nu a vazut rezultatele, dar mi-a dat fier de la inceput, insa nu stiu cat asimilez ca eu vars :( A mai avut cineva starile astea de ameteala si lipsa de fier sau VSH marit? Sunt panicata pentru ca nu am intampinat aceste stari prima data... Multumesc si sarcina usoara sa aveti!
Bine ai venit si sarcina usoara! Despre fier pot sa-ti spun ca si eu am întâmpinat problema aceasta, acum în trim 3, am luat perfuzii cu fier si continui tratament cu Altrifer capsule. Daca e exagerat de mic fierul, cel mai probabil doctorul îti va recomanda perfuzii. Cat despre ameteli, nu prea le-am sesizat, dar de obosit da, oboseam exagerat. Acum ma simt mai bine dupa tratament. Discuta cu medicul tau si nu te stresa, fii linistita |
| Andreeax wrote:Atâta timp cât î?i permi?i po?i sa iei absolut ce î?i pofte?te inima. Am vazut ?i eu balansoarele electrice ca ajung ?i la 1600 de lei dar niciodata nu o sa dau atât pe unul in caz ca ma decid sa iau pt ca avem ?i altele de rezolvat,sa nu mai spun ca in afara de ce are nevoie bebe,in fiecare luna,mai luam câte un aspirator,o ma?ina de spalat,o tigaie pt a amortiza costurile când o sa fie gata casa,momentan le folosim pe ale socrelei :)))) Eh,vedem pe parcurs cum sta treaba si cu balansoarul asta. :D Si noi speram sa ne mutam la anul prin toamna in casa noua.Momentan suntem la stadiul de cladit.Dar vaiiii, cati bani se duc.Acum imi zicea sotul ca a vb cu cineva pt o oferta de incalzire in pardoseala si ne-a spus cu aprox 30.000 ron.Sa cad jos.Apoi finisajele, mobila...vai de mine ce ne asteapta.Si cu bebe, mai pune ceva de-o parte.Noi nu reusim |
|
| freya1 wrote:Alica, da, VSH marit e normal, anemia apare de obicei in trim 2, vezi cu dr si daca vomiti pastilele de fier iti poate recomanda perfuzii
Multumesc mult, deci cu VSH m-am linistit! O sa vad ce imi recomanda pt fier...tot stau cu inima cat un purice pt ca imi e si rau, vars, ametesc, obosesc plus ca am si dureri de burta si mijloc..mi-a dat 3 nospa/zi si uscosin..si era sa uit arefam.. Doamne Ajuta sa fie bine pentru ca eu ma simt stoarsa de orice energie .. |
|
| EllaMaria wrote:Bine ai venit si sarcina usoara! Despre fier pot sa-ti spun ca si eu am întâmpinat problema aceasta, acum în trim 3, am luat perfuzii cu fier si continui tratament cu Altrifer capsule. Daca e exagerat de mic fierul, cel mai probabil doctorul îti va recomanda perfuzii. Cat despre ameteli, nu prea le-am sesizat, dar de obosit da, oboseam exagerat. Acum ma simt mai bine dupa tratament. Discuta cu medicul tau si nu te stresa, fii linistita
Multumesc! Altrifer mi-a dat si mie, cand nu vars, ma simt ok..cand le vars sunt epuizata Multumesc frumos pt incurajari@ |
|
|