Gravidutele noastre dragi - 59
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ANDREEA2929A
Scris: Wednesday, March 10, 2021 5:01 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/15/2019
andrutannc wrote:
A venit si NIPT-ul meu: absenti toti uratii de cromozomi. Pffff, m-am linistit.
Sex Feminin. Love Love

Super majoreta , e enervant dublu test te baga in toti sperietii cu calculele lor ?i gaura in buget.
Cat te a ajuns Nipt?
andrutannc
Scris: Thursday, March 11, 2021 9:05 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/10/2020
ANDREEA2929A wrote:

Super majoreta , e enervant dublu test te baga in toti sperietii cu calculele lor ?i gaura in buget.
Cat te a ajuns Nipt?

Da, este, nu l-as mai recomanda. 2150 de lei - Neobona Avansat.
IoanaIoanaC
Scris: Thursday, March 11, 2021 9:14 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/30/2019
Aleahim, happy 24! coeur

Fetelor, v-ati vaccinat/vreti sa va vaccinati anti-covid in sarcina? La noi s-a dat drumul pt cat 3 cu astra zeneca si-s tare indoita, nu stiu ce sa fac?
Andreeax
Scris: Thursday, March 11, 2021 9:27 AM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Ioana,eu vorbind cu medicul meu am ales sa nu ma vaccinez. Voi a?tepta ?i ma voi vaccina dupa ce nasc. E mai mult de discutat pe tema asta ?i sunt convinsa ca fiecare vine cu parerea lui atât noi cât ?i medicii. Ideea e ca trebuie sa te informezi pt tine ?i sa iei tu decizia asta.
Aleahim
Scris: Thursday, March 11, 2021 9:36 AM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
IoanaIoanaC wrote:
Aleahim, happy 24! coeur

Fetelor, v-ati vaccinat/vreti sa va vaccinati anti-covid in sarcina? La noi s-a dat drumul pt cat 3 cu astra zeneca si-s tare indoita, nu stiu ce sa fac?

Happy 24 to you toocoeur
IoanaIoanaC
Scris: Thursday, March 11, 2021 9:43 AM
Nivel

Andreeax wrote:
Ioana,eu vorbind cu medicul meu am ales sa nu ma vaccinez. Voi a?tepta ?i ma voi vaccina dupa ce nasc. E mai mult de discutat pe tema asta ?i sunt convinsa ca fiecare vine cu parerea lui atât noi cât ?i medicii. Ideea e ca trebuie sa te informezi pt tine ?i sa iei tu decizia asta.

Apoi stiu, ideea e ca eu am 2 medici, care nu se pun de acord, si eu am incredere in ambii Lol Ma tem de febra in sarcina, si cu AZ cica se cam face febra, dar in rest, ma cam tenteaza. Daca ma lasau cu Pfizer, ma duceam sigur, asa...
Zee
Scris: Thursday, March 11, 2021 9:54 AM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2020
Roser wrote:
Da Carlita tot Kinder cu surpriza suntLol
Se vede ca copilul asta seamana cu taica-so ca de semana cu mine se nastea la 37 de saptamani :)).
Stau tot prin casa mai mult, pe langa faptul ca nu vreau sa iau covid pe ultima suta de metri, mi-e frica sa nu mi se rupa apa cand sunt pe afara sau printr-un loc public (cred ca am vazut prea multe filme americane sic ).
Iti sta tare bine in casuta asta, sa nu mai pleciCheek Kiss

Sa stii ca si eu aveam panica asta cu apa, nu is bune filmele Lol.
oanatm
Scris: Thursday, March 11, 2021 10:24 AM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2017
IoanaIoanaC wrote:
Aleahim, happy 24! coeur

Eu am vrut sa ma vaccinez, dar medicul mi-a zis sa astept pana nasc.
Miri08
Scris: Thursday, March 11, 2021 10:51 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/22/2020
Nici eu nu ma voi vaccina in sarcina.Astept sa nasc si apoi ma vaccinez.
Am 2 prieteni care au facut febra 3 zile dupa Astra Zeneca si nu as vrea sa risc.Stiu ca nu e obligatoriu sa fac si eu febra dar un risc exista.
Eu si sotul lucram de acasa amandoi, nu prea iesim, adica iese doar el la cumparaturi si cam atat.
Acum pentru persoanele care se duc zilnic la munca nu stiu ce zic.Dar cel mai bine fiecare isi evalueaza riscurile si decide impreuna cu medicul.
Roser
Scris: Thursday, March 11, 2021 12:06 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
IoanaIoanaC wrote:

Apoi stiu, ideea e ca eu am 2 medici, care nu se pun de acord, si eu am incredere in ambii Lol Ma tem de febra in sarcina, si cu AZ cica se cam face febra, dar in rest, ma cam tenteaza. Daca ma lasau cu Pfizer, ma duceam sigur, asa...

Asta vroiam sa zic si eu Ioana, daca era cu Pfizer iti ziceam go ahead. Mama si sora mea s-au vaccinat cu el si nu au avut absolut nicio reactie. In schimb am multi colegi care s-au vaccinat cu AZ si nu au putut merge doua zile la munca asa rau s-au simtit, febra, frisoane, dureri de cap...
Eu nu am facut in sarcina nici cel de gripa (desi mi l-a recomandat Dra) pt ca mi l-am mai facut anii trecuti si fac febra de la el.
Oricum si daca il faci, e mai indicat sa il faci mai spre sfarsitul sarcinii pt ca bebe sa se nasca cu anticorpi (inca nu se stie cat dureaza efectul lor).
IoanaIoanaC
Scris: Thursday, March 11, 2021 12:11 PM
Nivel

Roser wrote:

Asta vroiam sa zic si eu Ioana, daca era cu Pfizer iti ziceam go ahead. Mama si sora mea s-au vaccinat cu el si nu au avut absolut nicio reactie. In schimb am multi colegi care s-au vaccinat cu AZ si nu au putut merge doua zile la munca asa rau s-au simtit, febra, frisoane, dureri de cap...
Eu nu am facut in sarcina nici cel de gripa (desi mi l-a recomandat Dra) pt ca mi l-am mai facut anii trecuti si fac febra de la el.
Oricum si daca il faci, e mai indicat sa il faci mai spre sfarsitul sarcinii pt ca bebe sa se nasca cu anticorpi (inca nu se stie cat dureaza efectul lor).

Tu nu mai sari gardul? majoreta majoreta majoreta
Roser
Scris: Thursday, March 11, 2021 1:19 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
IoanaIoanaC wrote:

Tu nu mai sari gardul? majoreta majoreta majoreta

Asta sa il intrebi pe bebelocul meu Lol
Se vede ca e ardelean din mosi stramosi sic
Maine merg iar la control sa vedem daca sunt noutati, dar la cum ma simt sigur nu e nimic nou. Nu am nicio crampa/contractie, nu mi-a coborat burta, dopul e la locul lui, dorm ca un butuc...hainoroc
IoanaIoanaC
Scris: Thursday, March 11, 2021 1:57 PM
Nivel

Roser wrote:

Asta sa il intrebi pe bebelocul meu Lol
Se vede ca e ardelean din mosi stramosi sic
Maine merg iar la control sa vedem daca sunt noutati, dar la cum ma simt sigur nu e nimic nou. Nu am nicio crampa/contractie, nu mi-a coborat burta, dopul e la locul lui, dorm ca un butuc...hainoroc

Nu-i rau, macar dormi! Lol Lol Lol
Simii
Scris: Thursday, March 11, 2021 2:13 PM
Nivel

Inregistrat: 3/11/2021
Buna fetelor, va intreb si pe voi ce ma framanta, avand in vedere ca fiecare dintre voi ati facut beta.. Voi cat ati avut beta in sapt 5?
Beta la mine este la 5W0D , 820..(val de referinta sapt 5 RM 217-8245) Al meu nu este prea mic? M-am uitat prin descrierile voastre si uneori depaseste 1000-1500..
LeilaM
Scris: Thursday, March 11, 2021 2:20 PM
Nivel

Inregistrat: 3/11/2021
Buna grup frumos!
Nu stiu daca sriu unde trebuie, dar sper :).
Sunt o mamica de un copilas de 5 anisori si ne-am hotarat sa mai facem un bebe. Ideea e ca pana la primul bebe am incercat vreo 4-5 ani si apoi s-a intamplat minunea pur si simplu. Acum anul trecut am incercat iar si doar dupa vreo 3 luni am ramas insarcinata, insa am am pierdut sarcina :( oprita din evolutie la 5 sapt( dar eu am aflat abia la 8 saptamani cand am inceput sa am scurgeri). Dupa chiuretaj am asteptat vreo 2 luni jumatate sa zis si iar am incercat.
Acum din nou am ramas insarcinata si imi este foarte frica. Ultimul ciclu a fost pe data de 5 februarie, test pozitiv pe 3 Martie. Pe la inceput aveam parca simptome, iar acum nu prea. Ori sunt eu paranoia, or nu vreau sa ma gandesc la ce e mai rau. Ideea e ca locuiesc in Uk si ei urmeaza un alt proces aici. Poate sa ma vada cineva abia la 8 sapt si atunci doar pt sa asculte bataile inimii si atat. Scanul se face abia la 12 sapt. Si de asta trebuie doar sa astept si asta inseamna muuult si eu stau asa in nestiinta, nu stiu daca e totul ok cu bebe. Daca ultima mentra a fost pe 5 februarie, inseamna ca am 5 saptamani de sarcina? Asta ar insemna sa astept inca putin si apoi la 8 sa ma duc la control.
Din experienta voastra cand ati aflat de sarcina ati avut simptome si apoi s au mai ameliorat brusc? La primul bebe am avut o sarcina toxica si acum de asta ma gandesc ca daca nu prea ma simt rau, sa nu fie si ceva rau, Doamne fereste. Am avut ameteli dupa primele zile cand am aflat, dar acum parca nu.
Apropo, am 37 de ani.
Va multumesc! hearts
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.