Gravidutele noastre dragi - 59
Subiectul anterior · Subiectul urmator
EllaMaria
Scris: Sunday, March 14, 2021 5:58 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/12/2020
Miri08 wrote:

Si eu am tot in forma de U cu husa detasabila si chiar e super!!
Fetelor, azi noapte am simtit niste intepaturi puternice in zona buricului, in anumite pozitii daca stateam ma durea mai rau in altele mai putin.Ideea e ca au trecut de la sine in aprox 20 de minute dar m-am cam speriat.Ce ar putea fi ? Voi ati patit asa ?.Erau mai mult in dreapta buricului...

Eu nu mi-am luat perna de gravide pana acum, dar dupa discutiile voastre, am comandat azi una, în forma de U, cu husa detasabilaSimplyLove

Am avut si eu intepaturi în zona buricului de vreo 3 ori pana acum. Nu ma tineau mult, dar sincer nu tare mi-am pus problema ce ar putea fi.
ANDREEA2929A
Scris: Monday, March 15, 2021 6:27 AM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
EllaMaria wrote:

Eu nu mi-am luat perna de gravide pana acum, dar dupa discutiile voastre, am comandat azi una, în forma de U, cu husa detasabilaSimplyLove

Am avut si eu intepaturi în zona buricului de vreo 3 ori pana acum. Nu ma tineau mult, dar sincer nu tare mi-am pus problema ce ar putea fi.

De unde ai luat? Ne arati si noua? Eu azi am control si pe seara vreau sa dau comanda.hearts
MariaS
Scris: Monday, March 15, 2021 7:02 AM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Eu am in forma de G, mi-a fost tare utila pe perioada sarcinii, iar acum îmi e ?i mai utila pt ca o folosesc pe post de sprijin în timp ce o alaptez pe micuta.
IoanaIoanaC
Scris: Monday, March 15, 2021 8:44 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/30/2019
Votez si eu pentru perna de gravide. Si eu am zis ca e moft la inceput, dar mi-am luat, si e bestiala. Acum imi pare rau ca nu am luat de aia in U (dar nu-i tarziu) ci de aia simpla, si e greu sa o intorc cu mine in pat cand ma intorc, dar oricum si DDD abia asteapta sa ma ridic din pat sa ia el perna Lol
IoanaIoanaC
Scris: Monday, March 15, 2021 9:41 AM
Nivel

Roser? Vesti? majoreta majoreta majoreta
Zee
Scris: Monday, March 15, 2021 1:15 PM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2020
Fetelor eu va recomand pernele de pe Somnart, sunt cu husa detasabila. Preturile mi se par accesibile, eu am fost foarte multumita de ea, am folosit-o de la 3 luni.
Roser
Scris: Monday, March 15, 2021 1:17 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
IoanaIoanaC wrote:
Roser? Vesti? majoreta majoreta majoreta

Hey Ioana, nimic nou, nu stiu daca mai nasc Lol
Vinerea trecuta am fost la TNS, bebe e bine, dar nici urma de contractii. Mi-a controlat si colul care e inchis, tare si nedilatat. Am incercat toate metodele babesti de declansare si nimic nu functioneaza:). Mai merg si vinerea asta si daca iar nu se observa nimic, stabilim ziua cand sa mi-o provoace (probabil lunea viitoare).
Pana una alta am renuntat sa mai stau in casa sa astept sa mi se rupa apa, m-am obisnuit cu ideea ca nu o sa vina neprovocat, desi parca mi-e mila de el sa il scot asa cu forta Cray
IoanaIoanaC
Scris: Monday, March 15, 2021 1:28 PM
Nivel

Roser wrote:

Vinerea trecuta am fost la TNS, bebe e bine, dar nici urma de contractii. Mi-a controlat si colul care e inchis, tare si nedilatat. Am incercat toate metodele babesti de declansare si nimic nu functioneaza:). Mai merg si vinerea asta si daca iar nu se observa nimic, stabilim ziua cand sa mi-o provoace (probabil lunea viitoare).
Pana una alta am renuntat sa mai stau in casa sa astept sa mi se rupa apa, m-am obisnuit cu ideea ca nu o sa vina neprovocat, desi parca mi-e mila de el sa il scot asa cu forta Cray

Lasa ca poate iti face o surpriza pana vineri! Buddy1 Buddy1 Buddy1
Zee
Scris: Monday, March 15, 2021 2:08 PM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2020
Roser wrote:

Ii oferi acolo conditii prea bune Lol lasa ca o sa fie bine, poate iti face o surpriza pana atunci
freya1
Scris: Monday, March 15, 2021 3:21 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Roser majoreta tin pumnii sa vina bebe singur pana atunci
Cred ca si al meu la fel ar fi fost, eu pana in ziua nasterii am avut col de 5 si 0 contractii
Andreeax
Scris: Monday, March 15, 2021 4:39 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
ANDREEA2929A wrote:

De unde ai luat? Ne arati si noua? Eu azi am control si pe seara vreau sa dau comanda.hearts

Abia a?tept vesti de la tine! computerlove
BBEma
Scris: Monday, March 15, 2021 6:38 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/19/2020
ANDREEA2929A wrote:

Andreea te asteptam sa ne povestesti de întâlnirea cu bebe coeur AngelNot
laura513
Scris: Monday, March 15, 2021 7:11 PM
Nivel

Inregistrat: 2/8/2017
E divina perna de gravida in forma de U, eu am luat una de la Voinicel, au husa detasabila si poti sa cumperi husa extra. Mi-e dor de perna aia Lol Daca mai fac un bebe, clar imi mai iau una hearts
ANDREEA2929A
Scris: Monday, March 15, 2021 7:12 PM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
Hey, s a decalat cu 1 ora, apoi am ajuns acasa, m au chestionat toti din familie Lol , am mancat ca eram rupta de foame.
Totu bine, maine ma duc la sange pt dublu test. Avem o mogaldeata de 6,2 cm,.152bmp, nu stim ce e, nu ne a zis.
Dormea cu spatele la noi, apoi l a trezit Lol, a facut din manute. hearts
AleC
Scris: Monday, March 15, 2021 7:17 PM
Nivel

Inregistrat: 5/31/2017
ANDREEA2929A wrote:
Hey, s a decalat cu 1 ora, apoi am ajuns acasa, m au chestionat toti din familie Lol , am mancat ca eram rupta de foame.
Totu bine, maine ma duc la sange pt dublu test. Avem o mogaldeata de 6,2 cm,.152bmp, nu stim ce e, nu ne a zis.
Dormea cu spatele la noi, apoi l a trezit Lol, a facut din manute. hearts

Felicitari, Andreea! Ma bucur foarte mult pentru tine! Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.