Gravidutele noastre dragi - 59
Subiectul anterior · Subiectul urmator
EllaMaria
Scris: Monday, March 15, 2021 7:24 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/12/2020
Miri08
Scris: Monday, March 15, 2021 7:26 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/22/2020
ANDREEA2929A wrote:
Hey, s a decalat cu 1 ora, apoi am ajuns acasa, m au chestionat toti din familie Lol , am mancat ca eram rupta de foame.
Totu bine, maine ma duc la sange pt dublu test. Avem o mogaldeata de 6,2 cm,.152bmp, nu stim ce e, nu ne a zis.
Dormea cu spatele la noi, apoi l a trezit Lol, a facut din manute. hearts

Heyyy ce bucurieee! Felicitari Bravoo
Inca o graviduta linistita pt un timp .... SimplyLove
EllaMaria
Scris: Monday, March 15, 2021 7:30 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
ANDREEA2929A wrote:
Hey, s a decalat cu 1 ora, apoi am ajuns acasa, m au chestionat toti din familie Lol , am mancat ca eram rupta de foame.
Totu bine, maine ma duc la sange pt dublu test. Avem o mogaldeata de 6,2 cm,.152bmp, nu stim ce e, nu ne a zis.

computerlove ieeeii ce ma bucur ca totul e binehearts
Andreeax
Scris: Monday, March 15, 2021 7:35 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Andreea,felicitari! Ma bucur sa aud de bine ?i ca e?ti mai linistita urmatoarea perioada. Când ai urmatorul control?
Abia a?tept sa îl vad ?i eu pe al meu flacau care nu ma mai lasa sa dorm noaptea,poimâine. computerlove
ANDREEA2929A
Scris: Monday, March 15, 2021 7:42 PM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
Andreeax wrote:
Andreea,felicitari! Ma bucur sa aud de bine ?i ca e?ti mai linistita urmatoarea perioada. Când ai urmatorul control?
Abia a?tept sa îl vad ?i eu pe al meu flacau care nu ma mai lasa sa dorm noaptea,poimâine. computerlove

Nu mi a zis a uitat cred ca 3-4sapt. O sa i trimit rez la dublu test ?i atunci îl intreb
ANDREEA2929A
Scris: Monday, March 15, 2021 7:43 PM
Nivel

Multumesc tuturor iloveyou
BBEma
Scris: Monday, March 15, 2021 7:59 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2020
ANDREEA2929A wrote:

Yeeeeyes yes ma bucur ca e totul bine Andreea si ti ai vazut mogaldeataCheek Kiss Cheek Kiss poti sa stai mai linistita si sa comanzi perna Lol si eu caut acum , m am luat si eu dupa voi Lol
ANDREEA2929A
Scris: Monday, March 15, 2021 8:27 PM
Nivel

Zee wrote:
Fetelor eu va recomand pernele de pe Somnart, sunt cu husa detasabila. Preturile mi se par accesibile, eu am fost foarte multumita de ea, am folosit-o de la 3 luni.

Aia m a convins ?i pe mine sa o iau.
Multumesc mult pentru pont!
Irinan
Scris: Monday, March 15, 2021 9:22 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
IoanaIoanaC wrote:
Votez si eu pentru perna de gravide. Si eu am zis ca e moft la inceput, dar mi-am luat, si e bestiala. Acum imi pare rau ca nu am luat de aia in U (dar nu-i tarziu) ci de aia simpla, si e greu sa o intorc cu mine in pat cand ma intorc, dar oricum si DDD abia asteapta sa ma ridic din pat sa ia el perna Lol

Lol
Alle.p
Scris: Monday, March 15, 2021 9:56 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Hei fetelor, vin si eu cu noutati, nu tocmai grozave.
Sunt internata cu cel mic, cu o infectie bacteriana urata in gat, si o sa mai tot satam cred ca pana luni. Deci stat la pat...nu prea.
Aseara m-a vazut si dr meu si...colul e deschis deja, uterul tensionat. Pot sa nasc oricand, in cateva ore sau in cateva zile. Putin probabil sa mai duc 2spale
AleC
Scris: Monday, March 15, 2021 10:14 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/31/2017
Alle.p wrote:
Sunt internata cu cel mic, cu o infectie bacteriana urata in gat, si o sa mai tot satam cred ca pana luni. Deci stat la pat...nu prea.
Aseara m-a vazut si dr meu si...colul e deschis deja, uterul tensionat. Pot sa nasc oricand, in cateva ore sau in cateva zile. Putin probabil sa mai duc 2spale

Alle, ii doresc din suflet sanatate celui mic, sa se recupereze rapid si sa mergeti acasa, iar bebe sper sa mai stea cuminte, macar pana atunci. A fost o calatorie grea, dar la final totul va fi bine! Cheek Kiss
Zee
Scris: Monday, March 15, 2021 10:35 PM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2020
Alle.p wrote:

Sanatate multa celui mic, incearca sa fii linistita cat poti, o sa fie totul bine hearts
BBEma
Scris: Tuesday, March 16, 2021 8:21 AM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2020
Alle.p wrote:

Ale va doresc multa sanate si tie si puilor tai coeur poate totusi mai sta bebe in burtica . Doamne ajuta , iti tin pumnii , o sa fie bine Cheek Kiss Hands AngelNot
Sisi2
Scris: Tuesday, March 16, 2021 9:18 AM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2019
Sa stiti ca m-ati convins. Ma pun si eu sa imi comand perna de gravide. Ma batea gandul de mult, dar am tot ezitat.

Andreea, ma bucur din suflet ca totul e bine!!!hearts macar te-ai linistit pentru o perioada.
Roser, nastere cat mai rapida si usoara. Sper ca pana vineri sa ai o supriza. Hands
Alle, multa sanatate puiului tau, si tie.

Eu sunt super emotionata, maine am morfo 2! Sper ca totul sa fie in regula!!Hands
Sisi2
Scris: Tuesday, March 16, 2021 9:20 AM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2019
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.