Gravidutele noastre dragi - 59
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Roser
Scris: Saturday, March 20, 2021 12:22 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/21/2018
Mi-au dat lacrimile cand v-am citit mesajele fetelor. Multumesc pt gandurile bune si incurajari!Cheek Kiss

Noi suntem bine, maine ne lasa acasa sau poate dupa-masa aceasta daca trece azi pediatrul si isi da ok-ul.
Eu am dureri dar le tin sub control cat de cat cu calmante si am mai facut si o contractie urata la spate gat si umeri pt ca sunt tot cu copilul in brate si pana ma obisnuiesc cu alaptatul stau cam crispata :)

Carlita, azi dau drumul la barza ii putin chiauna de cap dar i-am dat indicatii clare cum sa ajunga la destinatie, are putin de calatorit, sunt sigura ca nu o sa dea gres sic
Andreeax
Scris: Saturday, March 20, 2021 4:00 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Fetele,spre ce patu? tinde?i,ce site-uri cu specific rasfoi?i? Am ajuns la categoria "unde doarme bebe" ?i sper sa iau ceva in urmatoarele saptamâni ca altfel îl culcam in co?
L.E Și dacă aveți vreun sfat și pt cădiță e superbinevenit.
Irinan
Scris: Saturday, March 20, 2021 9:51 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Roser wrote:
Mi-au dat lacrimile cand v-am citit mesajele fetelor. Multumesc pt gandurile bune si incurajari!Cheek Kiss

Noi suntem bine, maine ne lasa acasa sau poate dupa-masa aceasta daca trece azi pediatrul si isi da ok-ul.
Eu am dureri dar le tin sub control cat de cat cu calmante si am mai facut si o contractie urata la spate gat si umeri pt ca sunt tot cu copilul in brate si pana ma obisnuiesc cu alaptatul stau cam crispata :)

Carlita, azi dau drumul la barza ii putin chiauna de cap dar i-am dat indicatii clare cum sa ajunga la destinatie, are putin de calatorit, sunt sigura ca nu o sa dea gres sic

Roser recuperare usoara sa ai, ai avut o naatere grea, dar cu siguranta zambetul celui mic te va rasplati pe masura. Adaptare lina in 3coeur
EllaMaria
Scris: Saturday, March 20, 2021 9:58 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/12/2020
Andreeax wrote:
Fetele,spre ce patu? tinde?i,ce site-uri cu specific rasfoi?i? Am ajuns la categoria "unde doarme bebe" ?i sper sa iau ceva in urmatoarele saptamâni ca altfel îl culcam in co?
L.E ?i daca ave?i vreun sfat ?i pt cadita e superbinevenit.

Cum am mai zis eu o sa iau patut din lemn cu pernite de protectie jur împrejur si o parte culisanta. Cat despre cadita, tocmai ce am participat azi la un curs pentru viitoare mamici, unde s-a recomandat pentru început o cadita fara suport anatomic sau cu suport detasabil, pana pe la 3-4 luni, fiind mult mai ok pentru bebe la o vârsta mica.

Apropo de curs, am aflat foarte multe informatii utile despre travaliu, nastere, alaptare, îngrijirea bebelusuluicomputerlove sunt foarte utile aceste cursuri mai ales ca auzi informatii utile de la cineva care lucreaza cu asa ceva de ani de zile. Poate ati auzit de Camelia Irimia, o moasa cu experienta de peste 20 de ani care nu s-a sfiit sa ne explice pe intelesul tuturor ce ne asteapta si cum sa facem fata cât mai bine.

Andreeax
Scris: Saturday, March 20, 2021 10:30 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
https://ibb.co/7Q3GtSL
Eu ma gândeam la o cadi?a cu un astfel de suport. mai avem o cadi?a primita cadou dar parca îmi place mai mult aceasta. Mie mi se pare folositor acel suport pe care îl are...nu e din acela de plastic,ia forma lui bebe...acum nu ?tiu ca înca nu am no?iuni despre toate lucrurile care trebuiesc cumparate.
oanatm
Scris: Saturday, March 20, 2021 10:53 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2017
EllaMaria wrote:

Cum am mai zis eu o sa iau patut din lemn cu pernite de protectie jur împrejur si o parte culisanta. Cat despre cadita, tocmai ce am participat azi la un curs pentru viitoare mamici, unde s-a recomandat pentru început o cadita fara suport anatomic sau cu suport detasabil, pana pe la 3-4 luni, fiind mult mai ok pentru bebe la o vârsta mica.

Apropo de curs, am aflat foarte multe informatii utile despre travaliu, nastere, alaptare, îngrijirea bebelusuluicomputerlove sunt foarte utile aceste cursuri mai ales ca auzi informatii utile de la cineva care lucreaza cu asa ceva de ani de zile. Poate ati auzit de Camelia Irimia, o moasa cu experienta de peste 20 de ani care nu s-a sfiit sa ne explice pe intelesul tuturor ce ne asteapta si cum sa facem fata cât mai bine.

E foarte tare tipa, eu am avut norocul sa particip la un curs face to face la prima sarcina, unde tema principala a fost alaptarea, dar a avut si ea un speech legat de nasterea naturala. Pe mine m-au ajutat foarte mult informatiile prezentate la acel curs.
oanatm
Scris: Saturday, March 20, 2021 10:56 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2017
Andreeax wrote:
https://ibb.co/7Q3GtSL
Eu ma gândeam la o cadi?a cu un astfel de suport. mai avem o cadi?a primita cadou dar parca îmi place mai mult aceasta. Mie mi se pare folositor acel suport pe care îl are...nu e din acela de plastic,ia forma lui bebe...acum nu ?tiu ca înca nu am no?iuni despre toate lucrurile care trebuiesc cumparate.

Eu am folosit pernuta respectiva la fetita si intentionez si acum. Bebe sta foarte bine asezat, iti e si tie mai usor sa il speli, e moale.
ANDREEA2929A
Scris: Sunday, March 21, 2021 9:38 AM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
Neata, fetelor!
Off topic,dar poate s a mai intalnit cineva cu asta:
Eu am o dermatita atopica nediagnosticata insa ma supara cel mai tare scalpul, inainte scapam usor cu kelual ds sampon, se accentueaza la stres din cate vad, aveti idee ce putem folosi pe sarcina? Vreau sa Mi fac o programare la dermatolog, dar am zis pâna una alta sa intreb poate mai e cineva in situatia mea.
maria2013
Scris: Sunday, March 21, 2021 1:04 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
ANDREEA2929A wrote:
Neata, fetelor!
Off topic,dar poate s a mai intalnit cineva cu asta:
Eu am o dermatita atopica nediagnosticata insa ma supara cel mai tare scalpul, inainte scapam usor cu kelual ds sampon, se accentueaza la stres din cate vad, aveti idee ce putem folosi pe sarcina? Vreau sa Mi fac o programare la dermatolog, dar am zis pâna una alta sa intreb poate mai e cineva in situatia mea.

In aceeasi situatie am fost/sunt si eu. Dermatologul mi-a recomandat (de mentionat ca eu am fost când alaptam, nu când eram gravida) un unguent pe baza de acid acetilsalicilic, dar cu moderatie. Asta, plus sfatul sa revin când închei alaptarea. Pentru ca aplicarea acelui unguent îmi dadea emotii, am ramas la samponul de la Alverde (DM) împotriva matretii si, ocazional, aplic înainte de baie, cu câteva ore, uleiuri pentru a mai scapa de scuame. La un moment dat, încercasem Bioderma Baby Scuam (îmi ramasese multa de la Ana), dar nu a fost wow.
ANDREEA2929A
Scris: Sunday, March 21, 2021 2:32 PM
Nivel

maria2013 wrote:

In aceeasi situatie am fost/sunt si eu. Dermatologul mi-a recomandat (de mentionat ca eu am fost când alaptam, nu când eram gravida) un unguent pe baza de acid acetilsalicilic, dar cu moderatie. Asta, plus sfatul sa revin când închei alaptarea. Pentru ca aplicarea acelui unguent îmi dadea emotii, am ramas la samponul de la Alverde (DM) împotriva matretii si, ocazional, aplic înainte de baie, cu câteva ore, uleiuri pentru a mai scapa de scuame. La un moment dat, încercasem Bioderma Baby Scuam (îmi ramasese multa de la Ana), dar nu a fost wow.

Asa eu cu kelual care a fost prescris ?i prietenei mele pt micu?a ei de câteva luni care i a mostenit pielea atopica. Eu ma tem tare sa ma dau cu el pana nu imi spune un medic ca am voie.PT corp am luat ulei de bebelusi și sunt cat de cat ok..
AleC
Scris: Sunday, March 21, 2021 3:04 PM
Nivel

Inregistrat: 5/31/2017
ANDREEA2929A wrote:

Asa eu cu kelual care a fost prescris ?i prietenei mele pt micu?a ei de câteva luni care i a mostenit pielea atopica. Eu ma tem tare sa ma dau cu el pana nu imi spune un medic ca am voie.PT corp am luat ulei de bebelusi ?i sunt cat de cat ok..

De o luna folosesc Dercos, de la Vichy, imi aparusera niste coji/matreata pe scalp, dar nu m-am gândit vreo clipa ca nu ar fi ok in sarcina. Contine Disulfura de Seleniu, Tocoferol, Acid Salicilic, Ceramide R, oare sa afecteze?
ANDREEA2929A
Scris: Sunday, March 21, 2021 5:22 PM
Nivel

AleC wrote:

De o luna folosesc Dercos, de la Vichy, imi aparusera niste coji/matreata pe scalp, dar nu m-am gândit vreo clipa ca nu ar fi ok in sarcina. Contine Disulfura de Seleniu, Tocoferol, Acid Salicilic, Ceramide R, oare sa afecteze?

Cn stie sunt substan?e sf nu gasesti date...asa ?i eu cu kelual ?i am ales sa indur.
La vichy am gasit un blog al unei tipe cu ce se poate folosi din gama lor, nu toate sunt ok ,am si eu creme la care nu vreau sa renunt și un ser tare bun, daca gasesc linkul ti l las.
IoanaIoanaC
Scris: Monday, March 22, 2021 9:44 AM
Nivel

Inregistrat: 8/30/2019
Neata fete cucuiete. In caz ca mai sunt printre voi care se intreaba ce sa faca cu vaccinul Sars-Cov2, mie ambii medici, si DD si dr din Cj mi-au recomandat sa ma abtin in sarcina. Astept si parerea hematologului (de curioasa) dar deja m-am scos de pe lista de asteptare.

Intre timp am mai mesterit si noi ceva. Va las poza.

IoanaIoanaC attached the following image(s):
img-20210321-wa0003.jpg

Simii
Scris: Monday, March 22, 2021 10:27 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/11/2021
buna fetelor, a patit cumva vreuna dintre voi sa aiba scurgeri roz spre maroniu? Am avut un singur eco pana acum, unde s-a vazut unde e localizata sarcina si tot ce trebuie si ar trebuii sa am urmatorul control pe 30. culmea este ca nu curge mult, se alimina un "ceva" ce seamana cu un cheag, dar sunt numai firisoare in el si nu este sange iar apoi gata 2, 3 zile. apoi iar si tot asa. Sa imi fac griji? Oare sa ma duc la control mai devreme?
ANDREEA2929A
Scris: Monday, March 22, 2021 12:39 PM
Nivel

Simii wrote:
buna fetelor, a patit cumva vreuna dintre voi sa aiba scurgeri roz spre maroniu? Am avut un singur eco pana acum, unde s-a vazut unde e localizata sarcina si tot ce trebuie si ar trebuii sa am urmatorul control pe 30. culmea este ca nu curge mult, se alimina un "ceva" ce seamana cu un cheag, dar sunt numai firisoare in el si nu este sange iar apoi gata 2, 3 zile. apoi iar si tot asa. Sa imi fac griji? Oare sa ma duc la control mai devreme?

Eu as merge pt linistea mea!Buddy1
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.