|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Voi sunteti in aceeasi maternitate si vorbiti pe forum? |

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Nastere usoara Alle si Oana.Sa scapati repede si fara dureri mari si intalniti-va..ar fi pacat sa nu va cunoasteti daca sunteti la acelasi spital.Va imbratisez. |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2020 Mesaje: 318
| Capsunica, ce mai faci ? Nu prea te-am mai vazut pe aici |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Fetele,am ales ?i eu patu?ul. Ini?ial ma gândeam la un co-sleep dar am renun?at. Am luat un patu? pe care îl pot face ?i birou când i se duce vremea. E unul destul de ieftin dar sper sa ma tine pana când trecem la un pat. A fost 650,va las o poza.
https://ibb.co/gPskzRM |
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 999
| Andreeax wrote:Fetele,am ales ?i eu patu?ul. Ini?ial ma gândeam la un co-sleep dar am renun?at. Am luat un patu? pe care îl pot face ?i birou când i se duce vremea. E unul destul de ieftin dar sper sa ma tine pana când trecem la un pat. A fost 650,va las o poza. https://ibb.co/gPskzRM
Super patut o idee buna!
Eu înca nu am comandat, dar sunt în cautare, momentan m-am oprit la un model care nu mi se pare scump tinand cont ca e cu tot cu saltea.
https://ibb.co/rGGpmG1 |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 12/13/2018 Mesaje: 91
| Maria.mmh wrote:Done
|
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| Fetele, la 20:16 a venit pe lume Ayan, cu 3280g si 50cm. Va povestesc maine cand imi revin. |
|

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| oanatm wrote:Fetele, la 20:16 a venit pe lume Ayan, cu 3280g si 50cm. Va povestesc maine cand imi revin.
Felicitari Oana sa fi?i sanato?i si recuperare u?oara! A?teptam sa ne poveste?ti |
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 999
| oanatm wrote:Fetele, la 20:16 a venit pe lume Ayan, cu 3280g si 50cm. Va povestesc maine cand imi revin.
Felicitari Oana! recuperare si acomodare usoara! Ayan, super nume |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Oana, felicitari!! Sa va traiasca si sa fie sanatos!!! Ayan, superb nume!! Recuperare rapida iti doresc!! |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Felicitari,Oana! Bun venit micu?ului ?i recuperare u?oara! <3 |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| oanatm wrote:Fetele, la 20:16 a venit pe lume Ayan, cu 3280g si 50cm. Va povestesc maine cand imi revin. Felicitari Oana.Bine ai venit pe lume Ayan.Frumos nume,era si pe lista mea de favorite recuperare usoara si multa sanatate |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2020 Mesaje: 318
| Felicitari Oana! Si mie imi place tare mult numele si chiar il pusesem pe lista la un mom dat |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| oanatm wrote:Fetele, la 20:16 a venit pe lume Ayan, cu 3280g si 50cm. Va povestesc maine cand imi revin. Felicitari Oana recuperare usoara |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| Multumesc fetelor. Treaba a stat in felul urmator: joi dimineata pe la 4 m-au luat niste dureri de am sarit din pat. Am luat un no spa, s-au mai domolit, dar nu au disparut. La 9 am mers la control, am facut un ctg si mi-a zis dr daca nu cedeaza pana seara sa il sun sa stabilim cum facem vineri. Deja spre seara erau foarte puternice, l-am sunat si m-a trimis la spital pt consult. Cand am ajuns dupa primele 5 min de ctg au zis ca ma interneaza, fiind de intensitate maxima. El vroia sa mai tragem de timp pana dupa 39 sapt sa mai creasca bebe si a incercat sa imi opreasca cu no spa injectabil. Nu au cedat nici noaptea, rezitentul lui ce era de garda statea ca pe ace si tot ma monitoriza. Vineri dimineta au inceput sa scada in intensitate si a ramas ca mai asteptam, daca se intensifica spre dupamasa il scoatem pe bebe, daca nu mai asteptam. Pe la 3 au inceput contractiile, la 10 min, la 5 erau la 6 min, la 6 deja le monitorizam eu la 5 min. Am cerut un ctg, s-a confirmat si pe monitorizare. Cand s-a schimbat tura mi-au mai facut una si erau la 4 min si puternice. A anuntat dr meu care era plecat, dar ma lasase in grija unei dr ce intra de garda la 8. Si asa la 8 eram deja in sala, 15 min mai tarziu am auzit si primul planset. Dupa ce m-a mutat pe salon mi l-a adus si pe bebe, s-a atasat la san din prima. Sper sa imi revin azi, ca am avut o noapte dureroasa.
App....m-am intalnit si cu Allep, aveam saloanele alaturate.
https://ibb.co/dPst3SF |
|
|