|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 10/27/2020 Mesaje: 18
| Andreeax wrote:Giulia,poate ne spui cum mai e?ti,tu e?ti la rând! :D Esti o draguta Andreea ca te-ai gandit la mine In ultimele zile am avut contractii tot mai puternice si nu am facut decat sa stau in pat de teama sa nu mi se declanseze nasterea. Maine la 8.00 dimineata sunt programata la operatia de cezariana |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Giulia14 wrote:Esti o draguta Andreea ca te-ai gandit la mine In ultimele zile am avut contractii tot mai puternice si nu am facut decat sa stau in pat de teama sa nu mi se declanseze nasterea. Maine la 8.00 dimineata sunt programata la operatia de cezariana Succes si intalnire magica |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Pe mine doar la 17 sapt m-a intrebat medicul daca l-am simtit ca misca! Atat. In rest eu stiam ca nu e neaparat o regula. Sunt mai multi factori, cum ziceau si fetele. Dar asta nu inseamna ca nu ne facem griji si filme.
Cu kg va inteleg, si eu am cam multe. . De cand cu Covid-ul am slabit vreo 2 kg, ca nu prea reuseam sa mananc dar le pun rapid inapoi. Azi noapte pe la ora 1, cautam prin frigider . M-am uitat la serial, si m-a luat valul. Pe cand mi-am dat seama ca mi-e foame de nu mai pot, era ora 1 deja.... |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Giulia14 wrote:Esti o draguta Andreea ca te-ai gandit la mine In ultimele zile am avut contractii tot mai puternice si nu am facut decat sa stau in pat de teama sa nu mi se declanseze nasterea. Maine la 8.00 dimineata sunt programata la operatia de cezariana
Nastere usoara!!! te asteptam cu vesti!! |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| Giulia14 wrote:Esti o draguta Andreea ca te-ai gandit la mine In ultimele zile am avut contractii tot mai puternice si nu am facut decat sa stau in pat de teama sa nu mi se declanseze nasterea. Maine la 8.00 dimineata sunt programata la operatia de cezariana
Nastere usoara! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 10/27/2020 Mesaje: 18
| Aleahim wrote:Succes si intalnire magica Multumesc ! Sa dea Dumnezeu! |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
Giulia,nastere SUPERU?OARA ?i întâlnire minunata cu bebe! când ai timp poate ne poveste?ti experien?a ta.
Ioana,am facut la 3 prima injec?ie de dexa,acum urmaresc glicemia ?i tensiunea mai atent,am tot citit cum ca doare...da,î?i amor?e?te pu?in fundul cu piciorul pe moment dar nu e nimic super dureros ce nu po?i suporta,mi s-a parut o injec?ie "in fund" normala. :D Urmeaza înca una la 23 ?i alta la 07 ?i scap ?i de asta. |
|

Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Nastere usoara si intalnire magica, Giulia! |
|

| Andreeax wrote:
Giulia,nastere SUPERU?OARA ?i întâlnire minunata cu bebe! când ai timp poate ne poveste?ti experien?a ta.
Ioana,am facut la 3 prima injec?ie de dexa,acum urmaresc glicemia ?i tensiunea mai atent,am tot citit cum ca doare...da,î?i amor?e?te pu?in fundul cu piciorul pe moment dar nu e nimic super dureros ce nu po?i suporta,mi s-a parut o injec?ie "in fund" normala. :D Urmeaza înca una la 23 ?i alta la 07 ?i scap ?i de asta.
Andreea, hai ca ai scapat! Cum a afectat glicemia si tensiunea? Mie cred ca doar 2 doze mi-a zis ca-mi da... mai vad cand ajung la locul faptei. |
|
| IoanaIoanaC wrote:
Andreea, hai ca ai scapat! Cum a afectat glicemia si tensiunea? Mie cred ca doar 2 doze mi-a zis ca-mi da... mai vad cand ajung la locul faptei.
Sincer,mi-au cam urcat glicemiile,ieri dupa prima doza au foat cam la limita superioara oar azi m-am trezit cu ea 120 a jeun :| Nu am schimbat nimic in ceea ce manânc ,am lasat medicului diabetolog mesaj ?i raspunsul a fost ca e in regula sa creasca la atât dupa dexa ?i ar trb sa se regleze in urmatoarele zile dar sa o ?in la curent,momentan nu trebuie intervenit cu nimic. Cam atât la momentul asta. |
|

| Andreeax wrote:
Sincer,mi-au cam urcat glicemiile,ieri dupa prima doza au foat cam la limita superioara oar azi m-am trezit cu ea 120 a jeun :| Nu am schimbat nimic in ceea ce manânc ,am lasat medicului diabetolog mesaj ?i raspunsul a fost ca e in regula sa creasca la atât dupa dexa ?i ar trb sa se regleze in urmatoarele zile dar sa o ?in la curent,momentan nu trebuie intervenit cu nimic. Cam atât la momentul asta.
No, fain! Eu inca nu reusesc sa scad valoarea a jeune fara dexa, vad eu dupa dexa cat o fi |
|
| IoanaIoanaC wrote:No, fain! Eu inca nu reusesc sa scad valoarea a jeune fara dexa, vad eu dupa dexa cat o fi
Eu eram pregatita psihic ?i pt insulina,acum ca nu e cazul cu atât mai bine. Am în?eles ca e mai greu cu prima valoare crescuta. Cât o ai? |
|

Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| Buna, fetelor!
Voi ce suplimente luati/ati luat in primul trimestru?
Multumesc. |
|

| Andreeax wrote:
Eu eram pregatita psihic ?i pt insulina,acum ca nu e cazul cu atât mai bine. Am în?eles ca e mai greu cu prima valoare crescuta. Cât o ai?
100, 100 si ceva, depinde. Ma pregatesc psihic de insulina sincera sa fiu. N-o fi mai rau decat clexane-ul |
|

| wannabemom wrote:Buna, fetelor!
Voi ce suplimente luati/ati luat in primul trimestru?
Multumesc. Doar ce mi-a dat medicul in urma analizelor! |
|
|