Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 1092
| ANDREEA2929A wrote:De unde ai luat? Ne arati si noua? Eu azi am control si pe seara vreau sa dau comanda.
Am luat-o pe aceasta, https://www.bebebliss.ro/perna-gravide-3-in-1-cu-husa-detasabila-kidizi-lena-lungime-160-cm-galaxy-grey.html, cu tot cu transport 98 lei.
L.E: vad ca nu se gaseste link-ul. Pun poza, https://ibb.co/bmFYw4K
De pe bebebliss.ro |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2020 Mesaje: 318
| ANDREEA2929A wrote:Hey, s a decalat cu 1 ora, apoi am ajuns acasa, m au chestionat toti din familie  , am mancat ca eram rupta de foame. Totu bine, maine ma duc la sange pt dublu test. Avem o mogaldeata de 6,2 cm,.152bmp, nu stim ce e, nu ne a zis. Dormea cu spatele la noi, apoi l a trezit  , a facut din manute.
Heyyy ce bucurieee! Felicitari Inca o graviduta linistita pt un timp .... |
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 1092
| ANDREEA2929A wrote:Hey, s a decalat cu 1 ora, apoi am ajuns acasa, m au chestionat toti din familie  , am mancat ca eram rupta de foame. Totu bine, maine ma duc la sange pt dublu test. Avem o mogaldeata de 6,2 cm,.152bmp, nu stim ce e, nu ne a zis. Dormea cu spatele la noi, apoi l a trezit  , a facut din manute.
ieeeii ce ma bucur ca totul e bine |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Andreea,felicitari! Ma bucur sa aud de bine ?i ca e?ti mai linistita urmatoarea perioada. Când ai urmatorul control? Abia a?tept sa îl vad ?i eu pe al meu flacau care nu ma mai lasa sa dorm noaptea,poimâine. |
|

Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Andreeax wrote:Andreea,felicitari! Ma bucur sa aud de bine ?i ca e?ti mai linistita urmatoarea perioada. Când ai urmatorul control? Abia a?tept sa îl vad ?i eu pe al meu flacau care nu ma mai lasa sa dorm noaptea,poimâine. Nu mi a zis a uitat cred ca 3-4sapt. O sa i trimit rez la dublu test ?i atunci îl intreb |
|

| Multumesc tuturor |
|
Inregistrat: 11/19/2020 Mesaje: 291
Yeeee ma bucur ca e totul bine Andreea si ti ai vazut mogaldeata poti sa stai mai linistita si sa comanzi perna si eu caut acum , m am luat si eu dupa voi |
|

| Zee wrote:Fetelor eu va recomand pernele de pe Somnart, sunt cu husa detasabila. Preturile mi se par accesibile, eu am fost foarte multumita de ea, am folosit-o de la 3 luni. Aia m a convins ?i pe mine sa o iau. Multumesc mult pentru pont! |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| IoanaIoanaC wrote:Votez si eu pentru perna de gravide. Si eu am zis ca e moft la inceput, dar mi-am luat, si e bestiala. Acum imi pare rau ca nu am luat de aia in U (dar nu-i tarziu) ci de aia simpla, si e greu sa o intorc cu mine in pat cand ma intorc, dar oricum si DDD abia asteapta sa ma ridic din pat sa ia el perna
|
|

Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Hei fetelor, vin si eu cu noutati, nu tocmai grozave. Sunt internata cu cel mic, cu o infectie bacteriana urata in gat, si o sa mai tot satam cred ca pana luni. Deci stat la pat...nu prea. Aseara m-a vazut si dr meu si...colul e deschis deja, uterul tensionat. Pot sa nasc oricand, in cateva ore sau in cateva zile. Putin probabil sa mai duc 2s |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Alle.p wrote:Hei fetelor, vin si eu cu noutati, nu tocmai grozave. Sunt internata cu cel mic, cu o infectie bacteriana urata in gat, si o sa mai tot satam cred ca pana luni. Deci stat la pat...nu prea. Aseara m-a vazut si dr meu si...colul e deschis deja, uterul tensionat. Pot sa nasc oricand, in cateva ore sau in cateva zile. Putin probabil sa mai duc 2s Alle, ii doresc din suflet sanatate celui mic, sa se recupereze rapid si sa mergeti acasa, iar bebe sper sa mai stea cuminte, macar pana atunci. A fost o calatorie grea, dar la final totul va fi bine! |
|

Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
| Alle.p wrote:Hei fetelor, vin si eu cu noutati, nu tocmai grozave. Sunt internata cu cel mic, cu o infectie bacteriana urata in gat, si o sa mai tot satam cred ca pana luni. Deci stat la pat...nu prea. Aseara m-a vazut si dr meu si...colul e deschis deja, uterul tensionat. Pot sa nasc oricand, in cateva ore sau in cateva zile. Putin probabil sa mai duc 2s
Sanatate multa celui mic, incearca sa fii linistita cat poti, o sa fie totul bine |
|
Inregistrat: 11/19/2020 Mesaje: 291
| Alle.p wrote:Hei fetelor, vin si eu cu noutati, nu tocmai grozave. Sunt internata cu cel mic, cu o infectie bacteriana urata in gat, si o sa mai tot satam cred ca pana luni. Deci stat la pat...nu prea. Aseara m-a vazut si dr meu si...colul e deschis deja, uterul tensionat. Pot sa nasc oricand, in cateva ore sau in cateva zile. Putin probabil sa mai duc 2s
Ale va doresc multa sanate si tie si puilor tai poate totusi mai sta bebe in burtica . Doamne ajuta , iti tin pumnii , o sa fie bine |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Sa stiti ca m-ati convins. Ma pun si eu sa imi comand perna de gravide. Ma batea gandul de mult, dar am tot ezitat.
Andreea, ma bucur din suflet ca totul e bine!!! macar te-ai linistit pentru o perioada. Roser, nastere cat mai rapida si usoara. Sper ca pana vineri sa ai o supriza. Alle, multa sanatate puiului tau, si tie.
Eu sunt super emotionata, maine am morfo 2! Sper ca totul sa fie in regula!! |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
|
Ella, ti-a ajuns?? Eram curioasa cum ti se pare! |
|
|