Gravidutele noastre dragi - 59
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Sisi2
Scris: Wednesday, March 24, 2021 9:22 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/7/2019
Miri08 wrote:
Fetelor, am fost si eu astazi la morfologia de trimestrul 2 si este totul bine.Bebe are tot ce-i trebuie si a crescut in parametrii normali in schimb mie mi-au aparut niste polipi langa colul uterin,polipi endocervicali.
Mi-a spus medicul ca pot da sangerari acesti polipi insa nu putem face nimic acum, doar dupa nastere mi-i poate scoate.
S-a mai confruntat cineva cu asa ceva pana acum ?

Miri, ma bucur ca totul e bine cu bebe!! hearts in ceea ce priveste polipii nu stiu ce sa zic. Nu m-am confruntat cu asa ceva.
Maria.mmh
Scris: Wednesday, March 24, 2021 10:07 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/21/2019
IoanaIoanaC wrote:
Neata fete cucuiete. In caz ca mai sunt printre voi care se intreaba ce sa faca cu vaccinul Sars-Cov2, mie ambii medici, si DD si dr din Cj mi-au recomandat sa ma abtin in sarcina. Astept si parerea hematologului (de curioasa) dar deja m-am scos de pe lista de asteptare.

Intre timp am mai mesterit si noi ceva. Va las poza.

Ioana sa stii ca si eu m-am indragostit de patutul si tapetul taucoeur
Deja am dat bookmark la site Lol Am vazut ceva lucruri pe acolo dragute, acum mai ramane sa ajung sa imi si fie de folos Lol Lol
IoanaIoanaC
Scris: Wednesday, March 24, 2021 10:08 AM
Nivel

Inregistrat: 8/30/2019
Maria.mmh wrote:

Ioana sa stii ca si eu m-am indragostit de patutul si tapetul taucoeur
Deja am dat bookmark la site Lol Am vazut ceva lucruri pe acolo dragute, acum mai ramane sa ajung sa imi si fie de folos Lol Lol

Hahaha! Vrei si site-ul de la tapet? Lol Lol Lol
Maria.mmh
Scris: Wednesday, March 24, 2021 10:11 AM
Nivel

IoanaIoanaC
Scris: Wednesday, March 24, 2021 10:27 AM
Nivel

Maria.mmh wrote:

Ai sa razi dar am cautat si tapetul Lol
Am gasit ceva asemanator : https://degrets.ro/fototapete/fotografie-tapet-pisici-selfie-3d.html

WOW! Ce preturi! Eu l-am luat de pe walldeco.ro La pret mult mai mare (in functie de dimensiuni) dar este hartie de calitate in el, nu stiu cum sunt cele gasite de tine. Si faza cu adeziv inclus... ce am luat eu e autoadeziv, l-am udat si l-am pus pe perete, a fost usor de pus.
EllaMaria
Scris: Wednesday, March 24, 2021 10:29 AM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
Miri ma bucur ca totul e bine cu bebe, cât despre polipi ei zica sa stai linistita, daca era ceva ce sa puna viata bebelului în pericol, doctorul îti spuneaCheek Kiss cu siguranta nu e ceva de speriat!

Fetelor, ai vostri bebei au program de sughitat? Al meu sughita de 2 ori pe zi, dimineata si seara. Câteodata ma ingrijorez...
Maria.mmh
Scris: Wednesday, March 24, 2021 10:42 AM
Nivel

IoanaIoanaC wrote:

WOW! Ce preturi! Eu l-am luat de pe walldeco.ro La pret mult mai mare (in functie de dimensiuni) dar este hartie de calitate in el, nu stiu cum sunt cele gasite de tine. Si faza cu adeziv inclus... ce am luat eu e autoadeziv, l-am udat si l-am pus pe perete, a fost usor de pus.

Bookmark si pe asta hohot
P.S.Fetelor v-as face casuta noua, insa inca nu m-a contactat nimeni sa imi explice cum sa fac sa copiez tickerele voastre pentru listuta pale
oanatm
Scris: Wednesday, March 24, 2021 10:43 AM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2017
EllaMaria wrote:
Miri ma bucur ca totul e bine cu bebe, cât despre polipi ei zica sa stai linistita, daca era ceva ce sa puna viata bebelului în pericol, doctorul îti spuneaCheek Kiss cu siguranta nu e ceva de speriat!

Fetelor, ai vostri bebei au program de sughitat? Al meu sughita de 2 ori pe zi, dimineata si seara. Câteodata ma ingrijorez...

E normal si al meu pana acum 2 sapt sughita de ori pe zi, acum deja sughite de 3-4 ori, am intrebat dr si a zis ca e foarte bine.
IoanaIoanaC
Scris: Wednesday, March 24, 2021 12:22 PM
Nivel

Miri felicitari pentru morfo 2! Bine ca e bine bebe, de poipi nu stiu ce sa zic, poate te pot ajuta fetele de pe lucky us?
Aleahim
Scris: Wednesday, March 24, 2021 2:18 PM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
EllaMaria wrote:

Pe a mea nu am simtit-o niciodata sa sughita.In schimb are niste programe de gimnastica, ca ma gandesc de pe acum la sport sa o dau.
A avut vreo 3 zile in care nu stiu cand a dormit.A dansat zi noapte.M-am ingrijorat, mai ales ca nu puteam nici eu sa dorm si mi-am facut gandurialcool
Acum mi-am dat seama ca are zile si zile.Uneori vrea sa iasa prin burtica si eu ma topeeeeesccoeur
IoanaIoanaC
Scris: Wednesday, March 24, 2021 2:33 PM
Nivel

Aleahim wrote:

Pe a mea nu am simtit-o niciodata sa sughita.In schimb are niste programe de gimnastica, ca ma gandesc de pe acum la sport sa o dau.
A avut vreo 3 zile in care nu stiu cand a dormit.A dansat zi noapte.M-am ingrijorat, mai ales ca nu puteam nici eu sa dorm si mi-am facut gandurialcool
Acum mi-am dat seama ca are zile si zile.Uneori vrea sa iasa prin burtica si eu ma topeeeeesccoeur

Zi mersi, altele ( Lol ) isi iau panica o data pe saptamana ca misca prea putin (saptamana asta a fost ieri ziua cu pricina)

Ca sa nu mai zic ce ganduri imi fac dupa ce vad/citesc stiri negative (gen cazul de la Iasi) Crazy

De sughitat cred ca a sughitat 1 data, dar nu-s sigura, ca a tinut putin, dar erau ritmice miscarile.
Aleahim
Scris: Wednesday, March 24, 2021 3:02 PM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
IoanaIoanaC wrote:

Zi mersi, altele ( Lol ) isi iau panica o data pe saptamana ca misca prea putin (saptamana asta a fost ieri ziua cu pricina)

Ca sa nu mai zic ce ganduri imi fac dupa ce vad/citesc stiri negative (gen cazul de la Iasi) Crazy

De sughitat cred ca a sughitat 1 data, dar nu-s sigura, ca a tinut putin, dar erau ritmice miscarile.

Nu stiu despre ce caz e vorba, nici nu o sa cautLol .Am si eu zile cand nu e f activa, mai ales cand sunt eu in miscare sau am o zi mai agitata.Dar incerc sa nu ma panichez tare.Ma gandesc mereu ca mai e putin si o sa o vad si o sa fie bine si scap de stresul asta.Si apoi vine altulLol
Maria.mmh
Scris: Wednesday, March 24, 2021 3:37 PM
Nivel

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.