Gravidutele noastre dragi - 60
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Magda 77
Scris: Monday, March 29, 2021 6:51 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/12/2020
freya1 wrote:
Felicitari, magda computerlove ma bucur ca sunteti bine !
Draga mea, mul?umesc!! Voi sunte?i ok?coeur
oanatm
Scris: Monday, March 29, 2021 8:00 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/8/2017
Hello fetele, noi am ajuns acasa, spre surprinderea mea fetita l-a acceptst foarte bine pe bebe, abia se dezlipeste de el, vrea sa ii dea pusi continuu.

Eu inca ma resimt, ma doare operatia dar e normal inca. Cu toate astea recuperarea a fost mult mai usoara decat la prima nastere.

Giulia14
Scris: Monday, March 29, 2021 8:06 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/27/2020
Alle.p, cum mai sunteti?
BBEma
Scris: Monday, March 29, 2021 10:54 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/19/2020
Salutare fetelor Cheek Kiss Îmi cer scuze ca n am mai scris, mama mea a început chimio si am tot fost la ea sa stau cu ea si sa o ajut dar am revenit si o sa fiu mai activa.Felicitari celor care au nascut si celorlalte burtici pentru vestile bune Cheek Kiss AngelNot
Eu între timp am început sa simt mici si foarte foarte fine miscari ale lui bebe .... care este ..... baietel coeur si sanatos si grasun hearts yes
Si avem morfo 2 pe 26 Aprilie si sper ca apoi sa ma apuc si eu de shopping Cheek Kiss
ANDREEA2929A
Scris: Tuesday, March 30, 2021 6:50 AM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
BBEma wrote:
Salutare fetelor Cheek Kiss Îmi cer scuze ca n am mai scris, mama mea a început chimio si am tot fost la ea sa stau cu ea si sa o ajut dar am revenit si o sa fiu mai activa.Felicitari celor care au nascut si celorlalte burtici pentru vestile bune Cheek Kiss AngelNot
Eu între timp am început sa simt mici si foarte foarte fine miscari ale lui bebe .... care este ..... baietel coeur si sanatos si grasun hearts yes
Si avem morfo 2 pe 26 Aprilie si sper ca apoi sa ma apuc si eu de shopping Cheek Kiss

Buddy1 superDistanceKiss felicitari pentru baie?el! mai am o programare pâna la.morfo înca nu m au sunat, astept, sper sa aflu ce e ..si sa simt ?i eu miscarile coeur
BBEma
Scris: Tuesday, March 30, 2021 9:00 AM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:

Buddy1 superDistanceKiss felicitari pentru baie?el! mai am o programare pâna la.morfo înca nu m au sunat, astept, sper sa aflu ce e ..si sa simt ?i eu miscarile coeur

Multumesc Andreea imediat trece timpul si începi sa simti , eu am tot simtit miscarile alea fine , prima oara nici nu mi am dat seama ca e bebe Lol abia astept sa ne anunti ce o sa ai coeur
Sisi2
Scris: Tuesday, March 30, 2021 9:13 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/7/2019
Magda, felicitari pentru baietel. Ma bucur ca suntenti bine si ca totul decurge normal. Cheek Kiss

BBEma, inca un baietel in gasca!!!newclap Felicitari!!!hearts Asa e cu miscarile la inceput. Fiind prima sarcina nici nu iti prea dai seama ce ar trebui sa simti. Dar prinde el putere si apoi sa vezi!
Multa sanatate mamei tale!!Gossip

Andreea, abia astept sa ne spui ce ai!!hearts
AleC
Scris: Tuesday, March 30, 2021 9:13 AM
Nivel

Inregistrat: 5/31/2017
BBEma wrote:

Felicitari pentru baietel, ma bucur ca totul este bine! Cheek Kiss
Eu am maine programare, abia astept, tare greu au trecut cele 4 saptamani. Mi s-a parut si mie ca am simtit usoare miscari, de cateva ori, dar chiar nu sunt sigura daca a fost bebe Lol
BBEma
Scris: Tuesday, March 30, 2021 11:28 AM
Nivel

Multumesc Sisi si Ale Cheek Kiss si succes la programare mâine coeur da sunt foarte fine , eu acum când stau linistita tot stau si astept sa vad când sau daca mai simt Lol abia astept sa l simt toata ziua newclap Doamne ajuta in continuare sa avem sarcini frumoase si fara evenimente fetelor coeur coeur
Andreeax
Scris: Tuesday, March 30, 2021 11:42 AM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Andreea,abia a?tept sa ne spui ce ai!

Oana,acomodare u?oara. Pe cât de mult îmi doresc sa ajung in postura voastra pe atâta de multa frica îmi creeaza treaba asta.

Ale,te asteptam mâine cu vesti. 4 saptamâni mi se par o vesnicie,eu nu am avut mai mult de 3 între programari ca mi-am stresat minunea de medic :))) ?i alea 3 mi se par o vesnicie.

Ema,sanatate multa mamei tale! avem la baie?ei :D Poate ne aduce Andreea o feti?a. <3

Eu sunt in mici amenajari pe ici pe colo,Soacra mea ne-a facut cadou o ma?ina de spalat pe care vrea sa o folosim doar pt bebe,momentan pana e casa gata stam cu ei ?i avem doar o ma?ina de spalat in baia de la parter care e comuna) ,am umblat ultimele zile dupa chestii de pus in bagajul minune ?i cam ce ne-ar trb ?i acasa,am reu?it sa le adun pe toate...poate mai fac mici retusuri pe parcurs. Mi-a ajuns ?i patu?ul pe care so?ul nu vrea sa îl monteze pt ca ocupa spa?iu ...avem dormitor de 25m patra?i e loc suficient dar cred ca lenea e de vina :))) cica a?teapta sa nasca ?i îl monteaza când sunt in spital (sa o creada el :))))) Am luat ?i doua lenjerii pt patu?,una cu aparatori de jur împrejur ?i ma tot gândesc daca sa am in camara ?i un scaun/fotoliu pt alaptat ,am un fotoliu mare super confortabil care are chiar ?i func?ie de masaj :))) As încerca sa îl folosesc pe acela ?i eventual in func?ie de cum ma simt sa îl pastrez,sa îl schimb cu unul special sau sa îl desfiin?ez. Voi unde vre?i sa alapta?i,v-a amenaja?i ?i un col?i?or al vostru? Offf,am atâtea ide in cap ?i presimt ca in multe o sa investesc degeaba timp ?i resurse. :)))))
carlita
Scris: Tuesday, March 30, 2021 12:47 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
oanatm wrote:
Hello fetele, noi am ajuns acasa, spre surprinderea mea fetita l-a acceptst foarte bine pe bebe, abia se dezlipeste de el, vrea sa ii dea pusi continuu.

Eu inca ma resimt, ma doare operatia dar e normal inca. Cu toate astea recuperarea a fost mult mai usoara decat la prima nastere.

Felicitari, Oana! Sa va creasca mare flacaul si sa va bucure sufletele alaturi de fetita!

Asadar, 2 berze aducatoare de baietei sunt indreptate spre mine!!! Lol Lol Lol Poate ma nimeresc ambele! Crazy pale
Alle.p
Scris: Tuesday, March 30, 2021 1:01 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Hei fetelor,
Printesa mea a venit astazi pe lume, la 7:30, cu 2600g. Este bine, nu are nevoie de incubator, eu ma simt bine deasemenea coeur
O sa va povestesc cum a decurs nasterea zilele urmatoarenewclap
Aleahim
Scris: Tuesday, March 30, 2021 1:15 PM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
Alle.p wrote:
Hei fetelor,
Printesa mea a venit astazi pe lume, la 7:30, cu 2600g. Este bine, nu are nevoie de incubator, eu ma simt bine deasemenea coeur
O sa va povestesc cum a decurs nasterea zilele urmatoarenewclap

Alle ma bucur din suflet ca sunteti bine.Doamne ce bucurieyes
Carlita inca o barza vine spre tinecomputerlove
carlita
Scris: Tuesday, March 30, 2021 1:19 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Aleahim wrote:

Alle ma bucur din suflet ca sunteti bine.Doamne ce bucurieyes
Carlita inca o barza vine spre tinecomputerlove

Vine si o barza de fetita! Vedem ce iese! Lol Lol Lol

Alle, multe felicitari pt printesa casei, sa creasca mare si sa va fie sanatoasa! REcuperare rapida si tie si intalnire magica cu fratiorul mai mare! computerlove
IoanaIoanaC
Scris: Tuesday, March 30, 2021 1:20 PM
Nivel

Inregistrat: 8/30/2019
Ale mare, felicitari! Ma bucur ca totul a fost bine pana la urma!
Ale mica, ai sa vezi ca trece repede! Buddy1
Fetele cu baietei tare multe sunteti, a sa fie coada de petitori la poarta Lol Felicitari!
Carlita! Astept cu drag sa aud ca ai prins o barzuca! Sau doua! ras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.