Gravidutele noastre dragi - 59
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreeax
Scris: Monday, March 22, 2021 12:56 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/6/2020
Simii,clar as merge la medic pt lini?tea mea. Mie tot timpul îmi face programare de la un control la altul dar daca nu mi se pare mie ceva ok nu a?tept pana la urmatorul control.
Capsunica22
Scris: Monday, March 22, 2021 1:28 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/10/2020
Simii wrote:
buna fetelor, a patit cumva vreuna dintre voi sa aiba scurgeri roz spre maroniu? Am avut un singur eco pana acum, unde s-a vazut unde e localizata sarcina si tot ce trebuie si ar trebuii sa am urmatorul control pe 30. culmea este ca nu curge mult, se alimina un "ceva" ce seamana cu un cheag, dar sunt numai firisoare in el si nu este sange iar apoi gata 2, 3 zile. apoi iar si tot asa. Sa imi fac griji? Oare sa ma duc la control mai devreme?

Eu clar ar merge :) poate nu e nimic dar m-as duce sa stau linistita.
IOANA ce draguuuutcoeur
Miri08
Scris: Monday, March 22, 2021 2:07 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/22/2020
Super dragut patutul Ioana. Cat despre vaccin sincer si eu zic ca ar trebui sa ne abtinem noi gravidutele. Putem face dupa ce nastem Love
carlita
Scris: Monday, March 22, 2021 2:12 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Roser wrote:
Mi-au dat lacrimile cand v-am citit mesajele fetelor. Multumesc pt gandurile bune si incurajari!Cheek Kiss

Noi suntem bine, maine ne lasa acasa sau poate dupa-masa aceasta daca trece azi pediatrul si isi da ok-ul.
Eu am dureri dar le tin sub control cat de cat cu calmante si am mai facut si o contractie urata la spate gat si umeri pt ca sunt tot cu copilul in brate si pana ma obisnuiesc cu alaptatul stau cam crispata :)

Carlita, azi dau drumul la barza ii putin chiauna de cap dar i-am dat indicatii clare cum sa ajunga la destinatie, are putin de calatorit, sunt sigura ca nu o sa dea gres sic

Hai ca rasar si vestile bune, trece per asta greuta si cat de curand ne trimiti pozici cum il plimbi pe Hugo cu carutul ... coeur
Eu stau in alerta sa insfac barzuca ta, in caz ca vrea sa mai umble hai-hui .... computerlove

Ioana, ce tare imi place mobilierul pt bebe!!! coeur coeur coeur Estetic, e alegerea perfecta din punctul meu de vedere ... nu stiu functional, ca nu ma pricep ... De unde l-ai procurat?
IoanaIoanaC
Scris: Monday, March 22, 2021 2:24 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/30/2019
carlita wrote:

Hai ca rasar si vestile bune, trece per asta greuta si cat de curand ne trimiti pozici cum il plimbi pe Hugo cu carutul ... coeur
Eu stau in alerta sa insfac barzuca ta, in caz ca vrea sa mai umble hai-hui .... computerlove

Ioana, ce tare imi place mobilierul pt bebe!!! coeur coeur coeur Estetic, e alegerea perfecta din punctul meu de vedere ... nu stiu functional, ca nu ma pricep ... De unde l-ai procurat?

Este un Lorelli Maxi Plus, luat de pe micutul.ro ca acolo era mai ieftin. Nu stiu nici eu multe de functionalitate, imi place ca are sistem de leganare si cica e transformabil in pat junior si birou mai tarziu, vedem ce si cum cand ajungem sa-l folosim (daca ajungem Lol )
Eu de fapt eram mai mandra de tapet decat de patut Big Laugh Big Laugh

Tu ce faci, in ce staadiu esti cu procedurile? Buddy1
Irinan
Scris: Monday, March 22, 2021 3:15 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
IoanaIoanaC wrote:
Neata fete cucuiete. In caz ca mai sunt printre voi care se intreaba ce sa faca cu vaccinul Sars-Cov2, mie ambii medici, si DD si dr din Cj mi-au recomandat sa ma abtin in sarcina. Astept si parerea hematologului (de curioasa) dar deja m-am scos de pe lista de asteptare.

Intre timp am mai mesterit si noi ceva. Va las poza.

Ce frumos ecoeur
carlita
Scris: Monday, March 22, 2021 3:22 PM
Nivel

IoanaIoanaC wrote:

Este un Lorelli Maxi Plus, luat de pe micutul.ro ca acolo era mai ieftin. Nu stiu nici eu multe de functionalitate, imi place ca are sistem de leganare si cica e transformabil in pat junior si birou mai tarziu, vedem ce si cum cand ajungem sa-l folosim (daca ajungem Lol )
Eu de fapt eram mai mandra de tapet decat de patut Big Laugh Big Laugh

Tu ce faci, in ce staadiu esti cu procedurile? Buddy1

Am identificat site ul si modelul, imi place maxim, cred ca are dezavantajul ca nu poti lipi patutul de patul tau, dar in rest, arata tare bine.... Si tapetul e foarte frumos, mie mi-a sarit in ochi mobilierul ca vazusem ceva asemanator pe emag, doar ca pretul sarea de 5.000 lei.
Avansam cu procedurile, de sambata seara am inceput cu progesteronul. Buddy1
IoanaIoanaC
Scris: Monday, March 22, 2021 3:36 PM
Nivel

carlita wrote:

Am identificat site ul si modelul, imi place maxim, cred ca are dezavantajul ca nu poti lipi patutul de patul tau, dar in rest, arata tare bine.... Si tapetul e foarte frumos, mie mi-a sarit in ochi mobilierul ca vazusem ceva asemanator pe emag, doar ca pretul sarea de 5.000 lei.
Avansam cu procedurile, de sambata seara am inceput cu progesteronul. Buddy1

Nu am vrut eu co-sleeping, pentru ca ma incapatanez sa cred ca va sta de la inceput in camera ei. Oricum am masurat, si la nivelul de jos al saltelutei e o dif de 5cm cu patul nostru (daca demontez barele din fata). Sper totusi sa nu se ajunga acolo Lol Lol
carlita
Scris: Monday, March 22, 2021 4:39 PM
Nivel

IoanaIoanaC wrote:

Nu am vrut eu co-sleeping, pentru ca ma incapatanez sa cred ca va sta de la inceput in camera ei. Oricum am masurat, si la nivelul de jos al saltelutei e o dif de 5cm cu patul nostru (daca demontez barele din fata). Sper totusi sa nu se ajunga acolo Lol Lol

Foarte bine faci, poate nu va sta chiar de la inceput, dar cu timpul .... Asadar, se poate demonta si laterala aia cu bare din fata, deci, ar merge si pt co-sleeping ... bine de stiut. Buddy1
EllaMaria
Scris: Monday, March 22, 2021 8:08 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
Simii wrote:
buna fetelor, a patit cumva vreuna dintre voi sa aiba scurgeri roz spre maroniu? Am avut un singur eco pana acum, unde s-a vazut unde e localizata sarcina si tot ce trebuie si ar trebuii sa am urmatorul control pe 30. culmea este ca nu curge mult, se alimina un "ceva" ce seamana cu un cheag, dar sunt numai firisoare in el si nu este sange iar apoi gata 2, 3 zile. apoi iar si tot asa. Sa imi fac griji? Oare sa ma duc la control mai devreme?

Pentru linistea ta du-te mai repede la control. Mie doctorul mi-a spus ca e posibil sa am astfel de mici scurgeri usor rozalii de la Crinone gel, progesteron, dar nu le-am avut.
EllaMaria
Scris: Monday, March 22, 2021 8:23 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
IoanaIoanaC wrote:
Neata fete cucuiete. In caz ca mai sunt printre voi care se intreaba ce sa faca cu vaccinul Sars-Cov2, mie ambii medici, si DD si dr din Cj mi-au recomandat sa ma abtin in sarcina. Astept si parerea hematologului (de curioasa) dar deja m-am scos de pe lista de asteptare.

Intre timp am mai mesterit si noi ceva. Va las poza.

Ioana ce frumos e patutulcomputerlove tapetulLove
freya1
Scris: Monday, March 22, 2021 9:53 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Ioana, tapetul m-a dat gataHilar e super !
Cat despre dormit in camera si patut... well, te las sa descoperi singura Lol
IoanaIoanaC
Scris: Tuesday, March 23, 2021 8:16 AM
Nivel

freya1 wrote:
Ioana, tapetul m-a dat gataHilar e super !
Cat despre dormit in camera si patut... well, te las sa descoperi singura Lol

Da da, stiu cum dormiti voi, ca te-am urmarit la mamici. Nu zic ca nu ajungem si noi la fel. Plus ca pun pariu ca o sa vreau eu sa doarma pe mine, nu ea neaparat. Dar pot spera si eu ca omu' la o minune, nu? Lol Ma tenteaza cry-out (stiu ca asta vine mai tarziu putin). Vedem ce reusim, ca planuri sunt multe. Important e sa vina ea la termen si sanatoasa.Hands
Miri08
Scris: Tuesday, March 23, 2021 4:40 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/22/2020
Fetelor, am fost si eu astazi la morfologia de trimestrul 2 si este totul bine.Bebe are tot ce-i trebuie si a crescut in parametrii normali in schimb mie mi-au aparut niste polipi langa colul uterin,polipi endocervicali.
Mi-a spus medicul ca pot da sangerari acesti polipi insa nu putem face nimic acum, doar dupa nastere mi-i poate scoate.
S-a mai confruntat cineva cu asa ceva pana acum ?
ANDREEA2929A
Scris: Wednesday, March 24, 2021 8:02 AM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
Miri08 wrote:
Fetelor, am fost si eu astazi la morfologia de trimestrul 2 si este totul bine.Bebe are tot ce-i trebuie si a crescut in parametrii normali in schimb mie mi-au aparut niste polipi langa colul uterin,polipi endocervicali.
Mi-a spus medicul ca pot da sangerari acesti polipi insa nu putem face nimic acum, doar dupa nastere mi-i poate scoate.
S-a mai confruntat cineva cu asa ceva pana acum ?

Miri eu zic sa nu te sperii...mie mi a gasit 2 fibroame iar, am un an de când le am scos..
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.