Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 1111
| Miri08 wrote:
Si eu am tot in forma de U cu husa detasabila si chiar e super!! Fetelor, azi noapte am simtit niste intepaturi puternice in zona buricului, in anumite pozitii daca stateam ma durea mai rau in altele mai putin.Ideea e ca au trecut de la sine in aprox 20 de minute dar m-am cam speriat.Ce ar putea fi ? Voi ati patit asa ?.Erau mai mult in dreapta buricului...
Eu nu mi-am luat perna de gravide pana acum, dar dupa discutiile voastre, am comandat azi una, în forma de U, cu husa detasabila
Am avut si eu intepaturi în zona buricului de vreo 3 ori pana acum. Nu ma tineau mult, dar sincer nu tare mi-am pus problema ce ar putea fi. |
|

Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| EllaMaria wrote:Eu nu mi-am luat perna de gravide pana acum, dar dupa discutiile voastre, am comandat azi una, în forma de U, cu husa detasabila  Am avut si eu intepaturi în zona buricului de vreo 3 ori pana acum. Nu ma tineau mult, dar sincer nu tare mi-am pus problema ce ar putea fi. De unde ai luat? Ne arati si noua? Eu azi am control si pe seara vreau sa dau comanda. |
|

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1439
| Eu am in forma de G, mi-a fost tare utila pe perioada sarcinii, iar acum îmi e ?i mai utila pt ca o folosesc pe post de sprijin în timp ce o alaptez pe micuta. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Votez si eu pentru perna de gravide. Si eu am zis ca e moft la inceput, dar mi-am luat, si e bestiala. Acum imi pare rau ca nu am luat de aia in U (dar nu-i tarziu) ci de aia simpla, si e greu sa o intorc cu mine in pat cand ma intorc, dar oricum si DDD abia asteapta sa ma ridic din pat sa ia el perna |
|

| Roser? Vesti? |
|

Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
| Fetelor eu va recomand pernele de pe Somnart, sunt cu husa detasabila. Preturile mi se par accesibile, eu am fost foarte multumita de ea, am folosit-o de la 3 luni. |
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1624
|
Hey Ioana, nimic nou, nu stiu daca mai nasc Vinerea trecuta am fost la TNS, bebe e bine, dar nici urma de contractii. Mi-a controlat si colul care e inchis, tare si nedilatat. Am incercat toate metodele babesti de declansare si nimic nu functioneaza:). Mai merg si vinerea asta si daca iar nu se observa nimic, stabilim ziua cand sa mi-o provoace (probabil lunea viitoare). Pana una alta am renuntat sa mai stau in casa sa astept sa mi se rupa apa, m-am obisnuit cu ideea ca nu o sa vina neprovocat, desi parca mi-e mila de el sa il scot asa cu forta |
|

| Roser wrote:Hey Ioana, nimic nou, nu stiu daca mai nasc Vinerea trecuta am fost la TNS, bebe e bine, dar nici urma de contractii. Mi-a controlat si colul care e inchis, tare si nedilatat. Am incercat toate metodele babesti de declansare si nimic nu functioneaza:). Mai merg si vinerea asta si daca iar nu se observa nimic, stabilim ziua cand sa mi-o provoace (probabil lunea viitoare). Pana una alta am renuntat sa mai stau in casa sa astept sa mi se rupa apa, m-am obisnuit cu ideea ca nu o sa vina neprovocat, desi parca mi-e mila de el sa il scot asa cu forta Lasa ca poate iti face o surpriza pana vineri! |
|

Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
| Roser wrote:Hey Ioana, nimic nou, nu stiu daca mai nasc Vinerea trecuta am fost la TNS, bebe e bine, dar nici urma de contractii. Mi-a controlat si colul care e inchis, tare si nedilatat. Am incercat toate metodele babesti de declansare si nimic nu functioneaza:). Mai merg si vinerea asta si daca iar nu se observa nimic, stabilim ziua cand sa mi-o provoace (probabil lunea viitoare). Pana una alta am renuntat sa mai stau in casa sa astept sa mi se rupa apa, m-am obisnuit cu ideea ca nu o sa vina neprovocat, desi parca mi-e mila de el sa il scot asa cu forta
Ii oferi acolo conditii prea bune lasa ca o sa fie bine, poate iti face o surpriza pana atunci |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3082
| Roser tin pumnii sa vina bebe singur pana atunci Cred ca si al meu la fel ar fi fost, eu pana in ziua nasterii am avut col de 5 si 0 contractii |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| ANDREEA2929A wrote:De unde ai luat? Ne arati si noua? Eu azi am control si pe seara vreau sa dau comanda.
Abia a?tept vesti de la tine!
|
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/19/2020 Mesaje: 291
| ANDREEA2929A wrote:De unde ai luat? Ne arati si noua? Eu azi am control si pe seara vreau sa dau comanda.
Andreea te asteptam sa ne povestesti de întâlnirea cu bebe |
|

Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| E divina perna de gravida in forma de U, eu am luat una de la Voinicel, au husa detasabila si poti sa cumperi husa extra. Mi-e dor de perna aia Daca mai fac un bebe, clar imi mai iau una |
|

Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Hey, s a decalat cu 1 ora, apoi am ajuns acasa, m au chestionat toti din familie , am mancat ca eram rupta de foame. Totu bine, maine ma duc la sange pt dublu test. Avem o mogaldeata de 6,2 cm,.152bmp, nu stim ce e, nu ne a zis. Dormea cu spatele la noi, apoi l a trezit , a facut din manute. |
|
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| ANDREEA2929A wrote:Hey, s a decalat cu 1 ora, apoi am ajuns acasa, m au chestionat toti din familie  , am mancat ca eram rupta de foame. Totu bine, maine ma duc la sange pt dublu test. Avem o mogaldeata de 6,2 cm,.152bmp, nu stim ce e, nu ne a zis. Dormea cu spatele la noi, apoi l a trezit  , a facut din manute. Felicitari, Andreea! Ma bucur foarte mult pentru tine! |
|
|