|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/12/2020 Mesaje: 121
| freya1 wrote:Felicitari, magda ma bucur ca sunteti bine ! Draga mea, mul?umesc!! Voi sunte?i ok? |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| Hello fetele, noi am ajuns acasa, spre surprinderea mea fetita l-a acceptst foarte bine pe bebe, abia se dezlipeste de el, vrea sa ii dea pusi continuu.
Eu inca ma resimt, ma doare operatia dar e normal inca. Cu toate astea recuperarea a fost mult mai usoara decat la prima nastere.
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/27/2020 Mesaje: 18
| Alle.p, cum mai sunteti? |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/19/2020 Mesaje: 291
| Salutare fetelor Îmi cer scuze ca n am mai scris, mama mea a început chimio si am tot fost la ea sa stau cu ea si sa o ajut dar am revenit si o sa fiu mai activa.Felicitari celor care au nascut si celorlalte burtici pentru vestile bune Eu între timp am început sa simt mici si foarte foarte fine miscari ale lui bebe .... care este ..... baietel si sanatos si grasun Si avem morfo 2 pe 26 Aprilie si sper ca apoi sa ma apuc si eu de shopping
|
|
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| BBEma wrote:Salutare fetelor Îmi cer scuze ca n am mai scris, mama mea a început chimio si am tot fost la ea sa stau cu ea si sa o ajut dar am revenit si o sa fiu mai activa.Felicitari celor care au nascut si celorlalte burtici pentru vestile bune Eu între timp am început sa simt mici si foarte foarte fine miscari ale lui bebe .... care este ..... baietel si sanatos si grasun Si avem morfo 2 pe 26 Aprilie si sper ca apoi sa ma apuc si eu de shopping super felicitari pentru baie?el! mai am o programare pâna la.morfo înca nu m au sunat, astept, sper sa aflu ce e ..si sa simt ?i eu miscarile |
|
| ANDREEA2929A wrote: super felicitari pentru baie?el! mai am o programare pâna la.morfo înca nu m au sunat, astept, sper sa aflu ce e ..si sa simt ?i eu miscarile
Multumesc Andreea imediat trece timpul si începi sa simti , eu am tot simtit miscarile alea fine , prima oara nici nu mi am dat seama ca e bebe abia astept sa ne anunti ce o sa ai |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Magda, felicitari pentru baietel. Ma bucur ca suntenti bine si ca totul decurge normal.
BBEma, inca un baietel in gasca!!! Felicitari!!! Asa e cu miscarile la inceput. Fiind prima sarcina nici nu iti prea dai seama ce ar trebui sa simti. Dar prinde el putere si apoi sa vezi! Multa sanatate mamei tale!!
Andreea, abia astept sa ne spui ce ai!! |
|
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| BBEma wrote:Salutare fetelor Îmi cer scuze ca n am mai scris, mama mea a început chimio si am tot fost la ea sa stau cu ea si sa o ajut dar am revenit si o sa fiu mai activa.Felicitari celor care au nascut si celorlalte burtici pentru vestile bune Eu între timp am început sa simt mici si foarte foarte fine miscari ale lui bebe .... care este ..... baietel si sanatos si grasun Si avem morfo 2 pe 26 Aprilie si sper ca apoi sa ma apuc si eu de shopping Felicitari pentru baietel, ma bucur ca totul este bine! Eu am maine programare, abia astept, tare greu au trecut cele 4 saptamani. Mi s-a parut si mie ca am simtit usoare miscari, de cateva ori, dar chiar nu sunt sigura daca a fost bebe |
|
| Multumesc Sisi si Ale si succes la programare mâine da sunt foarte fine , eu acum când stau linistita tot stau si astept sa vad când sau daca mai simt abia astept sa l simt toata ziua Doamne ajuta in continuare sa avem sarcini frumoase si fara evenimente fetelor |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Andreea,abia a?tept sa ne spui ce ai!
Oana,acomodare u?oara. Pe cât de mult îmi doresc sa ajung in postura voastra pe atâta de multa frica îmi creeaza treaba asta.
Ale,te asteptam mâine cu vesti. 4 saptamâni mi se par o vesnicie,eu nu am avut mai mult de 3 între programari ca mi-am stresat minunea de medic :))) ?i alea 3 mi se par o vesnicie.
Ema,sanatate multa mamei tale! avem la baie?ei :D Poate ne aduce Andreea o feti?a. <3
Eu sunt in mici amenajari pe ici pe colo,Soacra mea ne-a facut cadou o ma?ina de spalat pe care vrea sa o folosim doar pt bebe,momentan pana e casa gata stam cu ei ?i avem doar o ma?ina de spalat in baia de la parter care e comuna) ,am umblat ultimele zile dupa chestii de pus in bagajul minune ?i cam ce ne-ar trb ?i acasa,am reu?it sa le adun pe toate...poate mai fac mici retusuri pe parcurs. Mi-a ajuns ?i patu?ul pe care so?ul nu vrea sa îl monteze pt ca ocupa spa?iu ...avem dormitor de 25m patra?i e loc suficient dar cred ca lenea e de vina :))) cica a?teapta sa nasca ?i îl monteaza când sunt in spital (sa o creada el :))))) Am luat ?i doua lenjerii pt patu?,una cu aparatori de jur împrejur ?i ma tot gândesc daca sa am in camara ?i un scaun/fotoliu pt alaptat ,am un fotoliu mare super confortabil care are chiar ?i func?ie de masaj :))) As încerca sa îl folosesc pe acela ?i eventual in func?ie de cum ma simt sa îl pastrez,sa îl schimb cu unul special sau sa îl desfiin?ez. Voi unde vre?i sa alapta?i,v-a amenaja?i ?i un col?i?or al vostru? Offf,am atâtea ide in cap ?i presimt ca in multe o sa investesc degeaba timp ?i resurse. :))))) |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| oanatm wrote:Hello fetele, noi am ajuns acasa, spre surprinderea mea fetita l-a acceptst foarte bine pe bebe, abia se dezlipeste de el, vrea sa ii dea pusi continuu.
Eu inca ma resimt, ma doare operatia dar e normal inca. Cu toate astea recuperarea a fost mult mai usoara decat la prima nastere.
Felicitari, Oana! Sa va creasca mare flacaul si sa va bucure sufletele alaturi de fetita!
Asadar, 2 berze aducatoare de baietei sunt indreptate spre mine!!! Poate ma nimeresc ambele! |
|
Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Hei fetelor, Printesa mea a venit astazi pe lume, la 7:30, cu 2600g. Este bine, nu are nevoie de incubator, eu ma simt bine deasemenea O sa va povestesc cum a decurs nasterea zilele urmatoare |
|
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Alle.p wrote:Hei fetelor, Printesa mea a venit astazi pe lume, la 7:30, cu 2600g. Este bine, nu are nevoie de incubator, eu ma simt bine deasemenea O sa va povestesc cum a decurs nasterea zilele urmatoare Alle ma bucur din suflet ca sunteti bine.Doamne ce bucurie Carlita inca o barza vine spre tine |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Aleahim wrote:Alle ma bucur din suflet ca sunteti bine.Doamne ce bucurie Carlita inca o barza vine spre tine Vine si o barza de fetita! Vedem ce iese!
Alle, multe felicitari pt printesa casei, sa creasca mare si sa va fie sanatoasa! REcuperare rapida si tie si intalnire magica cu fratiorul mai mare! |
|
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Ale mare, felicitari! Ma bucur ca totul a fost bine pana la urma! Ale mica, ai sa vezi ca trece repede! Fetele cu baietei tare multe sunteti, a sa fie coada de petitori la poarta Felicitari! Carlita! Astept cu drag sa aud ca ai prins o barzuca! Sau doua! |
|
|