|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| IoanaIoanaC wrote: Doar ce mi-a dat medicul in urma analizelor!
Ok, multumesc. O sa mai am rabdare pana atunci. Momentan iau Folate, Omega 3, Magneziu si Vitamina D3 - am citit ca astea sunt bune in orice perioada a sarcinii. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| IoanaIoanaC wrote:100, 100 si ceva, depinde. Ma pregatesc psihic de insulina sincera sa fiu. N-o fi mai rau decat clexane-ul
Am o prietena care a facut insulina spre sfâr?itul sarcinii ?i spunea ca a fost ok,i s-au dat stilouri ?i doar apasa pe "capac",spunea ca i-a fost lejer sa pe faca,nici nu le sim?ea. Doar ca ea le-a facut in anglia ,a primit totul de la ei,la noi nu ?tiu cum sta treaba ?i ce injec?ii gigantice î?i dau sa faci :)))
Wannabemom, eu am luat înca din preconceptie acid folic ?i femibion 1,mai apoi femibion 2...am avut ?i ceva analize facute înainte de a mi se recomanda. Ai putina rabdarica sa vezi ce spune medicul. :D
L.E Ioana,ea tot cu glicemia a jeun a avut probleme. |
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Andreeax wrote:
Am o prietena care a facut insulina spre sfâr?itul sarcinii ?i spunea ca a fost ok,i s-au dat stilouri ?i doar apasa pe "capac",spunea ca i-a fost lejer sa pe faca,nici nu le sim?ea. Doar ca ea le-a facut in anglia ,a primit totul de la ei,la noi nu ?tiu cum sta treaba ?i ce injec?ii gigantice î?i dau sa faci :)))
Wannabemom, eu am luat înca din preconceptie acid folic ?i femibion 1,mai apoi femibion 2...am avut ?i ceva analize facute înainte de a mi se recomanda. Ai putina rabdarica sa vezi ce spune medicul. :D
Nu cred ca-s gigant, am vazut ace de insulina, sunt minuscule fata de cele de clexane. Acuma sa vad doar unde mai am loc sa ma gauresc |
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Din cate stiu eu si am vazut la tata, insulina vine in pen-uri, doar ca acele sunt de dimensiuni diferite si in ultima vreme se gasesc mai greu.Am batut toate farmaciile din oras sa ii gasesc ace, dar chiar si cele mai mari, sunt miiiiici |
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Ioana vorbeste cu diabetologul, 100+ a jeun cam e de insulina, dar nu te speria, nu ar trebui sa doara tare Ai incercat si ce ti-am zis eu? Eu foarte mult m-am luptat sa o mentin sub 95 macar (nu-mi iesea mereu sub 92) si bebe a fost ok, nici macar nu a avut hipoglicemie la nastere |
| freya1 wrote:Ioana vorbeste cu diabetologul, 100+ a jeun cam e de insulina, dar nu te speria, nu ar trebui sa doara tare Ai incercat si ce ti-am zis eu? Eu foarte mult m-am luptat sa o mentin sub 95 macar (nu-mi iesea mereu sub 92) si bebe a fost ok, nici macar nu a avut hipoglicemie la nastere Poi joi am programare. A zis la prima consultatie sa tin regim 2 saptamani si vedem pe urma ce si cum. Cu miscarea nu-mi iese, ca e oribil afara si nu ma pot aduna sa ies. In rest am tinut regim si m-am frustrat |
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| IoanaIoanaC wrote:Nu cred ca-s gigant, am vazut ace de insulina, sunt minuscule fata de cele de clexane. Acuma sa vad doar unde mai am loc sa ma gauresc Nu stiu daca esti de insulina, poate doar cand adaugi dexa, dar e ceva infim fata de Clexane. Insulina pt acasa se da in pen-uri, ace fine, in genul Puregonului facut de noi. Doar doza corecta pt tine trebuie stabilita de medic. Aici te incurajez eu sa nu te consumi ca e ceva minor fata de ce ai depasit pana acum.
|
| carlita wrote:Nu stiu daca esti de insulina, poate doar cand adaugi dexa, dar e ceva infim fata de Clexane. Insulina pt acasa se da in pen-uri, ace fine, in genul Puregonului facut de noi. Doar doza corecta pt tine trebuie stabilita de medic. Aici te incurajez eu sa nu te consumi ca e ceva minor fata de ce ai depasit pana acum. Carlita! Draga de tine! Unde mai gasesti tu putere sa incurajezi pe altii? |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/7/2014 Mesaje: 229
|
Pentru ca e un suflet extraordinar! Imposibil ca la acest minunat om, sa nu vina un mic sufletel, intr-o buna zi... Iti trimit ganduri bune, si sa stii ca ma rog pentru tine din inima sa reusesti, Carlita! |
|
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Am iesit si eu de la.eco dupa 2 ore de asteptat la rând. Oficial e tot fetita , placenta anterioara deci cred ca s a mai ridicat. Totu bine ?i în grafic. Poze artisitice n a reusit sa i faca ne a tratat cu spatele si acum. |
|
| Si eu am primit incurajari multe, sa nu mai zic in ce moment al tau m-ai incurajat tu pe mine asta-vara. Si unde stiu cum sta treaba, chiar nu pot sa nu intervin.
Andreea, niciodata nu mi te-am imaginat ca ai putea avea baietel, chiar si pana sa ai ceva vesti oficiale ... poate datorita pozei tale de profil?!? Orice ar fi, sanatoasa sa fie! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/19/2020 Mesaje: 291
| ANDREEA2929A wrote:Am iesit si eu de la.eco dupa 2 ore de asteptat la rând. Oficial e tot fetita , placenta anterioara deci cred ca s a mai ridicat. Totu bine ?i în grafic. Poze artisitice n a reusit sa i faca ne a tratat cu spatele si acum.
Felicitari !! Ma bucur ca e totul bineeeee lasa ca vin si pozele artistice si daca nu se lasa convinsi o sa i avem o viata întreaga sa i admiram |
|
| Lori wrote:
Pentru ca e un suflet extraordinar! Imposibil ca la acest minunat om, sa nu vina un mic sufletel, intr-o buna zi... Iti trimit ganduri bune, si sa stii ca ma rog pentru tine din inima sa reusesti, Carlita!
Vaaai, m-ai facut sa dau apa la soricei putin! ... Sper si eu ca, intr-un fel sau altul, sa apara un mic sufletel in viata noastra. Multumesc pt gandurile bune si rugaciuni! Te-am mai vazut online si tot voiam sa te intreb cum esti ca n-ai mai scris de ceva vreme. Sufletelul tau cel mai mic trebuie sa fie marisor deja, acusica o ia la fuga, asa-i? |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/7/2014 Mesaje: 229
| carlita wrote:Vaaai, m-ai facut sa dau apa la soricei putin! ... Sper si eu ca, intr-un fel sau altul, sa apara un mic sufletel in viata noastra. Multumesc pt gandurile bune si rugaciuni! Te-am mai vazut online si tot voiam sa te intreb cum esti ca n-ai mai scris de ceva vreme. Sufletelul tau cel mai mic trebuie sa fie marisor deja, acusica o ia la fuga, asa-i? Da, are 8 luni jumate, e foaaaarte energica, gangureste toata ziua, merge taras, si ne oboseste pe toti Va mai citesc cand imi permite timpul, am tot intrat in special pentru tine. Vroiam sa iti scriu de multe ori ca te admir pentru tot ceea ce esti, pentru bunatatea, iubirea, intelepciunea ta, si, mai ales, ca si atunci cand in sufletul tau e furtuna, gasesti in tine puterea de a ajuta si de a te bucura sincer pentru succesul altor fete. Nu stiu cate dintre noi am fi capabile sa daruim si sa simtim asa cum o faci tu... Te pup si sa stii ca voi citi forumul in continuare si ca te astept in curand sa ne dai de veste... |
|
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| carlita wrote:Si eu am primit incurajari multe, sa nu mai zic in ce moment al tau m-ai incurajat tu pe mine asta-vara. Si unde stiu cum sta treaba, chiar nu pot sa nu intervin. Andreea, niciodata nu mi te-am imaginat ca ai putea avea baietel, chiar si pana sa ai ceva vesti oficiale ... poate datorita pozei tale de profil?!? Orice ar fi, sanatoasa sa fie! Carlita, dorin?a mea secreta asta a fost si da fetita din poza seamana leit cu mine cand eram mica. Ps: astept vesti bune și de la.tine cat mai curand |
|
|